- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Hosszú évek óta TB használó vagyok, de már nagyon kezd zavarni a hülyesége, ami szerintem mostanában kezdődött. Két gondom is van vele, és mindkettő fiók szinkronizálással kapcsolatos.
Az első, ami előtt értetlenül állok:
Adott egy Freemail (POP3) fiók, ami alapvetően működik, DE hiába van a freemail fiókban az érkezett levél, a TB a letöltés gombra kattintás után közli, hogy nincs új levél a fiókban. Bármit csinálok, állítok, egyszerűen nem hajlandó letölteni a fiókban ott lévő levelet. Eltelik kb 15 perc, és utána leszedi, de akkor se mindet, csak amik nagyjából egyidőben landoltak a fiókban. Például felnéztem, van a fiókban 1 levél.... nem szedi le. Felnézek már 4 levél van a fiókban, nem szedi le... eltelik a 15 perc, és azt az első levelet leszedi.... Ez Freemail, vagy TB hiba lehet szerintetek?A második, ami viszont nagyon idegesít:
A gmail fióknál (IMAP) direkt beállítottam, hogy minden üzenetet szedjen le és tároljon el a gépen is ennek ellenére csak a fejlécek töltődnek le, illetve a jelzés, hogy email van a fiókban, és mikor belépek a mappába, akkor kezdi felépíteni a kapcsolatot a gmail fiókkal, ami baromi idegesítősen lassú, főleg ha azt nézzük, hogy a fiókba érkező levelek 80%-a egyszerű pár soros Facebook értesítő,és sokszor meg sem jeleníti az emailt, csak miután egy már megnézett emailre kattintok, majd ismét az újra. Nem akarom lecserélni a TB-t de ezek miatt már nagyon fontolgatom. Van valami ötletet, hogy ez vajon mi a fenéért lehet, és hogy lehetne ezt kiküszöbölni? -
TigerCat
nagyúr
válasz P0tyautas #5096 üzenetére
Passz, olvass utána Google-ben, hátha találsz máshol leírást Freemail-ről. Nekem nincs más ötletem...
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
P0tyautas
csendes tag
válasz TigerCat #5089 üzenetére
TigerCat:
A Freemail azt válaszolta, hogy: "A POP3 kiszolgáló címe: freemail.hu Port: 110"
De hiába állítom be a POP3-at ill. 110-es portot, a TB változatlanul az állítja, hogy nem találja a beállításaimat. Van valaki aki az utolsó (17.0.5-ös) TB-vel sikeresen be tudta állítani a Freemail postafiókját?
[ Szerkesztve ]
d
-
futár
senior tag
persze, hiba nélkül. Szerkesztés/Keresés/Üzenetek keresése. Ha megadtad a feltételeket, akkor Mentés keresési mappaként. Annyi, hogy az Elküldött üzenetek között is ott marad az üzenet, de mivel a keresési mappákat fogod nézni, ez nem zavaró. Viszont, ha törlöd, akkor mindenhonnan törlődik. Sok dologban ez vált be nekem. Ja és rögtön végrehajtódik.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
-
degec
senior tag
ÜDV !
Valaki használja a KIMENŐ postafiók szűrését mondjuk cég/név szerint? nekem még mindig nem működik most térek át The Bat! -ra ott ez csipőből okés... (bejövők okék, mennek mappába )
(címzett=xy@gmail.kom üzenet áthejezése xy mappába, de magától nem csinálja csak ha futtatom kézzel hiába állítom akárhova, címzett és feladó én akkorse..tehát ha több szempontot adok meg..)Kösz ha valaki ír ! (legfrissebb Tb ről va nszó)
-
TigerCat
nagyúr
válasz P0tyautas #5088 üzenetére
Manuálisan állítsd be:
Szerver típus: POP3
Szerver név: freemail.hu
Port: 110
Felhasználónév: e-mail címed
Jelszó: freemail jelszavadNem használok Freemail-t, de lehet hogy ott is engedélyezni kell a POP3 hozzáférést.
[ Szerkesztve ]
-
P0tyautas
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő: meglévő postafiókot szeretnék hozzáadni a TB 17.0.5-höz. A "Postafiók beállítása " ablakban megadom a megfelelő paramétereket. (Itt egy freemail-es fiókról van szó). A TB elkezdi keresni a fiókot, és azt írja ki:
A Thunderbird nem találta meg a postafiók beállításait.
Mit kell beállítanom a Freemail fiók felvételéhez? (Gmail-nál ilyen probléma nincs).
d
-
TigerCat
nagyúr
válasz pethYeti #5085 üzenetére
Nem, de a 17.0.5 megjött...
Őszintén szólva nagyon nem várom a főverziókat, mert csak a gond van velük. Pontosabban a kiegészítőkkel. Silvermel, Compact Header, Flat Folder Tree, Zindus, amelyeket nem bírok nélkülözni. Ezek közül a Silvermel sosem készül el a legfrissebb kiadásokra. A default téma meg roncsolja a szemem. A többi meg vagy megy, vagy 1-2 nappal később. Szóval jobb a bevált stabil, mint a 6 hetente érkező új főverzió. Szerintem...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
pethYeti
addikt
Nem tudja valaki hogy a thunderbird miért áll le a 6 hetente jelentkező új főverzióval, ahogy néztem 18-19-20 mindegyik béta1 lett? Gondolom a héten sem jön új főverzió.
-
Winner_hun
titán
Következő problémám:
Mellékletet nyitnék meg, erre ezt adja:
Képtelen eltárolni a mellékleteket??? Kb. másfél hónapja jött a levél, vírusírtóm, tűzfalam nincs ami ilyeneket okozhatna.
Szerencsére le van mentve a melléklet, megtaláltam.[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Beállítottam az üzenetszűrőket úgy, hogy az elküldött leveleket is tegye be a megfelelő helyre. Viszont nagyon nem akar működni a szűrő, az elküldött üzeneteknél ott vannak a levelek. Ha elindítom a szűrőket, rámegyek a Futtatás most-ra, akkor se történik semmi. Ha megnézem az adott fiókhoz tartozó beállításokat, rányomok az Ok-ra (de változtatni nem változtattam semmit), majd ismét rányomok a Futtatás most-ra, akkor már hajlandó az adott fiókhoz tartozó szűrőt lefuttatni. Ez miért lehet?
Beérkezett üzeneteket jó helyre teszi, az elküldöttekkel viszont nem akar foglalkozni a program.
-
futár
senior tag
válasz eddie17 #5080 üzenetére
ugyanaz az internetszolgáltatód? SMTP kiszolgálónak mit használsz? Webről teljesen természetes, mert ott autentikáció, router, vagy szerverkonfigurálás nem szükséges, vagyis szolgáltatófüggetlen. (A routert alatt természetesen nem tiedet, hanem a szolgáltató routerét értem) Az érdekes lenne, ha a webes sem működne.
A fő kérdés amikor működött az más szolgáltatónál volt? SMTP-nek mi van beállítva?Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
TigerCat
nagyúr
válasz eddie17 #5080 üzenetére
A Gmail elméletileg csak Gmail fiókból engedi a levelek küldését. Nem lehet, hogy más fiókból akarsz küldeni? Tudom hülye kérdés, de bármi megtörténhet, Én is jártam már így. Kimenőnek minden címre a Gmail lett beállítva, de volt közte másik is, így az nem ment el...
-
eddie17
addikt
Sziasztok!
Eddig semmi gond nem volt a TB-el (gmail-os címmel használom, azokkal a beállításokkal amit magának megcsinált). Ma újra felraktam, minden ugyanúgy ahogy eddig, kivéve, hogy nem tudok üzenetet küldeni. Levelek megérkeznek. Ezt az üzenetet kapom:
Az üzenet küldése sikertelen.
Az üzenet küldése sikertelen, mert az SMTP-kiszolgálóval (smtp.googlemail.com) való kapcsolat megszakadt a tranzakció közben. Próbálja újra, vagy forduljon a rendszergazdához.
Nézegettem az SMTP beállításait, többféle kombóban, de nem sikerült levelet küldenem.
Kerestem, nem találtam erre választ a fórumban.
avast! van fent, de ha kikapcsolom akkor sem küldi el a levelet.
Előre is köszi! -
sz.j
nagyúr
Mindkettőtöknek köszönöm az infókat.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz canniball #5072 üzenetére
Még egy dolog ....
Ahogy nézem az előbb említett mappákat, a
C:\.......\Local\Thunderbird mappában két másik mappa van, a
- Mozilla Thunderbild és a
- Profiles
Míg a C:\..........\Roaming\Thunderbird mappában két másik mappa és egy .ini fájl
- Greash Report
- Profiles és a
- profiles.ini fájlEzeket mind le kell menteni majd később visszarakni vagy csak a Profiles mappákat?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Win7-ről van szó ...
Ha jól értem, akkor a C\.........\Local\Thunderbilrd, illetve a C:\.........\Roaming\Thunderbird mappákat mentsem le valamelyik tárolóra és a win7 újratelepítését követően egy az egyben másoljam be a C:\ ....-n lévő, újra felrakott Thunderbird új mappáinak tartalma helyett?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Sajnos újra kell rakni egy gépen a komplett rendszert, de az eddigi Thunderbird levelezést megszeretné menteni a tulaj.
Mivel még ilyent nem csináltam a segítségeteket kérném, hogy ezt mivel és hogyan lehet biztonságosan megvalósítani (A MozBackup-ról már hallottam, de sajnos nem ismerem a működését ...., nem volt még rá szükségem)Előre is köszi a segítséget.
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a gmail fiókomhoz most hozzárendeltem egy másik mail címet is ahonnan levelet tudok írni és fogadni. De a gmail felületét nem nagyon használom.
De mosta thunderbirdben ugye az adott gmail fiókról tölt le minden levelet. hogy tudnám szeparálni hogy ami a 2 külön címre jön az mondjuk 2 külön mappába kerüljön?Illetve hogytudok a másik címmel is levelet írni?
Egyáltalán meglehet-e így oldani vagy csak ha hozzáadom a TB-ben is új fiókként?
remélem nem voltam túl kusza
köszönöm előre is -
Doblós
aktív tag
Igen,kipróbáltam,de sajnos azzal sem megy.Szerintem a téonlájn kavarhatott be valamit,mert pl.telefonommal is csak az egyik fiókomba tudok belépni,ott is a felhasználó nevet illetve jelszót írja hibának.Mindkettőnek ugyan az a jelszava.
Persze téonlájnék felajánlották,hogy jópénzért kijönnek és csodát tesznek.
Fizetek nekik eleget,úgyhogy nem dől össze a világ,ha a webes felületről kell belépnem.Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
Doblós
aktív tag
Kilőttem az avast teljes levelezésvédelmét,de változatlanul nem tudom a fiókjaimat használni.
Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
Tacsika
aktív tag
Doblós!
Nem Avast-ot használsz véletlenül?
(Mert akkor meg van a probléma oka) -
futár
senior tag
-
futár
senior tag
a témacsoport kilistázódik fejlécek szerint és az utolsóra klikk, akkor előjön a válasz. Mint mondtam is én nem használom ezt a funkciót. Szerintem biztosan tudja azt, ha más nem akkor egy kiegészítővel, amit te szeretnél. Egészen biztosan.
-
grigo
őstag
Most már kezdem kifejezetten debilnek érezni magam
Ennyit látok egyelőre.Szóval itt jobbra egy 8 levélváltásból kialakult beszélgetés látható. A sajátjaim nincsenek benne azokat nem rakja be ezért csak 4. Viszont ha ehhez szeretnék új üzenetet küldeni akkor nem találom a válasz gombot. Pedig szépen egymás után rendezte ahogy kellene nekem.
Ha a témacsportot megszüntetem akkor már lesz válasz gomb, de akkor minden levél ömlesztve lesz.https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
grigo
őstag
Ezek jól hangzanak meg fogom nézni.
Viszont a személyre szabásnál van egy kis üröm az örömben. Bár jó ez a témacsoport dolog, de ha így rendezve tekintem meg, szépen kihozza egymás alatt a csoporthoz tartozó üzeneteket, viszont eltűnik fentről a válasz gomb. Csak az archiválás és a törlés marad. Azaz ha jól értem akkor témacsoport nézetben nem tudok az utolsó levélre gyorsan egy kattintással válaszolni, csupán ha azt mégis külön ablakban megnyitom. Továbbá az én válaszaimat kiszedi a másik fél válaszai közül így csak az övéit látom.
Ezt lehet orvosolni? Vagy már túl sokat akarok és akkor húzzak vissza a nyavalyás gmail-emhez?https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
futár
senior tag
Nem tudom mik azok, amik alapból benne vannak.
- remove duplicate message (eltávolítja a duplikált leveleket)
- minimize to tray (az óra mellé le tudod tenni kicsibe)
- signature switch (aláírásváltó HTML alapon megszerkesztett aláírásaid között tudsz választani a címzettnek megfelelően)
- lightning (határidőnapló, naptár)
- email address crawler (átböngészi az emailjeidet és az összes email címet berakja a megfelelő címlistába)[ Szerkesztve ]
-
grigo
őstag
Igen, szerintem egyről beszélünk. Tehát mondjuk én küldök neked egy levelet, te egy választ, én vissza te megint, én megint és csinálunk egy 37 leveles párbeszédet. Az ne 37 tétel legyen a bejövő ablakban hanem 1 amire ha rákattintok akkor lenyílik és ott már megtekinthetem mind a 37-et.
Mint a gmailben, vagy androidos gmail app-nál is a levelezés.
Létezik benne ilyen?Azaz megtaláltam, nos témacsoport akkor. Na ez már egy pozitívum. Így akkor adok egy esélyt a TB-nek.
Köszönöm szépen a segítséget. Esetleg még ha ajánlanál párat a nélkülözhetetlen kiegészítőkből azt megköszönném.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
futár
senior tag
-
grigo
őstag
Sziasztok!
Gondolkodok azon, hogy váltok a gmail netes felületéről thunderbirdre. Viszont mielőtt elkezdem az egészet érdekelne, hogy van e benne olyan lehetőség, hogy a válaszként érkezett leveleket ilyen beszélgetési csoportba rendezze. Ha van merre tudom ezt beállítani?Előre is köszönöm ha valaki tud információval szolgálni.
További szép napot!
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
futár
senior tag
soha nem volt még ilyen problémám. 6-7 éve ezt használom. De nem azt írtad, hogy újraraktad?
Esetleg olyan nem lehet, hogy a outlook expressben is kipróbálod, kiszűrendő, hogy nem a szolgáltató állított át valamit? Én mindenképpen megnézném. Ilyet egyébként egyszer az Outlookkal tapasztaltam, de ott kapcsolódott, minden ok volt, de nem töltött le leveleket, de itt egyértelmű a hiba már a előtesztelés során kibukik a hiba.Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
-
futár
senior tag
T-Online-s email címem nincs, ezért a pontos beállításokat nem ismerem, de a TB-nek van egy ellenőrzési metódusa, amikor is a beírt adatok alapján próbál csatlakozni a levelező szerverhez, neked már ezen megbukott, ezért írtam, amit írtam. POP3-as beállítást találtam a T-Home oldalán, de IMAP-ot nem, keresgélek és leírom mi a hiba nálad.
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
A thunderbird tegnap óta nem tölti le a leveleimet a téonlájn webes felületéről.
Próbáltam újra rakni,azóta nem fogad el semmit,nem tudom a fiókjaimat beállítaniEz pedig új fiók beállításakor,jelszavak,címek jók
Előre is köszönöm a helpet
[ Szerkesztve ]
Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
tamas1985
aktív tag
Nálam is valami hasonló van freemailről ma már 4xre szedi le az összes levelet, valami megoldás?
ui: egyelőre kikapcsoltam a letöltést arra a fiókra[ Szerkesztve ]
-
-
futár
senior tag
ezt most kezdte el csinálni, vagy korábban is csinált ilyet? A napokban nekem is letöltötte újra az összes freemail-es levelemet. Ezt néha megcsinálja. Szerintem olyankor babrálnak a Freemail szerverein, de egyébként 2db Freemailes fiókot használok 5-6 éve a TB-ben. Más gépen megcsináltad ugyanezt esetleg? Thunderbird, létrehozod a fiókokat és megnézed mit csinál?
-
-
Sziasztok!
A problémám a következő,néhány napja a T.B. furcsán "viselkedik",van,hogy egy emailt letölt háromszor,van hogy nem is látja és van,hogy másnap tölti le.Először azt hittem a szolgáltatóval van baj de két szolgáltatóval is ezt (freemail,citromail) csinálja.Azt hittem a frissítés okozza,de régebbi verziókkal is produkálja(minden fájlt kitakarítottam ami visszamardt majd fel a régebbi verzió).Vírusom 99%,hogy nincs.Mi lehet ez?Semmi sem változott,nem települt és nem is törlődött semmi sem a gépre.Mikor lekérem a leveleket azt írja,hogy "freemail.hu kikeresve" és nem történik semmi sem miközben új levelek vannak amiket látok a webes felületen.
Köszönöm előre is!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan levelező programot keresek, aminek akár az indulása, vagy akár az adott levelesládához tartozó mappák megnézése is felhasználóhoz köthető, az alapprobléma az , hogy a gépet többen is használják, de a levelező program is fontos hogy legyen, mert Gizike néni elvész az interneten, szóval ha leül gizike néni és elindítja a levelező progit, akkor ő férjen hozzá a titkárság mailjeihez, de ha mondjuk a karbantartó Pista bácsi ül oda akkor ha netán rálesne a levelező progira akkor vagy kérjen őle jelszót és ennek hiányában ne lássa a korábbi leveleket sem, vagy ha el is indul a levelező akkor egy info@cégnév.hu általános levelezését lássa, erre képes a thunderbird?ha igen ezt hogy lehet kivitelezni?
ne haragudjatok, nem dolgoztam még vele , ezért kérdezek lehet idiótaságot, és mondjuk ha a rendszert újra kell telepíteni , akkor lehessen lementeni mindent címjegyzéket bejövő kimenő leveleket és egy kattal lehessen az új rendszerre visszatenni ugyanazt mint volt, mert gizike néni megzavarodik, ha nem úgy látja mint volt, mert a kályhától kell elindulni, de ha a kályha más színű már el sem indulnak :-D
Előre is köszi a válaszokat -
Exom
tag
Sziasztok
TB Archív mappákkal kapcsolatban kérnék segítséget. Jelenleg alapértelmezett módon az archív mappában megjelenik minden üzenet (be és kimenő).
Az lenne a célom, hogy az archív mappát valóban archívumként használjam, de sehogy sem megy.
Hiába állítom át bármire a Postafiók beállításai / másolatok és mappák / Üzenetarchívumok tárolója -ban, mindig visszaáll az alapbeállításra.
Jelenleg az összes üzenet IMAP érkezik.
Tudnátok segíteni abban hogyan tudom beállítani, hogy a az archív, valóban archív legyen. A tároló lehet lokál is, de lehet a kiszolgálónál is. (gmail)
Köszi -
futár
senior tag
válasz tomi5244 #5017 üzenetére
Szia, a megoldás nagyon egyszerű, nem sima mappát, hanem keresési mappákat hozz létre, és minden kimenő levelet, ahol az adott feltétel teljesül, automatikusan és azonnal abba a mappába rakja. Szerkesztés/Keresés/Üzenetek keresése. Megadod a feltételeket, majd mentés keresési mappaként.
Ja és az üzenetszűrőknél is be tudsz állítani sok-sok feltételt, - Kimenő levelekre is - de az előbbi nekem jobban bejött.[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
-
tomi5244
őstag
Hali!
Kimenő levelekre szeretnék szűrést beállítani, rá kerestem ebben a fórumban is de nem nagyon találtam megoldást, van rá valamilyen lehetőség? Azt már felfedeztem, ha megírtam egy levelet akkor a Beállítások -> Elküldött üzenet iktatása -> Célmappa megadása opcióval eltudom tárolni a megodaott mappában a kimenő levelet de ezt ugyebár minden alkalommal végre kell hajtani Van erre valami automatizált lehetőség? A bejövő üzenetek szűrése tökéletesen működik de ott kimenőkre nem találok opciót!
Köszönöm előre is!
T -
Darkness
aktív tag
üdv.
most térnénk át Outlook express -ről TB -re. hogyan lehet megoldani, hogy a importált levelek, ne a helyi fiók, outlook import mappába kerüljenek, hanem a megadott, létrehozott profilba?
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
JamesHun
addikt
Illetve az mitől lehet, hogy bizonyos embertől küldött emailnél a csatolt xls-t ha be van kapcsolva a "melléklet megtekintése belül" opció akkor meg akarja mutatni és tele van kriksz kraksz- al, de ha ugyan azt egy másik gépről küldöm, akkor meg teljesen tökéletes
SeriesX: JamesSHun
-
Jeno.L
tag
Sziasztok!
Nagyon sürgős segítségre lenne szükségem!
Anyám gépe ma megadta magát de annyira,hogy csökkentett módban sem indúl el.
Kikaptam a vinyót,hogy lementsem a dokumentumok mellett a Thunderbird-t is de a Profile fiókból a Mail / Local Folders-t nem engedi kimenteni. Illetve az Inbox, Sent, Trash, Draft filokat nem engedi. Azt a hiba üzenetet kapom bárhova is akarom menteni,hogy a cél ahova másolom nem létezik vagy offline. Pedig működik mert a gépemre akarom kimenteni. Megpróbáltam,hogy betömörítem és úgy elmozdítani de tömöríteni se engedte. Egyéb ötlet! SÜRGŐŐŐS!
Jah a 4 file mérete 300, 400, 500 és 700 mb (anyámnak nem szokása a fölösleges maileket törölni )[ Szerkesztve ]
(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)
-
JamesHun
addikt
sziasztok
Az mitől lehet, hogy van egy email, amit több ember is megkap ugyan azon a mail szerveren, de valakinél winmail.dat al jön a csatolmány, a többieknél meg rendesen ott van minden rendben
Sajna ugyan pluginnal megoldottam, hogy látszódjon a csatolt file, de ha az emailt továbbítod, akkor megint csak a winmail.dat lesz továbbítva, így a 3. fél akinek küldenénk tovább a csatolásokat nem látja majd csak ha ő is felteszi a plugint :S
Valami ötlet mitől lehet jó az egyik gépen és miért nem jó egy másikon ugyan azon a mail szerveren belül
Köszi előre is
SeriesX: JamesSHun
-
canniball
nagyúr
válasz kraftwerkfan #5006 üzenetére
Üzenetszűrőben be tudod állítani.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok!
Azt hogyan tudnám beállítani a Tb-ben, hogy a beérkezett üzenetekben létrehozott külön mappába érkezzen egy megadott e-mailről levél? Apple
-
canniball
nagyúr
Nem, normális esetben a szűrő már letöltés közben működik. Nekem is volt korábban olyan problémám hogy volt amelyik nem működött rendesen, csak már arra nem emlékszem hogy oldottam meg. Talán összefésültem egy másikkal, de ez nem tuti...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
futár
senior tag
-
futár
senior tag
válasz Winner_hun #5001 üzenetére
Azért, mert az üzenetszűrő a meglévő leveleket vizsgálja a Thundarbird indításakor. Amik akkor töltődnek le, azt szerintem nem. Következő indításkor törli azokat is.
-
Winner_hun
titán
Van egy dolog amit nem értek. Üzenetszűrőnél meg vannak adva a beállítások hogy mit töröljön kapásból a program. Namost ettől függetlenül nem törli. Viszont ha rámegyek az üzenetszűrőknél arra hogy Futtatás most akkor törli. Mitől lehet hogy nem működik rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest