Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz snake1977 #18564 üzenetére
SirKero: próbáltad másik hdmi kábellel is? Én első körben szereznék egyet kölcsön és kipróbálnám azzal is.
Azt nem írtam le,hogy amikor DVI-n keresztül próbáltam akkor is HDMI kábelen volt a VGA kártyával összekötve a monitor csak tettem rá egy átalakítót,hogy a DVI csatlakozóra rá tudjam kötni. Plusz tegnap előtt úgy nézett ki megjavult erre tegnap jött egy frissítés a windowsra és újra visszajött a hibajelenség
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
pit stop
addikt
válasz snake1977 #18556 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Hiába világítottam rá, nem látszódik semmi, csak aminek kijelzőn kell lennie
A másikat pedig viszont nem tudom megtenni, mert nem is értek hozzá annyira, és olyan kicsi kulcsom sincs amivel szét lehetne szedni házát.
Használjuk azt hiszem így amíg lehet, aztán utána szervíz.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Mikisys
őstag
válasz snake1977 #13557 üzenetére
Elképzelhető, hogy nem megfelelő a kép felbontási és váltási-frekvencia beállítása ezért nem tudja, hogy mit csináljon a monitor. Ha előtte működött, akkor is lehet beállítási hiba, amit egyszerűen a PC-alap video beállításával ellenőrizhetünk,VGA kábeljén keresztül. Ha nem látni normális képet rajta, akkor irány a szerviz, vagy ismerős szakember, aki tud segíteni.
Üdv!
-
fero02
nagyúr
válasz snake1977 #13561 üzenetére
Nem.
gepetto86: ha újak a lakók, akkor még lehet érdemes volna várni, míg kicsit összeszáradnak és akkor lehet, hogy apró kocogtatásokkal le lehet őket "rezegtetni" a kijelző aljára. Ha nem, akkor szét kell szedni a monitort, kijelzőt kivenni, megbontani és eltávolítani őket.
Drizzt01: még mindig nem tudni, hogy milyen készülékről van szó...
[ Szerkesztve ]
-
Whaazzup
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ford topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro ED320QR Full HD Ívelt 180HZ monitor
- LG (27GS95QE-B) 27" QUAD HD OLED 240HZ GAMER MONITOR !
- SAMSUNG (LH75WADWLGCXEN) FLIP PRO 190CM 4K ÉRINTŐS SMART MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest