Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosuka
aktív tag
válasz
darnics #11999 üzenetére
Szia!
A flash menüben át lett állítva a psp órajele. Nem rossz a psp, csak vissza kell állítani. Ezt a select gomb megnyomásával tudod előhozni, és minden műveletnél várjál, hogy végrehajtódjon a parancs. Kicsit érthetőbben, amikor megnyomod, hogy jobbra, akkor várnod kell, mert annyira lassan reagál mindenre, hogy lehet, hogy csak 5 -10 sec mire jobbra megy. Szóval ha bejön a menü, ott a felső sornál látni fogod, hogy kb nem default lesz. A lényeg, hogy az első, és második sor default legyen. Ha ez meg van akkor a menü alján lesz olyan, hogy reset vsh. Arra menjél, és nyomj egy X-et. A psp újraindul, és kész is.
Ha nem jön be a select gombra a menü, akkor kaka van, mert a flash is ugrott. -
darnics
aktív tag
üdv! a fiam psp-je teljesen belassult.minden játék ami rajta van a kártyán minden játék lassitott felvétellel jön be szinte használhatatlan.mikor egy pc-re akarsz felrakni egy komoly játékot de iszonyat lassan megy ez olyan.megprobáltam másik kártyával de nem változik.eredetivel nem probáltam mert az nincs.meghalt a gépe?vagy esetleg leejtették és valami baja lett??szép napot és köszi a válaszokat!
-
derapo
tag
Sziasztok! Valaki tudja, hogy ez a nyomorult gépezet mé halt meg? Tegnap kikapcsolt azóta be se. Se led semmi,nem is tölt...
Fat 2000-es. Nézgettem a külföldi oldalakat meg egy csomó jutyub videót. De nem mentem semmire esetleg valakinek van ötlete?
-
mad1
veterán
Keresek tovabbra is eredeti psp fat akkut,ha valakinek volna elado,kerem irjon ram.
-
NGA
addikt
Sziasztok, egy kis segítség kellene:
Eredeti japán PSP1000-esem van. Az 5.00 M33-4 cfw van rajta. Szeretnék futtatni rajta PSX játékot, a Porsche Unleased-et és a Porsche Boxter-t, megy az Odd Abe-et.Van valahol egy magyar oldal, ahol le van írva, mit és hogy kell tennem?
Ha nincs, valaki pár szóban leírná?Előre is köszi
-
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Mire érdemes figyelni PSP vásárlásánál? Számít a típus , model?
-
tajner10
tag
Üdv nemrég sikerűlt szereznem egy psp-t és az lenne a kérdésem,hogy milyen memory stick duo átalakítót tatnácsoltok mellé, és meddig támogatja a psp az sd kártyákat (csak mert láttam hogy van olyan átalakító amibe 2-t is bele lehet rakni)
-
Mosuka
aktív tag
válasz
energy4ever #11979 üzenetére
Gb*8=GB.
Ezt továbbra sem értem.
Valaki segítsen!!!!!!!!!! -
Richard!
addikt
Üdv!
Megéri még PSP-t venni? Ebayen láttam 3004-es gépeket sok játékkal 80-100€-ért.
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever #11979 üzenetére
Na 64GB-os MicroSD-vel tokeletesen, akadas nelkul megy minden, pedig nemis a leggyorsabb kartya lett veve bele.
Amikor a gepen megnyitom a jatekok/memoriakartyat, akkor ott hogyan lehet beallitani, hogy jatek cime alapjan ABC sorrendbe rendezze azokat? -
Mosuka
aktív tag
válasz
energy4ever #11977 üzenetére
Ezt, hogy számoltad ki?
Próbáltam előkotorni, hogy mit is tanultam az informatikai főiskolán, de nem jutott eszembe semmilyen váltó a képletedhez.
Hogy lesz a 64gb-ból 8gb? Ugye nem a kis és nagy betű számít valamit Nálad?Egyébként ha nem nagyon gyors memókártyát veszel micro sd-ből, akkor a 16 gb is akad. Ha gyorsat veszel, még az is keresgéli a játékot. Egyszerre akarsz játszani, kb 600 játékot?
-
darkmore
tag
válasz
energy4ever #11975 üzenetére
Wat?
2x32=64-et írtam.
-
darkmore
tag
1. CPU, szerintem a 50/75MHz között fogyasztásban nem sok különbség van, persze lehet az a 10perc hiányzik az embernek, nem találtam amúgy olyan homebrewt, amivel tovább lehetne finomítani a CPU beállításokat (pedig rémlik valami régről), lehet a CFW-be kellene beletúrni és átírni az értékeket.
2. Ha jól tudom 2x32Gb a max, amit kezelni tud a PSP.
-
energy4ever
addikt
Mekkora a legnagyibb memokari amit kezel egy psp? Tudtommal a MemoryStick Pro Duo-bol 32-es a legnagyobb, de MSPR to MSD atalakitoval lehet bele rakni nagyobb micro SD-t is. Szoval a PSP kezel pl 128GB-os kartyat?
-
jófejsrác
senior tag
Akkor marad a raspberry megoldás. A kábel hosszába bele sem gondoltam
- pedig a nes mini is megszivatott elsőre - , a PSP meg marad mobilitásra.
A nagy szülőknél még vannak működőképes CRT-k, de biztosan visszarepíteném a szülőket ha leülnék 1m közelre a tv elé és játszanék
. Anno ezt látták C64 és Sega korszakban is
.
-
darkmore
tag
válasz
jófejsrác #11967 üzenetére
Sajnos a kép tényleg csúnya lesz és sokkal rosszabbul futnak a psp jatekok, emuk nem. Van hozza egy jo homebrew a fusatv azt hiszem, de azzal sem 100%. Valamint a kabelek tenyleg rövidek.
Nekem akkor adott autentikus élményt, mikor crt tvre kötve ps1 játékot nyomattam vele
-
Mosuka
aktív tag
válasz
jófejsrác #11967 üzenetére
Az enyém is pont akkora, és hidd el, nagyon nem jó. Rövidek a vezetékek, és közel kell ülni, ekkora méretben élvezhetetlen. Kicsit összehúzza a képet, de még úgy sem jó. Kb 10 perc, és szédülni fogsz. 2 méternél hosszabb vezetéket még nem láttam, mire bedugod hátul, kb 1-1,5 méterre leszel.
-
mad1
veterán
válasz
jófejsrác #11964 üzenetére
Ilyet vegyel.
PSP Komponens AV kábel -
jófejsrác
senior tag
Valaki használta/használja a psp-t tv-re kötve? Ha igen akkor milyen kábellel (ebayen sok félét feldob) ami működik is?
Köszi
-
mad1
veterán
Hol lehet venni 3002 es kijelzot?
-
Mosuka
aktív tag
válasz
darnics #11956 üzenetére
Gyakorlatilag a psp-be integrálva van a Skype, a böngészőből, meg elindul a Yuotube, faceboook, stb. Ennyire egyszerű.
Olyan ami helyrehozza a kártyádat sajnos nincs, csak leválaszthatod a hibás részt, de ez sem egészséges megoldás. Egyébként a windows is tartalmaz teljes formázást, ennél mélyebbet ne akarj. Vannak "varázs" progik, amik "helyrehozzák". Sajnos itt is igaz a régi mondás, miszerint szarból nem lehet várat építeni. -
darnics
aktív tag
ja és bocsi az elöbb kihagytam egy fontosat hogy valami nagyon komoly sd kártya formázó ami a hibás kártyát leformázza helyre hozza ha lehet mert van egy félig hibás kártya ami 2-3 gb még ok rajta de a többire már nem lehet rakni semmit mert hibás filét ir ki.lehet csak formázni kell de ha psp-t rádugom képre ott nincs formázási lehetöség a telefonba rakom ott is csak sd kártya törlése ugyhogy nekem olyan progi kéne ami kajakra leformázza esetleg kicsit javitja is hátha attol megoldodik.szép napot!
-
darnics
aktív tag
üdv! psp-re szeretnék valami programokat appokat.messenger,facebook,youtube fényképszerkesztő,zene lejátszó stb stb tudtok valami oldalt?köszi elöre is sziasztok!
-
darnics
aktív tag
válasz
Mosuka #11950 üzenetére
rajta voltak de nem ment.viszont fogtam és mindent ami a kártyán volt az egész tartalmat ráhuztam és igy minden ok! tettem rá játékokat és megy rajta ugyhogy a kártya volt fos.most töltök rá több játékot mert kettö hárommal probáltam azok mentek gondolom a többi is fog.
-
Mosuka
aktív tag
válasz
darnics #11948 üzenetére
Akkor a game mappa üres volt ezek szerint. Ha fix rajt a flash, akkor nem kell a továbbiakban, hogy rajt legyen. Ezeknek kellettek volna, hogy benne legyenek: Fast Recovery, Pro Update. Ha nem volt benne, akkor nem fog menni. De ez már nagyon varez, és ilyet nem szabad.
-
Mosuka
aktív tag
válasz
darnics #11944 üzenetére
Nem feltétlenül biztos, hogy ami rajt van és működik, akkor jó a kártya. Sokszor találkoztam olyan kártyával, ami pl 8gb, de csak 2 gb-t kezel. Nem a felformázott kártyára gondolok. Nos ami ebbe a 2gb-be belefér, az megy, de felette már hibás lesz.
Persze ott az a lehetőség is, hogy valamit nem jól csinálsz, de nem ezzel kezdeném.
A másik kártyára másold át a PSP/GAME mappában található adatokat, és ennyi az egész. -
darnics
aktív tag
válasz
Mosuka #11943 üzenetére
nem tudom mert akkor azt is kikéne ütni.a mostani kártyán van a 3 ikon ami fleselésnél odakerül.ha kiveszem akkor azzal nincs kiflesselve és most hirtelen nem tudom hogy kell .az elözöt kiflesseltem de azota mindent kitöröltem a gépröl mert gondoltam volna hogy lessz gépem.de egy kollégám rámsozta a gyrekek miatt vagyis még csak tesztelem biztosat nem mondtam.az elözö gép ocska szar volt a street ami az olcsó fos kategoria ez már a komolyabb a 3000-es.talán a kártya adta be a kulcsot?ami rajta van az meg müködik de ha rossz lenne akkor rásem lehetne rakni nem??
-
darnics
aktív tag
üdv! lenne egy psp gondom.kaptam egy kollégámtól psp-t kivan ütve minden és vannak is rajta játékok de én nem tudok rátenni semmit.vagyis tudok de akármilyen játékot rámásolok az iso mappába mindegyikre azt irja hogy hibás file ilyenkor mivan???már vagy 20 játékot ráraktam és mindegyik hibás.pedig az elözö psp-n ezek müködtek rendesen.köszi szépen!
-
darnics
aktív tag
válasz
darkmore #11935 üzenetére
hogy kell bekapcsolni?mert van a 3 ikon ami ott van mikor kiütöd és azon belül van egy update és ha arra rányomok akkor frissit vagy mi és egyböl magyarra vált az egész rendszer és látja a játékokat is de van mikor gondol eggyett és megint angol nyelvű az egész és akkor a játékokat sem látja.furcsa!
-
chatran
őstag
válasz
darkmore #11935 üzenetére
Azt, hogy felejtős azért nem mondanám. Nekem egy Xiaomi Mini router-em ( 2015-ös évjárat )van, ami dual band-es ezért nevezhetjük modernnek és simán tud hozzá csatlakozni a psp.
Ami kérdésessé teszi a wi-fi használatát psp-n az az elavult böngésző. A modern weboldalak össze-vissza jelennek meg rajta vagy sehogy. Talán a Google még, ami normálisan bejön rajta.
Az online játékokat már réges rég lelőtték.
Ami viszont meglepett, hogy be tudtam lépni Skype-ba.Mondjuk a szöveges üzenetküldés nem működött, a szóbelit meg psp 2000 lévén nem tudtam kipróbálni.
-
darnics
aktív tag
üdv! érdeklödni szeretnék hogy ma kaptam egy kollégámtól egy psp-t azt mondta 3004-es de ö sem tudja mert cserélte de nem használta csak otthon porosodott.elhoztam tesztelni.két gondom van.vannak rajta játékok mert van benne egy 32 gb-os kártya azon van sok játék de nem látja vagy nem jön be pedig iso mappában van.a memorick stickben nincs de a save data utility látja de ott meg nem nyitja meg.a másik az hogy nem tudom behozni a wifit.hogy kell pontosan?wlan settingbe az automatikusba nem jön be de a scan-ba viszont látja.mindkettöre mi a megoldásköszi mindenkinek sziasztok!
-
Bruce.lee
csendes tag
válasz
Vadernagyúr #11931 üzenetére
Megcsináltam elvileg sikerült,most megy a játék rajta
Köszönöm a segítséget!
-
Bruce.lee
csendes tag
válasz
Vadernagyúr #11929 üzenetére
üdv!
nem tudok rámásolni semmit,nem engedi,másik gondom meg az lenne,hogy akármit csinálok nem akarja elvinni a játékot,másik memókarit vettem bele.
ez a hibakodot adja ki: 80020321 ráindítok a játékra elindul aztán ez a hibakód jelenik meg.
már próbáltam sok beállítást,de semmi.
-
Bruce.lee
csendes tag
Sziasztok!
van egy psp-ém és leformáztam benne a 8gb memókarit. és a gépem nem ismeri fel.
viszont a psp-ém látja a kártyát.mit tegyek hogy gép mutatja? nem tudok ratölteni így játékot.
valaki Sos be segtítsen! -
Becksman
őstag
válasz
darkmore #11923 üzenetére
Igen használtan vettem, DE a garancia matrica nincs megbontva. Az eladó első tulaja volt, holnap csinálok képet úgy hogy egy képnél. Régebben olyan gondom volt hogy volt egy halvány képkeret szerű rész a kijelzőn belül az talán nem volt olyan feltünő az is 3004es gép volt.
-
darkmore
tag
válasz
Becksman #11918 üzenetére
A 3000-es gyári interlacingje teljesen más, ez sajnos nem az, más gond lehet. Softwarees is, miből lépsz ki? CPU mennyire van állítva? Vagy hardwarees, bár ez mindig jelentkezne, nem csak mikor kilépsz valamiből, amire tippelnék: utángyártott kijelző, utángyártott ház vagy előlap, ami nyomja kissé a kijelzőt, de fura, higy csak kilépéskor... Próbáld már ki valami világos háttérszínnel is!
-
D@reeo
aktív tag
válasz
Becksman #11918 üzenetére
Erre gondolsz?
https://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2008/10/psp-300-v-200.jpgEz a képernyő technológájából adódik (pixelek elrendezése)
-
Becksman
őstag
válasz
Vadernagyúr #11917 üzenetére
Konkrétan erre gondolok:
https://www.kephost.com/image/w4JgHa ránagyitol így láthatók a csikocskák amiből összeáll a kép. Nem tudom normális e ez. De ha megnézem szabad szemmel is lehet látni.
-
Becksman
őstag
PSP 3004-nél enyhén csíkokból áll ki a kijelző ez normális? Mármint látni pl amikor kilépek a játékbol ha jobban megnézem a kijelzőt ilyen csíkszerűen van.
-
Mosuka
aktív tag
válasz
tajner10 #11914 üzenetére
Akkor a kézügyesség meg van.
Az a gond az analóg cserénél pl, hogy gagyi után gyártottak vannak. Ha eredetit cserélsz, akkor a 300X kivételével a korábbi verziókban az átvezető konduktort is cserélni kell. Ez egy átlátszó kis valami, ami a kontaktot adja meg az alaplappal. Ezt elfelejtik cserélni, pedig egyedi "ujjlenyomatot" hagy ebben a kis átvezetőben,és ha nem úgy van visszatéve, már el is mászik a kurzor. Csak, hogy ne legyen ennyire egyszerű, ebből is van több méret. -
tajner10
tag
válasz
Mosuka #11913 üzenetére
Még nem én cseréltem az analógot (nekem a psp ilyen első konzol volt,akkor még az akut is alig merttem cserélni
,nemrég pl egy new 3ds-ből szedtem ki az alaplapot és forrasztottam rá pár kábelt(sikeresen)mert elszált a rendszer,és rá kellet rakni újat)Köszönöm a sok választ
-
Mosuka
aktív tag
-
darkmore
tag
válasz
tajner10 #11911 üzenetére
2000 vs 2004, csak hogy melyik régióban adták ki.
Joy-t főleg utángyártott szarokat lehet kapni, amik nem bírják annyira, de ez függ játszóstílustól is
PSP Go zsanércserélgetést szerintem nem érdemes, szerintem egy utángyártott itt megint nem lesz 100% megoldás.
PSP Go-nak jó a képernyője, annyival nem kicsit, hogy gond lenne, legjobb képernyő a PSP-ék közül, de a konzol sajnos szerintem kényelmetlen (átlagtól picit nagyobb kezem van).
PSP 3000 volt nekem a legjobb, azt tudom ajánlani.
-
tajner10
tag
Üdv lenne 1,2 kérdésem a veteránokhoz.
Mit a különbség egy psp 2000 és egy psp 2004 között?
Régen amikor még volt psp-m (2004) akkor tönkre ment a joystickja aztán cserélve lett de utánna folyton tönkre ment,van valakinek valami ötlete hogy ez mi miatt lehetett?
Terveztem venni egy psp go-t csak azt olvastam hogy a zsanér nem a legjobb benne,lehet valahonnan rendelni,vagy valaki tudna linkelni egy youtube videót ahol megmutatják ezt hogy lehet megcsinálni?
Meg lenne még 1 utolsó kérdésem szerintetek psp (2000-3000) vagy psp go,a go személy szerint jobban tetszik viszont eléggé drága használtan (meg mitnt írtam a zsanér probléma) ,meg hogy a go-nak nem-e túl kicsi akijelzője,mert sajnos nem tudnám sehol se megnézni.
Köszi előre is a válaszokat
U.i: Bocsi ha sok hülyeséget kérdezek,de az utóbbi napokban valahogy elfogott a nosztalgia és kíváncsi lettem -
mad1
veterán
válasz
Vadernagyúr #11908 üzenetére
Asszem ez nem az amire gondoltam....az ilyen web bongeszos fele volt 4 lepesben lehetett kivalasztani mikor mit csinaljon es a 4. lapon-oldalon lehetett konvertalni.
-
mad1
veterán
Nem regen volt itt szo vmi jo kis psp video konvertalo progirol,de basszus nem talalom.Ki mit hasznal?
Ha latom a nevet beugrik. -
mad1
veterán
Nekem beveszi a lemezeket de irto hangos es amiota haldoklik memoria kartyakkal tomtem meg...Abban tarolom oket
Arra meg alkalmas lesz kesobb is,szval nem aggodok hova tegyem a hattertarat...hat hova mashova.Hatra
-
Mosuka
aktív tag
válasz
darkmore #11900 üzenetére
Nincs.de ha a media chipnek van umd bibije, akkor bizony eszetlenül villog, olyan mint amikor bent hagyod a lemezt, és kikapcsolod. Akkor is többet villog, csak itt nem akarja abbahagyni.
Ilyenkor egy reflow általában segíteni szokott. Sok gépet hoztam már így vissza az "életbe".
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Építő/felújító topik
- Oakley topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- PS5 Original Disc Driveval
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest