Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajner10
tag
Üdv picodriveval próbáltam meg játszani a dungeon master 2-vel de nem akarta se a bin fájlt betölteni se a cue fájlt,mással is volt már ilyen? (psp 2000)
-
tajner10
tag
Nem próbáltam,de ez lehet jó lessz. no umd plugin
-
tajner10
tag
Üdv nemrég sikerűlt szereznem egy psp-t és az lenne a kérdésem,hogy milyen memory stick duo átalakítót tatnácsoltok mellé, és meddig támogatja a psp az sd kártyákat (csak mert láttam hogy van olyan átalakító amibe 2-t is bele lehet rakni)
-
tajner10
tag
válasz
Mosuka #11913 üzenetére
Még nem én cseréltem az analógot (nekem a psp ilyen első konzol volt,akkor még az akut is alig merttem cserélni
,nemrég pl egy new 3ds-ből szedtem ki az alaplapot és forrasztottam rá pár kábelt(sikeresen)mert elszált a rendszer,és rá kellet rakni újat)Köszönöm a sok választ
-
tajner10
tag
Üdv lenne 1,2 kérdésem a veteránokhoz.
Mit a különbség egy psp 2000 és egy psp 2004 között?
Régen amikor még volt psp-m (2004) akkor tönkre ment a joystickja aztán cserélve lett de utánna folyton tönkre ment,van valakinek valami ötlete hogy ez mi miatt lehetett?
Terveztem venni egy psp go-t csak azt olvastam hogy a zsanér nem a legjobb benne,lehet valahonnan rendelni,vagy valaki tudna linkelni egy youtube videót ahol megmutatják ezt hogy lehet megcsinálni?
Meg lenne még 1 utolsó kérdésem szerintetek psp (2000-3000) vagy psp go,a go személy szerint jobban tetszik viszont eléggé drága használtan (meg mitnt írtam a zsanér probléma) ,meg hogy a go-nak nem-e túl kicsi akijelzője,mert sajnos nem tudnám sehol se megnézni.
Köszi előre is a válaszokat
U.i: Bocsi ha sok hülyeséget kérdezek,de az utóbbi napokban valahogy elfogott a nosztalgia és kíváncsi lettem
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest