Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
Ok, köszi.
-
Repsol600
addikt
Üdv!
A vga ramjait és a hűtőt összekötő kis puha "párnácskáknak" mi pontosan a nevük? Lehet kapni külön is ilyet?
-
trob
tag
Szerintem elég jól szellőzik. Az oldala nagyjából a kártya előtt k van lyuggatva, meg felette a procinál, meg a winchestereknél is. Hátul van egy ventilátor, ami most ki van húzva, mert kicsit zajos volt. Felül pedig a táp szívja be a levegőt egy nagy ventilátorral, amit átfúj magán.
A gyárban miért tesznek rá ventilátort? Hogy jobban nézzen ki?
[ Szerkesztve ]
-
thboxx
aktív tag
3 féle kiadást is találtam a Leadek-től 8600GTS terén...
De ha passzívra cseréled, akkor nem is érdekes...
Az Accelero S1 jó hűtő. Ha jól szellőző házad van, el kell, hogy vigye passzívban a kártyádat.
Nincs amúgy se rövid, se hosszú távon semmi gond a passzív hűtéssel, ha mint említettem jól jár a levegő a házban. Nekem is volt, van passzív kártyám, és nincs vele gond, Van elöl egy venti a házban ami szívja be a levegőt. Hátul is van egy ami fújja ki... 5V-on járatva szinte semmi hangjuk, de mégis mozog annyit a levegő, amennyi elég a VGA hűtésének. De ha nagyon nem bízol benne, az S1-re tehetsz egy 12cm-es ventit 5V-ra kötve, és úgy már tuti hűvös lesz a kártyád... Aprón viszonylag olcsón lehet ezeket venni... ~3k...Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
Vigneau
félisten
válasz Remington #5988 üzenetére
Nekem csak az volt velük a bajom, hogy keveseltem a levegőszállításukat, meg egy picit mintha élesebb lett volna a hangjuk. De Speed(R) eddig nem panaszkodott rájuk.
Hej, ha akkor szóltál volna, akkor szerintem lehetett volna simán csináltatni még a srácokkal egy példányt.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
trob
tag
Sajnos már nincs fent a Leadtek oldalán. De szerintem sima Leadtek nVidia GF 8600 GTS, PCIE csatlakozóval, 256 MB memóriával.
Viszont azon gondolkozom, hogy esetleg inkább passzívra cserélném:
http://ipon.hu/webshop/product/arctic_cooling_accelero_s1_rev._2/31786
Ez milyen lenne? Mert olvastam olyanról is, hogy hosszútávon kevés a passzív hűtés. -
thboxx
aktív tag
Pontosan melyik típus a tiéd? Képet, vangy linket ha dobnál róla picit könnyebb lenne...
Mert van amelyikben lehet esetleg ventit cserélni, van amelyikben nem...
Amúgy mekkora a cserére szoruló venti?Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
trob
tag
Sziasztok
Hol van Budapesten (vagy Budapesttől észak felé) olyan bolt, ahol videokártyára tudok venni ventilátort konkrét videokártyához?
Egy Leadtek nVidia GF 8600 GTS ventilátorát szeretném kicserélni, mert szegény már elég zajos. Kicsit olyan szörcsőgő hangot ad. Megtette már a magáét, 36000 órát ment, most elküldeném már nyugdíjba.
-
Remington
őstag
válasz Vigneau #5987 üzenetére
Még anno Accelero S1-re raktam 12-es ventit, többfajtát is, azokkal nem volt gond, talán a 9-esekkel se lesz.
Mikor hűtőt kerestem a kártyára néztem a te alkotásodat is, nagyon szép munka csak sajnos én nem tudtam volna legyártatni a lefogatót. Pedig árban sokkal jobban jöttem volna ki, teljesítményre meg biztos nincs sok különbség.
Alig kapható Magyarországon olyan hűtő ami rámegy a GTX 460/560-ra.https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
-
Remington
őstag
válasz patex1983 #5983 üzenetére
Nézegettem már egy csomószor, rendesen a helyén van a cucc.
Ebben a tesztben is írnak a problémáról: [link] "The problem is that the massive plastic casing of the Twin Turbo II begins to resonate at a fan speed of 1200 RPM and higher..." Úgyhogy nem egyedi eset.
Szerintem veszek rá 2 db 9 centis ventit aztán rá gyorskötözőzöm.https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Remington
őstag
Hello
Akinek Arctic Twin Turbo II hűtője van írja már meg hogy neki is berezonál-e? Ha kicsit lenyomom a szemből nézve bal oldali ventinél a műanyag keretet akkor abbahagyja amúgy meg 90%-ban baromi kellemetlen hangon rezonál... Nem ezt vártam az Arctictól, főleg nem ennyiért...
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Vigneau
félisten
Így van, én pl. egy "Y"-t használok ebből a fajtából a saját Direct Twin Boost-omhoz.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
thboxx
aktív tag
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! tudna nekem valaki segíteni? hol tudnék venni jó minőségű GAP-PAD hővezető párnát? a laptopnak kellene VGA alá kéne, vagy esetleg pasztával nem lehetne helyettesíteni? válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
-
bluobluo75
őstag
-
patex1983
őstag
válasz Zsamolzsa #5973 üzenetére
"This cooler is specifically optimized and designed for reference VGA cards NVIDIA GeForce GTX470, GTX465."- Vagyis referencia Nvidia GTX470, GTX465-tel kompatibilis hűtő, szóval 6850-re bajosan menne fel.
Talán a VF3000A lehet az, ami felmegy a kártyádra, de én nem ajánlanám, mert feleslegesen drága, illetve engem nagyon zavarna, ha manuálisan kellene tekergetni a venti fordulatszámát...Fura, hogy Zalman még nem tudta megoldani, hogy a VGA vezérelje a hűtőjét...
Inkább Arctic hűtőt ajánlanék, ahogy fentebb is tettem[ Szerkesztve ]
X
-
Zsamolzsa
tag
Hali!!!
Gigabyte HD6850 ref hűtős vieókarira ezt [link] fel lehet rakni vagy mit ajánlanátok rá?[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan érdekelne, hogy ennek a videókártyának mennyi a hőfoka alapjáraton?
SAPPHIRE 11200-00-20G HD7850 2GB GDDR5 PCIE
Köszönöm előre is! -
patex1983
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #5969 üzenetére
Helló!
Az, hogy csak a referenciakártyákra jók az Arctic hűtői, nem teljesen igaz. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a specifikációkban megadott referencia modellekkel 100%, hogy kompatibilis a hűtő. Saját tapasztalat alapján, nekem egy ilyen Sapphire 6870-em van, ami ugye nem referencia kialakítású és gond nélkül felment rá az Arctic Accelero Twin Turbo II hűtője. Egyébként a 6850-edre is tudom ajánlani, nagyon jó és nagyon csendes kis hűtő, max fordulaton is csak éppen valami nagyon halk susogás hallatszik csak ki a házból, ha a környezet csendes. Nappali zajok mellett nem is hallani.
Egyébként ha biztosra akarsz menni, akkor az Arctic minden hűtőjéhez találsz pontosan beméretezett műszaki rajzokat, azok alapján le tudod mérni, hogy jó lesz-e a tv VGA-dra. Az Accelero Twin Turbo II rajza pl itt található.X
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Azt hiszem ez a legjobb topic ahol fel tudom tenni kérdésem. Szeretnék egy hatékonyabb , csendesebb hűtési rendszert szerezni szeretett kártyámra. Ő egy Sapphire HD 6850 Toxic. Arctic-nak nagyon jó cuccaik vannak, de csak ref kártyákra jó ahogy olvastam, egy szervizt is megkérdeztem valóban így van.Azért Írtam nekik levelet mit tudnak javasolni (Arctic), még várom a válaszukat. Tudtok esetleg egy ilyen kártyára valami elérhető áron lévő hatékony hűtést? Még garis durván 1 évig a VGA-m, de szeretnék rá komolyabbat. (Víz kilőve)
Nézelődök, de még nem nagyon találtam.
Ha valakinek van tippje, megköszönöm.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Ladanielx
csendes tag
Üdv! Segitséget szeretnék kérni hogy lehet-e Asus GeForce GT610-en hűtőt cserélni, mert meggondolatlanul megvettem passziv hűtéssel és eléggé melegszik nagyobb gameknél.
Ha nem lehet lecserélni van esetleg ennek a kiküszöbölésére valami megoldás? -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Tempileul #5963 üzenetére
Nyugodtan halkíthatsz rajta, nem lesz baja..persze ez a GPUra vonatkozik..arra azért illdomos odafigyelni, a környező alkatrészek milyen szinten melegednek. Egyébként fura értékekről beszélünk, mert van aki passzívan is 60 körül tartja a saját 7850jét..nem kap sok feszt a GPUd véletlenül?
-
Tempileul
tag
Van egy Asus 7850-es karim , amin a gyári venti be állításokkal, nekem nagyon hangos , full load mellett is arra törekszik , hogy a kártyát 65 fok körül tartsa, szerintem ez felesleges, mert hangos. A kérdés az, hogy ha 24/7-re full loadon olyan 77-78 fokon tartom a karit, akkor nem lesz vele probléma? nem szeretném megsütni, de kicsit hallkabá szeretném tenni.
The easy day was yesterday!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz villmoska #5960 üzenetére
Utána kéne járnod, követi-e a referenciát a nyák..ha igen, akkor ez rámegy.
De ha engem kérdezel, inkább venticsere a meglévőn, AC F8/F9 PWM megfelelel, közösített csatival mehet rá a VGA venticsatijára is, aztán vezérelheted..kis henkelés igényel a dolog és nem feltétlenül dizájnos, de olcsó és jó. -
villmoska
tag
sziasztok egy lérdés azeretném lecserélni a gainward hd 4870x2-es video kártyám hütését mert a ventik hangosak meik hütéssel kompatibilis?vagy elég a ventit lecserélni? demiénre hogy nelegyen hangos mégis hatékony legyen.[link] igy néz ki.
Érdeklődőből lesz a vásárló
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Igen, képes..hiszen jóval termetesebb a borda, mint a gyári. A teszted is ezt igazolja..egyébként ~egyenlő teljesítményről van szó, de a Mono hátránya, hogy nincs direkt légáram a VRMekre..ezért javaslom azt inkább.
De mindennemű vétel előtt kipróbálhatod a gyári bordát is saját ventivel -
Levi's
tag
annyira nagyon nem hangos, de hangosabb, mint a gépben lévő min fordulatú noctua-k.
azért erre a hűtőre gondoltam, mert a 14cm-es noctua venti adott tehát arra nem kellene költenem és könnyen rá lehetne kötni. (eddig s1 rev2 volt 12-es noctua-val és nagyon elégedett voltam vele azért is gondoltam erre a megoldásra. a másik ötletem a thermalright shaman volt de az baromi drága.)
a twinturbo II-t is néztem és tetszett is, de azzal az a gondom hogy egy nagyobb ventilátort (12-14) esélyem sem lenne rákötni ha esetleg hangosabb lenne a kelleténél. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
A Mono Plusra és a Noctuára elköltenél ~15kt, az eredmény pedig hülyén nézne ki és nem hűtene jobban sem, mint pl. a Twin Turbo II.
Egyébként mi a gond a gyári Giga megoldással? Elvileg halk, nálad mégse?
-
Levi's
tag
üdv
a gigabyte gtx560-as kártyámhoz keresek már egy ideje hűtést és jelenleg az arctic accelero mono plus-on gondolkodom egy noctua 14cm-es ventilátorral. vélemények? megfelelő lenne ehhez a kártyához?
elsődleges a halkság és persze a megfelelő hűtés. -
petiwr
senior tag
Sziasztok Sapphire 5750 1GB DDR5 ös VGA ra tudnátok ajánlani egy hűtőt?
-
enginev3.0
félisten
hellóMelyik lehet a leggyengébb kártya ami 80+fps-el elviszi a cs source-t?
HD4550?
Nem érdekelnek a grafikai beállítások, jó nekem a leggyengébben is (lehetőleg azért nagy felbontáson, akár FULL HD), csak legyen meg a minimum 60-70fps szinte mindig, lehető legkevesebb pénzért ( használt árakon)nem ide
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Hunork
veterán
Kicsit OFF.
Fentebb említettem egy GPU pasztázást, venti-szabályozást, melynek köszönhetően jelentősen javult a helyzet! Ez esetemben azt jelentette, hogy a hatalmas kánikulában, panelban, ott is a 10. emeleten a GPU terhelve nem megy 78 fok fölé, ami remek, tekintve a környezeti hatásokat.
Aztán a helyzet tovább javult, olyannyira, hogy most, mikor nincs kánikula, a következő az ábra:
GPU üresjáratban: 33-35 fok
GPU terhelve: 50-65 fok
Nagyon baba! Ennyit számít, ha odafigyelünk.
Ezer hála a tanácsért, a CPU-t rendszeresen pasztáztam eddig is, de most már a VGA is a kiemelten megfigyelt csoportba tartozik!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Levi's
tag
Üdv
Olyan kérdésem lenne hogy egy Thermalright Shaman vga hűtő rászerelhető e erre a tipusú gtx 560-ra. [link] -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Milo629 #5940 üzenetére
A sárga szál a fordulatszám-visszajelzésé, azt kihagyhatod..viszont ha ez alapján szabályozta a 8600as, akkor lehet a 8500on fullon fog pörögni és hangos lesz..egy másik megoldás, hogy sima 8cmes ventit rágyorskötözőzöl és bekötöd fix 5Vra (táp piros szál, fekete meg föld értelemszerűen)..a gyárilag nagy borda nem igényel különösebben erős huzatot
-
Milo629
aktív tag
Sziasztok, haveromnak most ment tönkre a Gainward 8600GT videokártyája és ennek szerettem volna egy Gainward 8500GT-re rávarázsolni a hűtését, csak a 8500 passzív bordás és csak 2 tűs csatlakozó van a ventinek, ezzel szemben a 8600-oson 3 tűs a venti (piros/fekete/sárga). A kérdés, hogy rá lehet-e varázsolni valahogy?
-
Sziasztok,
GeCube Ati Radeon 9600XT AGP kártyát vettem és a hütője felmondta a szolgálatot.
Segítség kellene, hogy milyen hütés kompatible a kártyával.Kaptam 2 ajánlatot itt.
Előre thanks a segítséget !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Hunork
veterán
Hát igen, szépen melegszik, de hozzáteszem, hogy csupán a Max Payne 3 és a BF3 izzítja meg így, igaz 1920x1080-ban mennek. Most a Crysis2-t is toltam picit (jó a multi...), és 69 fok volt, Dx11 alatt, fullHD-ban.
De, mint mondtam, sajna a ház is ótvar...szűk a hely, mATX lapocska, 3 HDD, 2 ODD, és hát 10. emelet, lakásban tegnap 36 fok volt...most csak 29... És: most bekapcsoláskor 41 fok, ha már ment valami, akkor visszamegy 45-48 fok közöttire. Gondolom, az sem túl jó, hogy a Xonar is ott van a VGA "szájában", de majd egyszer lesz egy szép, nagy házikóm...(meg egy normális ATX lap...)
Még egyszer, ezer hála!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Üdv ismét!
Na, kérem, mivel este már megint melege volt, ezért ma kártya kikap, hűtő le, paszta új. Megjegyzem, nem is volt ez igazán 90 fokos, legalábbis szerintem, csak éppen a gyárban olyan "ügyesen" pasztázták meg, hogy a GPU körül, tőle távol, minden érintkező úszott a gyári ragacsban. (ez ugye szépen vezeti ilyenkor a hőt szanaszét...) Azt szépen lepucoltam, adtam neki Noctuát, és imént egy fejezet a Max Payne 3-ban lenyomva, max 75 fokon! (hozzáteszem, azért a manuális venti szabályozás most őszig megmarad a 85-90%-on!)
Köszi a segítséget!
(És egyben ajánlatos is minden kártyát saját kezelésbe venni, mert nem biztos, hogy a gyári tökéletes...)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Köszi a gyors választ!
Azért nem írtam, mert az Adatlapon úgyis ott van, bár valóban, megérdemelte volna szegényke...
Amúgy a Gigabyte saját progijával lőttem be most 85%-ra, és cserébe 84 fok fölé nem is ment, és már bazi nagy meleg van a lakásban. (déltől ide vág a nap... )
Ház: igen, majd kísérletezek ezzel, de tényleg "karcsú" eresztés, szűk a hely, és hát van 3 HDD is a gépben, azok is sütnek...(ez ki is maradt)
Ma már nincs időm, megyek melóba, a házzal és ventikkel holnap bíbelődök.
Majd jelentkezem az eredménnyel."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Mindent sikerült leírni, csak, hogy 550TI, azt nem.
Javaslom tedd ugyanazt, mint a procihűtővel is, Afterburnerrel pörgesd fel.
Esetleg, ha nem segít, takaritás/újrapasztázás, hátha segít ez is pár °Ct..
Oldallap levétel nem mindig jó ötlet, van ház, amiben jobb zárva a huzat ;p -
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Én egy kis tapasztalati segítséget kérnék. Mégpedig hőmérsékleti szempontból, és a VGA a célszemély!
Adatlapomon a gépem. 3 venti megy benne, egy 9cm-es és kettő 8cm-es. Elhelyezés: alul-elől egy venti, ez levegőt be, hátul-felül egy venti (táp alatt), ez a levegőt kitolja, és a harmadik a ház tetején, levegőt kitolja. A hát oldala levéve. A lakhely panel, ott is a 10. emelet, barom meleg.
Amit észrevettem, hogy az MSI Afterburner szerint, és az Aida64 szerint is, keményen 90 fok fölött van a tényállás, ami szerintem nem feltétlen egészséges. (97 fok volt a csúcs!!!)
A grafikai beállítások:
1920x1080, minden Normal állásban, AF 4x, FSAA kikapcsolva, Vsync bekapcsolva, a Dx kipróbálva 11-es és 10.1-es módban is, a hőmérséklet ettől nem függ!
Kérdésem: ez most normális, vagy mi a retek? Nem vagyok kezdő, próbáltam összeválogatva megvenni a gépet, bár a ház mondjuk egy B kategóriás (Comador, felül szellőzőnyílással, ezért is ott a harmadik venti...), de mivel az oldala fent sincs, nem lényeges most. (szerintem...) A "tünetek" hasonlóak a BF3 esetében is, bár ott nem ment 97 fokig a VGA!!!Pusztán érdeklődés, hogy kinél, mi tapasztalható. A Gigabyte kártya amúgy rendkívül halk, és Auto-n van a venti szabályozása, a CPU ventijét viszont a AXTU programmal a maxra húztam. Nem is megy nagyon 57 fok fölé.
Szóval: tegyek valamit, vagy nem, most aggódjak vagy nem???
Válaszokat előre is köszönöm!UI: a VGA ellett egyetlen kártya van, egy ASUS Xonar hangkártya, és mivel mATX alaplap, így szűkös a hely. Gondolkodtam, hogy talán nem is kéne ennyi venti, ezért is bátorkodtam kérdezni, hátha lesz jó tanács! Amúgy most a fiam a Spiderman WOS-al játszik, tavalyi gamma, és 76 fok a GPU.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
regener
veterán
válasz BogyóBP #5928 üzenetére
Artic Accelero Twin Turbo II Még a 6970-hez is jó. Szerintem eléglenne a 6850 OC-ra.
-
BogyóBP
addikt
válasz perfegor17 #5929 üzenetére
Nemtudom mit keressek. Azért irtam ide, kaptam egy ötletet de árat nem
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz perfegor17 #5927 üzenetére
Gondolom ezek ára horrorisztikus. Valami olcsó megoldás?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Egy MSI HD 6850 OC ra milyen VGA hűtő lenne az ideális? Ami rajta van brutálisan fűti a házamat (kis fekete borda kis ventivel). Nem is értem milyen elgondolásból hajitották el a heatpipe os megoldást..
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ez egy Gainward/Palit GTS, a szokásos nonref elrendezéssel, felejtsd el a Twin turbo/S1 és hasonló megoldásokat, vágással megy csak rá. Olcsó megoldásnak L2 Pro (csak halkabb lesz, érdemben hűvösebb nem), drágábbnak Mono Plus, Scythe Setsugen / Setsugen 2.
Utóbbi adott esetben tőlem is beszerezhető, privizz. -
n00n
őstag
Milyen olcsó, de megbízható hűtést ajánlotok egy Geforce GTS450-es videokártyára?
Ez milyen szerintetek?
http://ipon.hu/webshop/product/arctic_cooling_accelero_twin_turbo_pro/155983
[ Szerkesztve ]
-
Krissz5435
aktív tag
válasz perfegor17 #5912 üzenetére
Gyorskötözővel, ha van mihez hozzáfogatni.
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok van egy gigabyte hd5770-em a batman auto hűtéssel.Meghalt rajta a venti.A bordát rajta hagytam és arra kellene egy megoldás hogy mivel fogassam fel rá az új ventilátort mert az sokkal nagyobb és nem fér bele a keretbe.Meg amúgy sem akarom visszatenni azt a batman auto keretet.
-
thboxx
aktív tag
Nem feltétlemül,mert ahogy néztem legalábbis pl az AMD jó pár generációnál ugyanazt a lyuktávot használja... Pl HD2600->HD6570/HD4670... Csak a hűtő gyártóknak szerintem nem éri meg,ha a júzer a régi konstrukciót veszi meg használtan... 'Vegye meg a drága újat!'
Kis utána járás megérheti...[ Szerkesztve ]
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
thboxx
aktív tag
válasz Oliverda #5906 üzenetére
Esetleg Zalman VNF100, vagy Thermalright HR-03 GT? Nekem a 6570-en pl VNF102 (OEM) van passzívban,és nagyon jó!Kérdés,hogy ezek felmennek-e a kártyádra... Mivel a gépem behalt,így telóról nem tudok ennek utánajárni...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
-
Vegitaa
senior tag
Üdvözlet!
Kis segítséget kérnék: Van egy Asus AMD Radeon HD 6670 gyári passzív hűtéssel. A hűtőjét szeretném valami nagyobbra cserélni. Mit javasoltok?
Én a Deepcool V6000, vagy az Alpenföhn Petert néztem ki, de nem tudom hogy kompatibilisek-e vele.
A gyártók nem jelölik meg ezt az AMD radeont a kompatibilitási listájukon, de a csavar-távolságok elvileg stimmelnek... -
patex1983
őstag
válasz Oliverda #5900 üzenetére
Alpenföhn Peter esetleg? Bár nem tudom, hogy rámegy-e...
[ Szerkesztve ]
X
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest