Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz bandras0226 #10998 üzenetére
Bocs, vmiért könyvjelzőknek olvastam...
erikke17: És minden oldalnál ilyen? Mutass screenshotot!
Egyébként én lementeném a profilt, aztán nyomnék neki egy clean reinstallt.
-
erikke17
őstag
Üdv nemrég frissitettem 2.0 mozilláról olyan 3 hete azért nem mert úgy nem is érdekelt mert ment meg minden szóval nem izgatott a dolog de most az új 3.6FF-nél olyan karaktereket látok hogy egy kocka és 4 db szám van benne az mi a fene a szám változó.
Mi a frász baja van megvadult a tűzrókám?? o,O
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Matthewus
őstag
válasz bandras0226 #10994 üzenetére
Tab Sidebar [link]
-
bandras0226
aktív tag
válasz WonderCSabo #10995 üzenetére
A megnyitott weboldalak füleire gondoltam kis képekkel mint az Operában.
A Ctrl+B-re nekem a könyvjelzők jöttek elő.
[ Szerkesztve ]
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
WonderCSabo
félisten
válasz bandras0226 #10994 üzenetére
Ctrl+B.
-
bandras0226
aktív tag
Üdv!
Mi a neve annak a kiegészítőnek amivel egy oldalsávba ki lehet rakni a böngészőfüleket?
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #10898 üzenetére
Közbe megoldottam a problémákat, hogy az mi volt nem tudom, egy pár hetes FF mentésből prefs.js fájlt átmásoltam, így működik jól. Inline translator is megy, azt meg a Reload v1.0 kieg tette tönkre, letilt majd engedélyez, és aztán megjavult :S
Viszont most egy alapvetően Firefox hibára szeretnék rákérdezni:
Adott 2 oldal megnyitva, és pluszba megnyitok valami sok töltést igénylő lapot, pl izismile.com, vagy ahol sok Javascript van...Ilyenkor míg várnám a töltést, próbálok az előző 2 lapon érvényesülni, és scrollozni, de mintha teljes mértékben befagyna ilyenkor FF (gyakran van "Nem válaszol") , és görgő használata eléggé lehetetlen.
VISZONT a jobb oldali görgőSÁV-ra ha rákattolok és húzom fel le, simán akadás mentesen tudom mozgatni az oldalt :\Erre van valami about:config megoldás? esetleg valami tipp, hogy mivel lehetne ezt megoldani?
4 giga memóriám van, amiből 99%ban FF 5-700 mb memóriát el is foglal...ami non sense, de hát ha van, minek sajnáljam tőle. Viszont ilyenkor elvárnám, hogy minden akadás mentesen történjen -.- másik ilyen, ha picit is tölt a gép, már akadnak a FLASH Videók...az autómata tab mentést átraktam 5 percre...de ha a vinyó picit is elkezd dolgozni, akkor megint csak akad FF mint az állat -.-
Nem használtam semmi gyorsító kieget, vagy külső programot, alig 1 hónapos FF install, windows se régebbi!
Ez télleg fontos lenne, mert szeretem az FF-et és nem akarok áttérni ilyenek miatt Chrome-ra, és minden kieget és beállítást elölről kezdeni
gépem q6600 @2.4ghz (alul feszelve), és 2x2gb 1066mhz es memória, HD4890@150/200 (ez is "enyhén" alul feszelve)Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
JoHnni
senior tag
Hali!!
Az lenne a kérdésem, hogy ahova beírom a címeket legördülő menüben lévő oldalakat hogy lehet törölni? Előre is köszi
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm!!
Alapértelmezetten ez az opció nincs megjelenítve, hanem az adatvédelem első sorát kell megváltoztatni, hogy lehessen látni.
Most már minden megy rendesen
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz WonderCSabo #10986 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm,igazán hasznos a cikked!
Az az igazság, hogy én sem emlékszem már,hogy a régiben a 3. pontban leírtakat hogy lehetett elérni :S
Idegesítő,hogy ott összegyűlnek a file nevek[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,most váltottam 3.0ról 3.6ra,lenne pár kérdésem:
1. Hogy tudom eltüntetni az új lapot megnyitó kis + négyzetet az utolsó lap után? Mert engem eléggé zavar..
2. Hogy tudom beállítani, hogy a letöltési ablakban ne maradjon meg a letöltött file neve,miután befejezte a letöltést?
3. Hogy tudom beállítani, hogy ha kattintok egy linkre, hogy új lapon nyissa meg, az ne az aktuális lap után nyíljon meg,hanem az utolsó után (tehát ha a lap,amin a link van nem az utolsó,akkor odaugrik az új lap,és ezt szeretném elkerülni)?Előre is köszönöm!
-
VIPowER
őstag
válasz WonderCSabo #10982 üzenetére
Összesen vagy három kiegem van, mellesleg csökkentett módban is zabál. Azt a kieget amit linkeltél ismerem, de valahogy nem szeretem.
Azért kösz. Marad memória zabálónak. Max nem nézem többet a feladatkezelőt. -
VIPowER
őstag
válasz Agostino #10979 üzenetére
Az ok, nekem is megeszik akár több 100 megát is, de amíg ezzel megnyitok öt ablakot,
az lesz vagy 6--700 mega, az Explorer meg mintha inkább adná a ramot ehhez képest.
Szóval ennek ennyire rossz a memóriakezelése? Sosem lesz ez kijavítva? Vagy úgy gondolják a fejlesztők hogy azért vesszük a sok ramot, hogy lehessen a Firefoxot használni? -
VIPowER
őstag
A Firefox nálatok is zabálja a ramot? (3.6-os)
Jelenleg csak ez a fórum van nálam nyitva, és ennyit használ. Vagy ez normáils? -
Agostino
addikt
válasz WonderCSabo #10976 üzenetére
Üdv.
Hmm... akkor általában bármi tipp erre?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #10973 üzenetére
Az lehet., Csak meglepődtem. 1szer csak közölte hogy fordít ha akarom.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Olyan kiegészítőt vagy megoldást keresek, amivel egy fórum több oldalát kategorizálva le tudok menteni. Például van 25 oldalnyi fórumüzenet, és ezeket HTML vagy bármilyen formában lementeni. Automatikus sorszámosztás meg ilyesmi.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
törölt tag
FF alatt előjött 1 angol oldalon a GOOGLE webfordítóka ami a Chrome 4.1-be van. Ez mégis hogy lehet ?
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #10968 üzenetére
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #10965 üzenetére
Azt el lehet érni hogy az F11-es full képernyős módnál ha a képernyő tetejére viszem a nyilat akkor bejöjjön a személyes sáv is ? Ne csak a böngésző sáv ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #10965 üzenetére
Ahha köszi.
-
WonderCSabo
félisten
válasz #27441408 #10964 üzenetére
Azt a saját böngészési előzményeidből veszi, amit a places.sqlite fájlban tárol... Próbáld ki, internet nélkül is kiegészíti. Nem is értem, hogy merülhet fel benned ilyesmi, ez minden böngészőben így van.
Az intelligens címsor pedig nagyon jó, ajánlom, hogy kapcsold vissza. Persze ha nem tetszik, nekem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #10963 üzenetére
Mert elkkeztem beírni dolgokat a címsorba és amég az inteligens címsort nem vettem ki kiegészítette.
Ebből és inkább megkérdeztem...
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #10959 üzenetére
ok köszi.
Feltettem a fastest foxot vagy mit érdemes szélessávú net mellé ?
/bár annyi haszna máris van hogy a linkeket kattinthatóvá teszi meg mintha pörgösebben mozogna.
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
válasz WonderCSabo #10953 üzenetére
Csökkentett módban megy, kösszépen.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #10957 üzenetére
köszi.
-
törölt tag
ugye ha a kedvencek fájlt lementem a telefonomra és alkalomadtán vissza teszem a gépbe akkor működni fog FF-el? úgy értem a régi kedvenceim lesznek?
-
törölt tag
válasz CPT.Pirk #10952 üzenetére
köszi. pont ezért kérdeztem hogy pontosítsatok én csak olvastam valahol de már nem emlékeztem pontosan hogy mit.
Meg mint mondtam nem értettem hogy ez hogy lehet hisz ha jól tudom javítsatok ki ha tévedek a FF ütőkártyája az hogy vannak kieg-ek.
de akkor már értem.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #10953 üzenetére
Ahh tényleg!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
WonderCSabo
félisten
válasz JetiRulez #10950 üzenetére
Azt a cuccot fel tudod installálni, vagy már fennvan? Ha fennvan, töröld le és rakd újra! Próbáltad FF csökkentett módban?
silver star, és Pirk:
Srácok, tisztázzuk a dolgokat.
Nem az összes kieg, hanem a bővítmények (flash, java, wmp plugin) lesznek külön processzben. A kiterjesztések (adblock, stb.) ugyanúgy a FF.exében lesznek, de nem is lehetnek máshol. Ezek kis programmódosítások, bővítések, nem is lehet őket külön processzbe rakni. A kiterjesztésekkel egy újdonság lesz: ezentúl a FF jobban csekkolja, hogy nehogy kártékony kódú kiterjesztéseket használjon, az ilyeneket nem engedi betöltődni majd.
Ezekre és Pirk által külön felsoroltakra majd legkorább év végén, a 4.0-ban lehet számítani egyben. Ja és lesz még egy újítás: a megújult, jobban rendszerbe integrálódó GUI.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #27441408 #10951 üzenetére
Szerintem kevered a dolgokat, olyan tervek vannak, hogy leválasztják a kiegeket, azok külön folyamatként fognak futni, így nem kell majd heteket várni egy róka verzió frissítés után a kiegek frissülésére és kompatibilissé válására.
Szóval minden kieg használható lesz továbbra is, csak nem lesznek "összedrótozva" a rókával.
Ez viszont távlati terv, mint többek közt a tabok processzekként kezelése és a grafikus kártya használata oldalak renderelésénél.Róka ütemtervben számolva, ezeket így együtt nem holnap fogjuk megkapni sajna.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
törölt tag
WonderCSabo
Valahol olvastam hogy a mozilla majd valamikor megoldja hogy a mnostani kieg-eket ne lehessen rátenni a FF-re hanem más módszer lesz.
A kérdésem hogy akkor az adblock-ot flasblock-ot meg a társaikat el lehet felejteni ?
ezt már csak azért nem értem mert a mozilla pont azzal van nagyra hogy menyí ilyen "kütyü" van a FF-hez.
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Újabban a CanYouRunIt.com nem akar nálam működni. Javát felraktam, rányomok egy játékra és a Loading-nál megáll a művelet. Tűzfalon Game Modot bekapcsoltam, hátha az a baja, de nem. Előugró ablakok nincsenek tiltva."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Chris16
csendes tag
Sziasztok! Az egyik rádió oldalán próbáltam kikeresni a live stream linket, hogy Winampban meg tudjam nyitni, de flash lejátszóban indul el az adás. Létezik olyan kiegészítés, ami megvizsgálja, hogy az a flash lejátszó honnan játssza le az adást? Itt a rádió linkje: http://www.kiisfm.com/mediaplayer/?action=listenlive
Chris
-
vbbb
addikt
válasz WonderCSabo #10944 üzenetére
Akkor nem próbálkozom vele.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Hasaggymeg #10942 üzenetére
Semmi, béke.
vbbb: Az nem csoda, hiszen sajna nincs 64 bites flash. Szóval egyelőre a 64 bites böngésző felejtős.
-
vbbb
addikt
Üdv!
Namoroka 64bit + flash player telepíthetetlenségi problémájával szembesült már rajtam kívül más is? Google a haverom most nem nagyon akar segíteni ebben.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz WonderCSabo #10929 üzenetére
...de mit is? Flamewarover!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Pubszon
veterán
válasz WonderCSabo #10940 üzenetére
Értem fiuk, így fogom megcsinálni.
Mos csökkentett módban van még, és így ha nézek videókat addig természetesen a memória fogyasztása is megnő, de ha bezárom szépen vissza is megy alap helyzetbe.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
nfsu17
veterán
-
-
nfsu17
veterán
válasz WonderCSabo #10936 üzenetére
A csökkentett mód nem tart semeddig, az valóban egyszerűbb, mint újrarakni.
Pubszon
Ha újra szeretnéd majd tenni, akkor pl. Mozbackup-al kimentheted a profilod. Beállítások, könyvjelzők, jelszavak, cache, cookie, stb. De nem muszáj mind, akár csak elég a jelszavakat is, ki tudod választani.
-
WonderCSabo
félisten
válasz nfsu17 #10934 üzenetére
Persze, igazad van, és helyesen is tetted, hogy ajánlottad! Csak arra gondoltam, hogy az újratelepítés előtt nem árt egy csökkentett mód.
Pubszon: Ezek közül egy pár be tud kavarni. Próbáld csökkentett módban, ha úgy jó, akkor rakd újra szűzen, és egyenként rakd vissza a kiegeket, hogy lásd melyik kavar be.
-
Pubszon
veterán
válasz WonderCSabo #10931 üzenetére
Ezek vannak fent.
A csökkentett mód mikben különbözik a rendes indítástól?(#10932) nfsu17: Rz csak extrém körülmény volt, de 4-5 óra sima netezés után is felmegy 8-900 megára.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
nfsu17
veterán
válasz WonderCSabo #10933 üzenetére
Tudom, értem, csak nekem volt, hogy ez sem oldotta meg és ezt újra rakni mégsem akkora meló, mint egy oprendszert, ezért bátorkodtam ajánlani.
Mert én napokat szívtam anno a hülyeségem miatt, ahelyett, hogy 3 perc alatt újratettem volna és azóta is jóó.--
Tudom, ezt is be lehet lakni, jelszavak, könyvjelzők, de ezeket is ki lehet menteni.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Pubszon #10921 üzenetére
Miket nézel Te jutubon?
4db 1080p-s videót toltam az előbb egyszerre és 800MB-ig ment fel a memória. Becsuktam az ablakokat (rókát nem) és visszaesett a memória is.
Mégegyszer újratenném azt a rókát és előtte kipucolnék mindent és addonok nélkül is megpróbálnám szűz rókán.
-
Pubszon
veterán
válasz WonderCSabo #10922 üzenetére
Újraindításkor így is törli, de mint láthatod a memóriába tárolja.
Nem lehet beállítani, hogy mondjuk a 20 perce nem használt adatokat törölje?
Beállításokat nem barmoltam, ez egy frissen telepített 4-5 addons-os FF.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
WonderCSabo
félisten
válasz Hasaggymeg #10928 üzenetére
Nem kiabáltam. A Netikett szerint a kiabálás a CSUPA NAGY BETŰ. A felszólító mondatot pedig felkiáltójellel kell zárni, de ettől még nem lesz kiabálás, ennyi erővel te is kiabáltál az uccsó mondatodban. Egyébként is, a segítséget, javaslatot megköszönni szokás, nem kötözködni.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz WonderCSabo #10927 üzenetére
Átsiklottam felette.Ne kiabálj!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
WonderCSabo
félisten
válasz Hasaggymeg #10926 üzenetére
Előbb írtam, hogy ezt a kérdést a hálózatok/szolgáltatók topik idevágó témájában tedd fel!
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
veterán
Senki? Ennyire dőzsöl mindenki a gigabájtokban?
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz WonderCSabo #10924 üzenetére
Jaja, tudom vicces Habár hazudtam, nem amiatt álltam át, csak azt láttam, megtetszett, uh feldobtam az akkor még béta 10.50-es operát tesztelni. Mire kijött a végleges nagyon hozzászoktam, és a hibái ellenére is tetszik.
Persze sok jó dolog nincs benne ami a foxban igen (uh azért maradt azis a gépemen), de marha gyors, és sok olyan funkció alapból bennevan ami a rókába csak több pluginnel érhető el.Persze mostmár jöhetne valami komolyabb update a foxhoz is, az még sokat változtathat
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz LLKobe #10919 üzenetére
Naja, először csak emiatt álltam át operára, mert abban lehet ilyet.
De most hogy kezdem kiismerni, és rájönni mi micsoda, szerintem maradok is az operánál...
Persze ez sem tökéletes, de rengeteg jó funkciója van, és fényévekkel gyorsabb mint a fox.
Pedig fájó szívvel mondom, mert kb. 5 éve használom a rókát.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz WonderCSabo #10918 üzenetére
Igen erre gondoltam. Shame.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
SAMYka
senior tag
válasz WonderCSabo #10909 üzenetére
Köszi szépen ez nagyon király kiegészítő
Örök hála nagyon tetszikPH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
LLKobe
veterán
Üdv!
A Speed Dial felhasználókhoz szólna a kérdésem: a hátteret valahogy átlátszóvá lehet tenni?
-
Hasaggymeg
veterán
Szevasztok! A kérdésem az,hogy egy 4-5 órás átlagos böngészés (benne kis YouTube,kis Skype videóval ,a szokásos frissítéseken kívűl semmi komoly letöltés) kb. milyen adatforgalomnak felel meg.Nyugdíjas apósomék köttetnék be a netet és érdekelne elég lesz-e nekik a korlátolt és értelemszerűen ólcsóbb csomag.Ha valakinek van tapasztalata kérem ossza meg velem,ha nem muszáj ne bíbelődjek adatforgalommérővel.
-
finest
addikt
Az miért van, h a legújabb Firefox az asztali gépen jól működik, a laptopon meg folyton beragad a feladatkezelőbe és 300MB memókat zabál fel? Újratelepítés meg volt, nem segített, van megoldás?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
addikt
válasz WonderCSabo #10911 üzenetére
Köszi.Így egyszerűbb volt.Végre látom milyen e-mailek jöttek
-
WonderCSabo
félisten
válasz grabber #10910 üzenetére
Rakd fel a Nightly Tester Toolst, és semmit se kell átírni, később sem. (de átírom én ha kell)
-
addikt
Valaki segítene átírni a gmail manager 0.5.7.5 max version számát?Nem sikerült,nekem.
Kéne valami rdf fájl.... -
WonderCSabo
félisten
-
SAMYka
senior tag
válasz SAMYka #10905 üzenetére
Hmm hmmm
Volt egy érdekes kiegészítés ami valószínűleg nem tetszett a 36-nak ezt leszedve már csak 150 mega körül eszik a FF és mennek a videók is szépen. Igaz youtube közben 100% a proci terhelés de ezt betudom az 1.6-os egymagos procinakPH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
SAMYka
senior tag
Üdv
Problémám lenne a rókával mégpedig:
Amíg a 358-at használtam nem volt semmi gond minden ment frankón 9 nyitott lapnál elfogyasztott 230M ramot. Mióta frissítettem a 36-ra azóta eszik 550-600 megát és ez kicsit fájdalmas 1G rendszer memóriánál. A lapok száma és tartalma sem változott. Alapvetően ez nem is zavarna csak az hogy mikor ezt a hszt is írom nem tudok folyamatosan írni mert olyan mint ha szaggatna, írok írok és nem történik semmi aztán hirtelen megjelennek a betűk. De pl a youtube-nál meg van ez a jelenség hogy kb 10mp-enként megáll 1-2 mp-re.
Mit lehetne tenni a hiba javítása érdekében?PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
FireFox kiegészítőkkel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Amikor frissül a Java Console akkor mindig egy újabb sor kerül bejegyzésre a kiegészítők közé. Idővel már 5-6 Java Console is ott csücsül.
Le lehet, le kell-e a régebbieket tiltani?
Amikor le van valamelyik tiltva akkor sem aktív az Eltávolítás gombja.
Ha nincs már szükség a régebbi verziókra akkor hogyan lehet eltávolítani a kiegészítők közül?köszönettel
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
válasz WonderCSabo #10900 üzenetére
Köszönöm szépen, megkíméltél egy gép újratelepítéstől
Örök hála
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest