-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
contaxg
veterán
-
adammkaa
senior tag
válasz moklys1 #17020 üzenetére
Hohóó végre valaki aki ugyan azt tapasztalta mint én . Nálam három napig volt a 770Edition 32ohm, és pontosan ezért utáltam meg az első pillanatokban hogy annyira gagyi műanyag hangja van kicsit hangosabbra véve mint egy bowli 100FT os fülesnek. Ilyen a fejes, nem a forrással van a baj, nekem volt alatta rendszerem.
Nexus 5 Black
-
-
vodkaboy22
addikt
válasz moklys1 #16907 üzenetére
Érdekes nekem a DT770pro 250Ohm-os verzio is bőven hangos NEXUS7 tabletről vagy mezei hangkariról és a 32-es EDITION DT770-et hallottam is ahogy mondtam, így csatlakozom contaxg kollegához és kérdem nincs valami erős korlátozás pc illetve mobilban?
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
contaxg
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
-
-
vodkaboy22
addikt
válasz moklys1 #16685 üzenetére
Rossz az nem lesz. Csak ne lepődj meg mi maximalisták már rég túlléptünk az alaplapinál...
És egy ilyen csúcs fejes mint ez a beyer nagyon sok tartalékot hagy magában így, ezért ha majd ki akarod belőle hozni az optimálisat egy külső hangkarit (DAC) érdemes beszerezni erre van másik topik is
De én azt mondom, hogy ez a fejes is ha nem volt előtte sok minden más nagyon de nagyon sok új szép élménnyel fog megdobni mind alaplapiról mind iphone-ról!(Persze ne lepődj meg kell neki az elején jó pár óra mire bejáratódik addig kicsit nyers tud lenni a hangja mint minden fejesnek. )
[ Szerkesztve ]
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
vodkaboy22
addikt
válasz moklys1 #16677 üzenetére
Akkor nincs tovább mit mondani DT770edition/32 Ohm Remek kis fejes én is hallottam apple valamiről (asszem ipod ) és egy korrekt hallgatható dolog volt. Sima alaplapi hangkari + shure440-él csak egy klasszissal jobb...
Azt ha az ember fejlődni akar később lehet hozzá jobb dolgot vásárolni (jobb forrás.)Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Ati1979
veterán
válasz moklys1 #16677 üzenetére
Biztosan.
A fejhallgatóknál nem sokat számít, hogy mai darab-e vagy nem. A sennheiser orpheus sem egy mai darab, mégis lever mindent (kb).
Szerintem simán megér annyit...(#16679) contaxg
Én sem találtam...
Bár elég hosszú az az írás, lehet, hogy benne van...[ Szerkesztve ]
-
matyi012345
őstag
válasz moklys1 #16658 üzenetére
Ne az ellenállást nézd csak, hanem az érzékenységet is. 3 decibel plusz, kétszeres hangerő érzetet jelent, ha jól tudom. 105 db 44 ohmmal az még könnyen hajtható viszonylag. Amúgy jó a 440 de 30-50 K-ba már más is játszik. Audio Technica ATH M50-et dícsérik páran, de elég megosztó, meg kell hallgatni és könnyen hajtható. Shure SRH840 is jó és belefér az 50-be, de az már nehezebben hajtható.
Azzal viszont nem vagyok kibékülve, hogy iphone-hoz akarsz ilyen fejeseket venni, szvsz semmi értelme. KB mindegy milyen fejesed van, ha nem kínálod meg rendes hanggal akkor nem tudod belőle kihozni a maximumot. SRH840 pl otthonra király, de kell alá egy erősítő+dac, vagy legalább csak egy erősítő jó forrással. M50 még inkább elmegy utcára, de az iphone nem fogja úgy meghajtani ahogy kéne...egy erősítőt meghálálna. PL FI MINI vagy valamilyen jobb Fiio cucc.
Ezeket azért még gondold át szerintem, mielőtt bármibe beleugrasz. M50-t amúgy erősen mélytúlsúlyosnak mondják, és ezt én is aláírom mivel hallottam, és tényleg az.
Szerk : Jobban jársz egy SRH440-el plusz normális forrással szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
vodkaboy22
addikt
válasz moklys1 #16638 üzenetére
Igen már nem forgalmazzák mert a zárt t70 lett elméletileg az utódja.
Szerintem pedig a DT770 edition széria egy baromi jó széria nagyon jó hanggal. (jobb mint a pro )Zárt-nál a külvilág zajait alig hallod. Nyitottnál minden kinti zajt hallasz, mert ott csak egy rács van.
-
vodkaboy22
addikt
válasz moklys1 #16634 üzenetére
nomono.hu
Nem tudom mennyi most de biztos van és 75-50k között van az ára (amennyivel drágább annyival jobb is azért mint a pro. )
A pro se rossz de iphone-hoz én jobban ajánlom az edition/32ohm-osatNomono.hu itt van beyer 32ohm-os dt770/edition Messze az egyik legjobb új zárt és hordozható vételben.
[ Szerkesztve ]
-
vodkaboy22
addikt
válasz moklys1 #16627 üzenetére
Üdv A probléma ott fakad, hogy nem néznek utána a fejesnek: vannak fejesek amik nagy impedanciások és nagyon érzéketlenek na azok typhonnal halkak, mert erősítő nélkül nem használhatóak, de van olyan ami használható ezek a portable vagyis kis impedanciás és érzékeny fejesek: pl impedancia: 32Ohm érzékenység 110dB/mW
Szóval nem a typhonne mikrofon csoda bemenet mimenetével van gond, hanem azzal hogy nagy erősítő igényes stúdió fejesekkel nem használható.
Viszon 70k-ig portable ami jó és hallottam:Sennheiser momentum supra (on-ear) nem rossz de árához képest nem ad annyit. Én a 30-35 ezres ársávba tenném tudás szinten.
Beyer dt1350 (80k igaz) de ebbe a supra ás hordozható kategóriában állati jó szerintem.
De én nem ajánlanék suprát mert hosszútávon kényelmetlen.
Viszont ami jó
50k Beyer DT770 edition 32Ohm-os 50k ársávban zártban szerintem ászok ásza slusz paszz
25k ársáv szokásos shure440
75k ársáv körül használtan Beyer T70P a legjobb választás portable-re szerintem ennél jobb nem létezik.
És amint látható senni kimaradt. Igen szerintem az ársávjához mérten nem ad eleget.
-
bmakszim
senior tag
válasz moklys1 #16627 üzenetére
Szerintem az összefoglaló alapján írd össze pontosan az igényeidet és fognak neked ajánlani normális fejeseket. Mert eddig kérdeztél egy zárt fejesről, aztán most bedobsz egy nyitottat. Nem tudjuk, hogy utcára kellene, vagy otthon használnád. Jó-e akkor a szupra, vagy cirkumot szeretnél? Használt, külföldi rendelés jöhet-e? stb.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz moklys1 #16624 üzenetére
haggyámá a szifonnal, ha nincs rajta mikrofon, akkor jó bármi hozzá. Használt azért éri meg, mert
1-be van járatva
2-kevesebbe fájA Sennheisernél csak a Bose szarabb ár/érték arányú cég
Ja nem; a Beats vezet mellhosszal[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz moklys1 #16575 üzenetére
Nem baj az on ear, ha szemüveges vagy akkor meg főleg nem. Attól még szigetelhet rendesen. Részemről nem tartom sokra a Momentum on-eart, ez már fontosabb. Elég más karaktere van, mint a sima Momentumnak. S nem jó fele. Meg kéne hallgatnod természetesen és megfontolni. Gondolom kell a mikrofon.
Kereshetsz használt B&W P5-öt; kicsit szokni kell a hangját (nem tolakszik arcba), de körberöhögi a Momentum on-eart (meg a rendest is). Designed for Szifon, amúgy
Továbbra sem tartom rossznak a Philips M1-et sem, de csak használtan; újan túlárazott (itthon).
Ja s persze a Seni Amperior ebben a kategóriában (esetleg használtan, na). Az ütősebben szól, ha bejön. Cserébe elég randa és nekem kényelmetlen
Hallgatózni kell, ez a lényeg. Főleg a Momentum on-ear miatt[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM