Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz szaniszlokar #30199 üzenetére
Ezeknek a 4G eszközöknek ilyen (45-50e Ft feletti) ára van. Néha van egy-egy próbálkozó, aki a "kihozott" eszközt elpasszolja az árától olcsóbban, de logikusan a beugrótól jóval drágábban, és a hozzá tartozó előfizetést elfelejti fizetni. Na ilyenkor kerül hamarosan tiltólistára az eszköz.
Hipergagyinetnél azt is vedd figyelembe, hogy ha hűséget nem vállalsz rá, akkor a kedvezménykeret is ugrik. Azaz az extra szolgáltatások rögtön fizetőssé vállnak. -
szaniszlokar
aktív tag
Hipernetet szeretnék hűség nélkül igénybe venni, de így nagyon drága lenne a Huawei E5372 router hozzá. Közel 60 ezer Ft-ot kellene érte fizetnem.
Hol tudnék, ilyen vagy ehhez hasonló routert felhajtani? A vaterán, olx, stb kerestem, de nem találtam. Az usb modem nem jó, mert meg kell osztanom az eszközeim között a netet.Minden ellenállás hasztalan.
-
törölt tag
amúgy melyik telefonszámon lehet telefont rendelni?
-
törölt tag
-
tomp
félisten
válasz polonic #30191 üzenetére
Oké persze. De vannak jelek, hogy mintha máshogyan történtek volna a dolgok!
84napig nem találtak semmit? Pedig konkrét adatokat is megadtam nekik töbször. Amikor már erős hangnemben írtam nekik felhívtak, hogy hát akkor kellenének infók. Na itt eldurrant az agyam és szegény hölgyet kemény szavak érték. Tudom, hogy ő nem tehetett erről. Itt is elnézést kérek! 2nap elteltével meg is adtam az infókat. Érdekes ezután már meglett a hiba.
Ameddig az ember viszonylag higgadtan kommunikál a céggel, semmi. Amikor már veszekedik az ember rögtön megvan a hiba.
Az ügynél csak a levelezés volt pozitív a vége felé. Írtam hivatalos leveleket majd jeleztem ezt a fb-on. Vagy még aznap vagy másnap reggel már a levelemmel foglalkoztak.
Reggel javították. Majdnem a hívásukra keltem. Mondtam az illetőnek, hogy hívjon vissza 10perc múlva addig megnézem. 9perc elteltével már hívott is. Jó! Végül abban állapodtunk meg, hogy kiküldi a hivatalos záró levelet de ha a mai nap a tesztelésen tapasztalnám még a hibát, rögtön jelezzem.
Eddig okés. Gond nélkül megy a flac alapú felhős zene szolgáltatás, több egyébb dolgot is letöltöttem. -
törölt tag
válasz rgeorge #30171 üzenetére
Lassan kezdem már megunni. Tegnap este 2x is visszahívtam 1-szer elállították majd vissza, hogy tudjak rendelni. De eztán ez lett amit le is írtam korábban sehogy sem tudok. 2. visszahívásnál azt mondták várjak egy napot amíg visszaáll a rendszer. Kérdem én egy rendszernek EGY nap kell, hogy újra működjön? Nem hiszem. 5 percet előbb elhittem volna. Kb le is telt az 1 nap. De ugyan úgy rossz. Beléptem az SMS-es móddal is, de úgy sem tudok rendelni. Jogosultságoknál majdnem minden ki van pipálva.
Most akkor kérjek 3-ra is visszahívást? Vagy mit csináljak? Úgy veszem észre azt sem tudják igazából mit csinálnak. Vagy hogy mi a munkájuk.
-
veterán
-
-
veterán
-
tomp
félisten
118nap után a mai napon végre JAVÍTOTTÁK a hibát!!!
"Lezajlott a peccs"
Ezzel a dologgal hatalmasat zuhant a szememben a cég. Az biztos, hogy hűséget náluk már soha többé nem fogok aláírni. -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet kikspcsolni vagy lemondani a hívásértesítő sms-t? -
polonic
félisten
Lehet, hogy egy elég nagy céges flottás előfizetéseihez külön díj ellenében lehet használni az lte-t?
-
Croft-21
őstag
Az előfizető jelen szerződésben meghatározott feltételek szerint igénybe veszi a megrendelt tarifacsomaghoz a telenor által 2 éves határozott idő alatt felkínàlt extra kedvezmény keretet, amennyiben előfizető teljesíti a 4.3 pontban foglalt kötelezettségeket a 2 éves határozott idő alatt havidíjkedvezményre jogosít, az alàbbiak szerint - hipernet médium 2300 ft.
-
-
törölt tag
Hello!
Ha kérek egy nano sim kártyát, akkor le kell adnom a mostani simet, vagy hasznalhatom addig, amig az ujat nem aktivalom be? Vagy ilyen csere eseten azonnal deaktivaljak a regit, hogy a "szamhordozas" megoldott legyen? -
asdf_
veterán
A roamingdij eltorlesere varoknak: HWSW - 2018-ig maradhat a roamingdíj Európában
-
tomp
félisten
válasz #79335424 #30167 üzenetére
Nálam 3hónapig tagadták, hogy náluk van a hiba. Majd egy kemény telefon után, érdekes rögtön meg lett a hiba. Mármint szerintük. Ebből az látszik, hogy totál sötétség van náluk.
Na de majd a hatóság rendbe teszi őket. Szerintem már az eleve aggályos törvényileg, hogy a bejelentéstől számítva 117. napon sincs javítva. Ebből 84napig tagadtak. -
rgeorge
addikt
válasz #65388800 #30168 üzenetére
Nem, ha mindkettőt látod az online felületen, akkor bármelyiket tudod kezelni (jogosultságok kellenek hozzá, azt elállíthatták). Esetleg megpróbálhatsz telefonszám + SMS kód segítségével belépni.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
törölt tag
válasz rgeorge #30164 üzenetére
visszahívtak De nem mentem velük most sem előbbre. Azt mondták várjak egy napot.
Szerk.: Lehet hogy valami el lett állítva mikor visszaállították a fiókomat? 2 szám van a nevemen egyik kártyás másik számlás. Lehet valahol beállítani olyat hogy melyik legyen az alapértelmezett? Vagy hogy melyik számhoz szeretném venni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Engem a 4g -s Deezer -re váltáskor rögtön NAT -oltak. Kívűlről megszűntem létezni. Rögtön hívtam az ügyfélszolgálatot. Először volt némi tudatlanságból eredő, gyenge próbálkozás az "ez a csomag ilyen" dumával. Aztán néhány "de nem/de igen" után kiegyeztünk abban, hogy a technikus visszahív és vele folytassam a csevejt. Érdekes, hogy a technikus rögtön értette a szitut és pár perc múlva megint volt publikus IP -m.
-
tomp
félisten
válasz polonic #30161 üzenetére
A hiba oka: a tarifám és a 30GB+4G opció együttes használata okozza a hibát. Amíg be volt ragadva a sebesség azaz hiába volt 30GB+4G-m nem volt sebesség emelés. Javították. Lett limitmentes azaz amennyi a hálózat elbír. Na onnantól kezdve rossz.
Azóta csak hálózaton belüli forgalomra használható normálisan az LTE. Azaz sebesség mérés. Ha nem hálózaton belüli forgalom indul el letöltésként, pár mp elteltével megáll a hálózat és pingelni sem lehet a hálózaton kívüli szervereket. -
-
rgeorge
addikt
válasz #65388800 #30155 üzenetére
Megint kérj visszahívást. Telefonon is megrendelheted a telefont, mindent, előtte bejelentkezés nélkül tudsz válogatni, ha még nem tudod, melyiket szeretnéd. Sajnos az online rendszer ilyen, én az utolsó két esetben is csak visszahívással tudtam rendelni.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
tomp
félisten
válasz x1port #30160 üzenetére
Őszintén???
Arra, hogy ha már egy erős hangnemű levélre azt válaszolják, hogy 18-án készül el akkor ennél a csöves bandánál menjen is!
117napja okádék. Nem várok márciusig. Jövőhéten megy a panasz az NMHH-nak az összes információkkal. Ha kell nekik a hatósági büntetés hát legyen. -
tomp
félisten
"Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatás paraméter módosítása 2015. február 18-án készül el."
Semmi! Ugyan úgy sz@r! Hihetetlen egy cég. -
törölt tag
válasz rgeorge #30148 üzenetére
kértem visszahívást. Vissza is hívtak. Azt mondták rendelhetnék telefont nem tudják miért nem enged tovább lépni. Valamit állított a rendszeren adott egy új jelszót aztán azzal be is léptem. Mondta, hogy várjak egy kicsit amíg újratöltődik minden. Fél órája volt ez. Ennyi idő szerintem elég kellett neki. Belépek és nincs semmi. Eddig láttam melyik tarifám van, mennyi a számlám, mennyit kellene feladni, de ezek most mind eltűntek. Rámentem arra, hogy rendeljek telefont, de most még odáig sem jutottam el mert eltűnt a megrendelés zöld gombja. Átnéztem mytariff-ra és ott meg azt írták ezzel az azonosítóval nem tud telefont rendelni.
-
dptrsk
addikt
válasz metal01 #30152 üzenetére
Van tarifa és készülék hűség is.
Ha a készülék hűség letelik akkor vehetsz új telefont.
Ha a tarifa hűség letelik válthatsz alacsonyabb kategóriába.
Optimális esetben készülékvásárláskor történik mindkettő vállalása.
De vannak ellenpéldák is, mint most a tied.Ez azt jelenti, hogy a készülékhűséged marad a régi, ha letelt akkor arra nem kell kötbért fizetned ha esetleg a MyTariff-ot fel akarnád mondani idő előtt. Sőt, ha pl a MyTariffban a készülék hűséged lejárta után módosítanak, de a MyTariff hűséged még meg van akkor mondhatod azt, hogy nem értesz egyet a díjemeléssel, s meg szeretnéd szűntetni, s nem kell kötbért fizetned mert már csak a tarifára volt hűséged.
-
taip
senior tag
válasz metal01 #30150 üzenetére
Ha tavaly szeptemberben aláírtál két év hűséget, nyilván nem lehet kilépni belőle tarifaváltással.
Azt, hogy miért indul újra a hűség, miért nem a régi folytatódik, azt én sem értem, gondolom ez a szokás vagy nekik így jobb.
A kérdés érdekesebb lenne, ha nem lenne hűséged.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
metal01
őstag
Voltam ma bent a Telenor-ban, azt mondták, hogy csak akkor tudok átmenni az új tarifacsomagba, ha 2 éves hűséget írok alá attól a naptól kezdve, hogy áttesznek. Plusz még 1500 pénz a tarifaváltás. Készüléket nem szeretnék vásárolni, azt már tavaly szeptemberben megtettem. Akkor is 2 éves hűséget írtam alá. Nem értem én ezt...
A Smart 4-ben benne van a FB, levelezés, stb. korlátlan használata a szerződés szerint. Hogy ez most így van-e passz. De a másik csomagban nincs ilyen feltüntetve. Az 500 mega meg elég karcsú.
-
taip
senior tag
válasz metal01 #30147 üzenetére
Szerintem megéri, de te ismered a szokásaidat.
A számlán rajta van, mennyit beszéltél a különböző irányokba. Még ha nem is beszélted le a keretet, a 7490-ért korlátlan jobban hangzik, mint amennyi a 8390 felébe belefér.A netben nincs semmi kivétel, szerintem az utolsó byte-ot is kiszámlázzák. Viszont ha ki tudod használni a 4G-t, akkor kevesebb havidíjért többet kapsz. Ha elfogy az 500 MB, 1000Ft-ért vehetsz újabb 500-at vagy 1500-ért 1 GB-t. Még mindig jól vagy anyagilag.
A hűségben nem vagyok biztos, szerintem ha nem veszel készüléket, akkor hűség nélkül kerül 7490-be.
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
-
metal01
őstag
Üdv!
Tarifacsomag váltáson gondolkodom, de nem tudom, hogy megéri-e váltani. Jelenleg Smarttarifa 4 (M) csomagom van, aminek a havi díja 8890 Ft. A havi díj fele lebeszélhető hálózaton belül, a másik fele hálózaton kívül. Ehhez jön a 800 MB adatforgalmi keret amiben korlátlan Facebook, email, böngészés és navigáció van benne, azaz ezek nem csökkentik a 800 MB keretet.
Most az új csomagok közül a Mytariff M-be tudnék váltani. 7 490 Ft./hó. Itt hálózaton belül korlátlan a telefonálás, hálózaton kívül 180 perc ingyenes. Az adatforgalom 500 MB. Nem látok olyat, hogy Facebook, email, böngészés és navigáció korlátlan lenne. Viszont itt a net sebessége már 4G.
Nem tudom, hogy megéri-e váltani és a Mytariff M-re újabb 2 éves hűséget aláírni. Nekem úgy tűnik, hogy a Smarttarifa 4 (M) jobb kondíciókkal bír, ha egy kicsit drágább is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Miért nem tudok telenor oldaláról telefont rendelni? 2013. május 17-én lett aláírva 2 évre. Elvileg bónusz programban vehetnék már telefont, de nem engedi. 1 hete felhívtam őket mikortól lehet azt mondták február 17-től.
-
taip
senior tag
-
Croft-21
őstag
A telenorban a csaj azt mondta, hogy kb havi 3 ezer lesz a havidij. Akkor miért álitott be nekem hipernet mediumot aminek a dija 5 ezer? Erre nekem semmi szükségem, eleve arra a havi 10 GB keretre sincs annyira szükségem,nemhogy még pluszba éjszaka lefogyasszak 100 GB netet. Jól ki van ez találva, én meg aláirtam 2 évet...
-
x1port
addikt
válasz Viktor77 #30137 üzenetére
Ez a Gubacsidűlő az accuweather körzete.
-
Croft-21
őstag
-
Viktor77
titán
válasz KamuMazsola #30122 üzenetére
És a telefon egyszerre két helyre kapcsolódik?
Egy ugye a szolgáltatóé, egy meg a meteorológiai állomásé.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Croft-21
őstag
Tényleg az van nálam, hogy tableten wifin keresztül nem hajlandó lejátszani a csatornákat a My Tv, csak mobilinternettel.De igy meg lezabálja a havi 10 GB adatkeretemet. Nem mindegy, hogy wifin használok el ennyit, vagy mobilinterneten. 😒 A Telenor ügyfélszolgálatán javasolták az alkalmazás ujrateleptését, nem segített.
-
club1
veterán
válasz gkrisz78 #30129 üzenetére
Akkor meg is válaszoltad a saját kérdésed:
Korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás
A szolgáltatás belföldi e-mail és böngészés forgalmazásra vonatkozik.
A szolgáltatást Hipernet Start, Hipernet Light,Hipernet Active, Hipernet Medium,Hipernet Heavy, Hipernet Pro, Hipernet Tablet 1 és Hipernet Tablet 2, Telenor MyTariff tarifacsomagokhoz lehet megrendelni.
Amennyiben a szolgáltatás aktív az előfizetésen, úgy a tarifacsomagba foglalt adatforgalmi kvóta felhasználását követően is a tarifacsomagnak megfelelő kínált sávszélességgel lehet a kiemelt típusba sorolható adatforgalmazást bonyolítani.
Ugyanakkor az e-mail-ezés és böngészés a tarifacsomagba foglalt adatforgalmi kvótát, illetve esetlegesen megrendelt adatjegy kvótáját fogyasztja. A kiemelt adatforgalmi típusba tartozó böngészés és e-mailezés meghatározására a World Wide Web Consortium (www.w3.org), valamint az Internet Engineering Task Force
(www.ietf.org) definíciói alapján került sor:
Böngészés: olyan internetes böngésző alkalmazást futtatni képes platformokon megvalósított tevékenység, amely a WEB szervereken tárolt szöveg és képformátumokban elérhető információkhoz valós idejű hozzáférést, megjelenítést, valamint nyilvánossá tételt biztosít az internetes hálózat segítségével.
E-mailezés: elektronikus üzenetek küldésére és fogadására alkalmas, tárolási és továbbküldési (tehát nem azonnali) elven működő szolgáltatás az interneten keresztül.)
A kiemelt adatforgalmakon kívül az egyéb forgalomtípusba tartozik különösen a netrádió, internet video (pl. YouTube, Videa), voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online játékok használata, fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey, stb.), FTP, OCH (Rapid Share), stb.), valamint bármely egyéb, böngészésnek, e-mailezésnek kifejezetten nem tekinthető forgalomtípus.(Mondjuk én csodálkozom azon, hogy valaki egyáltalán gondolkozik 40 Ft-os percdíjú havidíjas csomagok használatán.)
[ Szerkesztve ]
-
csernak75
senior tag
Igen lehet!
Szerk: Valami hiba van, itt vagyok barcikán és a modem nem megy fel 4g re. (Nincs szolg) A teló viszon fogja a 4g t, csak kártyásként nem enged fel. A modem kártyáját meg nem tom telóba rakni mert nano sim kéne bele.
Lehet meghalt a modem?
A 3g megy rendesen.[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
Korlátlan e-mail böngészést igen.
"Korlátlan e-mail és böngészés belföldön
A szolgáltatás leírása és az igénybevétel feltételei a díjazás kivételével a Díjszabás
II.2.10. pontjában találhatók.
A SZOLGÁLTATÁS HAVI ELŐFIZETÉSI DÍJA:
Az szolgáltatás havidíja Telenor MyTariff tarifacsomaggal 1500 Ft/előfizetés, mely
kiegyenlíthető az Extra szolgáltatás keretből."[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
gkrisz78
tag
Értem.
Az új MyTariff csomagoknál azonban érdekesebb a helyzet, mert a lassítás már 0/0 az ÁSZF szerint, magyarul lekapcsolják a neted, ha nincs kiegészítő adatcsomag opciód, míg ha van mellé pl a korlátlan böngészés e-mail, akkor már fontosabb kérdés, hogy ez milyen adatforgalmat enged át ténylegesen?Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
x1port
addikt
válasz KamuMazsola #30122 üzenetére
Van ebben valami amit mondasz.
Nálad a pont ! -
gkrisz78
tag
Valakinek van tapasztalata, hogy a Telenornál a "korlátlan böngészés és e-mail"-be tartozik-e az androidos Google Maps, vagy Waze navigáció adatforgalma?
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
csab2
veterán
válasz Viktor77 #30103 üzenetére
Igazság szerint csak a Facbook appot néztük rajta, és az gyors volt. Amikor az én netemet lassítja a Voda, akkor nálam gyakorlatilag használhatatlan a Facebokk app. És ahogy írtam is, nekem olyankor a Speedtest.net app 0,03 megás letöltést mér.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz Sayuar #30110 üzenetére
Én nem olvasom már ezt a topicot, mert nem érdekel, ugyanis nem vagyok már a Telenor előfizetője. Most is csak azért kukkantottam be, hogy kifejtsem abbéli megdöbbenésemet, hogy a Telenor még mindig nem tudja rendesen lassítani a netet a qvóta elérése után.
A hozzászólásomra íródott esetleges válaszok miatt néztem be újra, és belefutottam ebbe a ti vitátokba, amiből valóban csak egy momentumot ragadtam ki (nem is olvastam el a pénteki beböfögésem óta keletkezett kb. 150 hozzászólás mindegyikét), és ha te ezt - valamennyire joggal - kifogásolod, attól még igazam van, miszerint nevetséges, hogy még mindig ezen a témán (ld. mennyire drágák a magyar mobilszolgáltatók) lovagolsz.
Részemről lezárva az ügy, egyszerűen csak nem bírtam ki, hogy ezt meg ne jegyezzem. Bevallom, kár volt, mert nem ér meg az egész ügy ennyit.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
club1
veterán
válasz q13579 #30106 üzenetére
Persze, hiszen az előfizetéssel járó készülékkedvezményt igénybe vette. Ha azt nem fizeti vissza (márpedig nem fizeti, ha az előfizetést sem akarja), akkor jöhet a tiltás, mivel a készülék teljes ára még nem lett rendezve.
Tabletje és sorozata válogatja. Indulj ki abból, hogy csak Telenor kártyával működnek. Max. kellemes meglepetés lesz, ha nem csak azzal. -
tomp
félisten
Nemsemmi! Belehúzott a telenor!
15-én írtam nekik, hogy mikorra lesz már meg a javítás. További jóváírást is megemlítettem illetve ha márciusig nem lesz változás akkor megyek az nmhh-hoz.
Ma már jött is válasz: holnap lesz kész a szolgáltatás átparaméterezése.
Ha az embernek 115napja van hibája és szól a fb-on, hogy vegyék előre a dolgot akkor 2nap alatt végbe megy a levél. A végén még viszek be az üzletbe nekik egy üveg pezsgőt. -
q13579
senior tag
Köszi, erre gondoltam én is. Elkérem a számlát, illetve írok egy adás-vételi szerződést.
DE! Ha előfizetéshez vette és bár kifizette a készüléket, de az előfizetési díjat nem fizeti, akkor is letilthatják?
És még egy kérdés. Ha telenor-nál vásárolunk tablet-et, akkor csak telenor-os sim-mel működik, mint a mobiltelefonok esetén?
-
Viktor77
titán
Pedig lassítva van, csak egyes csomagokban a böngészés nem. Nálam is bejön minden oldal egy pillanat alatt, pedig lassítva vagyok.
A Speedtest progi meg nem jól mér, valamiért fullos sebességet hoz ki a telefonból, még ha lassítva van is a net.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
csab2
veterán
válasz csernak75 #29981 üzenetére
Egyik ismerősöm nem régen vett telefont. Pénteken nézegettem, nyomogattam, próbálgattam. Kiderült, hogy a net lassítva van. Mondom az nem létezik, mert tök normálisan betöltődött a FB, aképek, stb. Mutatja az SMS-eket a lassításról. Letöltöttem a Speedtest.net progit. 5-7 megabit letöltést mértünk. Hát ezért írtam azt amit. Bezzeg a Voda tudja lassítani: 0,03 megabitet mértem. El is küldtem az ismerősömnek a linket, hogy nézze meg: ez lassítás.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest