-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidano
tag
Közben találtam megoldást: észre sem vettem, de a fiók mappái között nem volt Lomtár, Kuka, Törölt elemek, stb. mappa, nem tudni miért keveredett el a Backup-Restore közben...
A C:\Users\diszp\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\6ft1ai4v.default-release\Mail\pop.invitel.hu\ mappában kellet létrehozni egy Trash nevű, kiterjesztés nélküli állományt, újraindítani a Thunderbird-öt és lám, megoldódott a probléma.
Van már Törölt elemek mappa és törölhetők a levelek is!
Talán segítség lesz másnak is! -
gidano
tag
Sziasztok!
Rendet kellett tennem a céges gépemen egy SSD érkezése miatt. Készítettem egy mentést a MozBackup programmal,
eltávolítottam a Thunderbird-öt, a nevére kitakarítottam a regisztrációs adatbázist is.
Újraindítás, telepítés, mentésből helyreállítás, ismét újraindítás megvolt.
Működik szépen majdnem minden, megvannak a fiókjaim, jönnek-mennek a levelek.
A problémám az, hogy az egyik fiókomból TÖRÖLNI nem tudok egyetlen levelet sem azóta!
Sem a Beérkezett sem a Szemét mappából, sem máshonnan abban a fiókban.
Te esetleg tudsz erre megoldást?
Köszönettel! -
gidano
tag
Sziasztok!
A Windows 7-en futó Thunderbird 60.2.1 (32bites) közölte velem, hogy a céges Bejövő fiók megtelt, töröljek, selejtezzek, de ezt nem tehetem.
Mi lehet az a megoldás, hogy legyen egy "szűz" profilom a megfelelő email címekkel, de egyszerűen elérjem a korábbi levelezésem is ha keresnem kell valamit? Ezt miként oldható meg?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest