Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
De cukik bakker!!!
Bátyáméknak egy Main Coon keverék van, az is nagyon szép cica. Bár még elég bolondos pedig lassan talán már két éves. Én szeretem a macskákat, de lakóházban nem tudnék tartani, volt nálam korábban, soha nem hagyott aludni, meg minden tapétát letépett. Ha kertes házban laknék tuti lenne macs.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Nálunk van most ez a cica:
Nagyon aranyos, egy gond azonban van: Bátyám albérletében lakott először, aztán amikor a bátyám hozta a cicát magával vissza, kiderült, hogy a fűrészporos tapétát nagyon nem komálja, így már a házban el is távolította egy részét a dolognak. Így ha valakit érdekelne a macs, akkor az jelezze kérem, mert itt tényleg nincs most jó helyen sajnos. Amúgy szobatiszta, ivartalanított lány, azt hiszem másfél év körül, meg van kis hordozóketrece, s alomtartója is.
[Szerkesztve]I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Mit lehet kezdeni a macskával, hogy ne tépje le a fűrészporos tapétát?
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
válasz raczger #1414 üzenetére
Nincs sajnos rá megfelelő eszközöm.
Amúgy leült szépen a monitor elé, mindig ezt csinálja, ha valami dolgom van a géppel.. Aztán észrevette, hogy valami mozog a monitoron, s elkezdte pofozgatni a kurzort. Alt+tabozásnál meg csak lesett. Viszont egy egyszerű nyomtatást nagyon jó megakadályozott a macs. Legközelebb valamikormájusban lesz újra nálam.I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
A macska megtámadta a kurzort a monitoron. Nagyon jó!
-
Drizzt
nagyúr
Van macskám kb. szerda reggelig. Tesóm most rámtukmálta, hogy vigyázzak rá. Bár mókusra még mindig jobban hasonlít(nem a tesóm...).
-
Drizzt
nagyúr
Nálunk most éppen itt van tesómék macskája, hátha anya most kedvet kap a macskához végre, s akkor elhozhatnék cicát. De még mindig nem ígérhetek semmit. Csak reménykedek.
Mindenesetre ez a macs, aki itt van olyaqn felfordulás csinált pár óra alatt, hogy ihaj. Most épp alszik. Fiatal perzsa-keverék....I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
EEeeez, ilyen kell nekem, MOST!!
Bővebben: linkI am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Igaz, hogy nincs most macskám, de kettő tolt egyet az ekélyünk előtt péntek este. Tök jó hangjuk volt.
-
Drizzt
nagyúr
Nálunk mindig csak úgy sikerülhet, ha már ott van a macsek, mert anya nem akar macsekot egyáltalán, mert tudja, hogy dél előtt soha nem kelek fel. Otthonra meg most nem is szervezthetnék macskát, mivel nem otthon vagyok. Pedig olyan jó lenne, ha lenne.
Lakótömbben meg nem fogok tartani. Bár a múltkor egy macska alig engedett fel az ajtóig, dörgölőzött, dorombolt, mindent bevetett, csakhát nem csak én lakok itt. Meg amúgyse, lakóházba ne...
Otthon a kertesbe viszont nagyon jó lenne.I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
válasz White Tiger #449 üzenetére
Hehe, imádom az ilyen szürke szőrű cicákat!!!
-
Drizzt
nagyúr
Szvsz a moderátorok nem fognak kedvelni, de...
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Ez annyira tetszik...
-
Drizzt
nagyúr
Ezt a képet nem bírom megállni, hogy ne szúrjam be!
-
Drizzt
nagyúr
Erről jut eszembe, hogy sérülések terén a mi macskánknak sem volt könnyű élete. Egyszer úgy jött haza, hogy 1 kb. 1-1,5 cm átmérőjű lyuk volt a nyakán, a húsa kilátszott. Kb.: fél év alatt gyógyult meg.
Sok mindent megélt már, de sajna a legutóbbit nem. Pedig még csak éve volt nálunk, s kölyökként került hozzánk.
3 napja még kint játszottunk a haverommal és a macskával a kertben.I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Na, ma meghalt a macsunk. Állítólag valami méreg tehette tönkre a veséjét, mert gyakorlatilag 4 nap alatt teljesen leépült, s meghalt.
-
Drizzt
nagyúr
Ma mondta a bátyám, hogy volt a macskánkkal állatkórházban, mert vagy 3 napja hihetetlenül lefogyott. Keveset evett, keveset mozgott, amikor hazajöttem ph-s taliról, akkor megzihálva vett levegőt már nagyon. Az állatkórházban azt mondták, hogy a veséi teljesen felmondták a szolgálatot, s biztos, hogy rövidesen meghal szegény.
-
Drizzt
nagyúr
Bibíí! Az én macskám a legerősebb!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest