Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Hey
Látom a listán szereplő telefonokat, ez OK, fel tudom venni a kapcsolatot a Vodafone-nal, vagy be tudok menni az üzletbe is, ez is OK, de mondom, olvasni még megy, emailt küldeni és heteket várni nincs kedvem, az üzletben pedig eladók vannak, nem szakértők, ezért kérdezek itt.
Van-e (volt-e) valakinek szintén gondja "error c1061" hibaüzenettel a vodafone wallettel?
A google sem dob ki olyan megoldásokat, amiket próbálhatnék, lásd: telefonom ellenőrzése, sim kártyám ellenőrzése, alkalmazás újratelepítése. Mind stimmel.
Már egyszer feltettem az alkalmazást, sikeresen beletettem a TESCO kártyát, de a SIM kártyát cserélnem kellett, ezt ma megtettem, és most megállt a Wallet a fenti hibaüzenettel. Erro c1061 - a wallet szerver nem elérhető. Ha valakinek volt már ilyen vagy van ötlete, segítsen ki, bármi jó lehet.
Köszi
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Gitáros topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest