Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    Beszelgettunk itt par napja az olcsobb, 30-40 koruli lejatszokrol, es feltunt egy dolog, amit szeretnek kicsit jobban megerteni. Ez egesz konkretan az X1 es akoruli arban levo lejatszok megitelese.

    Csak azert erdekel, mert itt mindenki lehurrogja, erosen, mig pl headfi on, ami szerintem egy kicsit specifikusabb informacioforras, mindenki az egekig magasztalja, hogy a legjobb ar-ertek aranyu cucc (itteni 2-3 velemeny vs 50-60 embere, pl). Csak az erdekelne, hogy tenyleg ennyire "veszes" a cucc, vagy ez, elnezest a kifejezesert, de nem mas mint az itteniek alaptalan lekicsinylese ?

    Tobb esetben pl amikor itt erdeklodtem az otthoni hifi kialakitasa kapcsan, mondjuk 200 ezres hatarral, akkor volt kb olyan javaslat is hogy kapjam elo egy uj auto arat, es na abbol a par millabol mar lehet kapni egy becsuletes beleposzettet :) erdekelne, hogy itt is ez zavar bele az ertekiteletbe (a topic joertelemben megszallott userek lakhelye akik komolyabb cuccal rendelkeznek, es ok mar kinottek a beleposzintet, ezert latjak igy) vagy tenyleg ennyire veszett szar a cucc ? :)

Új hozzászólás Aktív témák