-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz vass1024 #88824 üzenetére
Gugli a barátod, mert amúgy meg warez. Renolink pedig egy szoftver neve, te pedig egy hozzá való kütyüt vettél.
Jó cucc, pár perc alatt haza lehet vágni vele az autót, ha nem tudod, mit csinálsz"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Somatom
veterán
válasz vass1024 #85664 üzenetére
Nincs AUX IN? Én egy Baseus BA01 -et használok.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
lsebestyen
addikt
válasz vass1024 #85439 üzenetére
Én az olcsóbbat. Ha nem vezetsz extrém sportosan szerintem nem számít, jó a 195/65 R15 is, egy teljes szettre több mint 30k a diffi árban egy Conti gumira. Én akkor már inkább vennék 16"-os felnit és azt gumiznám fel. 205/55 R16 népszerűbb méret, olcsóbb is, mint a 205/65 R15.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
válasz vass1024 #84985 üzenetére
Azt is mondták ezek az okos szerelők, hogy ha baj lesz vele, akkor a munkadíját a vezérléscserének és alkatrészeknek, nem számoltatják fel veled?
Egy dolgot kell tudni és érteni!
Az oroszrulett, van, hogy bejön, de van hogy nem!
Volt nálam olyan kocsi amin 3 hónapos volt az "új" vezérlés de se a főtengely szíjtárcsa se az okoskerék nem volt rajta kicserélve.Itt ugyan nem az okoskerék, a főtengely szíjtárcsa okozta a bajt.
A kiszakadó gumiágy darabját felkapta és szétvert a 16 ból 12 szelepet.
Megérte rizikózni és nem kicseréltetni? Szerintem nem.
A helyzet ugyan ez az okoskerékkel!
A vezérlés szerves része.
A szerelő felszámolja a munkadíjat és az, hogy egy alkatrésszel többet vagy kevesebbett cserél ki már olyan mindegy.
Igen tudom 40-60e között van az okoskerék (már a minőségi), de ha újra szét kell szedni és kicserélni, mert el kezd veszettül kerregni, vagy szórni az olajat, akkor melyik volt az olcsóbb?
Én mindig azt mondom, hogy a vezérlés csere során minden alkatrészt ki kell cserélni, mert akkor hátradőlhetsz és ezen része 5 évig üzembiztos a kocsinak.
Amúgy meg egy időzített bomba.
olajból meg vagy Elf, vagy Motul (a motul drágább)[ Szerkesztve ]
Renault power
-
gergo5991
őstag
válasz vass1024 #84799 üzenetére
nekem az 5 sebességes van, hát autópályán 1 óra mulva már vállalhatatlan kb. De kényelemre nagyon ott van a kocsi, mint egy s merci ugy hajózik az autó, az ülés is kényelmes egy seggel 10 órát simán levezettem benne
pro tipp: ha maxon van a zene, akkor nem hallatszik a motorhang
5-6 óra pálya után főutakon 90nel már a gördülési zaj is maga a zenn és harmónia[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
válasz vass1024 #84794 üzenetére
Vezérléscserénél kell, és akkor soha nem is fogod tudni, hogy van benne.
Pont most novemberben járt nálam egy ilyen, 1 éve lett vezérlés cserélve rajta, spórolósan.
Most szórta az olajat, így újra vezérlés lett cserélve.
Nem éri meg spórolni rajta!
Az olaj pedig vagy minősített renault szabvány.
Vagy a gyárilag előírt elf evolution sxr 5w30[ Szerkesztve ]
Renault power