Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz snake1977 #18556 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Hiába világítottam rá, nem látszódik semmi, csak aminek kijelzőn kell lennie
A másikat pedig viszont nem tudom megtenni, mert nem is értek hozzá annyira, és olyan kicsi kulcsom sincs amivel szét lehetne szedni házát.
Használjuk azt hiszem így amíg lehet, aztán utána szervíz.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
Van egy Fujitsu Siemens S17-1 típusú LCD monitorom.
Ha gépet bekapcsolom kezdőképernyő még felvillan, aztán átvált feketébe mint ha töltene de nem jön vissza többet magától. Zölden világít power lámpa, tehát érzékeli gépet, de annyira nem zavarja, hogy rendeltetésszerűen működjön. Ha kikapcsolom monitort, majd vissza, akkor 1-2 másodpercig van kép, aztán újra fekete lesz (power gomb marad zöld).
Mindeközben hiába van bekapcsolva, és gépet is érzékeli, magát a monitor menüjét sem tudom elérni.
Várok kb. 10 percet, és akkor kapcsolom ki be monitort, akkor bejön a kép, és gond nélkül működik...Erre van valami tippetek esetleg? Annak az előjele, hogy döglődik monitor?
/Próbáltam, hogy áramtalanítom és úgy indítom el, nem változott. Áram alatt hagytam monitort, másnak kapcsoltam gépet, ugyanez/
Köszönöm ha van ötlet!Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Mazda topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...