Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Winner_hun #48464 üzenetére
ˇHˇú ez ˇduˇrvˇaˇ, méˇgˇ nˇeˇm láttˇam ehhˇez hasonˇˇlóˇtˇ.ˇ.ˇ.ˇ
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most nézem, nincs külön topikja a Pale Moon-nak? Sok év Firefox után, kísérleti jelleggel nemrég váltottam, és szerintem fantasztikus böngésző lett a PM Már alig használom a FF-ot, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megy a váltás.
Úgyhogy aki elégedetlen azzal, amilyen irányba megy a Fox, annak mindenképpen ajánlom egy kipróbálásra a kistesót. -
törölt tag
sziasztok,
a firefox elkezdett zaklatni, hogy próbáljam ki az ios-es és androidos verziót. a felső csíkban jelenik meg az üzenet, tegnap kezdte. nem foglalkoztam vele, azt hittem, egyszeri dolog, de ma megint előjött.
gondolom about:config-ból valahogy ki lehet ezt irtani, tippeket várok -
törölt tag
nálam eddig ez 100%-ban működik: I don't care about cookies
-
törölt tag
valaki használ 2 firefoxot párhuzamosan a gépén?
nálam az ESR van fenn, de szeretném mellé felrakni a "normál" verziót is, nem fognak bekavarni egymásnak? -
törölt tag
-
törölt tag
végre rászántam magam a 29-re frissítésre, hiba volt
eléggé csúnyácska lett, ráadásul a crome-ra próbál hajazni, ami nagy mínusz pont.
a testreszabhatóság meg, no comment...most azt nem tudom, hogy próbálkozzak mindenféle "classic theme restorerrel", vagy csak simán húzzam vissza a 28-at.
ajjaj de nem hiányzott ez...szerk: ráadásul felül vagy 10 pixel magas kihasználatlan felület van, mire gondoltak a "dizájnerek" vajon?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
igen, guglizás közben kezdtem arra gyanakodni, hogy az intel vga driver okozza a hibát, de aztán láttam, hogy nvidia kártyákon is előfordul ez a hiba. elég rákeresni pl. a "firefox start blue screen"-ra, és jönnek szépen a találatok (sajnos).
nem akarom mindenáron a firefoxot kikiáltani bűnbaknak, mivel hosszú évek óta elégedetten használom, de van egy olyan gyanúm, hogy ez most az ő saruk.
-
törölt tag
na engem is elért a firefox kék halál, pár naponta ff indításkor instant bsod
rövid guglizás után kiderült, hogy állítólag ez létező probléma, és a hardveres gyorsítás kikapcsolásával orvosolható.
btw nem ártana ezt a dolgot fixálni, elég rossz üzenete van annak, ha egy program direktben képes kékhalált okozni...a gép hibátlan, a következő programokkal teszteltem: memtest, intelburntest, furmark.
konfig: intel i3, 4GB ram, integrált vga, win7 64bit. -
törölt tag
válasz Steelmanus #31941 üzenetére
megnézem, kösz
-
törölt tag
vajon mitől lehet, hogy elég gyakran crash-el kilépéskor?
legújabb ff, csak adblock van rajta, win7 64bit.Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: firefox.exe
Application Version: 21.0.0.4879
Application Timestamp: 518ec3cc
Fault Module Name: xul.dll
Fault Module Version: 21.0.0.4879
Fault Module Timestamp: 518ec306
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 001c9789
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1038
Additional Information 1: a7aa
Additional Information 2: a7aa91f17ea749d42a4de3b390fa5b3d
Additional Information 3: a7aa
Additional Information 4: a7aa91f17ea749d42a4de3b390fa5b3d -
törölt tag
sziasztok,
kevés olyan probléma van, amit guglizással ne tudnék megoldani, de ez kifogott rajtam:
bizonyos oldalak megnyitásakor (opensubtitles.org, piratebay, stb.) a háttérben felugrik egy új reklám ablak, ezt szeretném valahogy tiltani.
a "block popup windows" be van pipálva, de ennek ellenére mindig feljönnek a reklámablakok.
legújabb ff van fenn, adblock lite, flash és java pluginek. -
törölt tag
köszönöm srácok
-
törölt tag
akkor meg lemondom a java-s internet bankomat és elmegyek egy olyan helyre ahol nem ezt az ipari hulladékot használják...
igaz, hogy nem nagy lóvéról van szó, de nem fogom a pénzemet rábízni egy biztonsági résektől hemzsegő pluginra.amúgy köszönöm, hogy próbáltál segíteni
-
törölt tag
sziasztok,
állandóan probléma van a java-val, időről-időre letiltja a firefox a java plugint, valami biztonsági veszélyre hivatkozva.
pedig a firefox is mindig a legfrissebb, és a java-t is most installáltam újra de nem jóinternet bankot használnám napjában többször is, de így nem megy
jó lenne ezt a problémát megoldani, mert imádom a firefoxot, sokéve használom, de ha emiatt nem tudok biztonságosan bankolni akkor uninstall lesz...
-
törölt tag
sziasztok,
az lenne a gondom, hogy ff alatt időnként megbolondul a scrollozás, ha felfelé mozgatom a görgőt akkor lefelé megy az oldal, és vica versa
kábé minden tizedik görgetésnél jön elő a gond.másik egérrel próbáltam, ugyanez a tünet.
próbáltam játszani az "autoscrolling" és "smooth scrolling" opciókkal, de semmi eredmény.környezet: w7, legújabb ff, és a következő addonok: flash, java, adblock.
-
törölt tag
válasz Steelmanus #26530 üzenetére
megcsináltam, így már minden oké, köszönöm
(az adobe-nak meg egy hatalmas tockos, hogy cfg fájlokban kellett turkálnom ahhoz, hogy működjenek a dolgok)
-
törölt tag
válasz Steelmanus #26524 üzenetére
nekem about:newtab-on volt, mégis jelentkezett a probléma.
-
törölt tag
mindekinek, aki segíteni próbált a fókuszvesztési problémával kapcsolatban: a flash a ludas, a plugint letiltva megszűnik a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #26491 üzenetére
eléggé tanácstalan vagyok, mert rengeteg topik megy a neten "firefox loses focus" témában, de megoldás sehol
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok,
mitől lehet az, hogy a firefox egyszer csak nem érzi az egérgörgetést és a billentyűleütést sem?
kb. fél percenként újra rá kell klikkelnem a firefoxra, mert folyamatosan elugrik róla a fókusz...háttérben nem fut semmi különös, frissen installált win7, legújabb ff, egy add-onnal (abp)
-
törölt tag
hali,
az előző verzióban volt egy olyan funkció, hogy "delete private data on exit".
ezt sehol nem találom a 3.5-ben, és eléggé hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest