Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az előző hozzászólásom fényében...
A Lewitz HP8500 / ISK MDH8500 / Takstar Pro80 ikrek helyett érdemes kipróbálni egy SL HD-660-at (ha találok 'közeli' boltban) mint zárt fejest?
Vagy az SL 681 EVO-tól érdemben nem különbözne a hangzásvilága?
Köszi!
MOD:
@Gzula[HUN]
Én ezt dobtam be a kosárba, ha már úgyis mindenféle USB/DP/HDMI kábel vásárlásban voltam: BESPECO EI200 [link] Fogalmam sincs milyen minőség, de itthon csak 1 méteres (rövid) és 3 méteres (túúúl hosszú) kábeleim vannak.
Mindenféle apróságokat nem szeretek napkelet irányából rendelni, mert a türelmem annál rövidebb... Az egyetlen kivétel egy fura csatlakozású 12V router táp volt (szállítással ~1000 Ft), mivel EU-s boltokban nem is hallottak róla, vagy 20-30 Euro volt; cserében egy helyett 3 hónap alatt jött meg a korlátozások miatt. A végén már le is mondtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest