-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
Na ha az én dizel Cliomat vezetnéd, ilyet nem mondanál. A dizel annak jó aki sokat megy vele, és ha tud boltolni bele gázolajat akkor meg pláne.
Régen én sem szerettem a dizelt, de mostanra nagyon megváltozott a véleményem. Persze ebbe sokat segített a közösnyomócsöves turbo diesel.
[ Szerkesztve ]
Füge
-
kornél1
aktív tag
válasz AMD Power #498 üzenetére
mármint mitöl könnyebb a dizelt mint benzinest??? nekem dizel van de azért benya párti vagyok.. dizelnél a kuplung csusztatást, pörgetést stb el lehet felejteni... kersztezödésbe nem tudsz vele ugy kugranu mint egy benzinessel.... amugy az átszokás nekem kb 2 nap volt.. bármiylen autora 2 nap alatt át lehet szokni, IFÁ-ról ferrarira is akár
-
Lejszi
senior tag
Ugyan ilyen konfigom volt anno időszamitasunk elott
c64+junoszt, de ezzel sztem nem vok egyedul,mert rengetek ismerosomnek volt ugyan ilyen felallasban szam.gépe.
de nekem a piros szinu junoszty-om volt, ilyet senkinel nem lattam, mindenhol csak a fehér szinu volt.
15e Ft-ért adtam el ha jol emlekszem 1996ban talan.
Aztan maradt vagy 100floppym, azt meg talán még ugyan abban az evben cseréltem el egy 286-osra. (monitorral cuzammen)[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ezt nézzétek.
-
Füge007
senior tag
Most vettem SONAX bogáreltávolítót kíváncsi vagyok milyen hatásfokkal dolgozik. Dodi 72 forumtárs fogja polarozni a Cliómat, úgyis kell mennem Székesfehérvárra, közben beugrom hozzá. Remélem szép lesz a kicsike. de az tuti soha többet fekete autó. Előtte ezüstmetál színű volt, az a tuti. Fele gond nincs mint egy feketével.
Füge
-
Lejszi
senior tag
A #410-es hsz-ben lehet igazan latni h milyen volt elotte.
-
Lejszi
senior tag
Hihetetlen ez a Nano Protect-es cucc. Gyönyörű szépek lettek a műanyag elemek (lökös,oldalsó diszléc,visszapillantó).
Lefotóztam telómmal, de itt anyósoméknál nem akarja felismerni az usb-n keresztul a telómat így várni kell mig haza megyek. (holnap estig)Remélem nem ideig-óráig fog tartani. Ha beválik akkor nem lesz szuksgem a Dinitrol 820-ra
-
Füge007
senior tag
Igen, igazad van maximálisan. De 10 évet vezettem úgy kocsikat, hogy nem volt bennük klíma, és megvotam nélküle. Az első Renaultomban, ami egy 1985 R 11 1.8 benzines volt abban sem volt, mégis hogy szerettem.
Városban dugóban gáz de Lejszi forumtársunk ha jól gondolom Egri, ott olyan nagy dugók nincsennek, vagyis én még nem tapasztaltam.
Füge
-
Lejszi
senior tag
A hasznaltauto-ra feltetted mar a kocsidat?
Van rajta hitel? -
-
Lejszi
senior tag
Holnap kipróbálom ezt a cuccot a lökösökön és a többi műanyag elemeken:
Készítek majd képeket elotte es utana is.
jó8 a rönósoknak
-
Ebit
addikt
Bontottan olcsóbb lenne
Ez azért nem biztos, mert a bontott autó esetében, nem ismered a klima előéletét,használtságát, és törött autó esetében még sérülhetett is.A másik a gyári klima utolagos beépitése, is sokszor jelentős átalakitással jár együtt./meghajtás stb /
Az utolagos klima, vadonatúj. -
Lejszi
senior tag
Lehet utolag beszerelni a CLIO-ba klimat?
Vagy nagyon hulyeseget kerdeztem?
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
Ha van 2 felfogatási pontod akkor simán ki lehet alakitani. Javaslom a szemes csatlakozót (átmenő furatos) mondjuk 5mm vastag szemet 8mm-es furattal.
Ha megvan a két pont akkor egy bottal vagy colostokkal vagy akármilyen hosszabb (vagy rövidebb, attól függ mekkora erőkert akarsz) leméred a távolságot.
Ha ez megvan akkor már csak az erőt kell kiszámítani.
Nem tudom tanultál-e mechanikát vagy statikát. Na igen akkor nem lesz nehez kiszámítani. Ha nem akkor tudok segíteni.
Ezek után tudok csak árat mondani, mert ugye a méretek függvénye ez.
Menni fog a dolog? Nem bonyolult, csak leírva tűnik annak.
Szivesen segítek bármiben.Legutóbb egy fickó a wartburgjába alkalmazott gázrugót. Eredetileg ugye nem az volt benne. (Nem kombiról van szó, mert abban gázrugó van)
-
Lejszi
senior tag
Ha valakinek kell az autójához motortér vagy csomagtér gázrugó akkor nekem szóljon, megszerzem pofátlanul alacsony áron!!!
-
kornél1
aktív tag
-
Lejszi
senior tag
Köszi, hát az az igazság, hogy most nagyon nincs kavicsom jó felnikre uh kinéztem egy 13-ast, amit ha jól "szervezek" akkor totál ingyen tudom megszerezni
A heten rendeltem bele egy riaszto rendszert, ami szerencsesen meg is erkezett, kedden rakják be a kocsiba. Sajnos febr. ota nem tudom garazsban tartani ezert van rá szukseg.
Egy 15-ös tényleg jol nezne ki rajta.
-
Lejszi
senior tag
Elhoztam ma a fényezőtől a verdát, ime a friss képek:
Jól mutatna alatta egy fasza felni
-
Lejszi
senior tag
D.u. jönnek a képek a polírozásról
-
Füge007
senior tag
Sziasztok!
A nyár folyamán eladóvá válik a kis kedvencem Renault Clio 1.5 Dci 101 Le gyári sport változat, sport code széria. 2004 és évjárat, feketemetál, 110000 Km. Nagyszervízen volt 103000 Km- nél. 2. tulaja vagyok, csak minőségi olajat és alkatrészeket kapott. 50 liter gázolajjal 1000-1200 Km-t megyek vele, igen dinamikus kocsi. Felszereltsége: elektromos ablak, ABS, fűthető tükör, manuál klíma, immo+ riaztó+ rablásgátló, gyárilag sötét hővédő üvegezés, 15 alufelni nyári gumival, 14 lemezfelnin téli garnitúra, gyárilag sport ülések elől, bőrözött kormány, és váltó. Irányár 2100000.- hitelintézésben tudok segíteni. Minden alkatrészről, számlám van, természetesen szevízkönyves. Vidéken használt, garázsban tartott autó.
Érdeklődni PÜ-ben, meg pesze itt is
[ Szerkesztve ]
Füge
-
Lejszi
senior tag
Felraktam az FTP tárhelyre egy új cuccost, ilyen néven:
"Renault Megane II. szervizkönyv by Lejszi"akit érdekel az csapjon le rá.
-
Lejszi
senior tag
Csütörtökre kaptam időpontot a fényezőnél
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN