Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz kranazoli #59719 üzenetére
Az az érdekes, hogy egy másik ismerős Win 10-én is megy. Itthon a családban 4 gép van. 2db Win 7-es és 2db Win10-es. Ebből csak az egyik Win7-es gépen megy beágyazva.
Arra is keresem a megoldást, hogy egy ilyen nem működő beágyazott videó esetén hogyan tudnám kinyerni a Youtube linket, hogy legalább a Youtube oldalán nézni lehessen a videót. Most "könnyű" dolgom volt, mert amelyik gépemen működik, ott könnyűszerrel nyitható az eredeti oldal így a link is megvan. De ahol nem indul, ott hogyan jutok a linkhez???Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Fandango
veterán
válasz kranazoli #58983 üzenetére
Most nem fogok neked keresni konkrét linket, de volt botrány körülötte 1-2 éve amikor felvásárolta egy cég, mert kiderült, hogy átengedi a reklámokat ha valaki fizetett érte.
Nem véletlenül írtam, és csak neked akartam segíteni, de ha nem kérsz belőle, akkor azt csinálsz amit akarsz.
Úgy bírom amikor valaki ilyen mentalitással fórumozik.
-
Cs1csó
félisten
válasz kranazoli #58985 üzenetére
Szerintem tök fölösleges program lett főleg az utóbbi időben vált azzá de látom te MINDENKIVEL harcba szállsz a védelmében sőt még REKLÁMOZOD is a fizetős opcióját amire aztán tényleg semmi szükség nincs
Kismillió ingyenes identitás védő kiegészítő van erre fizetőst ajánlgatsz, ne tedd legalábbis NE itt.
Csak nem a Ghostery-nak dolgozol?
[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
válasz kranazoli #58983 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm.
Ellenben most volt időm, és a uBlock Origin-t azt "kukáztam".Ebben igazat adok, ez teljesen jogos és köszi a tippet!
Maradt a 2db Nano.
Egyébként a Ghostery-n van egy aktív Plus opcióm.
Amíg az le nem jár, addig biztos marad.500 ft/ 2 hónap
Why?
Kíváncsiság. Semmi több...
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Fandango
veterán
válasz kranazoli #58945 üzenetére
Nano Adblocker és uBlock origin egymás mellett teljesen felesleges, hisz ugyan azt tudják.
Ezen felül a Ghostery sem kell, mert az előzőek tudják azt amit ez is, sőt a Ghostery elvileg még át is enged reklámokat.
No Coin se kell, mert Nano-ba vagy uBlockba lehet ilyen listát berakni, és nem kell külön addon.
Gyanítom, hogy ezek is teljesen feleslegesek Privacy Badger, Privacy Possum az előzőekre alapozva.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kranazoli #58924 üzenetére
Egyre jobb... szerencsére a blikken ritkán írnak firefox témában
Az első hír amúgy "2019.03.24. 10:07" dátummal rendelkezik, mielőtt valaki komolyan veszi és 66.0.1 illetve 60.6.1 ESR verzióra "kell" frissíteni.
A másikat meg nem is érdemes kommentálni.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Krystal_s
addikt
válasz kranazoli #58877 üzenetére
Ez is milyen érdekes, hogy pont most került bele a 66.0.4-re frissítés óta. (a kínai kereső)
About Baidu Search Update in Firefox - May 07, 2019 in Firefox
-
karlkani
aktív tag
válasz kranazoli #58572 üzenetére
Két profilt használok. A másikat használtam, amikor "besz@rt", ~11 előtt nem sokkal. Ez a profilom még vagy fél órán át jó volt utána, majd itt is előjött. Az előbb magától helyrejött böngészés közben, nem csináltam semmit (nálam nincs az a hotfix). Másik profil sajnos még nem jó...
-
kranazoli
senior tag
válasz kranazoli #58282 üzenetére
66.0.3
Firefox ReleaseApril 10, 2019
Version 66.0.3, first offered to Release channel users on April 10, 2019
FixedAddress bar on tablets running Windows 10 now behaves correctly (Bug 1498973)
Performance issues with some HTML5 games (Bug 1537609)
Fixed a bug with keypress events in IBM cloud applications (Bug 1538970)
Fix for keypress events in some Microsoft cloud applications (Bug 1539618)
Changed
Updated Baidu search plugin
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
kranazoli
senior tag
válasz kranazoli #57692 üzenetére
Ajánlom ezt:
A universal dark theme — compatible with Firefox 57+
https://overdodactyl.github.io/ShadowFox/#AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
EmptyParadox
senior tag
válasz kranazoli #57398 üzenetére
Esetleg ez: Play/Pause.
Bár kicsit félmegoldás. -
kranazoli
senior tag
válasz kranazoli #57397 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm, mert elkezdtem keresgetni újra...
Na, szvsz. Automatikus qrva sok van. Suspenders, ...
De engem olyan érdekel, mint a mute tab (kis hangszóró ikon). Ne némítsa, hanem pause-olja. Lehet én vagyok a nagyon balfasz, de ha az API engedi én ezt alapból beletenném vagy a Fox-ba, vagy a YT add-on-ba.
Szóval, e mellé egy play és pause egyben ikon.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz kranazoli #57224 üzenetére
A Kaspersky free semmit sem dobál és nem reklámoz persze a telepítés utáni első gép restart után érdemes a Programok és szolgáltatások közül a KASPERSKY SECURE CONNECTION nevű kis programot ami egy önállóan települő ezért önállóan is eltávolítható cucc-ot törölni és kész is .
Avast Free-nál pedig egyszerűen a tűzfalban tiltani kell az AvastUI csatlakozását és akkor ha megnyitod a főablakot nem lesz alul reklám és nem is fog dobálni semmilyen telepítsd a chrome-ot stb. dolgot.
tapasztalatból mondom mivel jelenleg ez a két termék a legjobb ingyenes védelem - a Windows 10 beépített saját védelme mellett - és mindkettő volt/van a gépemen/gépeimen.
Ha ezt a Kaspersky Secure Connection-t a telepítésnél már mellőzni lehetne akkor jobbnak tartanám az Avast Free-nél ahol ugye a telepítésnél a MINIMÁLIS módot választva csak a 3 legalapvetőbb védelmi modul fog települni a sok bloatware nem és persze ha a pipát kiveszed a chrome/ccleaner elől akkor azok sem és után ha tiltod az AvastUI-t reklám sem lesz soha.
-
Cs1csó
félisten
válasz kranazoli #57210 üzenetére
Sajnos örülök, hogy rátaláltam erre a Checkmarks nevű kiegre, ez a hiányosság - ami a Chrome-ben nincs - egyértelműen 100%-ban az FF fejlesztőinek a sara, gondolom írtak már rájuk hogy hé csináljátok már meg hogy úgy legyen mint a Chrome-ban hogy egy új eszközre való szinkronizálásnál a faviconok is szinkronizálódjanak de úgy látszik ez meghaladja a képességeiket mint, az is hogy a fordításnál egy azon időben 2-3 vagy több szótárt is tudjon alkalmazni. Hiszen tipikus, hogy sokan anyanyelvükön gépelnek - pl. magyar - de mellette kismilló angol szót is használ stb.
SŐT vegyük s svájciakat: német, francia, olasz és mellé gondolom a világnyelv angol simán lehet pörögnek egyszerre akár 3 nyelven is.Ezeket kellene megcsinálni nem a különböző telemetriás szarokat építeni bele mert sajnos a duma mögött az adatszívással ők is jól állnak.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz kranazoli #57213 üzenetére
Akkor következő alternatíva:
Ha HTML-ben exportálod, akkor a faviconokat is elmenti.Én, amúgy az egy az egyben profilmásoláson kívül más megoldást nem nagyon szeretek, mert tuti, hogy valami apróság (about:config beállítás, userchrome...), vagy valami más el fog tűnni.
[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
válasz kranazoli #57172 üzenetére
Hali!
Egy picikét maradjak(unk) még a favic-on témánál.
A Checkmarks addon, jó. Igen, minden amik elhangzottak "róla" igazak.Ha végzett a checkmarks a favicon-ok "szinkronizálásával"; feloldásával, stb... nem tudom milyen mozaik szót használjak, ...
- hol tárolja utána a Fox a favoc-onokat?
Mert gondolom én, csak letölti vhova a gépre, vhova a profilba? Ezt a fájlt, nem lehet újratelepítés után felhasználni és/vagy használni?
(azért akinek 2k, vagy legyen csak több száz könyvjelzője és már évek óta kb. 90%-a úgymond konstans, állandó, ... csak-csak lehetne használni vhogyan ezt a fájlt?!)
-
Cs1csó
félisten
-
kranazoli
senior tag
válasz kranazoli #56680 üzenetére
Vmi ilyesmire gondoltam: https://support.mozilla.org/hu/kb/miert-nem-mukodik-java-silverlight-es-az-adobe-acr
Miért nem működik a Java, Silverlight és az Adobe Acrobat bővítmény?
De azért köszi fiúk!
-
kranazoli
senior tag
válasz kranazoli #43759 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm. Egyelőre találtam egy működőt 40.0.2-vel is.
Classic New Tab Restored 2.0.1-signed
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/classic-newtab-restored/?src=apiAsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Kékes525
félisten
válasz kranazoli #43673 üzenetére
Ez nem azt tudja, de azt igen amit igazából akarsz. Az összes lapon amit megnyitsz képes keresni: Fastest Search - Browse/Shop Faster! 3.31.1-, ha nem zavar, hogy a Mozilla még nem szignózta. A példa képen a kékes szóra kerestem az összes nyitott lapon. Oda megy a pozíció, ahová klikkelsz.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
MODERÁTOR
válasz kranazoli #43673 üzenetére
Szia!
Esetleg ezek?
https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/fastest-search/
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/findbar-tweak/Egyiket sem próbáltam, de valami ilyesmiről írnak...
"Find in All Tabs" tool"
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
-
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #43113 üzenetére
Ertem, csak ezert a FEBE-t nem rakom fel, marad mas megoldas.
Nem tudom hogy miota nem hasznalod a YT centert eleg sokat valtozott mar, alap hasznalatnal nincs vele gond, en is csak par opcioja miatt hasznalom, semmi extra igenyem nincs a videok lejatszasaval kapcsolatban. -
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #43107 üzenetére
Kiprobaltam a YouTube Plus 0.3.0-at es az tudja amit szeretnel, vagyis letudja tiltani a csatornak automatikus lejatszasat.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #43107 üzenetére
Olyan kiegészítőt ismertek, ami YouTube-on, nyitó oldalon, csatorna oldalon akinek van csatorna bemutató videója és az automatikusan indul, az ne induljon el?
En a YouTubeCenter Developer Version-t hasznalom, de ez sem tokeletes mert a YT osszekototte a videok automatikus lejatszasat a csatornalista automatikus lejatszassal es ez a bovitmeny nem tudja szetvalasztani.
Viszont (#42469) Ozrych amikor ajanlotta a YouTube Plus-t akkor kiprobaltam es az szet tudta valasztani az automatikus lejatszast, de azzal mas problemam volt, igy maradtam a YT Centernel.
Mellesleg a YTC-nel amikor jatszok le egy videot es manualisan az oldalon ki-be kapcsolom az Automatikus lejatszast, utanna mar jo, de csak addig amig nem torlom a sutiket. -
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #32172 üzenetére
14. Letöltéskezelő Finomhangoló (v0.9.8) — Lehetővé teszi, hogy a Letöltéskezelő egy lapon vagy az oldalsávon jelenjen meg és pár további megjelenítési beállítást is elérhetővé tesz.
Ezt mikent kell keresni, mert sehogy nem talalom, mi az angol neve?
(#32175) Baldrick Greasemonkey 1.9 + YouTube Center szkript parossal kikapcsolhato a puffereles.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz kranazoli #32172 üzenetére
3. Bookmark Favicon Changer (v1.74) — Jobb kattintás a könyvjelzőn a favicon cseréjéhez.
19. Stay-Open Menu (v2.0.1) — Facilitates opening multiple items from the Bookmarks Menu and various other bookmark/history related dropdown menus.Ha a hármast csak most tetted fel, akkor szerintem a másikban lesz. De letiltva az összeset, egyesével engedélyezve kiderül.
-
DS39
nagyúr
válasz kranazoli #32170 üzenetére
nem is nagyon érdemes, mert a fejlesztő nem frissíti tovább. meg amúgy is szépen el lehet vele b.szni a könyvjelzők faviconját. ezért használtam én a SQLite Manager-t hogy ürítsem az összes tárolt favicont. (így mindegyik aktuális lett)
egyébként hunfatal-lal értek egyet, favicon törlés nem Firefox alapfunkció, kieggel lehet csak, biztos van/volt olyan kieged, ami ezt tudta, és már esetleg nem, vagy pedig alulra került mint inkompatibilis kieg. (másra nem tudok gondolni)
a Favicon Restorert csak egy dolgot csinál, hogy a szaggatott négyzetes alap icont, lecseréli az FF9 (kb.) előtt használtra, arra a fehér lapocskára. ennyit tud, és ezt sem 100%-ban, mert pl a bal oldalra nyitható könyvjelző ablakban már nem cseréli ki, csak a rendes könyvjelzők menüben, és eszköztáron, ill. a tabon.
(de még mindig ez a legjobb erre szvsz, mert a címsorba is visszarakja a földgömb helyett)szerk: a listát látva lehet a Greasemonkey egy scriptje tudta ezt korábban, másra nem tudok gondolni. (azzal elég sok mindent lehet befolyásolni)
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz kranazoli #32168 üzenetére
továbbra is úgy hiszem, hogy nem erről a kiegészítőről beszélsz.
ezzel a kiegészítővel (Favicon Restorer) az életben nem lehetett törölni, és képfájlból beállítani favicon-t. konkrétan ezt a kieget feltelepíted és annyi. semmi beállítási lehetősége nincsen.
amelyik kiegészítő azt tudja, amit most leírtál, az a Bookmark Favicon Changer
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz kranazoli #32162 üzenetére
ezt a kieget mondod? [link]
mert ez csak a négyzetes ikon helyett teszi be a régi üres lap ikont, ha nincs az oldalnak faviconja.
a PH ikonjával semmi gond. (és ez a kieg azt nem is módosította eddig sem)ha beragad egy favicon és nem akar frissülni az aktuálisra, arra ez a megoldás:
[link][ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #31956 üzenetére
Amikor eloszor neztem meg az oldalt probakeppen, (W8 alatt voltam) rendesen megnyilt az oldal, es gorgetni is lehetett. Viszont az elavult videokari miatt a W8 alatt az FF 21-ben nincs hardveres gyorsitas csak ha buheralok az about:config-ban. Valtottam W7-re es itt mar nalam is jelentkezett a hiba.
-
Fandango
veterán
válasz kranazoli #30449 üzenetére
YouTube Center, ez szerintem jobb.
-
-
mrszitya
senior tag
válasz kranazoli #28181 üzenetére
Elviekben aktiválniuk kéne a beépített pdf-olvasót és a click-to-play funkciót (utóbbi cucc nem fogja engedni a pluginek - tehát a flash, silverlight, java és egyéb elemek, meg pdf-ek futását felhasználói beavatkozás nélkül.) Fejlesztőknek elkészül a fejlesztői eszköztár és lesz parancssor.
-
Mikiller
aktív tag
válasz kranazoli #28084 üzenetére
Steelmanus a #28018-ban linkelte a képet, hogy nála azt a java kiegészítőt akarja installálni, amikor rámegy az oldalra.Amikor én megyek rá, nekem nem jön fel az az ablak a java-hoz. "com.fluendo.payer" nevű és azt akartam megkérdezni, hogy hogy lehet ilyen külön alkalmazást felrakni a java-hoz manuálisan.
Mindegy, mert ha neked sem megy, akkor valószínű az új flash-el van baj, az van nekem is. -
laca000
őstag
válasz kranazoli #28054 üzenetére
Nem jó sem Firefox-al, sem Explorerrel, Explorernél legalább bejön a Vatera kezdőoldal, utána, mikor be szeretnék lépni, csak tölt, és kész..
Mozillánál meg, be sem jön a vatera, készítettem új profilt Mozillánál, de nem segített semmit!
Továbbra sem jó!
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
mrszitya
senior tag
válasz kranazoli #27885 üzenetére
"Eddig a Google mintájára három fázist lehetett elkülöníteni: a Nightly volt az előzetes, a korai fejlesztési szakaszban lévő koncepciót érhettük itt el, a második fázis volt a Beta, ahonnan a már a nagy nyilvánosságnak is szánt tesztváltozatok voltak elérhetőek, illetve az utolsó változat a Final, ami a kész, stabil verziókat jelölte. Ez a rendszer most már négyeleművé vált az Aurora megjelenésével. Ez a változat a Nightly és a Beta közé épül be: már nem annyira kezdetleges, inkább csak koncepcionális, mint az előző, de még nem is igazán alkalmas a nagy tömegű tesztelésre, mint a béta-verzió." (ITcafé)
Egy bővebb cikk ezekről: http://firefox.hu/2011/05/07/uj-vizeken-a-firefox-aurora/@BullZeye, DS39
Azért én hadd védjem meg őket:
A 3.6 óta "kismillió" kisebb, nagyobb fejlesztés történt, sokkal jobb lett a memóriakezelés, sokszorta gyorsabban bootol még sok kiegészítővel is, felgyorsult a javascriptek futtatása, megjelent a html5, webgl, a sync, egyszerűsödött/fejlődött a gui, stb.
Az electrolysis projektért valóban kár, de ez van sajna, remélem majd valamikor újból bele vágnak. Cserébe azért van Memshrink, Snappy egyelőre.
(A felhasználók 99%-ának talán fel se tűnt, hogy nincs favicon a címsorban, engem is csak 5 percig zavart, úgyis ott a tabokon. A http eltűnésével ugyanez a helyzet.)
A stabilitás (nálam) nem tökéletes, ne akarjátok látni a crash-listámat. Viszont átlagos használat mellett nincs vele probléma.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz kranazoli #27889 üzenetére
Favicon 1ébként megint olyan, ami 1db addon és kész. Elfér, probléma kikerülve.
ez azért a Mozilla szégyene hogy egy felhasználó ezt kell írja.
minimum opciós lehetősségként kellett volna csak megoldani hogy akinek kell így, akinek nem úgy használja.
érdekes a görgetésből is kétféle megoldás van, én döntök, az hogy alul vagy felül vannak a fülek, én döntök, a mostanában berakott frankó újításaikban meg rá vagyok kényszerítve. mintha nem is ugyanazok fejlesztenék
- kép mögötti sötét háttér -> kieg kell / css módosítás
- üres lap ikon váltás -> kieg kell
- címsor favicon off -> kieg kell
- új eszköztár (beragadó) gombok -> kieg kell / css módosítás[ Szerkesztve ]
-
S-Attila
senior tag
"Ezért is kérdem, hogy most akkor Én ennyire rosszul tudtam ezt a fejlesztési fázis információt?!"
Szerintem nem. Én is úgy tudom ezt, hogy attól, hogy ma megjelenik egy feature a Nightlyban, még semmi sem garantálja azt, hogy az benne lesz a 12 + a jelenlegi fejlesztési ciklusból hátralévő számú hét múlva megjelenő stabil verzióban.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
64Bites FF-nek kéne lennie a legutolsónak, így is a legnagyobb probléma, ha 400mbnál több memóriát eszik, ha meg még áttérnének a 64bitesre, kell a fenének, hogy 4 giga memóriát leakeljen egy bugos kieg.
Sokkal inkább azt kéne már (kb 5 éve) megcsinálni, hogy több magot kihasználjon FF, mert röhej, hogy többször előfordult, hogy 25%on pörgött régebbi proci.
Valamint amit már konkrétan 2 éve halogatnak, hogy az UI teljesen külön váljon a taboktól, és ne akadjon be egy sima oldalbetöltésnél egy-egy UI animáció. Az, hogy elvetették teljesen az ötletet, hogy tabok külön processbe fussanak mint Chromenál meg egyszerűen nevetséges.
Ehelyett ilyen szarokkal pepecselnek, hogy akkor most legyen favicon vagy ne, aztán kiveszik, könyörgöm kinek ártott a favicon a címsorban?
És akkor még sorolhatnám az idegesítő dolgokat ... de FF4 óta tényleg alig-alig innoválódtunk, pedig hány verziót is ugrottunk?
Az új UI-t is már betervezték 13as FF-re abból se lett semmi, de még Nightly 17nél sincs berakva.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz kranazoli #27883 üzenetére
Nightly -> 6 hét -> Aurora -> 6 hét -> Béta -> 6 hét -> végleges
De aszittem azért ilyen alap dolgokkal tisztában vagytok. Nightly nem egy külön FF release, ez olyan mint a pre alpha, beleraknak valamit naponta változnak dolgok benne, ki-be szedegetnek jó és rossz dolgokat. Itt 5-6 hónappal előbb belerakják az új js motorokat miegymást. Ezért jó ezt használni, mert alapvetően jobb, csak mostanában elkezdték lerombolni. Úgyhogy ha szidok valamit, akkor azzal a) vagy ti is szívni fogtok, mint a csodálatos "védjük a magánszférát, ne legyen kép HTTPS-eknél".
Vagy meggondolják magukat, és végül józanész dönt, és kijavítják a saját hülyeségüket.
Pl ti láttátok valaha is, hogy mozgatni lehetett a tabokat animációval? Nem, mert Nightlyban elbukott, max auroráig jutott. Nagyon jó dolog volt, csak idióta módon megvalósítva.
Stabilitással sose volt gond, FF4 óta 1x, ha összeomlott FF.
Kiegek meg ugyanúgy mennek mint full rlsnél, vagy működik valami, vagy nem.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
DS39
nagyúr
válasz kranazoli #27805 üzenetére
nincs másik kettő, csak másik egy (kicsit hülyén fogalmaztam meg azt a mondatot)
szóval a kieg ahhoz kell hogy legyen favicon, a css csere meg az eszköztárhoz.
ez utóbbi megoldása kicsit macerás, mert stylish scriptből nem sikerült megoldani hogy felülírjam azt, így maradt a csere.
szóval
Fox telepítési könyvtár, omni.ja fájlon belül (TC-rel meg tudod nyitni):
chrome\browser\skin\classic\aero\browser\ az itt lévő browser.css-t kell kicserélni a 13-aséra. (XP esetén ..\classic\browser -ben van ugyanez)ennek a megoldásnak az a hátránya, hogy ha mondjuk frissül a 15-ösre, akkor megint ki kell majd cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #27712 üzenetére
OK. Nekem a 8-as van de csak disznek. Nem neztem meg alatta mert gondoltam hogy szaggatni fog. Raadasul ma feltettem a legfrissebb flasht de az IE ala mar nem telepiettem.
Termeszetesen a protected mod kikapcsolva.(#27713) jobbacsabba Sejtettem hogy valamilyen kieg bekavarhat, de ma mar nem kell a fasterfox anelkul is "gyors" a bongeszo, persze biztos lesz meg gyorsabb is.
-
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #27707 üzenetére
Felette irtam valahol hogy Neki szerencseje van hogy ezzel a problemaval nem kell szembesulnie. En csak azert valaszoltam offba, mert letezo problema es ide tartozik.
Chrome sosem fog mar a gepemre kerulni meg akkor sem ha fizetnek erte. A 15 stabilt tettem fel nem olyan regen, hasznaltam, majd egy Chrome nelkuli ghost fajlal bucsuztam tole. Olvasom a Chrome topikot, ott sem fenekik tejfel az elet, egyre tobben panaszkodnak ugy mint itt hogy kivesznek jo ficsoroket, problemas a sajat tulajdonaban allo YT videok a sajat fejlesztesu Flash-el lejatszani, fagyogat, es merhetetlenul zabalja a memoriat stb.
Amugy is a minimalista dizajn utalom, nem kell a csili-vili sem, de azert legyen mar valamilyen kinezete. Megtiltottak a kulso kiegek hasznalatat, persze hagytak kiskaput, vagyis megis fel lehet telepiteni csak kerulo uton. -
Fandango
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok