-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomDog
tag
válasz AMD Power #585 üzenetére
Nem akartam neked tukmálni az enyémet de jól jártál volna vele, szíjjakat nem kellet volna cserélned, önindító felujitva, minimális kertel gázzal.1 vevő volt megnézni azon akadt ki hogy nem csináltatom meg az eredetvizsgát 15k-ért, mondtam neki hogy cserébe teletankal adom nem találta jó üzletnek.
[ Szerkesztve ]
És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php
-
ABnormal
őstag
...egyszer elkapott a "cliót (campust) akarok venni" láz,be is mentem a kereskedésbe és kipróbáltam a tesztgépet...elszomorított,hogy nem férek el benne úgy mint a kis twingóban,ezért maradt a twingó...
-
-
-
TomDog
tag
válasz AMD Power #582 üzenetére
Én 2 hónapig hirdettem az én 19-esemet senkit nem érdekelt.Azon voltam ha valaki jön 150k-ért odaadom, Laguna meg várt a kereskedőnél próba szerencse alapon bevittem 190k-ért beszámolta úgy hogy az aksi meg a rádiot átraktam a Lagunába.
1 hete boldog Laguna tulaj vagyok
[ Szerkesztve ]
És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php
-
Füge007
senior tag
Nincs sem újban sem használtban link
Ezek vannak kinn.
A Clió jó kocsi, városban ideális a nagysága miatt. Két személynek hosszútávra sok csomaggal is jó, esetleg még két gyerek. Formás verda, az III széria is nagyon bejön. A fő erénye nekem a kényelemérzés amit ad, ebben nagyon jók, persze ez szubjektív vélemény.
Füge
-
Füge007
senior tag
válasz AMD Power #574 üzenetére
Nézd a piac túltelített, rengeteg az eladó autó. Az a kocsi már öreg, akármilyen karbantartott is. Hitelezni nem lehet, és kishazánkban 85%-ban hitelre vesznek kocsit. Szeretne tőlle megszabadulni, de nem egyszerű. Attól még lehet jó, meg kellene nézni tüzetesen. Motor, futúmű, kormány, fékek, karosszéria állapota. Nehogy mégegyszer annyit rá kelljen költened.
Füge
-
AMD Power
titán
Az a furcsa nekem ,hogy a hölgy tulaj már így kezdte a mailt. Az ár alku képes...
ClioElég régóta figyelem a neten azt a kocsit. Miért nem vitték el eddig....
-
Füge007
senior tag
válasz AMD Power #566 üzenetére
Veszteség mérés diesel motoroknál van, a visszafolyó résolaj mennyiségét mérik speciális mérőpohárral. Igy megállapítható a befecskendező csúcs hibája. A kompresszió méréskor a hengerekben lévő kompresszióértéket mérjük, ergó a hengerek kopását. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Füge
-
AMD Power
titán
Hátha itt tudja valaki. Ezt az indexen a Renault topicban írták. A veszteség mérés jobb mint a kompresszió mérés... A kettő nem ugyanaz?
-
Füge007
senior tag
Azt nem tudom, de nincs. Link
Bocs a bővített 2 db talált, de arra is gondolnom kell, hogy szervízeltetnem kell. Általában 1.2 vannak benzinesben
Mivel jobbkormányosból gondolom kevesebb fogy, így nem vesződnek a gyárak sokféle motorral illetve felszereltséggel. Hiszen Anglián és Írországon kívül az EU-ban mindenütt balkormány van, és az jelentősebb piac akárhogy is nézzük.
[ Szerkesztve ]
Füge
-
Lejszi
senior tag
Mi köze van a jobb kormányhoz?
Én pl tavaly láttam először Opel Corsa Kombit (évjárat 92-98). Már nem emlékszem hogy az osztrak v a svajci autopalyan, de a ketto kozul vmelyiken. Europaban nem is forgalmaztak a kocsit csak Dél Amerikában (tudtommal).
Elég fura látvány volt -
Füge007
senior tag
Én kinn nem veszek Cliot, nincs csak benzines, abbban is csak 1.2 nem értem miért Mondjuk kinn sok márka csak kevesebb motorválasztékkal forgalmaz, lehet a jobbkormány miatt. Ragaszkodom a diesel-hez, igazából már rég egy A4 fáj a fogam, lehet kinn beújítok egyet.
[ Szerkesztve ]
Füge
-
Füge007
senior tag
Én meg be sem léptem, mert mire odaérnék mindíg váltok.
Füge
-
Lejszi
senior tag
Hát a márkát konkretan nem tudom, de ugy fog kinezni ahogy a képen van.
Párásodasrol en még nem hallottam, de lehet igazad van. ennek még utana nezek.Tegnap azt mondta a párom, hogy mostanaban teljesen magába szppiantott engem a renaultclub.hu
Mondtam neki, hogy lehet igaza van -
Lejszi
senior tag
-
Lejszi
senior tag
Jóéjt rönósok
-
kornél1
aktív tag
-
kornél1
aktív tag
nekem mondod?? én is automatát szerettem volna de k@rva rönyó ehhez a motorhoz nem ad automatánál nincs jobb, föleg tempomattal...lehközelebb automata lesz... föleg a hatgangot jo kapcsolgatni folyamatosan
amugy ehhez a 106lovas motorhoz 6gang jár, a 86-oshoz és a 69eshez 5ös.. tehát a motoron mulik nem a felszereltségenbár valóban magas felszereltség, de ez most nem lényeg
[ Szerkesztve ]
-
kornél1
aktív tag
enyémbe 6os van, corsa dizelbe 6os van, puntoba is, 207esbe is... ami kicsit erösebb motorral szerelt MA már divat a 6os váltó-örülök is neki. bár már a puntoI-be is tettek vagy 12évvel ezelött.
de városban nem sokat ér, csak kinn országuton és tényleg csak a fogyasztás miatt jo a 6gang.. bár az uj 316i Bimmerbe pl kifejezetten szar, mer elveszik az erö...
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
Nekem leszakadt a pofám mikor meglattam hogy az 1.3-as C3 a pályán 120-130-as temponal 9-10L-t evett
Rögtön lemondtam arról a kocsirol -
Füge007
senior tag
Baumgartneréknál egy hozzáértő szaki eredeti francia programmal írta felül a progit. Semmi chip. Így garanciavesztés sem volt, pesze nem 1000 Km után került bele, de ezt még az első gazdája csinálta, én meg nem nyultam hozzá, nincs vele gond.
Jók ezek a dizelek. Bár volt nálam 1.2 Clió is egy darabig kölcsönbe, és azzal is meg voltam elégedve. Így nem itélkezem a benzin vs diesel csatában. Ha nem mennék évi min 40 ezret csak 8 ezret benzines autóm lenne.
Füge
-
kornél1
aktív tag
de bejött..... szó se rola... van dizel érzés, 2000nél ugy megindul, hogy átrendezi a beleimet... csak 334Ft-ért tankoltam bele 2 napja meg kicsit kerreg, de ez velejároja
egy csippel lehetne 130Le, de minek???? elöl hátul tárcsafék van, kényelmes, ha kell nagyon gyors... ennyi sztem elég, föleg hogy zero tolerancia van.. igy se gykran elöznek meg.... mer nem tudnak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Autós topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Delta Force béta teszt
- PlayStation 5
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...