-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz adnoctum18 #33384 üzenetére
- Az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt hüség lejárta után automatikusan Domino díjcsomagba kerülök át?
Válasz : Nem,maradsz ugyanabban a díjcsomagban,csak ha akarsz bemehetsz akármikor az üzletbe,hogy szeretnéd megszüntetni az szolgáltatást. kötbér nélkül megcsinálják.- Ha most október 16-tól Dominoba kerülök át, akkor ezzel lesz lehetőségem kedvezményes készülékváltásra az Iphone 5S megjelenésekor?
Válasz : mint írtam,nem kerülsz Dominoba..
- Egyáltalán van jelentősége ennek a kedvezményes készülékváltásnak?
Válasz : hát én spec jó pár ezrest megúsztam,mintha újonnan,új előfizura vettem volna a készüléket.
- Ha most igényelek pl egy Mozaik XS díjcsomagot október 16-tól, hüség nélkül, akkor jogosult vagyok kedvezményes készülékváltásra később? (Az Iphonet kártyásan venném.)
nem akarok hülyeséget írni,de szerintem nem. Mert a kedvezményes készülékvásárlás az előfizetéshez kapcsolódik. Ha kártyásan vennéd,akkor a kártyás árat kell leszurkolni. Szerintem.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
djculture
félisten
Lejár a hűség attól még ugyanaz marad a dijcsomagod, csak következmények nélkül lemodhatod vagy dijcsomagot válthatsz, vagy új hűséget vállalhatsz kedvezményekért cserébe.
-
[CS]Blade2
addikt
Megint egy külföldre telefonálós témáról kérdeznék:
Most Magyarországról kellene minél olcsóbban Romániában tartózkodó Orange mobilt hívni.
Itthon pedig van:
- T-s előfizetés (Mozaik XS)
- T-s dominó (domino 5)
- UPC-s vezetékes (fix180)
- és van egy kártyás román Orange-os mobilunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest