-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Darkness #9504 üzenetére
Adtál egy ötletet, ha lesz + szabadidőm, írok egy progit, amivel szerte-széjjel lehet színezni a TB-t. Gyorsan elolvastam a szakmai doksit a TB JSON felépítéséről, már implementáltam a kezdetleges kódba, JSON-t már faxán le is gyártom, simán telepíthető a téma és ahogy látszódik elég színes.. (most csak random generátor használtam a színekhez)
Szóval írok köré egy normális keretprogit, ahol minden színezhető elemhez külön-külön lehet színt választani egérrel(mint egy rajzprogiban), nem kézzel írogatva a kódokat + még több ficsört(nem kell külön manuálisan tömöríteni meg átnevezgetni stb stb), megpróbálok kihozni belőle, amit csak lehet...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sz.j
nagyúr
válasz Darkness #8119 üzenetére
Nálam nem csak a színek hiányoznak, hanem egészen más lett az ablak kinézete.....
Továbbá nem jövők rá hogyan lehetne egyszerre több címre is elküldeni ugyanazt a levelet, mert most nem nyílik le "automatikusan" a következő címzett sora ...
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz Darkness #7912 üzenetére
Az e-mail címén kívül semmit nem tudok, bár szerintem ez is kamu mint a levele ....
A javasolt szűrőt hogy kell elkészíteni, mert erről gőzöm sincs?
A Spam-szűrő működött, egyből a Törölt-ek közé tette
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest