Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz mcs #21197 üzenetére

    köszi a választ!

    ennyire szörnyű a helyzet?

    teszteket néztem, átszámolva kb 200 fontot / 70ezret nem ér az lejön, viszont kb 70ért / 20ezerért venném... az meg fülesben mégiscsak két kategória.

    igazából jó lenne mert irodában nem a klipsch S4et kéne használnom, aminek rövid is a madzagja meg az előző ajayshez képest siralmasan szól. általában spotify / youtube (boiler room / koncertfelvételeket szoktam nézni). irodába az AKGt nem akarom bevinni, egyrészt látszik rajta, hogy 6 éve megvan, másrészt meg itthonra is kell egy kényelmes füles.

    zenére amiatt szoktam neutrálist írni, mert kb mindenevő vagyok, a producerekben pedig jobban bízok, hogy ki tudnak keverni egy telt basszust. membránja egyébként gyors? (breakcoret is szoktam hallgatni, illetve minimaltechnonál/korai dubstepnél/ghetto technél nincs szükség basszuskiemelésre)

    ja igen, másik: adott esetben 4-8 órákat is a fejemen van a füles, a jelenlegi AKGm meg kényelmesebbnek néz ki.

    alternatíva: olyan 20 körül van bármi, amivel jobban járnék?

    kammerer:

    köszi a választ Neked is! szóval akkor 20ért jó megoldás.

    van még valamit amit esetleg érdemes megnézni, vagy ezzel jól járok? (árak neccesek, nem Magyarországon veszem, szóval ha nagyon ennél nem kapok jobbat, akkor köszönöm a segítséget és rendelem)

    ----

    szerk közben átnéztem az ajánlott listát de ahogy látom a legdrágább ajánlott Shure is kb egy árban van a Sonyval amit nézek.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák