Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Tegnap megörtént tegnap velem az elképzelhetetlen, egy kis baleset: Mikor be akartam húzni a táskámat, az megborult, és derékmagasságból térkőre koppant a Nikon D7100-asom. A váznak szerencsére semmi baja nem lett, a 18-105VR kitobjektív rekeszlamellái mentek el. A lencsék épek. A Fókusz nem teljesen jó, a zoom néha akad, gyanítom, hogy a emiatt van. Igyekeztem nem használni (bár esküvőre mentem, pár képet liiett, de ott volt a kis Lumia 1020).Két kérdésem volna.
A gép másfél éves, elvileg garis (Itthon vettem(eMag), de szerintem romániai szürkeimport). Most fejből nem tudom, az objektív mennyi ideig az, asszem az nem 3 év. Van-e valakinek jó tapasztalata Pesten szervizzel, hova érdemes vinni, hol jó, olcsó, illetve ha még garis, akkor az nem ártana, ha nem veszne el (bár tudom, ez zsebbenyúlós sztori)A másik kérdésem, hogy akadna-e valaki, aki a leírtak után is meg tudna szánni jövő szombatra egy hasonló átfogású lencsével? Újabb esküvőre megyek,másik jó csak a fix 50-es, és egy 70-300VR van a D60-hoz kapott 18-55 kicsit kicsi, és az AF is döglődik.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #18989 üzenetére
Parkoltass a melóhelyen egy váltás száraz ruhát, hajszárítót. Én is erőteljesen fontolgatom a bringa szervizbe adását, utána kezdetnek egy félúton HÉV-vel megtámogatott bringás melóba járás beindítását. Kis szerencsével szeptemberben a csapattal tudnék tartani. Persze nem Pestről Zolkával...
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
Támogatom az ötletet, egyúttal a héten ha lesz 1/2 órám rebootolom a bringa feltámasztós projektet az offosban
Mondjuk egy mai bringával melóba projektet nem kicsit mosott volna el az eső, és az utóbbi években az időjárás egyre hisztisebb
Ja, Anglia egész klassz amikor süt a nap, de amint beborul és fújni kezd a szél...
Freddy: Elkelt a kocsi?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
Köszi a tippet és a tanácsot urak!
Majd a hétvégén kimegyek a decathlonba egy telefon után, hogy van-e kiállított darab, vagy kipróbálhatom-e, vagy valami, aztán gyorsan veszek egyet és jól le is tesztelem egy tekerés vele a buszig, fel a buszra, be BP-re, tekerés haza kombóval"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Byk01
őstag
válasz spanyoll #18985 üzenetére
Ha jól megnézed a képeket, a 320-ason feltűnhet a hátsó kerék táján egy váltó, ami a 300-ason nincs. Gondolom ez indokolja az árkülönbséget. Pestre nem feltétlenül szükséges, Budán meg felviteted magad busszal
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
zolka78
senior tag
válasz spanyoll #18978 üzenetére
Nem ördögtől való. Tőlünk nyugatabbra nagyon sokan használják, olyanjira, hogy akár több napos csomagos túrákat is letolnak vele még a magas hegyekben is. Fürge kis mozgékony jószágok.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #18984 üzenetére
Ez az 50 rongyos verzió, de hatvan akárhányért van a 320-as számú, ami nem tudom miben jobb, de nem érdekel, ez elég nekem. Néztem videót, szimpatikus cucc, arra pont jó lesz amire kell.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #18982 üzenetére
Néztem Decathlont, de 50-ért nem láttam ilyent, csak 43-ért egy 24"-ost, ami nincs készleten. Most, hogy vidéki lettem, nekem is be kellene szereznem újra egy bringát, a régit faterra hagytam.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #18981 üzenetére
Fontoltam, hogy az lesz belőle, de akkor már inkább a btwin.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #18978 üzenetére
Ejtsd ki nyugodtan magyarosan: "Kemping bicigli"!
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
Urak! Valaki használt már folding bikeot? Most tervezem eladni a cruiserem és inkább azt venni (50 környékén van ilyen btwin bringa decathlonban).
Nem nagy távokra kéne, max ilyen 10km egyszerre."Super perfundo on the early eve of your day."
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Freddy76 #18975 üzenetére
Jé, te itt?!
Még nem használtam, de azért kb erre lehetett számítani. Na jó, mondjuk a féknek azért illene fognia.
Amikor ritkán járok-kelek a belvárosban, rendszeresen látok bubisokat, szóval használja azért más is rajtad kívül.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Freddy76
addikt
Most olvasom a túrátokat, jövőre megyek én is. Elkezdtem bringával járni dolgozni, a városban pedig bubival közlekedem, már egy hete. Ez a bubi kemény, a sportértéke kiváló, van vagy 25 kiló a bringa, három sebességgel, ezek közül az egyik könnyű, de haladni nem lehet vele, a harmadik terminátoroknak való, tehát egy az értelmes sebesség. Ez nem baj, mert a fék meg alig fog, tehát nem is jó gyorsan menni vele. Viszont egyedi, mert rajtam kívül senkit sem látok bubival közlekedni, úgy látszik, nem sikeres a rendszer .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Novics
senior tag
válasz Mercutio_ #18967 üzenetére
t_a_m_a_s
Megjavultál, Bendegúz?
Általában nekem is, de az új bringa most nagyon megy. Meg hát új is. Fasza a geója, az áttétel, meg a Campa Record agyak sem gagyik, megy, mint a szél. Csak nem lehet visszaváltani vele.[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Mercutio_
félisten
Pics or didn't happen
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zolka78
senior tag
19 órára már én is hazaértem sikeresen. Jó volt a csavargás, csak megint megnyomta a nap a fejemet hazafele. Én is csak azt tudom mondani annak aki hezitál, hogy eljöjjön egy ilyenre velünk, egyáltalán nem egy megterhelő dolog velünk tavat kerülni, nagyon kusták vagyunk ha összejön a társaság. Még a 2 csaj is kiakadt, hogy minden bokornál találunk valami helyet ahol inni vagy enni lehet
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
-
Byk01
őstag
válasz Lassú Víz #18957 üzenetére
Szerintem jöhetsz a szeptemberire is, ha sikerül összeszervezni. A 29 km-es kört kb. 6 óra alatt abszolváltuk, és a végén már Zolka és a csajok is hajtottak, hogy haladjunk, mert haza is kellene érniük. Talán két nehezebb emelkedő van, de mi nem nézzük ki azt, aki leszáll és tolja a szamarat
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
aleister
veterán
válasz Lassú Víz #18957 üzenetére
Akkor mindent bele!
Egyébként nagyon lazán toljuk. Nem rohanunk sehova. Megvárunk mindenkit, aki esetleg kicsit lassabban halad.(#18958) j.bravo
Hát nekem az most lehet, hogy kimarad. Pénteken kicsit bekarmoltam. Tegnap egész nap dögrováson voltam.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, jó szórakozást! Vigyázzatok magatokra, és azért lőjetek egy-két sörösüveges szelfit
Holnap majd jól beletépünk...
-
aleister
veterán
Ádehogy!
(#18953) j.bravo
Én mindenképp örülök a vérfrissítésnek és a vegyes társaságnak! Azt is tök jó dolognak tartom, hogy úgy néz ki, sikerült ezt a kis tekerést tradíciószerűen, évről-évre megcsinálni. Remélem jövőre azok is tudnak csatlakozni, akiknek ez most kimaradt!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Byk01
őstag
válasz aleister #18949 üzenetére
Azért a nők be tudnak pipulni, ha a közösre tervezett programra nem mehetnek el, de te otthon hagyod őket
-
Byk01
őstag
válasz fi:zi'k #18945 üzenetére
Biztos szólt havernak, hogy te sem jössz meg Tamás sem, és a haver beszervezett helyettetek két csajt nekünk
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz aleister #18939 üzenetére
Jó, hogy amit korábban linkeltem, az szombatra tette a családi tókerülést ... és emiatt tettük vasárnapra a mienket. Jó lenne, ha eldöntenék, mi mikor van(lesz).
Én viszek gépet, de arra úgysem kíváncsi senki, hisz jó régi és sokak által ismert típus
[ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
válasz aleister #18939 üzenetére
Nem csípem az ilyen bringás rendezvényeket, viszolygok tőlük. Bár ez inkább a saját hülyeségem, mert hasznosnak meg hasznosnak tartom.
Én ott foglak várni titeket valahol a Gárdonyi strand környékén a bringaút közelébe. Amig jöttök legalább nézegetem a bringás csajokat meg sörözök. Telefonszámom nem változott, szerintem a társaság nagyrészének meg van. Ha van esetleg mft-re valakinek sigma 60/2.8, vagy pana 12-32 obija és le is hozná, akkor viszek gépet próbálgatni.
-
aleister
veterán
Akkor megvan a vasárnapi küldetésünk is.
Btw, korábban már volt róla szó, de esetleg megéri rápillantanotok.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Novics
senior tag
Sejj, de dögség van a napon! Jó lesz ez.
Kíváncsi valaki a Fuji 35/1,4-re? Egyelőre még ingadozok, hogy vigyek-e gépet, de ha van érdeklődő, akkor viszem mindenképpen.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
-
Novics
senior tag
válasz aleister #18927 üzenetére
Plusz amennyit még késni fog a vonat.
Számod elmentettem, és Zolkáét is. A céges telefont viszem - azt nem sajnálom, és bakker, már nincsen Endomondo szederre , így úgysem trackelek - szóval a számom PannonGSMkettőegyegynyolcnégyötnégy.
húsz 2 11 84 54
Tessék szurkolni, hogy holnap elkészüljön a Dancelli, nagyon mennék már vele.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
aleister
veterán
válasz Novics #18926 üzenetére
Remek!
Akkor találkozó 10:00-kor a gárdonyi vasútállomáson.(6 perc alatt meg szépen kibeszéljük Novicsot )
szerk:
Ja igen, a számom változott tavaly óta. Vodás 294 6524. Ha számottevő késés keletkezne valakinél, vagy bármi egyéb probléma merülne fel, akkor itt utolérhettek.[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
Ha nem lesz elég jelentkező, betársulnék hozzád (legalább egy lejutás erejéig), de miattam ne mondj le másokat, én kényelmesen és viszonylag olcsón le tudok jutni vonattal is.
(#18924) aleister Nálunk asszony nem biciklizik, ezért valami futógálára megy a gyerekekkel
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Na akkor te vagy a másik véglet.
Nálunk ez sem, az sem. Simán megbeszéljük, hogy ki, mikor, hova megy. Nincs semmi alá/felérendeltségi viszony.
Mondjuk most jön ő is, szóval ebből már csak emiatt sem lehetett volna probléma.Btw jön most valaki vonattal, hogy kelljen hozzá alkalmazkodni, vagy kijelenthetjük, hogy legyen a tali mondjuk 10:00-kor?
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz j.bravo #18918 üzenetére
Azért ha én azt mondom, hogy a hétvégén programom van veletek, akkor az asszony nem szervez rá (vagy ha igen, tudja, hogy én nem leszek ott).
Tamás: kevés volt a pályinka?
Studi: ki se néztem ennyi helyet a Suzukiból, hogy elfér benne három ember három biciklivel (vagy van kerékpártartód?)
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Én sem leszek, asszony programot csinált hétvégére.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
zolka78
senior tag
válasz Novics #18909 üzenetére
Én simán neki indulok 5-kor bizony. De egyébként 6 óra, fél7 tájékán már biztos úton leszek, nem szeretek későn nekilódulni, max várok rátok, de arra meg viszek sört. Egyébkéntt meg mi van most ezzel a vasárnapi bolt nyitvatartással? Újra nyitva vannak megint? Mert akkor nem viszek kaját, hanem reggelizek Martonvásáron a tescónál.
-
Studi
veterán
válasz Novics #18909 üzenetére
Úgy néz ki megyek, de nulla fizikummal, nem volt energiám reggelente felkelni, és tekerni, pedig ez volt a terv. Szóval a sereghajtó már meg van.
Viszont én kocsival gurulok mindenképp, Maglódról, de ha van rá igény, akkor át tudok vágni a városon, és még 2 főt tudok vinni.
-
Novics
senior tag
válasz t_a_m_a_s #18905 üzenetére
Hogy vagy Bendegúz fiam? Sikerült megjavulnod?
Vasárnap akkor a gárdonyi vasútállomás, de hánymennyi órakor? Számomra a 10 - után egy kicsivel - lenne ideális, ugyanis Siófokig kénytelen leszek bringával menni, mert megint vágányzár van, és nem lehet bringát vinni. De gondolom Zolka sem szeretne 5-kor elindulni otthonról. Bár belőle kinézem.
Visszafelé pedig a 15:53-as vonatot mindenképpen el akarom érni, mert különben várhatok 2 órát a következőre.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest