Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
válasz Mikulásbá #10140 üzenetére
Nekem 11éves volt a legidősebb macskám, sajnos elkapta a kutya...
még kölyökkorában úgy szedte ki apám mohácson a patakból.
Legutóbbi macskám 5éves volt és tavaly hagyott itt, most lesz június 21-én éve.volt itt topicba sandró60 nevű tag , ő neki 20 éves volt a macskája. [link]
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok!
Ma elvittem a macskát ivartalanítani (fiú), nem rég arra lettem figyelmes, h állandóan a sebét nyalogatja, nem lesz tőle semmi baja ?
illetve mire figyeljek oda ? -
djdaniel
senior tag
válasz djdaniel #9491 üzenetére
nem engedett bele szerkeszteni előző h.sz-be elnézést
megtaláltam youtube-on Safe And Sound - Rebelution
[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
-
djdaniel
senior tag
válasz AlexWolf #9239 üzenetére
ez nálam felejtős, mert így is elviszi állandóan a mosogató szivacsot ha előfelejtem és még jobban rá szokna
amúgy az én macskám main-coon keverék.bbuffy ; sima vízzel mertem csak kipróbálni, rá fújtam nem hatotta meg a dolog, sőt tovább játszott a mosogatóban, ezt a macskát az se zavarja ha tiszta vizes.
-
djdaniel
senior tag
válasz SUPREME7 #9227 üzenetére
Á köszönnöm!
holnap napon beszerzek egyet belőleNem szoktam bántani a macskát, inkább ő szokott engem mikor rá jön az 5 perc, neki ugrik a lábamnak vagy a fejemnek
amúgy tök aranyos macska, mikor hazaérek leülök oda ugrik az ölembe és dorombol, vagy felmászik a hátamra és nyalja a hajamatMawyx ; mindent amit lehet elpakolok a szekrénybe tányér, pohár...stb
de akkor is ott marad az asztal, és az asztalterítő.
eddig 1x láttam hogy belevizelt, azóta nem, de mindennap kifertőtlenítem domestosal.bár ezt a mikrós öltetett köszönnöm
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan neveljem meg a macskát
állandóan felmegy az asztalra, bele fekszik vagy beleül a mosogatóba ha látja hogy folyik a víz, és hiába veszem ki belőle azonnal vissza megy
sőt láttam kb 2hete hogy belevizelt a mosogatóbaMost amúgy is nagyon oda kell figyelnem a higiéniára mivel hétfőn volt szájsebészeti műtétem és nem akarok valamit elkapni a macskától ( össze nyal, és jár mindent)
-
djdaniel
senior tag
válasz blasko92 #9134 üzenetére
jobbulást neki!
nekem anno a csincsilla mókusnak tört el a lába, bele akadt a ketrecbe.
20k-ért műtötték meg 5-6 éve, vigyázni kell az állatorvosokkal mert csak lehúzzák az embert, persze tisztelet a kivételnek, sajnos 3hónapja megtapasztaltam 2 hétig vittem mindennap a macskát, napi 6k volt a kezelés + a benzin és a végén el kellet altatni, de nem mondta volna meg az igazat az állatorvos jobb lenne el altatni hogy ne szenvedjen, végén a 3,-ik mondta meg.KTTech ezek szerint változó, gondolom én a macska természetétől függ.
Az én macskám 5éves volt, elégé hozzá szokott 4év alatt hogy mindennap kijárt.
A mostani macskámat ki se engedem az ajtón annyira féltem, 6 hónapos lesz 23-án, elég fura szokásai vannak, ha valaki nyitva hagyja a fürdő ajtót, és ott a lavór akkor bele vizel vagy kakil, illetve az újságpapírra, nem tudom hogy nevelte az előző gazdája
A vizet egyszerűen imádja, múltkor nem húztam ki a dugót a csapból és bele ment fürödni szó szerint, szóval heti szinten meg van a fürdés neki, de azt ki nem állhatja mikor meg hajszárítózóm hogy meg ne fázzon.[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz werszomjas #9133 üzenetére
én mikor bevittem a macskát az új lakásba rettenetesen félt, egyből az ajtóhoz ment és kiakart menni.
A lakásba elbújt és minden lehetőséget megragadott hogy kiszökjön kb 1 hétig nem engedtem ki,utána mikor kiengedtem mindig vissza ment a régi lakáshoz szerencsére csak 15m-re volt, kb 1hónap volt mire megszokta hogy nem ott lakunk már.
A lakásba eleinte 1hétig félt, és úgy tudtam hozzá szoktatni hogy ne féljen hogy naponta több órát simogattam és mindenki csak vele foglalkozott .Szerintem nem fogja megszokni a kijáró macska a panelt.
Legalább is én nem tudtam az előző macskámat leszoktatni róla, sajnos állandóan kijárt és minden betegséget összeszedet pedig be volt oltva, igaz nem volt kiheréltetve
Sajnos 3 hónapja elkellet altatni. -
djdaniel
senior tag
válasz greenity #9066 üzenetére
egy este mind a harmatokkal hal
en se szerettem ha a macska fel megy az asztalra, az enyem 5 honapos nem tudom vele megertetni h ne menj fel mert ugy is felmegy, meg a mosogatoba is bele megy... a kadrol meg a lavorrol es a szekrenysor tetejerol nem is beszelve.
azt ense szerettem ha gep korol olalkodik utalom ha macska szoros a billentyuzet, kb 2 doboz levego spray-t elfujtam 1honap alatt.Kidus ; en meg engedem a macsknak hogy nappal az agyon aludjon mert ha ki zarom akkor nyavog, persze ha otthon vagyok es figyelek ra de este nem, ne hogy mar baszalljon 3,-iknak
viccet felre teve, meg lat egy legyet mar fut utana es ha veletlen a legy raszall a fejemre akkor ra ugrik.
egyiknap reggel beengedtem en hulye fekudtam az agyon, oda szalt a k***a legy, a macska meg majdnem meg karmolta a szemem, szerencse h be volt csukva, de nem eloszor torent ez.
azota csak akkor engedjuk be a macskat, ha felkelltunk az agybol.
felszereltettem szunyog halot, es ha bejon egy legy egybol befujok legy irtoval a lakasba.. -
djdaniel
senior tag
Minap bent hagytam a kádban a lavórban a vizet, mire vissza mentem...
végén bele vizelt a lavórba
-
djdaniel
senior tag
éjszakára nem lehet beengedni a szobába, mert össze vissza futkos és nem lehet tőle aludni.
Elég furcsa szokásai vannak a mosogatóból elviszi a szivacsot, pedig van egy csomó játéka, de mindent elvisz ami meg tettszik neki minap a barátnőm melltartóját vitte elradi8tor1 köszönnöm!
[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz SUPREME7 #8751 üzenetére
hát sajnos eutanázia lett a vége, nem bírtam tovább nézni ahogy szenved, ment két lépést és már eldűlt, adtam neki fecskendőből vizet 2 perc múlva kihányta, infúzió injekció..stb nem segített rajta, elbúcsúztam szegénytől, beadták neki addig mellette voltam végig simogattam, miután meghalt haza hoztam, elástam a kertbe.
2 állatorvosnál voltam vele, de ezt fentebb leírtam, ma elvittem egy 3,-ik-hoz és mondta hogy daganat van a hasába, tehát nem májgyulladás meg macskanátha volt mint ahogy az előző kettő mondta, csak a pénzt csalták ki tőlem, közben nem lehetett rajta segíteni.
Így nézet ki ; kép01
kép02
olyan okos és aranyos volt, egész nap sírtam miatta olyan volt számomra mint ha a gyermeken lett volna. -
djdaniel
senior tag
Üdv!
Ti mit csinálnátok a helyembe ?
Szegény macskám már múlthét hétfő óta beteg, mikor észre vettem rajta rögtön elvittem az orvoshoz, úgy-e nem evett nem ivott, az orvos szerint be van gyulladva a torka, egész héten vittem hozzá, adott neki injekciót infúziót.
Pénteken neki állt már magától ivott, hétvégén egyre rosszabb lett állapota.
Hétfőn elvittem másik állatorvoshoz és szerinte májgyulladása van, és kézzel tapintható annyira nagy.
Szerinte 50%-50% esélye van hogy elpusztul vagy nem, a kezelés mellet, lehet hogy jobban lesz tőle és lehet hogy nem.
Egyszerűen nem tudom már hogy mit csináljak, már rá költöttem 42k-át és egyre rosszabb az állapota, és már pénzem sincs nagyon.
Sokak szerint jobb lenne az eutanázia, hogy ne szenvedjen, de én nem akarok dönteni a sorsáról, én úgy vélem ha el kell menni, akkor menjen el magától, egyszerűen nem tudnék megbirkózni a lelkiismeretemmel, hogy én döntöttem a sorsáról.
Esetleg volt már valaki hasonló helyzetben, hogy a macskájának májgyulladása volt ? és meggyógyult vagy nem ?[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8230 üzenetére
nagyon cuki
mint ha a macskámat látnám, mikor a radiátoron ül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.