Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz mrszitya #35199 üzenetére
inkább a böngésző eszköztár helyfoglalása a gáz (de ezt nem mindenki használja), az már a 26-osban vastagabbnak tűnik mint egy évvel ezelőtt.
a tabok csak 1-2 pixellel lehetnek magasabbak mint most. az nálam még "belefér".
gyorgytan: a hardveres gyorsítás kikapcsolását próbáltad?
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz mrszitya #34878 üzenetére
Az a baj, hogy amit itt felsoroltál mind a 4.0val jött be, és mint írtam, 3.6->4.0 volt utoljára nagyobb változás.
4.0nál megígérték, hogy jön max 1 éven belül a több magos proci támogatás, azóta is jön.És igen, képesek vagyunk alkalmazkodni, szóval megkérlek, hogy ha eddig a bicikliden, autódon, buszon kör alakú kerekeket használtál, kezdj el háromszögeket használni, és alkalmazkodj az új dolgokhoz.
Memóriakezelés pont egy olyan dolog amit az emberek 99,999%a le se szar, mert nem azért van a gépében 8-16gb memória, hogy amiatt aggódjon, hogy most 900 mega memóriát eszik. Ha ennél többet, ott 99,9999% hogy valamelyik kieg leakel neki, vagy csinált valamit about:configban amit nem kéne.
Nyílt forráskódú, és az esetek 90%ában visszautasítják akármit is javítana (tenne hozzá pluszban) rajta az ember, nem véletlenül kénytelen az ember CSS-t használni.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Steelmanus
addikt
válasz mrszitya #34862 üzenetére
Gondolom hasznalod a Chrome-ot is a Firefox mellett, igy valoban nem olyan szembetuno ha egyre butul a bongeszo, kinezetre legalabbis, hiszen a altalam olyannyira utalt minimalista stilus fele vette az iranyt az FF.
Sokan hasznaljak ugy a bongeszoket hogy a Chrome az elsodleges es amit nem tudnak elerni a Chrome-al pl letoltes a YT-rol, akkor folyamodnak az FF-hez, igy valoban ertheto ha eleg a minimalista tudas.
Egyetertek BullZeye-el, es a többiekkel is akiket haraggal tolt el ez a fajta "nyirjunk ki mindent" elv. -
addikt
válasz mrszitya #34862 üzenetére
Hát pedig elég értelmesen írt le valós dolgokat, szóval akkor az nem divat szidás, a te válaszaidban viszont nem volt semmi konkrétum. Nem mondta, hogy rossz, azért használjuk mert jobb mint a többi és az meg természetes ha nem tetszik amikor visszafejlődik. Ebben mi a rinyálás, a szemed előtt zajlik a funkciók eltávolítása amiről szó volt a topikban jópár verzió óta. Én pl szintén használom a kiegészítő eszköztárat is és nehéz felfogni, hogy a fejlesztés iránya az, hogy mindent eltávolítunk ami eddig volt. Nem jön a helyére semmi, vagy valami értelmes indok, csak egyszerűen azt mondják hogy ez se kell, meg az se kell. Az hogy te eddig sem használtad a kivett funkciókat, a többieket nyilván nem vigasztalja.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz mrszitya #33787 üzenetére
Köszi, rossz helyen volt. Pedig ezt írtam itt korábban "átmásoltam a Plugins mappát a c:\Users\My\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\ mappába és így már működik" miközben úgy nem jó. Meg Steelmanus is ezt az útvonalat írta [link] azt nem hogy a profilon belülre.
Na most már jó, itt felismerte:
c:\Users\My\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\yvrv77wb.default\Plugins\np-mswmp.dllRyzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Csazsol
senior tag
válasz mrszitya #33775 üzenetére
Szia!
Igen minden törölve.
Chrome-mal sem megy. Ugyan ez a hibajelenség.Ketten vagyunk e nagy világban.
A vateran is tudok böngészni, keresni stb... Csak a bejelentkezés (reg sem) sikerül. ssl probléma.
Vagyok
-
Steelmanus
addikt
válasz mrszitya #33775 üzenetére
Mennyi a RAM merete a gepedben? Ha legalabb 4 GB akkor mar ajanlott az x64-es rendszer, mert az x86-os rendszerek csak 4 GB-ig latjak a memoriat, am ebbol le kell vonni a VGA memoriat mert azt is meg kell cimezni, + a tobbi osszetevoket pl vincsi SSD is meg kell cimezni, de tolem ezt sokan joval jobban letudjak irni. A lenyeg hogy a rendszermemoriabol annyi vonodik le amennyit mas eszkoz hasznal memoriat, es csak a maradek marad az x86-os rendszernek. Lehet hogy ez volt akkor az oka a sok osszeomlasnak. Lehet irtad is csak nem vettem eszre hogy x86-ot hasznaltal, en pedig a kezdetek ota x64-et igy nalam ezert nem volt problema.
Orulok hogy sikerult megoldanod a dolgot. -
Szabikaa20
őstag
válasz mrszitya #33679 üzenetére
Már megoldottam! Bövitmenyek között volt olyan hogy "Extension manager" vagy valami hasonló azt letiltottam és nem csinálta tovább...aztan engedélyeztem akkor megint!Aztan kitöröltem és mostmár minden okee!De amúgy az már régen ott volt mert ki volt irva hogy utosó frissites 2011...stb Szóval nem mostanába került az oda!A “browser.search.defaultengine” pedig az "Ask" volt ami szintén idegesített és azt javította "google"-ra. a többi eredeti állapotban volt a “Keyword.url”-t pedig nem is találta... Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
válasz mrszitya #33673 üzenetére
Sajnos sikertelen... about:config nem segített,mert ott nem talált ilyent.Azt a két progit meg lehúztam feltelepítettem mindkettöt lefuttattam találtak is sokmindent,de sajnos ez sem segített... :/ Egyéb ötlet???
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
-
madrac
senior tag
válasz mrszitya #33440 üzenetére
Már jóideje katasztrófa az FF memória felhasználása, de úgy látszik csak az a fontos, hogy 2 új apróság miatt gyorsan verziót tudjanak ugrani, az már nem, hogy hány új durva hibát raknak bele és azokat mikor javítják ki. Szerintem nem csak a képekkel van baja, hanem minden tartalommal, pl. a letöltések is mintha ott maradnának a memóriában. disk cache 0.
Egész nap ment ma az FF a gépemen és most 1,3 GB-ot eszik a RAM-ból! Elképesztő! -
Steelmanus
addikt
válasz mrszitya #33531 üzenetére
Ertem akkor nem vacakolok vele. Amugy beleolvastam itt egy kicsit: CCleaner has removed sound
-
Steelmanus
addikt
válasz mrszitya #33522 üzenetére
Visszatettem a CCleaner 4.04 verziot a jo az hogy most az videoablakban nem is engedi atallitani a hangerot egyszeruen nema marad es hangot sem lehet szabalyozni.
Vicces azt olvasni egyébként, hogy az emberek azt sem tudják, a YT ablakon hogy kell visszaállítani.
Ezt nekem szantad? Mert akkor nem vacakolok a CCleaner telepitgetessel.
Egyebkent:
v4.06.4324 (25 Sep 2013)- Improved Internet Explorer DOMStore cookie cleaning.
- Enhanced Firefox Internet History cleaning.[ Szerkesztve ]
-
-
mrszitya
senior tag
válasz mrszitya #33488 üzenetére
Fő gépemen Intel gpu, meg Nvidiásra beállított Firefox mellett is sikerrel reprodukáltam a problémát.
A másik, csak integrált gpu-s gépemet is sikerült összeomlasztani. Image-heavy oldalakkal + két aktív YT-videóval, >90%-os memória-kihasználtsággal (abban csak 2GB RAM van). Inteles, a hardveres gyorsítás tiltva van benne, ha erőltetettre teszem about:configban, akkor se tud semmit csinálni html5-ös tesztekkel (nincs újabb driver - és nem lesz hozzá). Szóval hw gyorsítás talán nem befolyásoló tényező. (Csak megjegyzem, Flash protected módban van ezen a gépen, és csak pár addon van a FF-ban.)
Optimusnál annyiban tévedtem, hogy ha Nvidiára van állítva Firefox, akkor mégis jelzi a videógyorsítást a kis tálcaikonján. (Korábban nem így volt emlékeim szerint, talán az aktív protected mód miatt a Flashben - nem volt jelzés, vagy tényleg csak nem vettem észre.) Intel gpu esetében viszont Flash működése közben sem látható semmi Nvidia ikonján, így talán, nem is akarna/tudna váltani másik gpura.
Szóval nem jutottam előrébb, sajna... Köszi mindenesetre a tippeket, @Steelmanus!
Egyelőre feladom a kísérletezést, de a 26-os aurorát majd felrakom. Kíváncsi leszek...
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz mrszitya #33472 üzenetére
Nemreg irtad:
Ha már beletették és alapból aktív, ráadásul már a driverek is (Intel beépített + Nvidia = Optimus)
Nekem inkabb ez a gyanus, vagyis hogy amikor terhelest kap a gep pl flash akkor atvaltana az erosebb hw-re es az is lehet az oka hogy kapasbol kifagy. Ez csak egy tipp.
Ha hasznalsz YouTube Center -t abban a hw gyorsitas mire van allitva, remelem nem GPU-ra hanem Direct-re.[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz mrszitya #33474 üzenetére
mikor HDDt használtam, én RAMDisken használtam! erős változás volt.
már ssdt használok (kettő éve), így se ramdisk vs memóriában nem érzek különbséget.. [mert UGYANAZ ]
csak a ramdisk miatt ugye hozzáférsz a fájlokhoz konkrétan, a memóriából meg nem tudsz csak úgy kimásolnia lényeg szerintem ha van "" felesleges ram "" a gépben, akkor alap a memóriába helyezés
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz mrszitya #33472 üzenetére
logouton vannak az általam használt módosítások, kiegek
direkt csináltam, így nem felejtek ki semmit ((pl másnál is telepítek és pont kellene valami ))de ezt is beleírom akkor magamnak.. mert ez hasznos
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Steelmanus
addikt
válasz mrszitya #33462 üzenetére
Visszatettem a 24-es stabil kiadast es kiprobaltam amit adtal linkeket:
http://balatonhomesingatlanblh07.blogspot.com
http://www.mapcrunch.com/gallery (ezt nagyon utálja)
http://www.theatlantic.com/infocus/2011/03/earth-hour-2011/100035/
http://pixdaus.com/
http://www.npi-news.dk/ Jelszot ker
http://shop4lol.viralprints.com/Minden linkelt oldalrol megnyitottam egy uj fulon egy nagymeretu kepet is ahogy irtad, es scrolloztam is, a earth-hour-2011-en pedig kapcsolgattam a fenyeket is.
Bekapcsolt hwgyorsitas mellett tettem ezt.W7 x64, 7790 kari, 13.10 Beta2 driver, Adobe.Flash.Player-11.7.700.224, ProtectedMode letiltva.
Az FF Bealltasoknal a lemezcache 0. Ezeket a modositasokat eszkozlom az about:config-ban.Fontok:
gfx.content.azure.enabled False
----
Regi letoltoabak visszaallitasa:
browser.download.useToolkitUI True
Ne mentse el a letoltott linkeket:
browser.download.manager.retention 0
----
Fulek animalasanak tiltasa es alul:
browser.tabs.animate False
browser.tabs.onTop False
browser.tabs.warnOnCloseOtherTabs False
browser.fullscreen.autohide False
----
browser.newtabpage.enabled True,
browser.newtab.url about:blank
----
A cache-ek letiltasa:
browser.cache.disk.enable False
browser.cache.offline.enable False
Ez uj bejegyzes:
browser.cache.memory.capacity Egesz 524288
----
A beepitett virusellenorzest kikapcsolasa:
browser.download.manager.scanWhenDone False
----
Igy lehet visszakapni a http-t a cimsorban:
browser.urlbar.trimURLs False
----
A keresőablakobol uj lapon nyiljon meg a kereses eredmenye:
browser.search.openintab True
----
Mindig uj lapon nyiljanak a popup-ok is:
browser.link.open_newwindow.restriction 0
----
Regi Flash-hez:
extensions.blocklist.enabled False
----
Visszagombot megnyomva töltse ujra az oldalt:
network.http.use-cache False
----
Visszagomb, dokumentum lejart megoldas:
browser.sessionstore.resume_from_crash False
----
Ez uj bejegyzes:
A Plugin Container kilovese ha nincs ra szukseg:
dom.ipc.plugins.unloadASAP Logikai TrueIgy semmi fagyas nincs nalam, a hsz.t is ugy irom hogy a lapok fulek meg nyitva vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz mrszitya #33458 üzenetére
Rendben kiprobalom ahogy irtad, bar nekem 8 GB RAM van, es memoriaba van iranyitva a cache, valamint ki van kapcsolva a hw gyorsitas mert 13.10 Beta2 drivert hasznalok a 7790-es karimhoz.
A diskcache tiltva van mint a Beallitasoknal, mint az about:config-ban meg az offline cache is. -
Steelmanus
addikt
válasz mrszitya #33451 üzenetére
Igazat adok Neked, van meg mit fejleszteni boven a bongeszon. Ugyan most az Aurora alol irok, de ami linkeket adtal azokat megneztem meg a stabil 24-el de nalam pl amihez odairtad hogy osszeomlott az mukodott rendesen.
(#33452) Pityu. Vagy 1/2 oraja telepitettem az Aurora-t es igy termeszetesen nem volt meg suti sem, nalam meg a regi fejleccel jelenik meg a Google.hu
Mas.
Mar a 25 Beta verzio ota nem mukodik ez a szkript Hide Connection Status Display Popup - Fx 4+
elszeretnem tuntetni a Connection Status Display Popup-ot de nem talalok masik szkriptet ami mukodik, vagy kiegeszitot sem amit ismerek. Aki hasznal Aurorat esetleg Nightly-t az tudna segiteni valamilyen otlettel vagy linkel amivel eltudnam tuntetni Connection Status Display Popup-ot? -
DS39
nagyúr
válasz mrszitya #33440 üzenetére
A 26-os változat pedig jóval kevésbé tömi tele majd a memóriát, ugyanis csak az éppen látható képeket tölti be a RAM-ba, nem úgy mint a korábbiak.
ez mondjuk jó és rossz is. anno androidos opera 12.x verzió így működött, engem baromira idegesített hogy visszafele görgetve az addig már betöltött képet "visszavillantotta", mintha akkor töltené le. PC-n ezt nem feltétlen kellene erőltetni, bőven elbírja a hardver.
-
-
FNZ
őstag
válasz mrszitya #30264 üzenetére
köszi, a hosszú és kimerítő választ.
mostanában vettem csak észre, hogy elég sokat nézegettem (folyamatosan 2-3 órát) a használtautó.hu-t (keres, új lapon megnyit + a kocsi képe is, stb)
+ olyat csinált többször is, hogy rákattintottam valamire, hogy nyissa meg új lapon, de csak töltögetett, ilyenkor bezárom és rögtön újra megnyitom új lapon, akkor azonnal betölti, amit az előbb nem.
-
Kernel
nagyúr
válasz mrszitya #30264 üzenetére
Ez így van, én is mióta 4 GB RAM-mal használom, lapozófájl letiltva, HDD-re tárolás letiltva, nagyon kezes lett a FF.
Nincs darálás, lehet nyitva rengeteg fül és ablak. Amint bezárom a böngészőt, abban a pillanatban elszáll a memóriából, ilyenkor sincs az a hosszas darálás, mint a másik gépemen.
Más kérdés, amikor ahány Youtube-fület megnyitok, az annyival növeli a foglalást, amennyi a letöltött video mérete, miután így tisztán a RAM-ban tárolódik minden. De ez a Chrome-nál is hasonlóképp, és egyébként elég sok videót kell ahhoz megnyitni, hogy telítődjön 4 giga, eddig még nem bírtam kiakasztani.
Annyiban szívatott meg mostanában párszor, hogy elkezdek görgetni egy oldalon, ahol van egy beágyazott Youtube-video, amint felé kerül a kurzor, abban a pillanatban lefagyott.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
embe
nagyúr
válasz mrszitya #29408 üzenetére
Hali!
előzmény
Megpróbáltam az általad javasoltat is, de nem segített. Végül lefrissítettem a 18 bétára, illetve előtte az adobe flashplayert is. Most eddig - lekopogom - nem jelentkezett a hiba.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Faterkam
addikt
-
-
veterán
válasz mrszitya #29376 üzenetére
Lehet jobb is lesz az neki, legalább biztos, hogy nem veszik el a beállítások között
Közben eszembe jutott, ha ez nem felelne meg neki, akkor a tab mixxel akár azt is beállíthatná, hogy többsoros legyen görgetés helyett.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Steelmanus
addikt
válasz mrszitya #29367 üzenetére
A Tab Mix Plus-t nem hasznalom igy nem tudom, es amit keresek az egyszerubb is volt mint a TMP.
Sot a Tab Utilities 1.2-nel is egszerubb volt, a fuleket egeszen annyira osszenyomta hogy szinte csak a fulon levo ikont lehetett latni, volt rola szo itt is a topikban, meg keresgelek. -
Adler
aktív tag
válasz mrszitya #29265 üzenetére
Szerintem a mai memóriák miatt a 64 bites rendszerek elkerülhetetlenek! Ha igaz a hír, hogy leállítják a fejlesztést akkor meg ez is elfog tűnni a süllyesztőben mint megannyi böngésző! A mai világban ilyen lépést tenni szerintem meggondolatlan húzás.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
AndrewTdi
addikt
válasz mrszitya #28993 üzenetére
Nos. megcsináltam ezt a profil resetet, de sajnos nem segített.
ezt a hülyeséget csináljamegpróbálkozom a másik módszerrel is amit írtál.
-
Panthera
őstag
válasz mrszitya #28810 üzenetére
A keresőszolgáltatásoknál már töröltem, AVG nincs fenn egyáltalán. Az alapértelmezett ff kezdőlapon van egy keresés funkció és ott szokott így keresni. Tudom, át lehet állítani, de nálam a frissítések (?) bekavarnak és visszaállítják erre. Igazából az elv érdekelne, hogyan lehet megváltoztatni, mert nem tudok már mit kitalálni, nem annyira zavaró valójában a dolog.
-
siebener
aktív tag
válasz mrszitya #28814 üzenetére
Közben megoldottam, köszönöm.
Nem a régi telepítővel volt a gond, abból milliószámra van fent a neten. A gondom az volt, hogy magát a frissítést nem tudtam visszavonni, új telepítést meg nem akartam.
De aztán a 16.x-re simán rátelepítettem a régi, 12.0-t, és minden olyan volt, amilyen frissítés előtt.
16-on sajnos nem ment egy-két kiegészítés, amire szükségem van.De végül megoldódott, köszönöm.
-
Krystal_s
addikt
válasz mrszitya #28680 üzenetére
Comodo IS, nincs külön webvédelme.
Korábban a WOT-ot használtam, de rájöttem nem ér semmit az állandó false jelzéseivel kb minden 3. oldal piros. Pár hete kezdtem el használni a TrafficLight-ot, lehetséges, hogy az is lassít valamit, de nélküle is gyakran volt már olyan FF15-nél, hogy pillanatokra beállt és kiírta fejlécen, hogy nem válaszol, viszont elég hamar magához tért.
16-os pedig csak rosszabb lett. Ma még nem nagyon voltam gépnél, ezért csak reggel tudom meg, hogy változott-e valami a 16.0.1-ben. -
Apollyon
Korrektor
válasz mrszitya #28532 üzenetére
Köszi szépen, de ez így elég gagyi, és akárhogy állítom, sosem lesz olyan finom mint a smoothwheel kieggel, úgyhogy inkább azt használom.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
sesz
csendes tag
válasz mrszitya #28490 üzenetére
és S-Attila #28491
Sajnos nem lehet megtenni. Miután egy videót megnyitottam, akkor azt már nem fogja blokkolni. (Csak ha mindig visszavonogatom az ideiglenes engedélyeket. Így viszont semmi értelme.)
Példa:
1. Javascriptek mindenhol engedélyezve.
2. Bővítmények a megbízható helyeken is tiltva.
3. Ha megnyitok egy videót, akkor azt hozzáadja az ideiglenes engedélyekhez. Ezért ha újra megnyitom azt a videót, akkor már nem fogja blokkolni. Tehát a NoScript nem jó erre a célra.Állítólag a NoScript 3 már tartalmazni fog valódi Click To Play funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
szabjan
tag
válasz mrszitya #28460 üzenetére
..hát pont ez a gond.
IE alatt kipróbáltam egy 360 as youtube videót és ott folyamatos a lejátszás.
Firefox-ban pedig a megnyitás után kb 5 másodpercenként megakad egy pillanatra. Pár tized másodpercre. Ha hosszan nézem a videót van amikor megszűnik. Ha odébb húzom a csúszkát, akkor kezdődik előröl az egész.a vizesember
-
ledgeri
nagyúr
válasz mrszitya #28380 üzenetére
A még kiadatlan 2.8.3-mal megy... eddig műkszik ami nem működött! (de mostmár semmiben sem bízok úgy mint annak előtte, amíg újra nem nyomom a Win-t (múlt év júliusi install, szóval érik...))
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz mrszitya #28374 üzenetére
https://getsatisfaction.com/ghostery/topics/2_8_2_blocking_images_on_web_sites nem egyedi, szóval javítása van/lesz!
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
BenJoe80
senior tag
válasz mrszitya #28359 üzenetére
Szia!
A "network.http.accept-encoding": default - string - gzip, deflate
A "network.standard-url.encode-utf8": default - boolean - true(Status - Type - Value)
Ja, es nincsen vastagon szedve!
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
BenJoe80
senior tag
válasz mrszitya #28353 üzenetére
Na ez erdekes. Mivel most eppen Angliaban tartozkodom igy a nyelv angol (ezen a gepen amugy is angol billentyuzet meg angol Win van). A sajatomon (magyar Win) azonban Mo. ugyanez a problema, es Ausztriaban is u.e. volt a sajat gepemmel.
Szoval tobb mint valoszinu, hogy nem teruleti, meg nyelvi beallitas.
Kulonben a Firefox kis ablakat hasznalom Google keresokent (jobb fent), azt meg nem tudom, hogy mi. a "keyword.URL"-t hol tudom megnezni, vagy megtalalni.
A megadott linkben meg English azaz angol volt beallitva.
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
ledgeri
nagyúr
válasz mrszitya #28310 üzenetére
AKAROM nem kitörölni az előzményeimet, a diagnosztikán végigmegyek!
-
Llew
senior tag
válasz mrszitya #28300 üzenetére
Igen, a régebbi profilt is felrakja, közben megcsináltam, de a gond megmarad. Bővítmény alatt a bővítményeket értem (flash, plugnek, stb), de azt nem teszi bele. XP-n ha újra telepítettem a firefoxot, akkor azok is bekerültek. Itt most külön rakott fel párat.
Egyetlen profil van, a mozbackup rá is kérdez, hogy ha felrakja, akkor az felül írja a meglévő fileokat.
Mozbackup beállításait nem szoktam piszkálni, amit alapból felajánl azt elmentetem vele (beállítások, kiegészítők, cookiek, stb.) Mindent ugyan úgy hagyta,m, de amint fent van a profil az oldal már el s csúszik. Megy rendben, de kicsit zavaró ez a hülyeség, főleg, hogy nem tudom miért csinálja.
Illetve kipróbáltam, hogy kiegészítők nélkül telepítette a profilt, de úgy is marad a helyzet. Egyesével, illetve kombinációkban meg nincs kedvem végig nézni, hogy melyik összetevő miatt alakul ki. Van pár elmentett régi profilom is megpróbálhatom, de azóta több lett a könyvjelző, szóval azokat meg nem akarom elveszteni.Ja és ha már itt profil össze-vissza telepítgetés van, akkor a tuningolt profil után, hogy tudom a sima alap firefoxot vissza állítani, anélkül, hogy reinstalt nyomnék neki?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest