Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
saelin #18003 üzenetére
Purizon-t próbálj még ha elérhető, én régen Zoolplus-ról rendeltem. 2-3 hét legalább kell teszteléshez. Nálunk kitten-nek szánt száraztól kezdett el mind hányni, öklendezni. Majdnem egy hónap volt, mire helyreállt a rend.
Whiskas felejtős, nálunk egyik hányt tőle és még drága is (szerintem).Royal ment amíg jobban ment a bolt, kicsit túl van árazva. Purina szintén jó választás.
-
Gaben92
őstag
válasz
saelin #18003 üzenetére
Whiskas mindennek a legalja. Purinából milyet kapott? One, ProPlan?
Ezt nézd át: [link] [link] Ha allergiás valamire a cicc akkor Royal Canin-nek vannak mindenféle speciális tápjai de azokat csak akkor venném, ha biztosan tudjáktok mi okozza. Gondolom a fülét megnézte a doki és nincs benne mélyen bújkáló rüh, mert attól szokták még véresre kaparni a nyakukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest