Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz aleister #18556 üzenetére
Igen, vmi ilyesmire gondoltam én is, hogy .. tőlem lehet TFCD-s modell is és komolyabb is, aki kisebb összegért (de nem ingyen) szívesen eljön. Ha van megfelelő érdeklődő fotós, nem hinném, hogy belehalna a csapat. Csak jól meg kellene válogatni a lányokat, arcra főleg, mert az alakon a Liquify sokat segít de egy kevésbé helyes arcot kemény dolog rendbevágni (kivéve a pattanások-mitesszerek, ha amúgy az arckaraktere ötös).
Na szóval szívesen nyomnék egy ilyen kötetlen bulit, este flekkenezgetés, másnap meg 9-10-től aktívkodás ezerrel. Kicsit egymáshoz is alkalmazkodva (na, ezen fog bukni a sztori amúgy) , meg adni neki vmi keretet is, nem az, hogy mindenki kinéz egy modellt és elviszi a bokorba, hanem - általában - úgyis több fotós van, mint modell, 2-3 csoportra oszolva kijelölne minden csapat egy embert, akit figyel, míg csinálja a fotókat a modellről. Ott áll mögötte, ül egy széken és nézi. És odavissza tanulás, tehát a fotós is elmondja a modellnek, hogy álljon be, közben elmondhatja a többieknek, mi az elképzelése most és miért jó az, a többiek meg a háta mögött helyeselhetnek, "ahaaaaa!!!"-zva ráébredhetnek, hogy most épp valami szent szöveg hangzott el, vagy beszólhatnak, hogy "próbáld meg azt, hogy ...." - de szigorúan jó hangulatban, segítő szándékkal. Az alapelv az lenne, hogy minden fotós egy szinten van, csak más a szemléletük, tehát nincs jobb vagy gyengébb abszolút értékben.. nincs egymás lenézése, kiröhögése, stb.
Ugye mi magyarok ilyet nem tudunk ? Vagy igen ?
-
törölt tag
Navégre. Szóval: Facebook-on benne vagyok n+1 ilyen-olyan mindenféle csoportban és hát jön a napi "mi történt" tőlük ugye, mikor belépek. Az egyikben szerveződik ismét egy kirándulós, modellek és fotósok faházakban együtt Balcsiparton juhúúúú téma.
Túl azon, hogy ezek általában elég gyér eredményeket produkáltak (eddig, amiket láttam), illetve valszeg inkább "dugótalik" mint igazi szakmai workshop-ok, felmerült bennem valami hasonló, hogy ez a kis közösség itt szervezett-e már ilyet valaha ? Vagy lát-e benne fantáziát, stb. Van köztünk pár ember (fotós), aki azért tud már rendesen modellt fotózni, legyen az akár félalak, akár egész, akár portré, bármi, illetve modelleket is megválogatni rendesen, nem "mindenki aki jelentkezik" alapon randomizálva a quasimodo díj első helyezettjeit vinni..
Csak így felmerült bennem.
Az eredeti kiírás:
Akit keresünk:
MODELL / FOTÓS / STYLIST / SMINKES / FODRÁSZ !!!
WORKSHOP alapú tábor Siófokon, 5 nap 4 éjszaka 4 szobás szintes faházakban.
Modell alatt nem azt értjük hogy valaki ebből él, hanem szereti ha fotózzák és őt is szívesen fotóznák.
Minden nap másik csapatban fotózhatsz/kodhatsz, más szakemberekkel modellekkel. Kísérő még jöhet de már nem sok hely maradt. Kellemeset a hasznossal, hiszen fél nap fotózás fél nap ejtőzés a Balaton parton.
Ez immár a 4. ilyen táborunk, korábbiakról infót, fotókat itt találtok: (Facebook link katt ide)Mondjuk ők normálisabbnak tűnnek ránézésre és lehet tényleg csak szakmáznak .. Viszont az említett "szakemberek"-et nem értem, mert engem a korábbi workshop-jaik eredményei nem nagyon hoznak lázba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Real_Necro #18461 üzenetére
-
törölt tag
válasz Real_Necro #18458 üzenetére
Óvatosan csattogjatok ott, az őrök pikkelnek a "profi" gépvázakra. Vigyetek sok kis milcet, mint a gagyi Sony A7R és az ultragagyi Fuji X-T1, arra nem szólnak be.
-
törölt tag
@ m3ss: töltődnek a nef-ek dropboxra..
-
törölt tag
válasz Real_Necro #18379 üzenetére
Ajj de epic, imadom oket
-
törölt tag
Urak, osszefutottam veletlen Freddy-vel az Alleeban epp.. uzeni h este 8-fel9 korul vegez az Intercontinentalban a whiskey kostolassal es gyuljunk utana egy jot a Godzsu udvarban... Hoz Fujit vagy mit .. (Szoval o mar vizen lesz rendesen.....)
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #18357 üzenetére
Aug20 ota tenyleg nincs munkam, felmondtam az uj helyen probaido vege elott par nappal.
Szoval en nonstop raerek itt is, otthon is. Persze nem vesztem el, csak epp "atallok" sokmindenben az eletemben..
Na, majd gyulunk akkor. Ropi bacsi is lesz, kleroo is sztem megoldja, mert ha nem, eldugom elole a D800-at ugyhogy kaffa..
-
törölt tag
12-tol Allee, remelem jo mindenkinek. 4-es vili vagy 6-ossal Moricz es atseta, egy kopes. Kajaresz fent, bar ugyis elkoborlok, mint gazdatlan kutya..
Szamom az adatlapomon, megneztem, az aktualis az.. csorogjetek ahogy szallingoztok arrafele es gyulik majd a csapat.
Meg a Westenden agyaltam, de ha netan-netan vmi fototemat is keresnenk es kimereszkednenk erre a szurt fenyre, Allee-tol kozelebb van a Duna, vagy barmi latnivalo. Legrosszabb esetben pedig Allee-tol a 41-es vili levisz a Batyira egy kis deliriumos sorocskere
(Es nincs a Westendnek az a tomegnyomor feelingje).
-
törölt tag
válasz Real_Necro #18351 üzenetére
Kar. Majd legkozelebb
-
törölt tag
@m3ss: nekem jauuu, csapathatjuk
@Necro: ja igen, bocs. Ujjbotlas.@Mindenki: holnap minitali, Ropi jon, kleroo megprobal, aki meg kedvet erez es ideje van, csatlakozzon.
Eleg kulonbozo iranyokbol erkezunk, Allee vagy Batyi eddig a tervezett talipont.
Deltol ameddig raertek
-
törölt tag
válasz Real_Necro #18333 üzenetére
Menjunk.. a betonban meg nem voltam..
-
törölt tag
válasz JohnyBlue #18314 üzenetére
Ezaaaaz koszonom ugyis itt van nalam Neked egy kis fiinom termeloi nedu Gyongyospatarol, odaadnam, nehogy megigyam a vegen
Nekem barmi jo Urak, kiveve az animal, homo es a pisikaki, a BDSM is csak finoman, ha kerhetnem...
De boci jokat javasolt, sztem lehetne fotozni vmerre egyutt es azutan modszeresen bebaszcsizni LCD kijelzo nezegetes kozepette..
Legalabbis egy jofele kis kortet mar reg ittam es nalam az a favorit.
Vagy a Sangria.
De most osz van, maradjon a korte
-
törölt tag
válasz *Ropi* #18166 üzenetére
Miért, Neked is fáj a fogad egy Nikkor 105 VR-re, esetleg körbe akartad tapizni ?
Vagy az a szombati .. öö .. aha értelek.. óóó, leesett. Óbakker, nekem ma menni "kell" JB-vel a stúdióba.. óóóóóóóóóóóóó király K*ra kiment a fejemből, úgy lehajtott reggel az edzőm[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Real_Necro #18161 üzenetére
Tetszeni fog, csak kezdd el használni. Majd azért néha képelj..
Ja, kicsit rohanós volt a képlet, ú mondom hogy legyen - végül.. így lett.A parkolójegyem meg elhagyhattam, negyedóra keresés után feladtam és vettem egy pótjegyet, amivel kienged az automata - 3.000.- pengőért. De nem engedett ki. Mint kiderült, úgy jártam, mint délelőtt egy Smart-os nő: nem olvasta le a pótjegy vonalkódját a kiengedő sorompó. Összvissz úgy plussz fél órát szarakodtam még a mélygarázsban, ááá nem hullott ki az összes hajam..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Uh, 33 új, a munka széthavazott és este sem tudtam írni, meló után hotel, gyorsan átöltözés és már menni is inni, ott meg illetlenség ugye telót nyomkodni
Miről van szó, hova nem megyek el ?
-
törölt tag
válasz fi:zi'k #18065 üzenetére
Ja hallottam már.. Nagy Lajosra fogok rámenni és arról balra vagy Thököly, vagy M3 bevezető, vagy valami hasonló megoldás. Google térkép ilyenkor azért is jó (hiába ismered a várost), mert mutatja a dugós szakaszokat. Szóval majd ránézek indulás előtt és akkor úgyis látom, wtf.
-
törölt tag
Részemről ok, csak Necro a meló miatt kötve van Árkádhoz és nekem ott kell ütköznöm vele mindenképpen (mellette dolgozik valahol). Kiugrik munkából, tali, majd megy vissza. Én onnan még mehetek bárhova, ahova Ti mondjátok, de az Árkádot nem úszom meg. Necro után szívesen amúgy bárhova, ha Árkádban gyűlni nyűgös a többieknek..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
16-17 legrosszabb esetben 18. De mindenképpen, igen. Necro-val csörgök 14-15h körül, hogy hogy látom, hogyan tudok szabadulni, mert workshopon leszek, de a péntekit nem húzzák már annyira.. (főnök is debreceni). Szóval szerintem 16 körül ha le tudok lépni, akkor 16:30-17:00 körül Árkád sanszos. Lehet hamarabb is tudok lógni kicsivel, majd ahogy alakul. Ti tudtok gyűlni nélkülem is, majd csatlakozok, vagy ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #40935168 #18025 üzenetére
Necro: csütörtökre lett rámszervezve céges workshop, estig. (Kimegyünk a végén vmerre a kollégákkal, vendég is van, ezért lenne necc lógnom). Szerdán meg a külföldivel vacsi.. péntek jó csak nekem. (És bocs mindenkitől.. talizgassatok nyugodtan, nekem meg Necro-val külön pénteken lenne jó csak) 17 körül-után. Ez már fix, újabb változás nincs.
ba***ameg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szóval jövő hét csüt: Necro, Mercutio, gab.m, kleroo és jómagam eddig. Valahol. Deák, Mammut esélyes, mindenki jön mindenfelől, a metro meg jó nagyjából a többségnek. De lehetne Batyi is akár. Vagy nem tudom. Végülis tök 8, én a Budafokin leszek a Lágymányosi híd alatt-mellett, szóval akármilyen metrónál is talizunk, ígyis-úgyis kocsival kell elcsorognom valameddig.. (vagy Allee, csak az meg Nektek kényelmetlen, meg miattam ne szívjatok.. )
-
törölt tag
válasz Freddy76 #17982 üzenetére
Ja, ma már minden "művészet" kb..
Először megtanulja az ember, hogy a portré az 85 mili kisfilmen, aztán jönnek a sztárfotósok a nagylátós fekete-fehér portréjaikkal ésatöbbi ésatöbbi..
Ezért jobb saját stílusunkat, magunkat keresni, nem pedig tökéletességre törekedni, hogy mi a fotós "elvárás" és mit illik, mit nem illik. Illik itt ma már mindent..
-
törölt tag
-
törölt tag
Urak, egy fotóstali gumiruhában ? [link]
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok,
minitali Bekescsaban ? JohnyBlue, andrew31 es jomagam. Ma. Most. Lejottunk hamburgerezni a mekibe..
-
törölt tag
Na akkor itt újra ( )
Apropó, fotóstali: volt nagy obipróbálgatás, cserélgetés, kütyütapi ?
Kinek mi jött be nagyon ? (Vagy egyáltalán nem) -
törölt tag
Hozok már én is egyet. Látjátok a sarkcsillagot ?
-
törölt tag
válasz aleister #17435 üzenetére
Azt írtad, hogy "tudtommal a nyári égbolton van csak göncöl" ami nem ugyanaz, mint "vannak olyan csillagképek, amik bizonyos esetekben nem láthatóak". Nem kötekedek, csak fogalmazzunk pontosan Amúgy a Göncöl Magyarországról az év minden napján látható. Délebbi szélességi körre menve már egyre kevésbé, Ausztráliából például már nyűgös. Ők más csillagképeket nézegetnek, ami meg innen necces, mint pl. a Crux (Dél Keresztje).
De ha eleget piáltok, teljesen mindegy már, milyen csillagokat láttok..
-
törölt tag
válasz forceberg #17421 üzenetére
Itt az esz keremszepen
Egy kis jofele startrail workshop amirol cikkezhet utana a ph fooldalon.(Amugy egy icipicit az is kort rajzol, mert - lol - nem hajszalpontosan arra mutat a Fold tengelye, csak nagyjabol. De nem erdemes szorszalhasogatni, Hubble kalibratoroknak ez erdekes lehet, atlagembernek eleg annyit tudni, hogy arra mutat ra a Fold tengelye.. az elteres annyira kicsi, h navigaciohoz is hasznaltak regen a hajosok a szextanssal, es ma is amator csillagaszati tavcsovekkel ezzel allnak polusra az eszlelok ekvatorialis mechanikanal).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aleister #17416 üzenetére
Mindketton van No para. Hiszen a Fold tengelye mindig ugyanarra a sarkcsillagra mutat. Ami mindig 5 szakasznyira van a goncoltol. A csillagok nem mennek arrebb Magyarorszag sem maszik arrebb. Az evszakokkal nem a Fold tengelye dol bentebb vagy kintebb a Goncolhoz kepest (es ugye a sarkcsillaghoz kepest) hanem a Nap vilagitja meg mashonnan a tengelyferdeseg miatt. Tehat tolunk, a mi szelessegi korunkrol a Goncol mindig lathato.
Delebbi korokrol mar kevesbe.
-
törölt tag
válasz Freddy76 #17401 üzenetére
3-4 gerezd fokihagyi és 2-3 babérlevél nem rontja el. A kömény jó
(csak fingat), tedd bele mikor senki sem látja. Anyámék tavaly dobtak bele egy körmöt is, csak az ízhatás miatt (tekintsd egy lágy esküvői cOxeR-rózsaszínes effektnek), de nem kötelező. Én sem szoktam, de majd kipróbálom, abszolút nem dominál de tényleg ad neki egy finom háttér-extrát (tehát ez attól még mlp marad, nem megy át vegyespöribe vagy ilyesmi)Jó étvágyat, zabáljatok majd nagyokat
Savanyú ubi, kisdinnye kötelező.Sok pöri, sok kenyér, sok hp. Legjobb.
Aki esetleg
halálbebaxvaa sarkcsillagot akarnákézbőlfotózni200 mili ekvivalensen, gyorsan leírom, hol találja, ne akkor szarakodjon vele: a Nagy Göncöl utolsó két csillagát (egymás alatt-felett vannak) megmérve, azt a távot ötször rámérjük a két csillag meghosszabbításaként kapott egyenesre és durván kilyukadunk a Polaris-hoz. -
törölt tag
válasz Mercutio_ #17180 üzenetére
Jah, amúgy én Khaleesi-t is imádom még, illetve a harcos őrzővédő trampli nő által "megtért" és Királyvárba visszavitt Jaime-t is kezdem megkedvelni. Pedig egy pöcs alapvetően. Ráadásul a negyedikben a törpét is védi, nehogy fejét vessze szegény és ahogy az előzetesben láttam, a tramplit is ott tartja az udvarban.
Jó még a kövér falvédő srác is, aki egy más-t megszúrt-megölt a sárkányüveggel vagy mivel. Olyan ügyetlen bugris, de valahogy - tudja az isten miért - szimpi.
Viszont szép számmal potyogott ki a harmadikban sok számomra ellenszenves szereplő. Havas John-t sosem csipáztam. Az anyját sem, pfúh.. Rob-ban bíztam, de tudtam, hogy ilyen egyszerű nem lesz a Lanistereket legyakni, hát nem is.
Úgyhogy most drukkolok a törpének, hogy Cersei szivatásait jól vegye és Joffrey ne vágassa le a fejét brahiból A törpe csaja is aranyos amúgy. Mármint az igazi csajszija.
Uhh és Melisandre-t nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szúrnám...
-
törölt tag
válasz Real_Necro #17090 üzenetére
-
törölt tag
válasz aleister #17016 üzenetére
Csinálunk élesben egy kis gang-bang shoot-ot, gyakoroljuk a derítést naplementében a Tihanyi Apátság előtt. Ott pont jó a környék aurája az ilyenre, azt mondják.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Freddy76 #16950 üzenetére
Csak úgy ne járjon, mint a Másnaposokban .. Vagy a Végső állomás mittoménhanyadikban ..
@ spanyoll: [link] Nem megijedni a szigorú tekintettől Egy nagyon rendes, nagyon oké dokinő. A szuri előtt az ínyemet is bekente eper ízű lidokainos vattával, így már azt sem éreztem, nemhogy mást. Meg az amalgámokat úgy szedte ki a hatosokból, hogy akkor már egyúttal a heteseket-ötösöket is intézte, amelyiket kellett (amiben nem volt amalgám, de volt pici lyuk féleség). Úgy, hogy észre se vettem. Kettesével ment végig a fogazatomon, 8 tömés (teljesen fogszínű, mint a sajátom, tehát telpofával röhöghetek körbe minden milcest, hogy mi az a kis tücsökpöcs a kezükben). Good luck !
Ja, alsó fogsorra van röntgene helyben. Azonnal látod monitoron, wtf, mutogatja, elmagyarázza. Felsőre elküld vmi precíziós izére, állítólag az ország egyik legjobbjába (szintén Pest).
A gázzal ügyesen, próbáld ki, milyen, ha rászívsz előtte.
-
törölt tag
válasz spanyoll #16946 üzenetére
Erre próbáltam én is utalni. 28 fogam van, nem 32. Miután rendbetette nyáron a dokinő a teljes pofámat, tömések (fogszínű, még színskálához is hozzánézték, teljesen kurvajó) .. szóval ultrahangos fogkő eltávolítás, minden volt.. jött a röntgen. Mert ugye 28 az néggyel kevesebb. Mondta, keressük meg azokat a bölcsességfogakat.
Óóóó b+ mondom ez már nem hangzik jól. Nincsenek kint, de keressük. Aha. Kettő nincs meg, a magkezdemény sem. ISTENKIRÁLY. A másik kettő pedig impactálódva van az íny alatt, kifejlődve, elsüllyedve. Tehát kapok egy büdös nagy injekciót be hátra, azaz minimum kettőt, aztán jön a gáz és csak bízom benne, hogy rohadtul nem ott leszek a tudatommal a székben..
Ő szájsebész dokinő. Neten találtam. Nagyon profi. (Magán).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Real_Necro #16944 üzenetére
Nekem is nőtt az erőnlétem, hogy kevesebb a nehéz zaba. Mennyiségileg eszek most is, de nincs az a k.o. ami régen.
Nekem két bölcsességfog műtét van előttem. Ha rászánom magam végre. Fosok. Pedig a doktornő azt mondta, nyugi, majd felébresztenek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aleister #16935 üzenetére
Karima: 92 -> 88 úgy, hogy tespedtem egész nap utána is. Ráadásul most mértem még a tél közepén ezt a fogyást magamon. (Rohadtul felfele híztam mindig, eddig. Ilyen sunyi 1 kilókat félévente). A Glyx a paleo-val összefügg, tolom, de azt sem vakon bután. Csak ahogy kívánom. Sok sali, balzsamecetes sk öntet, parmezánnal, mézzel, tarkaborssal. Nyamm. Főleg este. Legyen valami a gyomorban, de semmi olyan, amit felpakol a testem a hasamra hájnak, míg én háremnyi puncival és csöccsel kefélem át az ezeregy éjszakát álmomban.
Néha meg BigMac és Western Whopper menü, de ezt még leírni sem merem, pedig de. (Havi 2x durván)Tészta tényleg tabu. Full liszt. Baracklekváros linzer is. Pedig ahh de imádom. (Na jó, húslevesbe a csigatészta oké).
Igazából annyira nem is lemondás egészségesen enni. De az rohadt jó, amikor tűnnek el a szarjaid. Például teljesen megszűnt az izzadtságszagom. Izzadok és olyan natúr lett, nem az a büdös kanszag mint régen.
Na jó, mostanában kicsit jobban bűzlök a protein miatt (ezzel mindenki így van), ha edzés után a hónaljamat megszagolom, de közel nem úgy, mint régen, mikor kb. egy bélpoklosként duplát-triplát ettem mindenből, atomra-hülyére, dupla húsleves, 4 tőtikápi, tömős fehér kenyérrel, rá egy aranygaluska vaníliasodóval, öblíteni borral, kóla, stb aztán ebéd után 4-ig agyhalál, kiakadva valamelyik kanapén mint egy hulla.
Ja és volt egy lipóma a combomon, szépen visszahúzódott és eltűnt. Már agyaltam, hogy 1-2 év múlva kés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Real_Necro #16919 üzenetére
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen őrült (hogy már lassan 2 éve nem nagyon eszek fehér kenyeret). Iszonyatosan hízlal, egyebekről nem is beszélve. Mert ugye az ember nem a szalonnától és a zsírtól hízik, hanem a szénhidráttól, liszttől, tésztáktól.
Glyx-en élek egy éve kb, nagyon nagyon jó. Íze frankó, úgy fogyasztom, mint egy fehéret régen: szalonnával és lilahagymával ugyanúgy üt, mint régen a fehér. De sokkal jobb, tömörebb (nincs "felfújva" érzésed) és nem vagy éhes később rá. Lassan szívódik fel, tehát lassan, de folyamatosan etet szénhidráttal, nem azonnal a legelején löki meg a cukrod.
Szóval k* jó.
Amúgy nem vagyok bigott, szóval lagziban nyáron pl. a tőtikápi mellé jött a vajpuha magyar fehér kenyér, ettem. Csak .. ritkán teszem.
-
törölt tag
Az egyharmadáig volt türelmem végigolvasni, a többi a Tietek Pfuhh de utálom a jogot
-
törölt tag
válasz *Ropi* #16821 üzenetére
Már vártam, ki csapja le.. nem csalódtam.
@ Freddy: kár, hogy nem vagy FB ismerősöm. Épp jót beszélgetek egy barátommal erről a fotós PTK változásról és mi igaz, mi nem. (És ugye én k*ra nem vagyok jogász, véleményt pedig már olvastam mindkét oldaltól és nem mondanám, hogy tisztábban látok)..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest