Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Hihetetlen, hogy nem bírjátok tényleg nélkülem. No akkor vízipipa kisoktatás.
Sima dohány nem jó bele, a vízipipás dohány folyik, plusz ha kiszárad akkor kell rá venni gyógyszertárban glicerint. Ha fűből akartok bele akkor ne akarjatok, mert a nagyja állítólag kárba vész, bár vízipipából nem próbáltam (másból sem ). Mod: arabok hasist szoktak bele rakni, tehát ha végképp ilyen igényetek van akkor menjetek arábiába.
A víz helyére mehet whiskey vagy tej, azon felül lentre víz, fentre dohányt töm, arra fólia, lyukakat rá, arra a meggyújtott öngyulladós szén, aztán színi szép lelkesen.
@zolka: Fura lesz neked, ízre markáns ez is, de ez hideg füst, nem olyan mint a sima pipa (nekem mindkettő nagy kedvencem). Ja és töménytelen mennyiségű füstje van egy jól tömött pipának.Amúgy a helyzet változott, ha nagyon akarnék tudnék menni, de a barátnőmet nem rángatom el, mivel kitérne a hitéből a sok vénember láttán (azok vagytok, pont) és szétunná magát, egyedül meg nem megyek mert akkor egy évig azt kapom a fejemhez, hogy bezzeg vele nem megyek sehova
Úgyhogy ejnye bejnye, hogy ilyen helyekre mentek mint Eger, nem pedig Balcsi köré.
mod2: Node megyek aludni, holnapmunkábólfolyt. köv.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #14498 üzenetére
Mi egyelőre pénteken késő délután megyünk LE Egerbe, ha Ropi is jön, akkor lehet 3-an, meg visszafele is valami ilyesmi lesz. Ha gondolod beférsz visszafelé hozzánk.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #14496 üzenetére
Sok van a városban. Én Egyiptomban kedveltem meg, 2008-ban, mikor hazajöttem, kerestem boltot - akkor vettem észre, hogy mennyi van, korábban fel sem tűnt... Pl. a Nagymező utcában a feleségem munkahelye mellett. Ott be tudunk szerezni mindent.
Mindenképpen valami gyümölcsöset kellene, almásat, meggyeset, mentásat. Ez lényegében dohánnyal kevert gyümölcs. Veszek kétfélét. Meg szenet.
Ezek nem túl drága dolgok, majd adtok a sörötökből.
Viszont ezt valakinek haza kell majd hoznia, mert a család nálunk szombat délután hazajön, én vasárnap vonatos/potyautas leszek valahol.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #14496 üzenetére
Pipás boltot ugyan tudok, de ott nem biztos, hogy van vízipipába való dolog. Sajnos már a rendes dohányokat is egyre ritkábban forgalmazzák. Nagyrészt már nekem is külföld a beszerzési zónám. A tisztességes kultúrdohányzás már nem divat nálunk, és nem kifizetődő. A vízipipa meg divatos tevékenység lett, lehet nem nehéz találni beszerzési forrást. De majd ez is lecseng idővel, mint a tiki-taki.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #14495 üzenetére
Több napra megyünk, szóval mindkettő beleférhet.
Vizipipába ne rakjunk mindenféle dohányt. Szerintem almás/körtés pl. bőven jó és kész. Szénből lehetőleg olyat, amin van gyújtást segítő bevonat, különben fél este fújhatjuk, hogy begyulladjon. ALufólia igen, kell, bár arabok nem raknak, de akkor meg megég a dohány és keserű íze lesz. Mókát ne...
Nem tudom merre van ilyen pipás bolt, de anyagiakba szívesen beszállok, nem egy hatalmas összeg.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zolka78
senior tag
válasz killerjohn #14492 üzenetére
A pipadohány is elég sok nedvességet tartalmaz . Sőt, némelyik túlságosan is sokat. Ez nem lehet akadálya a dolognak. Ha csak nem más, de ezt én nem tudom, mivel a vízipipában nem vagyok jártas.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Freddy76
addikt
válasz zolka78 #14490 üzenetére
Tolerálja, de ezt mindenféle gyümölcsös cuccokkal tolják az arabok is - lényegében szárított gyümölcs van keverve dohánnyal. Bár én láttam kólásat is, de azt nem próbáltam...
Amire killerjohn gondol, az most nem játszik. Abból én is kinőttem.
-
zolka78
senior tag
válasz Freddy76 #14488 üzenetére
Na ez engem is érdekel. Pipázni pipázok, de a vízipipát még sosem próbáltam, ez kimaradt az életemből. Dohányom van vagy kb. 15 féle jelenleg. Bár nem tudom, hogy a vízipipa tolerálja-e. Ha valakit érdekel, akkor azzal is lehet próbát tenni.
(#14489) killerjohn : Spanyol tudtommal nem jön.
(#14491) Freddy76: Van közte pár édeskésebb, cavendish, black cavendish alapú keverékem is.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #14486 üzenetére
Nekem van. Viszem is, ha gondoljátok. Talán szenem is van otthon, meg dohányom is. Bár 4,5 éve vettem őket, és kb. 2 éve nem pipáztam, szóval nem tudom, jók-e még. De ha nem, az sem baj, ha tényleg akartok pipázni, elviszem, és veszek előtte dohányt (ebbe mindenféle gyümölcsös cuccokat jó tenni), meg szenet. Vizet valaki más hozzon.
Szerk: most hogy belegondoltam, már arra sem emlékszem, hogy kell beüzemelni... De ez szerintem menni fog .
[ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #14486 üzenetére
Olyanom nekem sincs. Bár már ejtettem pipát vízbe, de annak a "vízipipának" nem örültem.
-
Real_Necro
veterán
válasz zolka78 #14485 üzenetére
Ja hogy úgy. Akkor Te jó arc vagy. Eltűnődtem azon, hogy jó lenne egy kis vizipipázás a talin... kár, hogy nekem nincs.
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #14483 üzenetére
Kínálgassa a franc, nem vagyok én hostess. Vagy meg isszuk, vagy nem. Megy ez kínálás nélkül is.
-
zolka78
senior tag
Látom már megy a jó arc-nem jó arc effektus, így mi a francnak kell elindulni . Nálam lesz 1l alma, és 1/2l szőlő pálinka. Akkor én hova tartozok ?
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #14480 üzenetére
Igen, az fullos volt akkor is, mikor a mellette lévő Völgybe foglaltunk. Sebaj, nem nagy a város, úgy is megbeszéljük kivel mikor hol találkozunk: Gondolom szállásról meg gyalogosan indulunk majd el. Aztán ebéd utéb Dotto-val Szépasszonyvölgybe...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #14479 üzenetére
Azt nem tom. Én a mediterránt néztem, hogy fullos. Amúgy meg az Édent az asszony szemelte ki, mit tudtam tenni???
Holnap majd jól beletépünk...
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #14478 üzenetére
Már a Völgy is betelt? Azt hittem ott csak mi vagyunk eddig.
Szerk.: kajálós/dumálós/sétálós dolgot megbeszélhetjük egyik szép napos hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #14477 üzenetére
Gyertek ide LE... De tényleg. Bár fotóznivaló nem sok akad, beszélgetni azért jót lehet, meg van 1-2 jó kajázó is...
Egerben, mire oda jutottam, hogy foglaljak, már nem volt ott szállás ahol ti lesztek...
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #14476 üzenetére
Azt írtam pár...
(na jó, neki is, tényleg jó arcok lesznek.)
Igaz, Te pl nem közösködsz velünk. De azért neked is.
Valamikor minitalit is össze kellene szervezősködni itt fent, vagy ott lent.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #14473 üzenetére
Még Freddynek is??? Tudom, rólam meg már ne is beszéljünk...
-
spanyoll
addikt
Tudom, azért is írtam, hogy bírja ki nélkülem. Nem értem mire célzol, kifejtenéd részletesebben?
-
Freddy76
addikt
Köszi .
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #14472 üzenetére
Azt írta jó fej...
Én is sajnálom amúgy, hogy ez most kisebb talinak tűnik, de azért így is jó lesz szerintem a hangulat.Én már annak a pár jó arcnak is örülök, akik jelezték, hogy biztosan jönnek.
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #14468 üzenetére
Micsoda humorbonbonság van mostanában, kisütött a nap és mindenki örül, hogy két füle van?
-
Real_Necro
veterán
Lehet szervizbe kellene vinned masinát, ha elpotyogtatja a képeket. Nikonnál a memkari azért fogja rendesen őket, nincs "kiesés".
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14459 üzenetére
A bazilika tornyabol a fotozas folyamatban van...
-
Real_Necro
veterán
Az se rossz, és akkor még vasárnap hajnalban napfelkeltés fotózást megejthetjük bazilika tetejéről
-
cOxeR
Ármester
Én úgy sajnálom, hogy nem tudok menni... esetleg ha vasárnap felébredek... vagy eski után egyből oda?
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #14455 üzenetére
Jaja, fajántos lett, tetszik a logo is. Ellenben eddigi infók alapján nem leszünk túl sokan, szóval családias lesz az biztos. Kajolni amúgy hol fogunk? Nem azért mert most értem haza és farkaséhes vagyok, de pl ott van Dobó téren a Forst Ház, ahol mennyei a fatányéros...
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz philoxenia #14454 üzenetére
Besza, milyen kis tudnivalókat dobtatok össze...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #14452 üzenetére
Az már a húgom műfaja volt inkább.... Mondjuk, mikor igazán kicsi voltam, tévénk se volt.....
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
aleister
veterán
Gyerekek, nem fogod tudni menni Egerbe.
A fotósköröm egyértelművé tette, hogy ott kell lennem a Fotós Viadalon. Ez egyébként várható is volt. Próbáltam kerülni a témát, hátha el tudom sunnyogni, de nem...Sry!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz philoxenia #14451 üzenetére
Ja, hát én meg akkor barba családon meg kockás fülű nyúlon...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #14449 üzenetére
Á, én még mekkeleken gyerekeskedtem és tenkeskapitánya akartam lenni anno....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
zool1
őstag
-
Real_Necro
veterán
-
spanyoll
addikt
21min egy famguy. Több mint elég művelődés egy huzamban
mod: off[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Santiagain #14443 üzenetére
Takarítsa aki Rocco-t néz.
-
Santiagain
őstag
válasz Real_Necro #14441 üzenetére
A tévé képernyőjét egyszerűbb takarítani. Pedig nekem csak 50 literes van.
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
törölt tag
válasz Santiagain #14439 üzenetére
-
Real_Necro
veterán
No ezért volt saját akvárium, azt is el lehetett órákig nézegetni. Zöld meg volt benne elég.
-
Freddy76
addikt
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #14437 üzenetére
Helyzettől függ. Roccoból szerintem senki sem bír többet tíz percnél. Aki tud, az perverz.
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #14436 üzenetére
Te kis überkedő. Jöjjön egy kis keresztkérdés. Melyik jött be jobban? Teleshop, vagy Rocco?
Egyébként ki az, aki végig tud nézni 23 részt egyben?
-
TayRol
nagyúr
Keresztapa trilógia.
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #14432 üzenetére
Liverpool-Milan BL döntő 2005, kb. 150 perc.
Teleshop másnaposan, kettes ikúval punnyadva a tévé előtt zöldség üzemmódban: akár három óra.
-
törölt tag
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14431 üzenetére
Úgy érted:
A jó, a Rossz és a Csúf (155 perc), Nevem: Senki (117 perc), A mélység titka (171 perc), Ellenség a kapuknál (131 perc), Ál/Arc (133 perc) ...
-
törölt tag
válasz Real_Necro #14430 üzenetére
Ez már az ő bajuk.
A jó film amúgysem másfél-két órás2001 Űrodisszeia (160 perc), Avatar (178 perc), Egy gésa emlékiratai (145p), A bukás (178 perc), Gyűrűkúra (208, 223, 251 perc), 1492 (154 perc), Titanic (194 perc), Pearl Harbor (183 perc), A Nap könnyei (142 perc), .. és még van jópár, meguntam az IMDB-t..
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14429 üzenetére
De ha mindent bele tesznek, akkor nem ~2 órás lesz a film, meg talán még nyereséges sem.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #14428 üzenetére
Jaaa de itt kihagytak annyi mindent, ..
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14427 üzenetére
Szerintem ez majdnem minden esetben így van. Az ember elolvassa a könyvet, hozzá társítja a saját képzeletét, kialakul egy kép a történetről, aztán megnéz egy filmet, ami más képzelete alapján született, de ugyanarról a történetről... Vagy tetszik, vagy nem.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #14426 üzenetére
Önmagában is ehető igen, de a könyv után áhhh..
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #14424 üzenetére
Szerintem meg elég jó film lett, bár kihagyhatatlan, hogy az első részével kezdje az ember. Nekem mindkettő tetszett.
-
spanyoll
addikt
Én sem vagyok spanyoll, én az vagyok aki a spanyollutánzatokat küldöm ki. Igazából én csak a mátrix részeként egy program vagyok, aki az életeteket ilyen módon irányítom. Bizonyítani vagy cáfolni ezt az állításom sose tudjátok, mivel lehetetlen. Inkább élvezzétek ki, hogy akit, vagy akiket kiküldök a találkákra az mit tesz hozzá az életetekhez, vagy vesz el belőle. Természetesen minden cselekedetét én irányítom, innentől vehetitek úgy, hogy én vagyok az, ha ettől jobban érzitek magatokat és kellemetlen lenne számotokra a tudat, hogy egy programmal nem tudtok személyesen találkozni, csak így közvetve.
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #14417 üzenetére
NA DE KI AZ A SPANYOLL??????
-
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #14412 üzenetére
Arra még nem gondoltál, hogy több is lehet belőle? Honnan tudod, hogy ugyanazzal az illetővel találkoztál, mint aki Zolkáékkal pipázott?
Ott bukhat meg a mutatvány 1x, ha két fórumtárs is találkozik vele, különböző helyen, de egy időben....
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #14406 üzenetére
Akkor fiatalabb, mint 12, mert a bátyja sem néz ki túl öregnek. Egyébként létezik, egy alkalommal pár percre már mi is összefutottunk, hogy átvegye az obifordító adaptert, csak melóhelyről lógtam ki, aztán ha már így teszek szeretem haszontalanul tölteni azt az 1-2 órát.
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #14406 üzenetére
Jogos felvetés, bár nem tökéletes ez az elmélet sem. Ha oda mást küldtem volna akkor keresnem kellett volna valakit aki legalább annyira ért a fényképészethez mint én, ami hiába nem egy magas léc, mégis azért találni kellett ember erre. Ez a része már döcög, de megoldható. Innentől viszont senki sem igazolható mindaddig amíg nem látod személyesen és belogolva phra egy időben, bár akkor még mindig lehet imposztor az illető.
-
Freddy76
addikt
válasz spanyoll #14405 üzenetére
Node mivan, ha Zolkáékhoz a bátyádat küldted, vagy - ami még rosszabb - az érted epekedő szomszéd pedofil főiskolás gyereket? He?
Amúgy Bob Marley-t részben szeretem, szívesen meghallgatom egymás után bármelyik két számát. A 3. és 4. már határeset, 5-től felfele nem megy. Ja, és a faszbúkon sem vagyok fenn, de ezt sajnos nem tudom sokáig tartani, már ügyvédet is ott keresnek a népek...
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #14400 üzenetére
Az elmélet ott megbukik, hogy zolkával már találkoztam többször is, plusz voltunk egyszer a skanzenban pipásfotóstalis akármin, tehát van még egy furkoonk és egy gab.m-ünk aki igazolhatja létezésem, vagy ők is csak árnylények.
Azon kívül 12-nek elmegyek ha megborotválkozok bőven, geekpalántaságomat én magam tanúsítom ha kell, a farkam viszont nem adom, lány nem vagyok.
Bob Marleyt pedig aki nem szereti az nem is ember, vagy legalábbis nincs fent facebookon (márpedig a kettő egy és ugyanaz mint tudjuk)."Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest