Aktív témák

  • namyang

    tag

    válasz szabof1 #32795 üzenetére

    Feltettem, ugyanis megfeledkeztem róla, hogy nálatok hajnal volt, amikor nekiálltam ennek..., a CM9 kernellel vmiért nem ment, CM7 kernellel megy.
    A ROMról pedig annyit, hogy a 03.05-össel nem ment nekem a camera, viszont a maivan (03.17) megy minden pöpecül. Kissé döcögős az egész rendszer, plusz ez a launcher nekem nagyon fura. Kicsit játszok még vele, de aztán szerintem megy vissza a launcher pro. Igazából semmi gyári cucc nem jön be benne (contact, phone, stb) igaz a CM7nél sem az alapokat használtam, de abban azért eleve jobb volt a gyári. A gmail és gmail widget viszont egészen bejön.
    Na így elsőre ennyi észrevétel.
    Ja még amit nem értek, a mapsot nem tudom elindítani adatkapcsolat nélkül. Ez így koreában egészen fájó dolog... Csak az első használathoz igényelt vmi adatkapcsolatot, azt adtam neki wifiről, most el tudom indítani anélkül is, szóval ez storno. Mondjuk gps jelet nem talál wifi nélkül... szóval továbbra is meg vagyok lőve... bár ez így volt CM7 alatt is. Igazából ezért álltam neki az egész ROM pakolgatásnak, és a legfrissebb CM7 nightly helyett gondoltam kipróbálom a CM9-et...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák