Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zool1
őstag
A Kecskeméti fotóstalálkozóról lehet már valamit tudni?!
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14975 üzenetére
Ha végig jöttök az M3-ason, még kis is van táblázva a kihajtónál hogy Eger! És előtte is...
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14972 üzenetére
Engedj a pórázon, mert kutyi lassan kifullad, a sok szervezés, meg egyéb... (hogy is hívják...vs mikor hogy?! )
-
zool1
őstag
Én csak aug. 20.-án tudok menni...
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14851 üzenetére
Sospalcikara nem hallgatnek, plane hogy fenymasolos...
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14839 üzenetére
ok. Én este elküldöm mindenkinek,a számom.
-
zool1
őstag
Srácok egy kis módosítás, mivel esős időt jósolnak most szombatra(május 11.) Ezért a találkozó helyéül a Líceum előtt lenne, ha esik az eső, akkor pedig az előtérben. A telefonszámomat elküldöm mindenkinek aki részt vesz, és jó lenne privátban is küldene egy két ember telefonszámot. Nickname, teljesnév, tel. szám formátumban. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
A liceum tornyaba 9:30tol felmehetunk, lefoglalva. Na itt majd fentrol lehet kepelni.
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14798 üzenetére
Ő nem jön...
-
zool1
őstag
Ide egy ebédre?! Az érsekkertben van. A szépasszony völgy is jó hely, de ****-gos. Majd a többiek megszavazzák, én meg még szétnézek. Kiülés szempontjából, a kis dobó téren is ki lehet ülni. És kaja is van. Meg bor, meg csajok, meg...
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14785 üzenetére
Létszámilag hogy állunk? Akkor nézek olyan kiülős helyet ahol elférünk kb 20 fő?!
-
zool1
őstag
A program így nézne ki:
9 óra körül találkozunk a Dobó téren, mondjuk a Dobó szobor előtt. 1 perces néma tiszteletadás a nem jelenlevő "fénymásolósfiúknak" . Utána átsétálnánk a Líceumhoz, és felmennénk a csillagvizsgálóhoz, és a toronyba. Itt lehet fényképezni, és közben pihenni.
Miután innen lejöttünk, át mennénk a Bazilikába, illetve akit érdekel a régi kazamata, ott megtudunk tekinteni egy kiállítást(nem nem a borozó... ). Egy séta a főutcán, utána felsétálnánk a egy két kép elejéig. Nem tudom van e érdeklődő, esetleg hogy a Rácz templomot megnézzük e vs nem.(mondjuk most renoválják) Délután 1-2 óra körül ebéd a Forst házban, elég jó a konyhája, és árban sem túl vészes. Én szombatra mást nem terveztem de ha van valami kívánság az jöhet. Vasárnapra ha van igény és kedv egy Lázbérci kiruccanás, belefér. Ez kb 2-3 óra. Voltam kint és ilyen és emilyen a táj. Érdekel valakit...?!u.i.:Az eredetei program, kicsit bővebb lett volna, de a hozzászólások alapján ez a fenti körvonalazódott ki.
Észrevételek jöhetnek, pro és kontra.
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
Skacok es a fenymasolosok! Most voltam a Lazberci viztarozonal hogy felmerjem a terepet. Oda vasarnap mindenfekekeppen ki kellene mennunk, nagyon szep hely.
-
zool1
őstag
Srácok vasárnapra elkocsikázzunk e a Lázbérci víztározóhoz?! Képek, egertől kb 50 km. Itt lehetne egy kicsit fotózgatni is. Vagy paszírozzuk be szombatra. Majd eldöntitek...
-
zool1
őstag
Akkor még szétnézek kicsit szolidabb árakkal/helyen.
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14634 üzenetére
Csekkdisz... ez megfelel a nagyérdeműnek?
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14632 üzenetére
Lenne olyan hely ahol a se&&& is kinyalnák, csak hát a 375 huf/dl bor ár egy kicsit aggasztó volt. De rajta vagyok!!!!
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14630 üzenetére
A program szombatra meg van, még a vasárnapi kérdéses, illetve a szombat esti borvacsora szervezése.
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14628 üzenetére
Este majd eszek belőle, és majd mesélek...
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14557 üzenetére
Eddig hány főnél tartunk?
-
zool1
őstag
Srácok az egri mászkálós fotózós programot, milyen hosszóra tervezzem, időtartamban?! A másik szombat délelőtt a találkozó az egri bazilika előtt lenne kb 9 óra magasságában, az megfelel e?! A többi még intézőben van... (belépés csak nikonnal... )
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14459 üzenetére
A bazilika tornyabol a fotozas folyamatban van...
-
zool1
őstag
-
zool1
őstag
válasz JohnyBlue #14302 üzenetére
Mivel a haverom cserben hagyott Egerszalókot illetően, ezért olyan helyet keresnék, ami borkóstolás vs étterem(ez egyébként pincészet lenne egerben, vacsorával a terv szerint) egyben és megfizethető áron! Csak mostanában 6-18 ig dolgozok, és nincs időm semmire jövőhéten igyekszek szétnézni, a programot meg van nagy vonalakban szervezve, a többi pontosítás alatt, illetve a nagyérdeműnek mihez lesz kedve.
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14243 üzenetére
Gondolom csak szombat estére kellene nektek egy szoba. Esetleg normálisabb kollégiumi szoba is megfelel vs inkább valami vendégház , panzió?!
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14241 üzenetére
Próbálok olcsó szállást is nézni akinek kell, utána érdeklődök. Ezt is a listához írom.
-
zool1
őstag
Van egy rossz hírem Egerszalókon a bográcsozás és borozás kilőve. Ugyanezt megpróbálom Egerben prezentálni valami módon. Egyenlőre ennyi a hír a többit még intézem. A vacsorát és a borozgatást én egyben tervezem megszervezni, ehhez mit szól a nagyérdemű?! Illetve baj e ha külön lesz a kaja és a borozgatás, de ennek még utána kell járnom!
-
zool1
őstag
válasz killerjohn #14197 üzenetére
Igen. És akkor helyben lenne minden kb egy kényelmes 20 perces séta a belvárostól, ami érdekes mert visszafelé 30 vs 40 perc szokott lenni.
Az utóirat részéhez mit szóltok vs csempésszük bele még szombaton vs hagyjuk vs vasárnap?! [link]
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz killerjohn #14195 üzenetére
A tervben vagy Egerszalóki vs egri szállás hely volt, ez most már fakultatív. A programról annyit, hogy Egerben lenne a főprogram városnézés és kalauzolás, és délután vs este felé vagy Egerszalók kaja + borozás vagy völgy + kulacs csárda vagy előtte kaja valahol egerben , és utána a völgy... Lehet választani...
u.i.: illetve másnap egy rövid Bélapátfalvi (APÁTSÁG) vs Szilvásváradi (KÖRTEMPLOM) kis kiruccanás?! Lehet képelni is persze
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz JohnyBlue #14192 üzenetére
Akkor nincs igény, a házi jellegű kajára+ egy kis borozásra Egerszalókon, mert akkor nem szaladgálok. Egerben az "idegenvezetés" meg van szervezve egy ismerősöm által. Nem tudom volna e igény a bazilika vs a líceum tetejéről való képelésre. Vagy csak elég az egyik?!
u.i.: ha szükséges el tudunk borozgatni a völgyben és ott van kajálni a Kulacs csárda .
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz killerjohn #14188 üzenetére
Én kérek elnézést!!!!! Amit írtál persze arra is lehet példa, de van 2 db 5 csillagos hotel is Eger vonzáskörzetében. Még egyszer elnézést!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz killerjohn #14186 üzenetére
"...akkor ne a kapanyélben meg a lósz@rban taknyoljon el." Attól még hogy nem welness egy panzió, attól még lehet igényes még itt Egerben vs a környékén is.
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
Kérdésem lenne akkor:
Biztos e a Május 11-12.-i időpont.
Illetve kb hány emberrel számoljak. (Necro is az... ) -
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14115 üzenetére
Ez az!
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14113 üzenetére
A jövőhéten megyek a bővebb infóért itt Egerben illetve szalókon, addig jó lenne egy FIX időpont is!
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #14066 üzenetére
Őszintén szólva, szerintem az egerszalóki lenne a legolcsóbb, még ha a szállás egerben van is.
-
zool1
őstag
Bocs Urak, a héten már dolgoztam 2 hónap otthon ülés után. A jövőhéten ha minden igaz tudok bővebb infóval szolgálni az egerszalóki illetve a koronaborházzal kapcsolatban. Bár az utóbbiról olyan infóm van, hogy csőd közeli helyzetben vannak. Egerben még nézek egy szállást és egy éttermet borkóstolással, de elég magasak az árak.
Villacitadella2 itt még árakat nem tudok.
Étterem, a héten ide is elnézek.
-
zool1
őstag
Én meg úgy is csak "kólát" iszok...
-
zool1
őstag
válasz #40935168 #13963 üzenetére
Azért megérdeklődöm a Korona Borházat is, hogy van e valami kedvezmény, az Egerszalóki mellett, és úgy lesz teljes a kép. Illetve ránézek még valami Egri étterem vs borkóstolós dologban is, és a nagyérdemű eldönti melyik tetszik neki.
u.i.: akármelyik is lesz én egy sofőrnek jelenkezem, úgy sem iszom.
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
Akkor még szépen egyeztessük a színvonalat, ki mit tart elfogadhatónak. Én Egerszalókon tényleg nem ismerem magát a 2 borászatot, a nedűjéből ittam, nekem finom volt. A szállásnál én Egerre gondoltam, de lehet Egerszalókon is. Egy ismerősöm végig kalauzolna Egeren, és olyan helyeket érintve, ami fotózás szempontjából is megállja a helyét+ egy kis idegenvezetés is, persze ha van rá igény... Ha mégis az Egerszalóki dolog lenne a befutó, akkor feltudnánk menni a mészkő képződményekhez is, ott is lehet fotózni. Persze semmi sem kötelező, és ezek csak még ez én kicsi fejemben léteznek. Észrevételek jöhetnek!
u.i.: a következő eszmefuttatás szigorúan magamból indulva írom le, senki ne vegye magára!!! Ezelőtt kb 4 évvel én is úgy álltam anyagilag, hogy minden sarokba tudtam volna venni egy mondjuk egy d800-as vázat vs 5dm2, most sajnos ugyanezt nem tudom megtenni, hogy miért azaz én bajom. Egerben is vannak ilyen és olyan helyek drágábbak vs olcsóbbak, jó lenne egy aranyközépút, ami mindenkinek megfelel. Nehogy azért mondja le valaki az egri talit, mert "nem tudja magának megengedni"! Utólagosan megint írom , hogy SZERINTEM! Ha valakit ne adj isten, megbántottam volna akkor elnézést!!![ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #13905 üzenetére
Istenbizony szerzek egyett, de te fogod cipelni...
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #13903 üzenetére
Ezt is elintéztem neked, egy helyre pakoltattam mindent...
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #13889 üzenetére
Nem is baj hogy a parod lent marad a lanyok ugy is a torony tetejen lesznek.
-
zool1
őstag
válasz j.bravo #13888 üzenetére
Nem vagyok nagy borivo, mert gyogyszert szedek. 2006ban majd nem talalkoztam a papa egi helytartojaval egy trombozisbol kifolyolag. Utana szedtem verhigitot de azt a gyogyszert is el lehetett hagyni. Azota csak is szedek meg egy ket gyogyszert, amire inni nem lehet. Ez van... Ugyhogy en jozan maradok, bar egyesek szerint igy sem vagyok normalis!
-
zool1
őstag
válasz j.bravo #13885 üzenetére
Akkor egy kicsit utána járva a dolgoknak. A szállás ügyben még nem tudom kinek mik az igényei, ezért abban az irányban még nem érdeklődtem. Viszont kaja és bor "ügyben" ismerős révén ezt a 2t ajánlották.
Itt lenne a bográcsozós és itt a borozgatós része. Az panziónál ha igény van rá tudnak vaddisznó pörköltet is készíteni, igény szerint, a héten megyek le, pontosítani a dolgot, info szintjén. A pincészet is elég nívós. Az egri programra visszatérve, az mellett, hogy eger nevesebb helyeire el megyünk kattintgatni, gondoltam olyanra, ha sikerül elintézni, hogy feltudjunk menni a bazilika tornyába egy kis fényképezésre, vagy/és a líceum tornyába is. Illetve volt részemről olyan felvetés, esetleg, egy leányzót/kat is fényképezni, akik már álltak kamera előtt. Nem tudom hogy ez mennyire jó ötlet. Ebben nekem Ropi ígért segítséget. Illetve a várban van még egy régész ismerősöm, de ez már lehet hogy mindenki számára lerágott csont. A kalauzolást egerben szívesen vállalom, ha úgy gondoljátok. Viszont egyet leszögeznék, a fentebb írtak senki számára nem kényszer jellegűek, ha bárkinek is nem felelne meg a fentebb említettek közül valamelyik azt tudomásul veszem , ez csak egy terv/ötlet. Egerszalókra meg mindenkit kiviszek saját autóval, úgy hogy senkinek sem kell tartózkodni az alkoholos italoktól. Reagálásokat pro vs kontra szívesen fogadok![ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
Ok. Akkor szervezitek, akkor en nem torom magamat...
-
zool1
őstag
En mar kerdeztem kb 3 hete hogy ki mit gondol az egri talirol, elhataroztuk hogy legyen. A datumot is ratok bizom hogy mikor lenne jo a tobbsegnek. Meg az igenyeket/ szintet jo lenne felmerni ... Mert abban is ugy latom kulonbozo elkepzelesek vannak. A kaja, ettermi vs bogracs , illetve milyen tartalommal toltsuk meg a napot fotozas szemponjabol?! Ha csak igyunk vs valami hasonlo, ahhoz en nem kellek... Egyeb otlet eszrevetel ha van szivesen fogadom akar itt akar privatban.
-
zool1
őstag
Srácok, lehet hogy még korai, de lassan pontosítani kellene az egri PH!otóstali időpontját, nagyjából! Illetve azt, hogy a kaja házi dolog legyen vs éttermi, illetve 1 vagy 2 napos?! Ha vannak ötletek vagy más észrevétel szívesen veszem!
u.i.: ha esetleg nincsen igény rá, illetve máshol kerülne megrendezésre a fent említett találkozó akkor sincsen gond!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24/S24+/S24 Ultra (bontatlan, gyári garancia) (csak 01.06-ig)
- TP-Link TL-PA4020P v1 powerline kit
- Számítógépek és laptopok szoftveres telepítése, újratelepítése, takarítása, gyorsítása, adatmentés!
- Eladó egy komplett i7 gép SAMSUNG monitorral, egér, billentyűzet, füles...
- iPad 9th Gen. / 64gb / Wifi / új állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest