Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Én jó pár alkalommal hasznát vettem ennek a kieg.nek.
De most nem akarok itt magyarázkodni, hogy miért érdemes használni, meg nem is akarok senkit meggyőzni, hogy miért jó ez a kieg. Döntse el mindenki maga, hogy mi jó neki és mire van szüksége.Én csak arra akartam/akarok választ kapni, hogy nem-e tud valaki ehhez hasonló kieg.-t.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
jerry311
nagyúr
Nekem nagy fájdalmam az AdBlock. Valami memory leak baja van az AdBlock Plus-nak, mert itten nálam azzal idővel megzabál 4-500 MB RAM-ot és csak a Firefox újraindítása segít. Sima AdBlock-nak nincs ilyen baja. Linkification halott. Connect to address halott. Tabmix plus is halott.
-
-FreaK-
veterán
Dehülye vagyok.. naponta nézem azt az oldalt otthon most meg eszembe se jutott, pedig már láttam h fenntvan a portable és a sima is az új betából.. köszi azért
hoppá, mégsem ff2ből volt portable, ff3b3-ból itt is csak a telepítős van fennt. Nah mindegy felrakom itt melóban ezt, de otthon ff2 miatt kéne mindenképpen a portable.
[ Szerkesztve ]
-
Laslow
senior tag
A középső gomb alapból új fülön hozza be a linkeket, nem?
Nekem az Előző oldal, Következő oldal, Lap bezárása és Frissítés, ami egyelőre fontosnak tűnik. Felgyorsítja a böngészést, már bele is szerettem."A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest