Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata a T-Mobile-nál köthető telefon biztosítással? Csak frissen vásárolt telefonra köthető, vagy akár most is megköthetem a 9 hónapos telefonomra? Nagyon "kötekednek" amikor cserélni kellene a telefont?
LG G3
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok! Nem találtam rendes topikot a kérdésemre, ti esetleg tudnátok segíteni?
T-home-os internetet szeretnék beköttetni. Netmánia M-díjcsomagot néztem ki, aminek a letöltési sebessége 20Mbit/s de a garantáltja az 10Mbit/s. Feltöltése 0,5Mbit/s.
A jelenlegi szolgáltatóm ugyan ilyen áron adna Max. sebesség (Le/Fel): 5120 / 512Kbps internetet. Ennek a garantáltja 1024/196Kbps. A két internet közül melyik a gyorsabb?
Ha letöltök akkor mekkora Kb/s sebességet fogok látni?LG G3
-
H.Bencike
aktív tag
válasz thomeef #24104 üzenetére
Én a Te helyedben azért kicseréltetném a szervizben. Nálad a 3-napos csere idő eleve nem játszik, mivel a múlthéten vetted a telefont, legjobb esetben is 6-7 nap telt el ami már sajnos sok.
Lehet, de ne legyen igazam hogy több pixel is megadja majd magát és akkor már nagy baj lesz.LG G3
-
-
H.Bencike
aktív tag
Hello! Különös problémával találkoztam! Kedden vettem (vagyis hozta a futár) egy új telefont, dominos csomagban vettem és kaptam hozzá egy új számot! Ma volt több téves hívásom mindenki egy bizonyos "Erikát" keresett. Aztán felhívott engem az a bizonyos Erika, hogy ez a szám ami nekem van az az övé. Ergo neki is meg nekem is ugyan az a számunk van. Valaki találkozott már hasonlóval?
Szerintem ez képtelenség, de hát ezek szerint vannak csodák. Mondtam neki keresse meg a szolgáltatót a problémával mert engem annyira nem érdekel, mert letelefonálom az ajándék 60 percem és a 990Ft-omat és én többet nem használom a számot!LG G3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest