-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz gepesz13 #7996 üzenetére
Külön frissítési csatornához külön profil fog tartozni.
default - a régi meglévő
default-release - release frissítési csatornához tartozikNe töröld, frissítéskor újból megfogja csinálni.
Ha nagyon törölni akarod, akkor parancssor segítségével indítsd el a Thunderbird-ötthunderbird.exe -P
paranccsal. -
TigerCat
nagyúr
válasz SunMount3r #7997 üzenetére
Nem mondanám, de valóban, korántsem ugyanaz mint régen volt. A Postbox TB alapokon nyugszik, fejlesztik is szépen, de sajnos fizetős. Ráadásul magyarul sem tud. Az eM Client jó alternatíva, viszont csak 3 fiókig ingyenes. Efölött szintén fizetős. Jelenleg Gmail fiókokat használok gyári Apple Mail kliensen keresztül. Van alias, meg minden. A TB csak akkor jön elő, ha valamelyik fiókban tömeges műveletet kell végrehajtanom. Arra verhetetlen.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #7993 üzenetére
Szerintem ez a Topic "kampec", jól sejtem? Visszább olvasva látom, hogy írták, hogy már rég nem olyan jó a TB, mint anno és már térnek vissza Outlook-ra. Én is úgy látom, hogy annyira nem éri meg vele szenvedni. Esetleg ha benéz ide valaki a "régiek" közül, akkor megmondaná mire tért át pontosan, van e valami tényleg jobb alternatíva az Outlook-on kívül?
-
gepesz13
tag
Szisaztok!
A mozbackupban pár napja a profil visszaállításnál megjelent a "default" alatt egy "default-release" lehetőség is. Meg tudnátok mondani, hogy mi lehet ez és miként lehetne megszabadulni tőle?
Üdv és köszi. -
danzig27
tag
Sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget. A gépemben a c meghajtó SSD. Sajnos a 120gb-ból aTB több mint 90 GB-t használ. Szeretném átrakni az egész levelezés a D meghajtóra, ami HDD. Hogyan és mit kell atraknom a D-re, hogy egyrészt semmi ne vesszen el, másrészt onnan olvasson be mindent és oda is mentsen mindent.
Köszönöm -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Exchange mailt hogyan tudnék beállítani thunderbird-ben kiegészítők nélkül?
köszönöm -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ma reggel megváltoztattam a Google fiókom jelszavát, azóta ebbe a fiókba nem tud a Thunderbird bejelentkezni, pedig a Password Manager-ben ott is megadtam az új jelszót. Ezt a hibaüzenetet dobja fel: authentication failure imap.gmail.com
Korábban a Google fiókomban hozzá volt adva a Harmadik felek fiókhozzáféréssel rendelkező alkalmazásai-hoz a Thunderbird is, de mostanra eltűnt onnan és nem is tudom hogyan lehetne újra hozzáadni. Tanán ez megoldaná a problémát? Vagy van más megoldás is?
Köszi! -
milu
aktív tag
Ha egy partneremnek egynél több címe van és a keresőben meg akarom keresni a partner összes címéről érkezett levelet egy munkamenetben, azt hogy lehet megoldani?
Mert ha beírom a keresőbe a partner nevét, akkor egymás alá behozza (és mekem kell kiválasztani) a nevekhez tartozó email címeket és abban az esetben csak az egyiket tudom kiválasztani.
Ti hogy csináljátok?
-
milu
aktív tag
válasz Vladek83 #7990 üzenetére
Nem csv-ben voltak a címek (az is jó megoldás, de most gyorsan akartam elküldeni és nem akartam csv listát készíteni. Az általam készített listában a levélküldéskor nem volt személyes megnevezés), A leveleket a programban található címjegyzékből küldtem.
Most megtaláltam a megoldást amit leírok:
Az elküldött levelet a címekkel a Sablonok mappába mentette el!
Ebből kifolyólag a sablonban lévő levélre jobb egérgomb, majd Válasz mindenkinek menűre kattintva más nem kellett a neveket ismét begépelnem, hanem már lehetett küldeni a(z általam) megszokott módon![ Szerkesztve ]
-
milu
aktív tag
Én a következő problémában szeretnék támogató válaszokat kapni:
Több címzettnek küldtem egy levelet a Mail Merge kiegészítő megoldással (azonos volt a levél teljes tartalma)
A csatolt dokumentum hiányos voltm másikat küldenék ismét azoknak, akiknek az előző levelet kiküldtem.
Hogy lehetne egyszerűen megoldani azt, hogy ismét küldjek levelet azoknak, akiknek az előző levelet küldtem, úgy, hogy ne kelljen ismét beírogatni a neveket, email címeket?
-
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
0-24-ben megy a gép, rajta Windows és folyamatosan fut a Thunderbird. Azt szeretném elérni, hogy a Thunderbird mondjuk 30 percenként ellenőrizze az új üzenetek érkezését. Ezt megteszi. És ha érkezett új, akkor automatikusan töltse le. Ezt nem teszi meg. A Beérkezett üzenetekre kell klikkelnem az egérrel, csak akkor tölti le az üzenetet.
A Kiszolgáló tulajdonságainál be van pipálva az új üzenetek automatikus letöltése, és el van mentve a jelszó.
Tudtok segíteni?Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék egy új freemail fiók Thunderbird levelezővel történő használatának beállításához .
A fiók működik, webes felületen tud küldeni, és fogadni is levelet .
Néztem a freemail súgóját, szerintem mindent úgy állítottam be ahogy ott van, de nem hajlandó letölteni a leveleket .
Próbáltam POP3, és IMAP beállítással is .
Minden esetben ez a hibaüzenet :
"Nem sikerült bejelentkezni a kiszolgálóra . Valószínűleg rossz a konfiguráció, a felhasználónév, vagy a jelszó ."
Mi lehet a hiba ?Üdv.
Astra
-
Darkness
aktív tag
-
Peczek
aktív tag
válasz TigerCat #7981 üzenetére
ok, köszi.
Mondjuk én azt szeretném beállítani, hogy a leveleket a D-n tárolja, ne a C-n., mert a C-n nincs hely. Tehát nekem nem opció, hogy átmásolom a C-re a leveleket.
Olyan megoldás kellene, hogy a Thunderbird a C-n van, a levelek a D-n maradnak, csak onnan olvassa be.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
adott egy gép, egy 120 GB SSD-vel és egy 1,5 TB-os HDD-vel. Be szeretném állítani, hogy a letöltött leveleket a Thunderbird a HDD-re (D-re) tegye, ne az SSD-re (C-re) (mert az SSD amúgy is elég tele van).
Vagy esetleg eleve a Thunderbird-öt is a HDD-re (a D-re) installáljam fel? Esetleg akkor kicsit lassabb lesz. Ekkor a leveleket is a D-re menti majd?
Bocs, közben megtaláltam a Roaming / Thunderbird / Profiles mappasort, csak rejtve volt.
Igazából ezt szeretném hozzá kapcsolni a D-n levő meglévő Thunderbird mappámhoz, ami rajta van a HDD-n, amit a korábbi laptopomból hoztam.
Gondolom ezt lehet valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
milu
aktív tag
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a profil visszaállításában.
A C-n volt a rendszer, melyet újratelepítettem. a D-n pedig a profil, amit szeretnék most is használni.
A profiles.ini-ben két Profile van. Átírtam az 1-ben a
Path=d:\user\prof
IsRelative=0
de most a Profile0-t látom aktívnak.
Hogyan lehet beállítani, hogy a D-n lévőt használja?
Köszönöm -
Szaraz
tag
Sziasztok!
Ha levelezőlistát hozok létre, és hozzárendelek egy adott személyt, de van neki 3 vagy 4 e-mail címe is, akkor az összes e-mail címére elküldi vagy csak az elsődlegesre? Ha csak az elsődlegesre, akkor be lehet azt állítani, hogy az összesre elküldje?
Köszi előre is.Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
TigerCat
nagyúr
válasz Santi22 #7974 üzenetére
Csak egy tipp volt. Mentsd le a fiókod, hozz létre egy újat és nézd meg, úgy is csinálja-e. összefoglalóban leírtam, csak helyezd át a profil mappa tartalmát és indítsd így. Ha végeztél tedd vissza és mindened megmarad.
-
Santi22
aktív tag
válasz TigerCat #7971 üzenetére
A 60 melléklet együtt összesen volt kb 3-4MB, gondoltam nem történet átdobni egy emailben.
A gép az irodában van, holnap tudom megnézni, de nemhiszem, hogy a beállításokkal baj lenne, mert .xlsx-ekkel nincs ilyen meg ha jól emlékszem pdf-el sem, eddig csak az xls-es mellékleteknél vettem észre, hogy nem teszi hozzá.
-
Santi22
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy a mai nap egyik pillanatról a másikra azt kezdte el csinálni a Thunderbird, hogy amikor egy üzenet továbbítására kattintok, akkor nem csatolja az üzenet mellékletét. Érdekes módon egyelőre ezt csak az .xls fájloknál vettem észre, de azoknál kivétel nélkül minden ilyet tartalmazó üzenetnél ez van. Külön manuálisan bele kell húznom a csatolmányt a továbbítandó emailből. További érdekesség, hogy az .xlsx mellékletet tartalmazó üzeneteknél nincs ez a probléma. Ott ha a Továbbításra kattintok, akkor ott van a mellékleteknél az xlsx fájl is.
Előzmény, hogy nem sokkal korábban küldtem egy emailt, aminek 60 db .xls melléklete volt. Lehetséges, hogy köze van hozzá és valahogy ezzel kinyírtam a Thunderbirdömet vagy valami más van a háttérben?Hátha találkoztatok már ilyennel és tudtok segíteni, előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
gidano
tag
Közben találtam megoldást: észre sem vettem, de a fiók mappái között nem volt Lomtár, Kuka, Törölt elemek, stb. mappa, nem tudni miért keveredett el a Backup-Restore közben...
A C:\Users\diszp\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\6ft1ai4v.default-release\Mail\pop.invitel.hu\ mappában kellet létrehozni egy Trash nevű, kiterjesztés nélküli állományt, újraindítani a Thunderbird-öt és lám, megoldódott a probléma.
Van már Törölt elemek mappa és törölhetők a levelek is!
Talán segítség lesz másnak is! -
gidano
tag
Sziasztok!
Rendet kellett tennem a céges gépemen egy SSD érkezése miatt. Készítettem egy mentést a MozBackup programmal,
eltávolítottam a Thunderbird-öt, a nevére kitakarítottam a regisztrációs adatbázist is.
Újraindítás, telepítés, mentésből helyreállítás, ismét újraindítás megvolt.
Működik szépen majdnem minden, megvannak a fiókjaim, jönnek-mennek a levelek.
A problémám az, hogy az egyik fiókomból TÖRÖLNI nem tudok egyetlen levelet sem azóta!
Sem a Beérkezett sem a Szemét mappából, sem máshonnan abban a fiókban.
Te esetleg tudsz erre megoldást?
Köszönettel! -
-
-
sz.j
nagyúr
válasz liksoft #7960 üzenetére
Az ismertető alapján sajnos a MinimizeToTray már nem fut a legújabb TB-el, ráadásul 2016 óta nem is fejlesztik ...
Valahogy azt kellene elérni, hogy a Win-el együtt induljon a TB (az épp aktuális verzió) hátha akkor jelzi a levél érkezését .., de hogy
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
liksoft
nagyúr
Nálam folyamatosan megy. Amikor a "tálcára teszem" ikonra kattintok, akkor lemegy az óra mellé az értesítési területre. Ehhez használom az előzőekben mutatott MinimizeToTray kiegészítést.
Ha nem fut, akkor honnan tudná, hogy érkezett levél?[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
sz.j
nagyúr
Bocsi, pontatlan voltam, mert csak akkor jelenik meg a tálcán a levél-ikon ha már megnyitottam a TB (és természetesen ha van új levél). Ha nem nyitom meg a TB-t akkor nem jelzi sehol hogy levél érkezett
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz liksoft #7957 üzenetére
"Ha jött levél, a TB alapból egy levél ikont dob az óra mellé az értesítésekhez"
Valóban, csak nálam az a baj, hogy pár másodpercig van a tálcán (aztán vagy észreveszem vagy nem), nekem meg olyan lenne jó ami addig a tálcán van míg meg nem nyitom a TB-t ...Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
liksoft
nagyúr
A "mobil" nem telefont jelent. Azt jelenti, hogy a Windows "nem is tud róla". Nincsenek regisztrációk, nem kerül a Program Files könyvtárba, hanem egy saját könyvtár alatt van az egész az adataival (levelek) együtt.
Sajnos olyan beépülőt még nem találtam, ami segítségével másik gépről böngészőn keresztül kezelhető lenne. Nagyon kéne már egy ilyen, mert akkor egy 7/24-ben menő gépre a világ bármely pontjáról rá lehetne nézni, és a levelezést kezelni. Nem kötne OS-hez, géphez, telefonhoz, csak böngészőhöz. Remélem hamar lesz ilyen is.
Ha jött levél, a TB alapból egy levél ikont dob az óra mellé az értesítésekhez.
-
sz.j
nagyúr
válasz liksoft #7953 üzenetére
"Érdemes [ITT] szétnézni kicsit, mert mobilra alakítható szinte minden"
Jól értem, a TB-t lehet mobilra telepíteni/átmásolni? És ha igen azt hogyan?
Más
Melyik az az app amit a tálcára téve jelzi ha jött levél?[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz liksoft #7953 üzenetére
Plusz Windows - Mac - Linux között is másolható a profil könyvtár. Pont a minap költöztettem egy fiókot Windows-ról Mac-re. Feltelepítettem, majd az új profilmappába bemásoltam amit áthoztunk és kész is volt. Azért ez nagy királyság! :-)
-
liksoft
nagyúr
válasz liksoft #7952 üzenetére
Mozilla Portable alkalmazások:
Mozilla Thunderbird: 60.9.1 -> [link]
Thunderbird Portable: [link] , 60.9.1 -> [link]Mozilla Firefox Portable: [link]
Firefox Portable alapértelmezetté regisztráló program: [link]
A Firefox esetén elég ez a regisztráció, nem kell "fantom" installálás mint a Thundrbirdnél.Mind a kettő esetében a file kiterjesztések programokhoz kötését is célszerű ellenőrizni, ott ahol kell, módosítani.
Érdemes [ITT] szétnézni kicsit, mert mobilra alakítható szinte minden. Előnye, hogy komplett környezetet lehet menteni, átköltöztetni másik gépre, legtöbbször csak a könyvtár másolásával. Vagy akár pendrive-ra is lehet "költöztetni" az "irodát". Persze a biztonsági mentésekről gondoskodni kell!
-
liksoft
nagyúr
válasz liksoft #7951 üzenetére
Van fejlemény. A 3.xxx verziók még mennek W7 alatt, de felette nem.
A legutolsó 60.9.1 verzió megvan normál és portable változatban is.
Fel kell telepíteni a normált, beállítani alapértelmezett levelezőnek.
A gépházban is az alapértelmezett alkalmazásoknál ki kell választani W10 esetén !!!
Ezután ez már szemét, de a HDD-n kell hagyni.
A portable változat indítható, használható, de csak akkor teljes értékű, ha FUT!!!
A véletlen X kilövésre a megoldás a [MinimizeToTray Reanimated] !!
Ezt be lehet állítani, hogy a jobb felső _ és X használatával is az óra mellé landoljon, vagyis bent marad a memóriában, és folyamatosan fut.
A napló rész (Lighting Calendar) ha nem kell, az alapból települő levelezésből a kiegészítések alatt kivehető (törölhető), így gyorsabban jön be. Akkor célszerű, ha nem használjuk, csak a levelezést.Az így létrehozott levelezés könnyen menthető, átrakható másik gépre, akár pendrive-ról is futtatható. Az alapváltozat installálására akkor van csak szükség, ha másik alkalmazásból szeretnénk indítani levelezést. Pl.: scanner -> mail vagy szövegszerkesztőn belül: "Küldés levélként".
Sok sikert!
Ja, ha server-en van, akkor így egyszerre ugyan csak egy gépről használható, de bármelyikről! Vagyis ha valakinek 2-3 asztala is van mert több épület között rohangál, a serverre telepített portable változat nagy segítség is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz liksoft #7948 üzenetére
Közben találtam egy "mezitlábas" megoldást. [link] Kipróbáltam, működik. Találtam egy 3.x.x verzió installt (kicsi, és a feladatnak tökéletesen elég), és azt feltettem, beállítottam default levelezőnek. Ez beállítja a hivatkozásokat. Ezt a változatot innen kezdve nem kell használni, és a háttérben se menjen. A portable változat ha fut, a névazonosság miatt mint futó taszk, ez kapja a hivatkozásokat, így olyan mintha ez lenne a default levelező. Vagyis NEM korrekt megoldás, hanem a taszkkezelő segítségével megkerültem a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
Sziasztok!
A használati környezetem relatív gyors változásai miatt átváltottam a portable változatra. Gyönyörűen megy, szinte semmi gondom nincs, csak egy. Ez pedig, hogy nem tudom betenni alapértelmezett levelezőnek. Így meg egy scan-t nem tudok egyből mail-be dobni. Persze akár pdf-be nyomtatva megy csatolással, de mivel nem csak itt nehezebb, jó lenne alapértelmezettbe tenni. Mi erre a megoldás?Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
sz.j
nagyúr
Megjelent a 68.0 verziójú TB (legalábbis nálam most frissült erre ...)
Újdonságai[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
Pont ez volt az egyik oka, hogy lemondtam a kliensről. Csak ott használjuk, ahol nem kell semmi. Klasszikus POP3 fiókok és kész. De lassan onnan is száműzöm. Szerintem a kiegészítők frissítésére várni felesleges. Mármint a Thunderbird esetében.
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Kicsit visszaolvastam a hozzászólásokat de nem találtam az én problémámhoz hasonlót.
60-as verziót használok a munkahelyi gépeken, több kiegészítővel. Csoportházirenddel szabályzom a beállításokat, illetve sogo webmail-ből szinkronizálom le a kliensekre a névjegyzékeket. Tesztelés gyanánt lefrissítettem a legújabb tb-re, de a kiegészítőim nagy része kiesett. Így lőttek a csoportházirend kezelésnek, a szinkronizálásnak, az óra mellé minimalizálásnak, stb. Gondolom ezzel nincs mit kezdeni, alternatívát nem találtam egyelőre. Egyszerűen botrány.
Újfent cpaneles roundcube webmaillel próbálkozom, hogy az ott létrehozott címjegyzéket leszinkronizáljam a kliensekre. Több kiegészítőt is próbáltam, de nem igazán akar működni. Bármelyik oldalon létrehozok egy címet, nem történik meg a szinkronizáció.
Némi ötlet esetleg, aki találkozott hasonló helyzettel?
Egyáltalán van remény, hogy a kiegészítők utolérik az új tb verzió követelményeit?
Egyelőre marad a 60-as verzió, de a roundcube-os szinkronizációt jó lenne valahogy összehozni. cpanel doksik semmitmondók, a szolgáltató munkatársai dilettánsok, és válaszolni se nagyon akarnak.
Köszi! -
sz.j
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #7941 üzenetére
Heuréka!
-
félisten
-
sz.j
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #7939 üzenetére
Először is köszi a infót.
Viszont én gmail levelezést nem folytatok a TB-n keresztül, illetve nem IMAP-ot hanem POP3-at használok.
Ebben az esetben is érint engem a változtatás?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
félisten
"Email
If you are using stand-alone Outlook 2016 or earlier, you can use G Suite Sync for Microsoft Outlook. Alternatively, move to Office 365 (or Outlook 2019), which support OAuth access.
If you are using Thunderbird or another email client, re-add your Google Account and configure it to use IMAP with OAuth.
If you are using the mail app on iOS or MacOS, or Outlook for Mac, and use only a password to login, you’ll need to remove and re-add your account. When you add it back, make sure to choose Google as the account type to automatically use OAuth. "Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sz.j
nagyúr
válasz TigerCat #7922 üzenetére
és (#7935) Fire/SOUL/CD
"Gmail hír:
2021. február 15-től kezdve a G Suite-fiókok csak az OAuth hitelesítést használó alkalmazások számára engedélyezik a hozzáférést. A jelszóalapú hozzáférés támogatása megszűnik."És ez hogy érinti a Thunderbird-et, mint levelező klienst, azaz a TB-n keresztüli levelezést?
-
-
gyula20
tag
Már háromszor töröltem és újra telepítettem , három helyről magyar, német és angol nyelven.
A hibajelenség mindháromnál ugyanaz. Szerintem hiába törlöm , valahol bennmarad a rendszerben , hiszen az újratelepítésnél nem kér semmilyen infót.
Ráadásul / ez a jó / a mentett levelezéseim is szépen előjönnek, bár úgy tudom , hogy azok nem nálam vannak tárolva.kiss
-
sz.j
nagyúr
válasz gyula20 #7927 üzenetére
Ha nem pont ilyen, de nagyon hasonló problémáim voltak nekem is levélküldéskor.
Nálam elállítódtak a beállítások. megoldás ez volt (ha gondolod ellenőrizd hátha nálad is valami hasonló van):
" a Hitelesítési módszert Jelszó, nem biztonságos átvitel-re állítottam, akkor már az addig szürke (ezáltal nem használható) Felhasználónév rubrikába már be tudtam írni a felhasználónevemet és egyből tudtam levelet küldeni."Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
-
gyula20
tag
válasz gyula20 #7923 üzenetére
Belépéskor a meglévő E-mail fiókba / jobb oldal/ Ez jön fel , nem tudom átírni , az én mail címem huta1@t-online.hu, nem amit felhoz. Akárhogyan kísérletezek mindig ez jön vissza.
Máshol viszont nem találom ezt a mail címet, Nem tudok mailt küldeni , hogy az ezzel összefügg e -nem tudom !kiss
-
gyula20
tag
Nem tudok levelet küldeni,mindig az alábbiakat írja ki. Bejövő levél jó.
Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: 4.7.1 <huta1@t-online.hu>: Sender address rejected: Spamkuldes miatt korlatozva 20180928. Ellenőrizze, hogy az Ön e-mail címe helyesen van-e megadva a fiók beállításaiban, majd próbálja újra.
Nem tudom , mit kellene állítani, ebben szeretnék segítséget kérni.
kiss
-
TigerCat
nagyúr
Gmail hír:
2021. február 15-től kezdve a G Suite-fiókok csak az OAuth hitelesítést használó alkalmazások számára engedélyezik a hozzáférést. A jelszóalapú hozzáférés támogatása megszűnik.
-
milu
aktív tag
Ezt a hírt olvastátok?
-
félisten
válasz mefistofeles #7919 üzenetére
A gmail-ben beállítható alkalmazásjelszót felejtsük most el, esetleg , még annyi ötletem van, hogy újra be kell kapcsolni a gmail fiók beállításaiban (bent a gmail fiókban, nem TB-ről van szó) a Kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférése opciót (és utána kilépni a gmail fiókból, ez fontos)...
Sajna más ötletem nincs...
UI: Ha a fent említett opció ki van kapcsolva, akkor az Outlook sem fér hozzá a fiókhoz, hasonló hibaüzenetet generál a levelek letöltésekor, mint a TB...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Fire/SOUL/CD #7918 üzenetére
Igen webes felületen simán belépek az új jelszóval. A fiók törlés már megvolt, az eredmény ha újra rakom ugyanaz.,..
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
félisten
válasz mefistofeles #7917 üzenetére
Mint kérdeztem: Most be tudsz lépni a Webes felületen a Gmail fiókodba?
Ha igen, akkor a régi jelszóval avagy az újjal?Ha a régivel, akkor nem történt meg a jelszó módosítás(írd vissza a TB-ben a régi jelszót), ha az újjal(és a TB-ben átírtad újra, de mégis gond van), akkor meg töröld a fiókod a TB-ből és hozd létre újra(hátha)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Fire/SOUL/CD #7916 üzenetére
Mindent megcsináűltam és leellenőriztaem. Egy kolléga alkalmazásjelszót javasolt a thunderbirdhez, meg is csináltam csak nem tudom ezt, hog tudom használni. A postafiók jelszót simán átírom vagy hogy,
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
félisten
válasz mefistofeles #7915 üzenetére
A GMail fiókodhoz nincs társítva másodlagos email és/vagy telószám?
Mert, ha van, akkor oda megy egy megerősítő link/kód a jelszó változtatás megerősítése céljából. Ha ezt esetleg elfelejtetted, de a TB-ben meg már az új jelszót állítottad be, akkor ez lehet a "jelenség" oka... (Nem vagyok benne 100% biztos, de mintha így rémlene, mikor utoljára jelszót módosítottam az egyik GMail-es fiókomban)Amúgy a Webes felületen be tudsz jelentkezni a GMail-be? (régi avagy új jelszóval)
UI: Gmail sok minden biztonsági "dolgot" módosított, pl ha egy másik email címre kérnél átirányítást, akkor az átirányításra szánt email-re is küld egy megerősítőt, és ha ott nem erősíted meg, akkor nincs átirányítás.
[ Szerkesztve ]
-
Üdv Urak!
Egy olyan problémám van, hogy a thunderbird levelező kliensem (hosszú évek óta csak ezt használom) nem hajlandó a gmailos postafiókomat kezelni. Tegnap jelszót változtattam és azóta bármit csiinálok a végén ""a konfiguráció nem ellenőrizhető - rossz felhasználónév vagy jelszó?" hibaüzivel újra kezdi a procedúrát. két másik postafiókom, egy hotmailos és egy t-online-s tökéletesen működik. mi lehet a gebasz? A jelszó biztos jó mert webes felületről minden gond nélkül belépek.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
sz.j
nagyúr
válasz Darkness #7912 üzenetére
Az e-mail címén kívül semmit nem tudok, bár szerintem ez is kamu mint a levele ....
A javasolt szűrőt hogy kell elkészíteni, mert erről gőzöm sincs?
A Spam-szűrő működött, egyből a Törölt-ek közé tette
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Van beépített SPAM szűrő is meg üzenetszűrés is. Ez utóbbiban szabályokat lehet létrehozni, hogy mi történjen a levéllel, pl jóskapistanéni leveleit egyből törli a TB, stb stb.
-
Darkness
aktív tag
készítesz egy szűrőt, hogy az illetőtől érkező leveleket törölje.
vagy az adott szolgáltató webes felületén beállítod, hogy nem kívánt egyén és onnantól nem kapod meg tőle a levelet.
Bár előbb tudni kellene, ki a szolgáltató és POP3 v. IMAP -ot használsz TB alatt...Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
sz.j
nagyúr
Érdeklődnék, hogy ennél a levelezőproginál meg lehet csinálni, hogy a nem kívánt levélírókat letiltsuk/kizárjuk?
-
Vladek83
tag
válasz user112 #7908 üzenetére
Parancsikont rakj ki az asztalra és add meg cél helynek a korábban linkelt elérési utat (példa).
[itt] egy video
Automatikusan én nem indítom a rendszerrel, de ha szeretnéd, akkor így lehet (Win10) ide a parancsikon:
c:\Users\Neved\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\
-
-
-
Vladek83
tag
válasz user112 #7895 üzenetére
Szia,
én ezt használom, ezzel mindent letudsz tenni a tálcára:
[Trayconizer]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest