Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Throme #17578 üzenetére
"A háziúrnak meg egy talicska jegesmedve tolja tövig, amiért nem kapcsolta be a fűtést..."
Ezzel amúgy egyet értek. Kb 2-3 órát tudtam aludni kisebb megszakításokkal, valamint egyre jobban fáj a derekam... szvsz ennyi pénzért nem lett volna akkora teher kicsit befűteni. Egy sz@ros fotelágyon aludtam egy jéghideg radiátor közvetlen szomszédságában...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Byk01
őstag
Művészi értéket senki ne keressen ezekben
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Larry303
addikt
válasz Real_Necro #17570 üzenetére
letöltöttem gyors a képeket, hát azok művészképek lettek kéremszépen -nem biztos, hogy mindenki érti majd, de az az ő hibájuk
a kisebb nagyobb malőrökről meg nem kell tudniuk
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Byk01
őstag
válasz t_a_m_a_s #17591 üzenetére
Bár Freddytől kérdezted: Masa i medved
A linket változtattam a lányaim kedvencére
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #17591 üzenetére
Pont most néztem: Маша и Медведь
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Freddy76 #17588 üzenetére
Freddy, mi az a ruszki mese amiről reggeli közben dumáltunk?
Btw van egy fasza rózsaszín pólós portré rólad a telefonomon, mindjárt feldobom
Roli, van az már 3,5 x is De Freddy pl a korához képest szarul néz ki. És még nem is jófej...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #17586 üzenetére
Jajajajaj, ahogy olvasom, eszembe jut, és kezdek röhögni. Az mondjuk epic, amikor Atok beszólt, hogy croppos...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
válasz Larry303 #17582 üzenetére
Azért kb este 10-11-től hajnali 2-ig még viszonoztad "köcsög fx-es", meg "persze ISO 400" jelmondatokkal. Bár a "készítsünk csoportképet" is többször elhangzott...
Egyébként külön köszönet a tesztelgetésért, levontam pár tanulságot.
Ha meg a kajszi tőled "ered", akkor beszélnünk kellene majd róla.[ Szerkesztve ]
-
gab.m
senior tag
Jól nekemestetek, csesszétek meg
Meg veled ilyen fullframes-köcsög meg paparazzo szócsatáink is voltak. Valaki azt mondta, hogy ezekre mindig egyszerűen egy hangos anyáddal reagáltam... Nemtom, ez a rész már nem nagyon van meg...
Ahogy Freddy mondta: fiatalság, bolondság..-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Mercutio_
félisten
Majd valami asszonyos bulit tolunk, akkor legalább lesz aki a tarkonk simogatja miközben imát mormolunk a nagy fehér porcelán isten előtt
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Byk01
őstag
válasz t_a_m_a_s #17576 üzenetére
Annyi az egész, hogy jó sok vízzel kell hígítani, aztán a bal első szőlőtőkére engedni a felesleget ...
majd jól beperelni azokat, akik ezt megörökítik"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Larry303
addikt
válasz Mercutio_ #17579 üzenetére
hát nem akarom megtippelni mennyit ihattunk, de keveset semmikép...
kb 10 fajta de inkább több, és jómagam kb 3tól éjfélig ittamfi:zi'k: gabm igencsak megkapta a magáét a kora miatt éjjel
mondjuk érkezésem utáni 3. percben be lettem skatulyázva, majd kb egész este kaptam Atoktól....
leegyszerüsítve egy cropos nigger vagyok[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
gab.m
senior tag
válasz Mercutio_ #17579 üzenetére
Tamás nem ilyen klasszikus módon aludt be, hanem asszem kétszer tűnt el 1-1 órácskára szundítani..
Amúgy én is köszönöm a szervezést, f*sza volt minden, végre kiderült, hogy mindenki
nemjó fej-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #17576 üzenetére
Jah, Byk méretű srácoknak azért jobb az alkoholfok / kg arányuk egyébként én is simán bealszom még kevés piatol is este 11 körül már
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Throme
veterán
válasz t_a_m_a_s #17565 üzenetére
Köszi a szervezést (és még a fuvart ismét) jól sikerült!
Elég papírkutya voltam a pálinkázást illetően, de nézzétek el, mert a belem előző este valami hulladék elcseszte és nem hevertem ki a bulira. Még a fröccs is marólag hatott. Amúgy se bírom a páleszt, de most különösen nem ment.
A pörből is csak óvatosan falatoztam, de finom volt ám! Külön köszönet a szakács Niggereknek!A háziúrnak meg egy talicska jegesmedve tolja tövig, amiért nem kapcsolta be a fűtést...
ui: Karima, püben dobj egy bankszámla számot, ahova mehet a bor ára.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
előre is elnézést, de aleister, mekkora rokkerhajat növesztettél?
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #17574 üzenetére
Volt az úgy, hogy kissé elfáradtam(tunk) a pálinka-fröccs-langalló-fröccs-fröccs-pálinka kombótól, és le kellett dőlni pöppet...
Byk, ti könnyen vagytok, bennetek sokkal több hely van a pálinkának mint az én kis habtestemben
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #17552 üzenetére
Ejjj azbesztbazzmeg, hogy én mennyire jól tippeltem így látatlanban is
Az új aláírásokat Elnézve többekben is maradandó nyomot hagyott a dolog a kenyerek engem is érdekeltek volna - jó, talán a pálinkák is - de amennyire mostanság a tömény et bírom itt csúnya rokafuttatas lett volna a leirtak alapján.
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #17570 üzenetére
jó sok pálinka elfogyott.
És sok jó pálinka is
A kajszit Larry hozta. Az ára arányos a minőségével
Azért két aláírás került tegnap estéről, az már valami
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #17569 üzenetére
Maradt azért egy kevés, de szvsz jó sok pálinka elfogyott.
Azt a finom kajszit kinek lehet köszönni? Esetleg rendelnék is majd belőle.
T_a_m_a_s:
Jó lett az kis album, köszönjük a képeket. Részemről szerintem most nem osztok meg, mert kb csak tesztfotókat lőttünk Larryvel. Ellenben Larry éjszakai Balcsis képeire kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Sajnálom, hogy nem tudtam menni. Remélem sok piát nem kellett hazahozni.
-
-
Novics
senior tag
válasz t_a_m_a_s #17565 üzenetére
j.bravo nem egy tigris!? Egy világ dőlt össze bennem.
Mindig fura dolog olyan embereket látni, akiket évekig az avatarjukkal azonosítottál. Remélem a következőre el tudok menni, és akkor kiderül, hogy én meg nem egy csiga vagyok.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak,
a jpegbe fotózás varázsa:
PH!otóstali Balatonfüred - 20140412 - t_a_m_a_s képei
Köszönöm nektek, hogy eljöttetek, jó volt új arcokat megismerni, a régieket meg újra látni
[ Szerkesztve ]
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #17558 üzenetére
Fasza az új aláírásod Majd figyeld mindjárt az enyémet...
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #17558 üzenetére
M1. Cimbihez beugrottam Tbányára...
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #17553 üzenetére
Hajjaj... de még mennyi.
Larry képeit várjuk a haladó topicba.
Köszönöm én is, hogy ott lehettem, szerintem jól sikerült a bográcsozás. Remélem mindenki épségben hazaért. Én már szundítottam is 2 órát.
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #17538 üzenetére
Megérkezés, pálinka, tötymörgés, fröccs, séta, velős pirítós, langalló, fröccs, séta, pálinka, tötymörgés, tűz, bogrács, pálinka, főzés, pálinka, főzés, pálinka, pálinka, főzés, kellbeleavízbazdmeg, nem kell, nemrotyog, neszóljbele, mehetbeleabor, pálinka, a szőlővégébepisálj, pálinka, mikorleszmárkész, pálinka, nadeténylegmikorleszmárkész, pálinka, négyreígérted, nedumálj, pálinka, mindjártkész, kellbelevíz, nemkell, pálinka, namárkészmindjárt, kurvaéhesvagyok, pálinka, mégtízperc, pálinka, kész, navégre, pálinka, benteszünk, holvanhogyishívják, megamásik, alszik, mindjártjön, pálinka, holasavanyú, kaja, pálinka, sétapartra, alvás, függöny.
Fotózás közben opcionálisan.
-
t_a_m_a_s
addikt
Szevasztok Urak!
remélem mindenki hazaért épen, egészségesen! Larry, azért egy sört pattintsál estére
Mercutio_: lesz hogyvolt, tán egy-két kép is, de most családozom picit
-
Freddy76
addikt
válasz Karima #17546 üzenetére
Lehet, voltak ilyen időhurkaid. Például amikor ültél a bogrács mellett, majd kábé 15 perccel a bogrács levétele után észrevetted, hogy nincs ott a bogrács.
Amúgy kiváló rendezvény volt, jó móka, igazi férfimunka. Sok pálinka fogyott, picit fotóztunk is, a képekre személy szerint nagyon kiváncsi vagyok, a késest lehet linkelni dof-bemutató céljából.
Életem első marhapörije jól sikerült, bár nem önálló munka volt, Zolkával közösen csináltuk.
T_amás, köszi a szervezést, augusztus elején kezdjed szervezni az őszit, légy szíves.
Larry-től egy bejelentkezést örömmel fogadnék. Legközelebb Atokkal ne kezdjél ki.
És egyet ne feledjetek, Zolikáim: THIS IS SPARTA!!!
-
j.bravo
addikt
válasz Karima #17540 üzenetére
ne haragudj nagyon, miutan elkisertunk, felesleges volt leereszteni, de akkor meg nem tudtuk hogy elkiserunk. Amugy Freddy otlete volt
miutan egyenesen a keritesnek gurultal, valamit tennunk kellett.Jut eszembe, felfujt kerekkel lehet hiaba kisertunk volna...
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Karima
őstag
válasz Freddy76 #17539 üzenetére
Tekernek en, ha bravoeknak koszonhetoen nem lenne full lapos mindket kerekem. Lassan osszekapom magam es elmegyek pumpat keresni. Ja a polomat el tudna vinni magaval valaki, akivel majd pesten osszefutnek kesobb? Koszi. Amugy milyen lett a pori? Nem kellett volna hozza meg egy kis viz?
-
Mercutio_
félisten
válasz Karima #17537 üzenetére
Reggeli gyógysör megvolt mindenkinek?
Majd egy amolyan stix-féle hogyvoltat nyomhatnátok, meg persze jöhetnek a linkek akompromittálósok f@sza tájképes/naplementés/makrós fotókhozEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Karima
őstag
válasz Real_Necro #17535 üzenetére
Mar nem
-
aleister
veterán
Gyerekek mi a tök a helynek a címe?
Lassan visszamennék enni egy kis pörit...tegnap azt hiszem kimaradt.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #17533 üzenetére
Még itt a földszinten is hallom az emeletről.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
F@szt nem horkolnak...
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #17526 üzenetére
Ne hozd. A kemény másnapoknak általában ez az eleje, "találtunk egy üveg ezt meg azt".
-
Real_Necro
veterán
válasz Karima #17527 üzenetére
Lesz elég pálinka, meg én is viszek 3 félét. Ha ez nem lesz elég, keresünk egy kocsmát és az első kört én állom.
-
Karima
őstag
válasz Real_Necro #17526 üzenetére
Szerintem hozd azt, nem romlik meg
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #17524 üzenetére
Nézegettem egy sörit én is a héten de ott is maradt a konyhaszekrényen.
Jut eszembe, absinthra nem volt érdeklődés, akkor azt nem viszek, elég durván néznénk ki a végén tőle.
-
Karima
őstag
válasz Real_Necro #17522 üzenetére
En se szoktam surun, de hat ez megis a Balaton. Az meg olyan bor nelkul, mint a Dallas Jockey nelkul
-
Real_Necro
veterán
válasz Larry303 #17516 üzenetére
Ha saját kocsival mennék azt mondom csomagtartó, de így azért szükséges...
Karima:
Ejnye, ennyit alapozni? Én hónapok óta nem bontottam semmit...
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Jelentem Fured varja a kedves fotozni es bogracsozni vagyo kollegakat. Nalam is lesz allvany ha vki epp arra vagyik. En meg felpattintom a masodik uveg borocskat. Akklimalizalodok, na!
-
*Ropi*
félisten
válasz forceberg #17519 üzenetére
Plusz 1 a pótakkunak, meg azért pizsi is kéne...
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #17505 üzenetére
Én nem viszek képfényező gépet: máskor sem használtam. Max. kérek kölcsön egy Nikont (ja meg van a telefonban is ), ha valamire nagyon fotózhatnékom támad.
-
Larry303
addikt
válasz Real_Necro #17514 üzenetére
mi az a 3?
nálam fotostáska, meg pálinka...de mi lehet a 3.?https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
atok666
őstag
En bedobom a kofferbe a stativot, ha esetleg osszeall a csapat vmi csoportkepre
Atok
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Throme #17513 üzenetére
Olyan sok minden azért csak nem kell egy estére.
Lassú Víz & Larry: Akkor beszorítom valahova még a demb flash-t, de vakut nem viszek szerintem. Nem igazán lenne használva most.
Részemről így is már 3 pakk, notit tuti nem viszek.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Én érdeklődtem milc irányban, de csak kíváncsiság. Nincs rendszerváltás, max egyszer - egy messzi messzi galaxisban - 1 milc váz, 1 palacsinta obival (17 vagy 20, vagy ha nikon akkor valami 10mm ha van olyan...).
#17502) t_a_m_a_s
Hja, iparkodnom is kell, még egy fűszálat se tettem keresztbe a holnapi nappal kapcsban....
[ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #17508 üzenetére
Lesz ha akarod. Egyébként nagy rajta.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
-
Lassú Víz
addikt
A demb flash érdekelne élőben ha mégis beférne. Vakut szerintem viszek.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Karima
őstag
Koszonom mindenkinek a felajanlast, vegul is nem lesz szuksegem autos helyre, atraktam magam a munkahel
yen leszaro uzemmodba, es mar a vonaton ulok Fured fele. De tenyleg kosyi a felajanlasokat.
Aleister: este egy bemelegito froccsozes a Borhazban? Esetleg ejjeli fotozassal egybekotve?
Ja en is idoben fogok erkezni, de lehet, hogy nem tekerek fel a szallasra, hanem majd valami utbaeso helyen felvesztek (Freddy) es onnan megyunk Csopakra borert. -
zolka78
senior tag
Én csak g3 viszek meg 20mm obit, meg 2 manuált.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #17503 üzenetére
Éppen pakolom be a fotós tatyót. Rájöttem, hogy a D7100 akkuja gyorsabban merül mint a D90-é.
Körvonalazódik már milyen helyekre szeretnénk menni? Ahhoz mérten pakolok, bár vakut már kiraktam demb flash-el együtt, most jönnek az ND szűrők, mert állványt úgy sem viszek... Maradnak az obik meg a váz.
Nem emlékszem ki kérte múltkorában G3-at meg 20mm obit, de sajnos egyiket sem tudom vinni, páromnál lesznek.
-
Freddy76
addikt
válasz Throme #17500 üzenetére
Kisvárosomnak volt egy eléggé furcsa polgármestere, egy egykori állatorvos. Valamikor a kilencvenes évek első felében, október 23-i ünnep, gimnazistaként ott álltunk a központban. Nagyon szar, szeles idő volt, hideg, metsző szél, szemerkélő eső, borús, miegymás. Előtte egész héten ragyogó napsütés volt. Nos, a polgi még korábban megírhatta a beszédés, és nem nagyon rögtönzött, mert az indítás ez volt: "Emlékszem, 1956 október 23-án ugyanilyen derűs, napos idő volt, mint ma."
A következő önkormányzati választáson már szavazattam. Nem rá...
-
aleister
veterán
Nos, visszaértem.
A tanulságok:
1. Miután kidőlök holnap, legyetek kedvesek a karomra tetoválni, hogy "Mindenhova magammal viszem a gépet!"...amúgy Memento-san. Nagyon sok jó téma volt ez alatt a szűk 3 óra alatt, és a naplemente még sehol.
2. Ha azt hiszitek, hogy tudtok egy rövidebb utat erdőnek, akkor az sosem úgy van.Összességében a vízállás kicsit magas. A klasszikus köves fotók 1-2 helyen összehozhatóak, de keresni kell a jó környezetet.
A tihanyi móló környéke fel van túrva. Felújítják. Nyárra biztos szép lesz.
A víz tiszta.
Kácsák, kócsagok, szarkák are everywhere.(#17501) Mercutio_ :
Úgy néz ki nálunk is.(#17500) Throme:
Jaja. Én is a másnapira adok, a 2 nap múlvát már erős fenntartásokkal nézem.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak!
látom termelitek a hsz-t, nagyon helyes Nekem most nem nagyon van időm végigolvasni, mert dolog van, és nem akarom estig az irodában b@szni a rezet. A lényeg:
Találkozó holnap délben a szálláson! A pöri és az esti nasi/pia költségét szétdobjuk, ez Freddy előrejelzése szerint kb 40K HUF lesz. A szállásra kell még fizetnünk fejenként 2000 HUF-ot (vagy még + IFÁ-t), illetve a közös helyiségért le kell tenni fejenként 3000 HUF kauciót, amit visszakapunk ha nem törünk össze semmit. Ha kérhetek ilyet legyen nálatok úgy pénz, hogy ne ott kelljen váltani, szarakodni, hamar össze tudjuk dobni, meg Freddynek is oda tudjuk adni.
A pörkölt elkészültéig szerintem mindenki gondoskodjon magának kajáról, mert akkor tényleg semmi másból nem fog állni a nap, csak a kaja után kajtatásból. Jó lenne azért 2-3 órácskát fotózni is, hamár...Mi Throméval kicsit előbb indulunk, 11 körül (inkább előbb) már aleisternél leszünk.
Ha valakinek kell még telefonszám a kapcsolattartáshoz, dobjon privit, aztán küldöm.
Holnap taláxunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.