Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmore
tag
válasz
jófejsrác #11967 üzenetére
Sajnos a kép tényleg csúnya lesz és sokkal rosszabbul futnak a psp jatekok, emuk nem. Van hozza egy jo homebrew a fusatv azt hiszem, de azzal sem 100%. Valamint a kabelek tenyleg rövidek.
Nekem akkor adott autentikus élményt, mikor crt tvre kötve ps1 játékot nyomattam vele
-
Mosuka
aktív tag
válasz
jófejsrác #11967 üzenetére
Az enyém is pont akkora, és hidd el, nagyon nem jó. Rövidek a vezetékek, és közel kell ülni, ekkora méretben élvezhetetlen. Kicsit összehúzza a képet, de még úgy sem jó. Kb 10 perc, és szédülni fogsz. 2 méternél hosszabb vezetéket még nem láttam, mire bedugod hátul, kb 1-1,5 méterre leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ASUS 18W USB ADAPTER
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest