Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz Real_Necro #16919 üzenetére

    Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen őrült :D (hogy már lassan 2 éve nem nagyon eszek fehér kenyeret). Iszonyatosan hízlal, egyebekről nem is beszélve. Mert ugye az ember nem a szalonnától és a zsírtól hízik, hanem a szénhidráttól, liszttől, tésztáktól.

    Glyx-en élek egy éve kb, nagyon nagyon jó. Íze frankó, úgy fogyasztom, mint egy fehéret régen: szalonnával és lilahagymával ugyanúgy üt, mint régen a fehér. De sokkal jobb, tömörebb (nincs "felfújva" érzésed) és nem vagy éhes később rá. Lassan szívódik fel, tehát lassan, de folyamatosan etet szénhidráttal, nem azonnal a legelején löki meg a cukrod.

    Szóval k* jó. :K

    Amúgy nem vagyok bigott, szóval lagziban nyáron pl. a tőtikápi mellé jött a vajpuha magyar fehér kenyér, ettem. Csak .. ritkán teszem.

Új hozzászólás Aktív témák