-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben száműztem,Opera Mail lett a befutó,meguntam az állandó problémákat,ez eddig hibátlan,ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
futár
senior tag
ezt most kezdte el csinálni, vagy korábban is csinált ilyet? A napokban nekem is letöltötte újra az összes freemail-es levelemet. Ezt néha megcsinálja. Szerintem olyankor babrálnak a Freemail szerverein, de egyébként 2db Freemailes fiókot használok 5-6 éve a TB-ben. Más gépen megcsináltad ugyanezt esetleg? Thunderbird, létrehozod a fiókokat és megnézed mit csinál?
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
-
*rossz,még egyszer,felhasználónév
Kicsit siettem írni,meg a billentyűzetem sem akarja néha az igazat...
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
kispx
addikt
2 választásod van:
1) beírod a szolgáltatód címét, ekkor küldeni és fogadni is fogsz tudni
2) az smtp részt fals adatokkal töltöd fel. Ekkor csak fogadni tudsz, küldeni nem.A lényeg, hogy a mezőkben ne maradjon olyan "automatikus felismerés". Ha nincs ilyen akkor tovább fog engedni a TB.
A Bejövő POP3-as sorban a legutolsó oszlopot állítsd át a "nincs hitelesítés" opcióra, és a fogadással nem lesz baj. (Abban a sorban a többi érték helyes)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest