Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Sziasztok fiúk, lányok!
Régóta nincs kérdésem, mert 1.) vagy elvagyok azokkal a kisebb idegesítő fox tulajdonságokkal, melyek néha felütik a fejüket, vagy 2.) egyáltalán nincs semmi problémám. 3.) időm sincs annyi már fórumozni, csak átfutom amiket írtok, ...
Letöltöttem a Firefox 20-as verziót, amely bár hivatalosan még nem jelent meg, de már a release frissítési csatornát használja, szóval már csak nagyon kicsit fognak hozzányúlni a fejlesztők.
Aki már használja a 20-ast az már ismeri az új letöltési funkciót benne. Az lenne a kérdésem, hogy a letöltési box-ból, dobozból, ... nem lehet vhogyan egy gombnyomással eltüntetni a history-t?
Töltök fel képeket:
Ha vki tud vmi okosságot ezzel kapcsolatban legyen szíves ossza már meg! Köszönöm!
Ui.:
Most megnéztem újra. Lehet, hogy Én bénáztam és lehet. Most mintha úgy működne ahogyan gondoltam.
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok