Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Korábban bemásoltam mit írt Mad_Economist a 400i párnákkal kapcsolatban, de nem írtam le ki is ő. Röviden: Nagyon sokat foglalkozott Fostex T50RP MK3 moddolással és ő alkotta meg a Talos mod-ot, amit árusít is. Szóval tőle kértem tanácsokat, hogyan tudnám kicsit megregulázni a fejes mélyeit és megvágni a karcos sziszegő magasait.
    Aszonta tegyek a fejesbe vattát (oldalanként 1g-ot :D) és 1-2 helyre ragasszak olyan pórusos műanyag orvosi ragtapaszt. Nos, a magasakon még kell vágni, ám a fejes hangja igen érdekes lett.
    A tere kicsit javult, de inkább az imaging lett jobb, ami betudható annak, hogy rendkívül részletes lett, ami még nem tudom, hogy jó e vagy rossz, mert minden neszt, minden apró részletet meghallok a zenében emiatt a kiemelés miatt, cserébe más tartományok alulmaradnak.
    Na jó, ezen még változtatnom kell, mert így elég fárasztó, nem elég a mély, túl sok a magas és mindent hallok, amit amúgy nem biztos hogy kéne. :D

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák