- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
bakker megvan az ok, úgyhogy mást kérdezek.
imap volt beállítva a t-homeos ládám, egy másik gépen véletlen pop3 al letöltöttem és törölte a szerverről.. így ez nem lát semmit a szerveren, ezért 0 levél.
a másik gépen minden levél megvan. hogyan tudom thunderbirdből átrakni a leveleim ebbe a thunderbirdbe?
az inbox file másolásával sajna nem jöttek át a levelek.köszönöm!
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
Redplee
senior tag
Eltűnt az inboxom belőle az összes levelem.
mit lehet tenni? nézegettem googleben, van pár ilyen jelenség de az ottani tippek nem oldották meg a problémát.
Az app data/roaming/thundrbird/imap mappában az inbox.msf filet is töröltem, hogy az index filet újra
csinálja de semmi. az inbox nevű fájlom 1 gigás, tehát nyilván ott vannak a leveleim, csak sajna nem jeleníti meg őket a progi...segítséget szeretnék kérni, hogyan tudnám őket visszahozni?
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
copass
veterán
válasz Winner_hun #5497 üzenetére
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz Winner_hun #5495 üzenetére
nekem megcsinálta. a szűrőnél bepipáltad az "enable autorun sendig messsage..."?
elküldtem egy levelet, aminek a tárgya az volt hogy baromság, mondtam neki hogy azt rakja át egy másik mappába. átrakta. küldés után azonnal.[ Szerkesztve ]
-
-
B.Ricsike
őstag
Nem sikerül egymással párhuzamosan futtatnom a Thunderbird-et. A 2 profil megvan, külön-külön el is indulnak, de egyszerre a kettőt nem indítja el. Ötletek? Egyáltalán lehet még ilyet csinálni?
-
copass
veterán
válasz Winner_hun #5488 üzenetére
send filter
elvileg ez megoldás lesz a problémára.
nekem megcsinálta, elküldtem egy levelet és kiemelte a mappát ahová áthelyezte küldés után.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Winner_hun #5486 üzenetére
ha egy mappában van egy olvasatlan levél akkor azt kiemeli automatikusan.
a szűrőket többféleképpen lehet futtatni.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Ha már szűrők.. azok se működnek rendesen. A beérkezett levelek még csak-csak bekerülnek a helyükre, de az elküldött levelek nem, hiába van rá szűrő. A szűrő jól van beállítva mert ha a beállításoknál rányomok a Futtatás mostra akkor beteszi a helyükre a leveleket.
De nekem ne a levelet hanem a mappát emelje ki és csak egy bizonyos ideig. Már ha van ilyen.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
addikt
válasz Winner_hun #5483 üzenetére
Szűrők között keresgélj.
Szerintem neked ez kellhet: "kor napokban", "kisebb, mint / nagyobb, mint" -> "Üzenet áthelyezése" + "Megjelölés olvasatlanként".
Mappához asszem nem lehet szűrőt beállítani, csak postafiókra.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Winner_hun
titán
Van olyan beállítás / kiterjesztés hogy a megadott időn belül (pl. az utolsó 2 hétben) ha egy mappába levél került akkor azt valamilyen módon (pl félkövérrel) kiemelje?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kispx
addikt
válasz B.Ricsike #5481 üzenetére
Hozz létre egy külön profilt. Majd egy másik parancsikont.
Jobb gomb a parancsikonra -> tulajdonságok -> a célhoz írd a meglévő szöveg után -P "<profile name>", ahol a <profile name> a profilod neve.
Csináld meg a másik parancsikonra ugyanezt, csak a másik profil nevével. Így egyszerre kettő thunderbirdot tudsz futtatni külön profillal.
-
B.Ricsike
őstag
Üdv mindenkinek!
Lehet-e Thunderbird-el olyat csinálni, hogy külön jelenítse meg a céges, és külön a magán mail-jeimet?
Tehát egyik ablakban futna a 2 privát email címem, a másik ablakban meg futna a 3 céges! Egymástól függetlenül!
Mert nehezen látok át 5 email címet 1 ablakon belül, és amugy is szeretném külön választani őket.
Vagy Thunderbird-en fusson a 3 céges, Privátnak meg használjak más programot?
-
kispx
addikt
válasz #89874944 #5477 üzenetére
Itt megtalálod hogy hol van a mappa.
-
törölt tag
Hello!
hogy lehet megnyitni az archivált leveleket és hol vannak? sehol nem találom a menüben...
-
Winner_hun
titán
Játszadoztam azóta vele. Aztán letöröltem mindet, majd a tegnapi állapotot másoltam vissza úgy, hogy csak a prefs.js file-t írtam felül a régebbi verzióval. Első ránézésre minden levél és mappa megvan. Tény hogy volt előtte néhány érdekes krix-krax a próbálkozások közben. Ráment a délelőttöm meg a tegnap estém de végül csak meglett. Rég volt már hogy ilyenekkel bohóckodtam, előbb is eszembe juthatott volna a fájlok egyesével való másolása.
A már ajánlott ImportExportTools-t felteszem és bekonfigurálom.
Volt régebben egy program ami bizonyos file-okról biztonsági mentéseket csinált bizonyos időközönként de valahogy megszűnt létezni. Ugyanígy van még egy program, ami a gép indulásánál törli bizonyos mappák tartalmát. Már ha menne, mert az is meghalt csak úgy Na majd két ünnep között rendet teszek.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kispx
addikt
válasz Winner_hun #5474 üzenetére
Mivel a pref.js-ben vannak eltárolva a e-maileket tartamozó fájlok elérési útvonala ezért igen.
Én a következőket leellenőrizném:
- A hiányzó mappák megvannak-e a merevlemezen fájlok formájában (INBOX, drafts, ..,. a neveiből rá lehet jönni)
- a mailbox root könyvtára le van-e tárolva a pref.js-ben. Kb így kellene ki néznie:
user_pref("mail.root.imap", "O:\\dokumentumok\\thunderbird\\ImapMail");
user_pref("mail.root.imap-rel", "[ProfD]ImapMail");
vagy
user_pref("mail.root.pop3", "O:\\dokumentumok\\thunderbird\\Mail");
user_pref("mail.root.pop3-rel", "[ProfD]Mail");és
user_pref("mail.server.server1.directory", "O:\\dokumentumok\\thunderbird\\Mail\\freemail.hu");
user_pref("mail.server.server1.directory-rel", "[ProfD]Mail/freemail.hu");
vagy
user_pref("mail.server.server2.directory", "O:\\dokumentumok\\thunderbird\\Mail\\Local Folders");
user_pref("mail.server.server2.directory-rel", "[ProfD]Mail/Local Folders");- megnézném, hogy a könyvtárok mappái is hozzá vannak-e rendelve a megfelelő fájlokhoz:
user_pref("mail.identity.id1.archive_folder", "mailbox://cimem@freemail.hu/Archives");
user_pref("mail.identity.id1.stationery_folder", "mailbox://cimem@freemail.hu/Templates");
...
az összes almappáraaz id1 helyére pedig a megfelelő idX számot kell írni, amit megtud a
user_pref("mail.account.account1.identities", "id1");
Itt az "account1" karakterláncra kell rákeresni és megtudod, hogy melyik beállításokhoz van rendelve.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Részben siker van. Kihúztam a netet a gépből, nehogy össze-vissza szinkronizáljon aztán pisloghatok hogy nem tölti le ismét a leveleket aztán a régi mentésből egyesével átmásoltam a fileokat az új telepítésbe. Odáig eljutottam hogy nagyjából megvan minden régebbi levelem. Egy e-mail fiók van ahonnan eltűntek a mappák, ezt még kutatom egy kicsit.
Ami biztos: a prefs.js file 1 KB, a legutóbbi mentett 39 KB. Ha a régivel használom a programot akkor megvan minden levelem a tegnapi napig az említett 1 fiókon kívül (ott mappák sincsenek). Okozhatja ez a hiányát?
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Winner_hun #5472 üzenetére
nem kell telepítgetni és minden egy mappában lesz, varázslás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Az ablak pozícionálásán túl a kiterjesztések is visszajöttek. Viszont a leveleim még sehol. A portable verzió miért is jó nekem? Ezt a kiterjesztést nem ismertem, feltettem, majd ha vissza lettek állítva a leveleim (már ha meglesz) akkor jól fog jönni.
-
copass
veterán
válasz Winner_hun #5470 üzenetére
szedj le egy TB portable-t a portableapps.com-ról, tedd fel vhová. c gyökérbe mondjuk.
c:\TBPORTABLE\Data\profile\ mappába másold be a régi profil mappa tartalmát.
itt már lehet kísérletezni tét nélkül.de lehet hogy megsérült ott valami.
importexport tools, kötelezővé tenném felrakni mindenkinek"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Winner_hun
titán
Registry tisztítás, C-n összes thunderbird file törlés majd telepítés és bemásolás se oldotta meg a problémát. Annyi van hogy tiszta telepítésnél a képernyő bal oldalán van a program, ha bemásolom a mentett tartalmat akkor jobb oldalra kerül (ahol mindig használtam)
-
Winner_hun
titán
Megcsináltam a teljes törlést, visszamásoltam, semmi. A profiles.ini-t még éjjel néztem, azzal se lehetett megoldani. Most se lehet. Van egy olyan érzésem hogy valamelyik file sérült, csak nem tudom vajon melyik.
-
kispx
addikt
válasz Winner_hun #5464 üzenetére
Akkor nem veszett el a levelezésed, hiszen az appdataban tárolja.
Találni fog abban a mappában egy profiles.ini nevű fájlt. Nyisd meg jegyzettömbbel és a Path= rész utáni elérési útvonalat javítsd ki a a profil mappa helyére (a profil mappában ilyen fájlok vannak, mint pl.: abook.mab, addons.sqlite, cookies.sqlite .. stb)
Ha az útvonal relatív, akkor a felette lévő sor IsRelative=1 legyen. (Relatív útvonal pl.: profiles\defasdsdfw.default\)
Ha nem relatív akkor IsRelative=0 legyen az a sor (Nem relatív útvonal pl.: O:\dokumentumok\thunderbird)Így a megfogja találni a szükséges fájlok helyét.
Szerk.: vagy kényelmesebb megoldás ha a thunderbird -P kapcsolóval indítod el a programot és létrehozol egy új profilt, amiben a már meglévő mappát megadott.
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz Winner_hun #5466 üzenetére
Feltelepíted az alkalmazást (nem piszkálod a programfájlok mappában). Majd megkeresed a mentésed, amit az appdata könyvtárból nyertél ki. Na azt visszateszed az új helyre. Speciel én csak azt szoktam, ami a Thunderbird profil mappát tartalmazza. Néhány betű és szám kombináció, pl.: x12yz3.default. Ennek a tartalmát tedd vissza és menni fog.
A helyedben én legyalulnám az egész TB-öt és a profil mappát (AppData » Roaming » Thunderbird) és feltenném újra, majd a fentiek szerint visszatenném a mentett fájlokat. Így jónak kell lennie.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz Winner_hun #5464 üzenetére
A programfájlok közé nem kell bemásolni. Csak telepítsd az újat. Az appdata könyvtárban cseréld ki a mentettre és kész.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Winner_hun
titán
Eddig próbálkoztam. Most tartok ott hogy visszamásolom a mentett verziót a Programfájlok (x86) / Thunderbird mappába. Már illeszteném be amikor beugrik hogy megnézem a Felhasználóknál van-e valami. Felhasználók / user / AppData / Roaming / Thunderbird - itt bizony 1,17 GB van, ezt elsőnek le is mentettem.. Most innen hogyan tudom behozni a leveleimet? Mert ahhoz képest hogy a feladatkezelő azt írja hogy ma lett telepítve a program, a gyorsindítón levő ikonnal nem indul el (mint amikor egy program el van távolítva és csak a parancsikonja marad meg)
-
kispx
addikt
válasz Winner_hun #5461 üzenetére
Ha a getdataback féle programok semmit sem látnak, akkor esélytelen. Azokkal kell visszaállítani. Inbox nevű fájlt nem lát?
-
Winner_hun
titán
Én nem tudom mi történt de elszállt mindenem. A thunderbird mappám 50,9 MB. A legrégebbi mentésem augusztus 1-ei, ekkor 1,09 GB volt elmentve. Azért 1 GB csak úgy eltűnik.. van esély arra hogy visszaszerezzem az adataimat? Igazán nagy szükségem lenne rájuk. Az utóbbi időben többször volt kékhalálom, eddig nem volt semmi gond de ez így most egy kicsit nagyon szíven ütött.
Programvisszaállítót néztem, nem lát semmi a thunderbird körül (getdataback)Ahogy nézem a programok kezelését, a mai napra van egy mozilla thunderbird telepítés, illetve van egy Mozilla Maintance Service telepítés is. Egyiket se telepítettem. Ez most akkor mi? Viccnek kicsit morbid.
[ Szerkesztve ]
-
mutyi
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget!
Közben kaptam egy választ a tegnapi levelemre a Sicontactól is, amelyben megerősítik,hogy a Thunderbird 5-ig volt támogatva az Eset beépülő modulja,mivel minden hónapban kiadtak egy frissítést, ami másként kezelte a beépülő modulokat, ezért kivették a támogatások közül. -
copass
veterán
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
Megszűnt az ESET Thunderbird támogatása. Legutolsó támogatott verzió az 5-ös (ahogy írtad is).
-
-
mutyi
őstag
Valaki letudná írni,hogy hol és hogyan kell beállítani a Thunderbird-ben,hogy az Eset Smart Security anti-spam szűrője működjön?
Én hiába állítok bármit, ugyanúgy jön a spam és nem látom,hogy szűrne bármit is. -
weeweew
csendes tag
Sziasztok,
legyetek szívesek segítsetek a következő problémában:
Helyi mappák alá hogy lehet betenni az újonnan létrehozott postafiókokat, mert alapból a thunderbird külön mappát hoz létre nekik?
-
mutyi
őstag
válasz Tacsika #5447 üzenetére
Nem, Eset Smart Security.
Ahogy lesezdtem, reboot és utána létrehoztam a fiókot,majd a befejezés gombra kattintottam és egyből felugrott a tanúsítványkezelő ablak, ami addig nem.
De hogy két gépnél is ez legyen, hááát..
Már a hajam téptem, de legalább nem kell telepítenem. -
copass
veterán
próbáltad már azt hogy egy portable TB-t beállítasz azon a gépen amin jó volt minden, utána pedig csak átmásolod a többi gépre a portablet és megnézed hogy megy-e. akár az összes fiókot beállíthatod próbából hogy megy-e egyáltalán.
ha így se jó akkor a géppel lesz vmi, tuti nem TB hiba."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mutyi
őstag
Sziasztok!
A következő komplex problémával állok szemben.
Egyik ügyfélnek a domainje felmondás alá került, így nem volt használható a levelezésük.
Ezt a probléma orvosolva lett, viszont az irodában 4 gépből kettő gép esetében nem működik a levelezés továbbra sem Thunderbird alatt. IMAP típusú levelezésről van szó.
Sok órányi játszadozás után a következőket tudom:
A két említett gép esetében hiába uninstalláltam, hiába töröltem minden thunderbirdre vonatkozó dolgot, local-ból is és telepítettem újra, mindig ugyanazzal a hibával találkozok. Miután létrehozom a fiókot és az utolsó momentum,hogy befejezésre kattintok, akkor csatlakozik/leteszteli a beállított fiókot,hogy helyes-e.
Felhasználói név/jelszó hibával nem jön létre a fiók.
Na most oda-vissza alapon megcsináltam ezzel az email fiókkal azon a gépen a beállításokat, amelyiken működik más fiókkal is a Thunderbird. Ott azonnal jó lett ezzel a fiók beállításokkal is.
Szintúgy a rossz gépen beállítottam a jó gépen levő fiókot, ami viszont nem ment.
Csináltam flushdns-t is, nslookup-al ellenőriztem,hogy mit lát, de rendben vannak a dolgok.
Egyértelműen Thunderbird + Windows probléma, de sehogy nem találom a megoldást. Tudom telepítsem újra ezt a két gépet. Ha más nem lesz,akkor ezt választom, de tele van minden speckó szoftverrel, nem szívesen durnám le őket.
Valakinek ötlete?[ Szerkesztve ]
-
2544AACD
csendes tag
Sziasztok!
Thunderbird-ben, pop3 fiók esetén megoldható, hogy csak bizonyos feladóktól érkezett levelekre küldjön a Thunderbird automatikus választ?
Előre is köszi!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zola007
veterán
köszi, ki volt választva
már a felénél jár, csak valamiért szünetelt a tevékenységkezelőben a szinkronizálás, lehet hogy a Nod32 fogta meg egy időreMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Hol kell beállítani, hogy a Thunderbird az összes levelet leszedje imap-on keresztül minden csatolmánnyal együtt?
tulajdonképpen backupot szeretnék, legújabb raktam fel most, ugyanúgy állítottam be mint laptopomon, de a célkönyvtár alig 20 megás, máskor meg 3-4 giga szokott lenni
Szerintem csak a fejléceket tölti le most
kösziMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
D@reeo
aktív tag
A linkelt hibaelhárisással a következőre jutottam:
See if the same problem occurs using View -> Folders -> All Folders.All folder esetén nincs ilyen hiba. Át lehet állítani. Mindegyikre át lehet állítani és működik, kivéve az egyesített.
Right click on "inbox" at the top of the folder pane (the inbox that has child folders for each accounts inbox) and select "Properties". Check that the search criteria uses the radio button for "Match all messages" and that there are no additional criteria. Typically you'll see a greyed out "Subject" "contains" and a empty field followed by the plus and minus buttons.
A legelső fiók beérkezett boxján jobb click-tulajdonságok és ott legyen bepipálva a "A mappa üzeneteinek megjelenítése a globális..." opció? Mert be van jelölve, szóval nem segít.
Try running in safe mode using "Help -> restart with add-ons disabled" to rule out it being a problem due to an add-on.
Nem segítUse "Help -> Troubleshooting Information -> Open Containing Folder" to display the contents of the profile using windows explorer (or whatever file manager you are using). Then exit Thunderbird and delete the "smart mailboxs" directory within the Mail directory. Start Thunderbird. 7
Nincsen smart mailbox mappám a Mail mappán bellül. Csak 2 pop3.freemailes+1 másik pop3-as és egy Local Folders.If deleting "smart mailboxs" doesn't help exit Thunderbird and delete both "smart mailboxs" and the virtualfolders.dat file. That file is used for Saved Search (aka virtual folders) settings. A side effect is that if you had any saved searches they will be deleted and you will have to recreate them. The reason for deleting the file is Unified Folders is a "advanced folder view" that uses saved searches. Restart Thunderbird.
Nem csináltam meg, mert nincs is smart folderemIf none of this works try installing another version of Thunderbird in a different directory and see if it has the same problem.
26-os beta nem segít. 24.1.1 nem segít. 24.0 nem segít.
17.0 telepítése után üres profillal indított. Ekkor (fiókok nélkül) engedte kiválasztani a Mind nézetet. De amint importáltam a backuppot, ismét előállt a hiba. Szóval a profillal van valami problémája. -
copass
veterán
a beállításoknál-biztonság-szemétnél látod a naplóban hogy mit jelölt szemétnek és hová rakta.
tudod törölni a tanulási előzményeket is.
ez azért hasznos, mert hajlamos megkeveredni ha vmit szemétnek jelölsz, aztán mégse szemét és benne marad."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
D@reeo
aktív tag
1. Ok, akkor ezek szerint jól csinálom azt, hogy kijelölöm és ismételt áthelyezés SPAM mappána opciót választom? Idővel meg fogja tanulni?
A levélszemét gyűjtő csak az előzőleg létrehozott feltételek apalján gyűjti be a szemetet, nem? (Nem szeretnék minden egyes spam esetén új szűrési szabályt létrehozni)2. Mindegyikre átvált, kivéve az egyesítettre. Ha rámegyek, akkor visszaáll a "Mind"-re. A linkelt hibaelhárítót megnézem. köszi
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
Thunderbirdben kezelek 8-9 fiókot. Van amit IMAP-en van amit POP3 protokollon kérek le.
Az alábbi kérdéseim lennének:1. Mivel elég sok a levélszemét ami átmegy a szűrőn, olyat szeretnék elérni, hogy ha a bejövő levelek közt kiválasztom a nemkívánatos leveleket, akkor egy gombnyomásra (vagy valamilyen egyszerűbb művelet hatására) onnantól kezdve szűrje az ilyen típusú leveleket és egyből menjenek a SPAM mappába. Hiába jelöli meg SPAM-nek a kliens, mégis ott van egy csomó szemét a beérkezőknél (aztán az áthelyezés ismét a SPAM hatására ugyan átrakja, de következő alkalommal az ugyan olyan levelek ismét ott vannak)
2. Lehetséges valahogy, hogy az összes beérkező új levelet egy helyen mutassa és nem külön külön minden fiók beérkező mappájában (IMAP-on lekérteket is)?
Szerk: Fájl-mappák-egyesített-re hiába kattintok, nem vált átKöszönöm
[ Szerkesztve ]
-
mackotestver
csendes tag
válasz mackotestver #5402 üzenetére
Nocsak, nocsak ....24.1.1 release és minden perfektül működik, persze kiegészítők nélkül
Samsung A52s, Kindle Touch, TP-Link Archer C6
-
Pityu.
nagyúr
Erre senki???????
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
kispx
addikt
válasz spiritex #5419 üzenetére
Szerintem vagy a teljes profil mappát mentsd le vagy a mozbackup-ot használd, mert adódhatnak kellemetlenségek. Pl.: ha megnézed a prefs.js tartalmát akkor láthatod, hogy a postafiókhoz tartozó leveleknek az elérési útvonala ott van tárolva. Enélkül nehezen fog menni a visszaállítás.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Azt tudom, én is használom, csak érdekelne melyik könyvtárban vannak a levelek, mert ha egy külső vinyón levő rendszerpartícióról úgy szeretném letörölni vagy elmenteni a levelezést, hogy nem arról boot-ol a gép, akkor ahhoz tudni kéne hol vannak.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Ha meg csak a leveleket szeretném elmenteni, akkor ugyanitt van, de elég csak a levelezés könyvtárat menteni, ugye? Most ezen a gépen nincs fent nekem, nem tudom megnézni. Melyik a levelezés könyvtár?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Lenry
félisten
válasz v.attis #5413 üzenetére
ezt nem kell megcsinálni, ez így van
c:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Roaming\Thunderbird\ mappa. ezt újratelepítés előtt kimented valahova, utána meg vissza, és már vissza is kaptad az egész Tündérmadarad, szőröstül-bőröstül
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
copass
veterán
válasz v.attis #5413 üzenetére
portable tb
egyszer kell megcsinálni mindent, odarakod utána ahová akarod."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
v.attis
őstag
Mindent sikerült beállítanom elméletileg, minden szuperál. Egy kérdésem lenne még:
Nem lehet olyat csinálni, hogy az összes beállítást, az összes levelet, abszolút mindent elment valahova? Ez akkor lenne fontos, amikor újratelepítem a gépet és ilyenkor a friss thunderbird-be egyszerűen csak importálnom kell az elmentett adatokat és minden úgy működik, mint azelőtt. -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Win 7 64 bit és tb 24. Mit kell tenni ahhoz, hogy automatikusan induljon a windows-al és bezáráskor a tálcára kerüljön az óra mellé?
Most próbálgatom, eddig Incredimailt használtam. -
Pityu.
nagyúr
Másnak szokott furcsán viselkedni a thunderbird pl van olyan el akarom olvasni a bejövő levelet de alul jobb oldalt van a kis töltőcsík vagy félig van vagy teljesen tele de olyan mintha töltene és nem vagy csak nehezen nyitja meg a levelet,de van mikor meg jó.Van olyan hogy olvasom a leveleket nincs már több amit le kéne töltenie de a töltő jel félig van.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
DeV-O-6
csendes tag
Sziasztok!
Egy 64 GB- os SSD -re van a 24.1.0 TB telepítve W7 x64 rendszerrel. Tegnap este mikor kattintottam a letöltésre, kaptam egy hibaüzenetet, hogy nincs hely a letöltéshez, válasszak másik mappát. Ekkor több mint 16 GB volt a szabad hely. Hát fogtam magam és másik meghajtón kiválasztottam egy másik mappát. Ide le is töltötte azt a néhány új üzenetet, de nekem ez így nem jó... Szeretném a régi mappába kapni az üzeneteimet. Miért dobta ezt a hibát? Hogyan tudom az új mappából átrakni a régibe az üzeneteket? Nagyon köszi a segítséget!
-
Shao
csendes tag
Sziasztok!
Következő a problémám Thunderbird 24.1.0-t használok ubuntu alatt csatolmányt szeretnék küldeni a hálózaton elhelyezett mappából, sajnos Thunderbird alatt nem látom a hálózatot. Hol lehet ezt engedélyezni?
-
kispx
addikt
-
mackotestver
csendes tag
válasz silvergod #5400 üzenetére
Szia!
Az utánhúzás után nekem 2 levelet jelzett, de azóta se kép se hang...kicsit bosszantó, mert amikor belemélyedek a munkába, akkor nem kapcsolgatok ide oda, hogy jött-e új levelem, és csak magyarázkodok, ha rám telefonálnak ....ami érdekes, hogy XP-n semmi gondom nem volt, ez csak win7-en jött elő.....
Samsung A52s, Kindle Touch, TP-Link Archer C6
-
bati1989
csendes tag
válasz spiritex #5397 üzenetére
A Mozbackup-ot próbáltam már, kimentettem, aztán vissza raktam a profilt de ugye a helyzet nem változott mert mindent vissza rakott. Hol találom azt a fájlom ami valószínűleg meghaladta a 4 Gb-t? Am érdekes mert be van állítva három mail cím, egy már említett monornetetes, egy a cég honlapjához kapott mailcímekből, meg egy gmail-es, de csak a monorneteseket nem kapom meg.
Foxconn WinFast NF4SK8AA-8EKRS, AMD Athlon 64 3500+, 1024 mb Kingston DDR ram, ATI X 1650 Pro 256 Mb
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest