Aktív témák
-
namyang
tag
válasz szabof1 #32798 üzenetére
Most felnyomtam a launcher prot, így máris jobb. nem akad, semmi gond. Ha mégis lesz vele valami felteszem ezt amit mondtál. (elég lassan tölti lefelé...)
Amúgy mióta használod? Mik a tapasztalatok? Akksi kezelés, mennyire felhasználó barát egy CM7-hez viszonyítva?
Hát ja, nincs közel, és a 8 óra eltolódásról néha megfeledkezem -
törölt tag
van mai cm9is : [link]
-
szabof1
őstag
válasz namyang #32796 üzenetére
Nekem most Quarx sima defys 0305-ös CM9-e van fent. Az eddig kipróbáltak közül ez a legjobb. Kicsit lassan reagál néha a gombnyomásokra, de a görhetések, appdrawer megnyitás meg nagyon sima, azonnali.
FM Rádió, Kamera (fényképező) megy szépen, de a videóval simán ki tudom akasztani (épp' most zárta be pár mp. videó után a kamera almalkazást). Nálam megy a Maps is.
Korábban megnéztem a Quarx-féle Defy+-os 0305-öst, de újraindulgatott ezért megnéztem a 0308-as Quarx-féle sima Defy nightlyt is, de néha fagyogatott/lassan reagált.
Ez a sima defys 0305-ös viszont egész tűrhető.Szerintem 1, max. 2 hónap és tökéletes alternatívája lesz a CM9 a többi romnak.
Korea - jó messze kerültél.
-
namyang
tag
válasz szabof1 #32795 üzenetére
Feltettem, ugyanis megfeledkeztem róla, hogy nálatok hajnal volt, amikor nekiálltam ennek..., a CM9 kernellel vmiért nem ment, CM7 kernellel megy.
A ROMról pedig annyit, hogy a 03.05-össel nem ment nekem a camera, viszont a maivan (03.17) megy minden pöpecül. Kissé döcögős az egész rendszer, plusz ez a launcher nekem nagyon fura. Kicsit játszok még vele, de aztán szerintem megy vissza a launcher pro. Igazából semmi gyári cucc nem jön be benne (contact, phone, stb) igaz a CM7nél sem az alapokat használtam, de abban azért eleve jobb volt a gyári. A gmail és gmail widget viszont egészen bejön.
Na így elsőre ennyi észrevétel.Ja még amit nem értek, a mapsot nem tudom elindítani adatkapcsolat nélkül. Ez így koreában egészen fájó dolog...Csak az első használathoz igényelt vmi adatkapcsolatot, azt adtam neki wifiről, most el tudom indítani anélkül is, szóval ez storno. Mondjuk gps jelet nem talál wifi nélkül... szóval továbbra is meg vagyok lőve... bár ez így volt CM7 alatt is. Igazából ezért álltam neki az egész ROM pakolgatásnak, és a legfrissebb CM7 nightly helyett gondoltam kipróbálom a CM9-et...[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
-
namyang
tag
Piros lencsés Defy-re mit jobb feltenni, a CM7 kernelt vagy mehet rá a CM9?
köszi. -
törölt tag
Na működik tökéletesen köszi a segítséget mindnkinek!
-
domerator
veterán
Jaaa... egészségedre... múlt pénteken ilyenkor már az összes tömény bennem volt, én ugyanis inkább a Hennessyre és a Jagerre kérek áldást...
Nos, a domiui az ugye miui... olyanra dizájnolod, amilyenre akarod... én benne vagyok, csak hagyjuk meg a választás lehetőségét...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
törölt tag
ömm lehet hülyeség, de Google Apps-szal miujság? Nem kell hozzá, vagy honnan szedjem?
Nagyon köszi! már tolom is felMÉGEGY: a beats audiót újra rá kell tennem gondolom? Ahhoz is tudnál adni egy linket? Mert itt volt egy szerinem ma, de sehogy sem találom
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Bocs!
Az isten áldja az Egri Bikavért
domerator : egy közös koprodukciót összehozhatnánk egyszer
-
domerator
veterán
válasz Davebowman #32778 üzenetére
Khmm... lehet, hogy nem vagy képben... ez egy tavaly november 25-i xda-s rom, ami az akkor éppen szivárogni kezdő ICS romból bizonyos elemeket tartalmaz a frameworkben és még franc tudja hol (ennél többet én se tudok)... mindegy, lényeg, hogy ez a rom egészen jól sikerült és akkor csináltam egy kipucolt (light) verziót, de csak éppen kipucoltam, semmi mást.
Most ebben a reloaded romban azért van ugye az overclock, a builod propba is beletettem pár dolgot, ami pl. a mokee-ban is használt... nos ma egész nap ez volt fenn és az az érzésem, hogy jobb lett, mint az akkori első változat.
Telocationt meg már akkor kiszedtem...
-
Davebowman
senior tag
válasz domerator #32776 üzenetére
OHH!!! Akkor érdemes lenne egy romolás erejéig... Bár tartom magam ahhoz, hogy 1 rom 1 hónapig legyen fent, Ez a Kis Mokee 02.17-i Kb. Febr. 20tól ketyeg, szaal a jövő héten megnézem az új DomiDJS-t.
Kicsit hiányozna a proci calibra menüből.... nincs rá valami +oldás?
Aprpó még nem kérdezték, de a telocationt ugye...
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
domerator
veterán
válasz Davebowman #32770 üzenetére
Csá,
Naptárban nincs felül szürke csík, a market meg a régi zöld gyors változat (2.3.6), abban indig is jó volt a kép váltás (abban még nem volt a görgethető képcsík)Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
natë
nagyúr
Na, akit érdekel...teszteltem a legutolsó CM7-es buildeket. Nem tesztprogramokkal, hanem szemre, általános használattal. A kamera egyedül az Euroskank utolsó verziójában működik hibátlanul ("piros" lencse), Epsylon és Quarx romjaiban még nincs javítva, maniac-éban fagy.
Sebességre hasonlóak, fogyasztásra (mert elég régóta tesztelgetem) maniac romja a legjobb.
Összesítve jelenleg részemről az Euroskank kapja az ajánlott plecsnit, egy hibát vettem észre, de lehet, hogy a Poweramp hibája, hogy néha megakad 1-2 mp3 egy pillanatra.Érdekesség : a CM7-es buildek sd kezelése mérföldekkel jobb, gyorsabb és stabilabb, mint a miui változatoké.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
WIUIt hogy lehet működésre bírni? be sem bootol :/bootol...
megy!nehezen, de sikerült működésre bírnom
[ Szerkesztve ]
-
-
Nataniel
senior tag
válasz CoolBoy323 #32762 üzenetére
Jószerivel nem is hittek benne sokan hogy a 2.2.2 Defy-re jön....De megjött
Az viszont K****RA zavar,hogy a Moto úgy döntött hogy LÓ****T a Defy-nek is és a plusnak is....Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Jaffa75 #32759 üzenetére
amíg zárt lesz a bootloader, addig a GB (gingerbread ) sem lesz sokkal gyorsabb már...
az ICSt se tudom elképzelni jobbnak úgy, h hivatalosan nem lesz nekünk... a CM7 is akkor kezdett el igazán jó lenni, amikor megjelent a várva-várt 2.2 (emlékeztek még a várakozás izgalmaira? )
-
Tex
senior tag
Valakinek sikerült már a Qiss OTA frissítését felrakni? Nekem mindíg elszáll valami 7-es hibával.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Jaffa75
őstag
válasz #49227776 #32756 üzenetére
nem... van itt néhány kolléga, aki a dolgok ütőerén tartja a kezét... csak olvass, hidd el, max pár perccel maradsz le, viszont néhány jótanáccsal beljebb lehetsz...
Lehet hogy jobb az ICS jinézete, de SZERINTEM ez a defy-on csak placebo lesz! sebességben nemigen várható előrelépés, a többi duma...
Maradjanak a szakácsok inkább ott ahol vannak, és csiszolgassák ezt...Üdv,
Jaffa
-
RootRulez
félisten
válasz CoolBoy323 #32745 üzenetére
Én is gondolkodtam, mikor először láttam.
═════════════════════════════════════════
-
törölt tag
válasz Jaffa75 #32754 üzenetére
Igen, tényleg a ginger fut a legjobban, de nekem személy szerint az ICS kinézete felszereltsége és használhatósága sokkal kézreillőbb mint a ginger ezért is várom már annyira egy rendes kiadást apropó: honnan tudhatom a fórumon kívül hogy kijött egy új ICS? pl van egy xa-s topik amiben mindig írják az újkat? Mint pl EZ?
becikem: a Walter79-félére gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
válasz CoolBoy323 #32745 üzenetére
Egy a baj..
Az igazi ICS a leírások szerint csak a duplamagos telókon jelentenek igazi áttörést, nálunk csak a feeling ! Nem gond, mert stabilan alig adták még ki a 4.-ot valamire! Sőt az új sony (p, s, Sola...) is "csak" 2.3" verziókkal érhetőek el!
Annyi a véleményem, hogy a Ginger túl sokat nem élhetett meg, sokkal több maradt benne, mint amit kihoztak, viszont mindenki az ICS-t követeli... a defy-on pedig ez futna a legjobban, ezt pedig a megjelent főzött romok is bizonyítanak!
-
natë
nagyúr
Na meg ezt.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
de qwa lassan jön a WIUI lefele
-
VMatteo
őstag
Megpróbálom
Tisztelet a Gépésznek!
-
becikem
tag
válasz Lacopapi #32742 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor Te említetted, hogy a white rabbit-ben van olyan tv csatorna ami nézhető spb-vel? Nem emlékszel melyik? Legalább az m1 kéne...
Csak a kib...ott mobilTV miatt használom a froyot, de kezdem elveszteni a türelmem, hogy 1200-as frekivel is képes misztikus kómákra. Majd később megint pattog mint a nikkelbolha!
Mondj valami biztatót tv ügyben! -
w333
félisten
válasz Cogwheel71 #32738 üzenetére
Igen! én használom, és az automatikus fényerőt nem állítgatom mert az alap beállitás ugy jó ahogy van
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
mumtaz
senior tag
válasz CoolBoy323 #32741 üzenetére
GB = GingerBread
A hybrid nagyrészt GB némi ICS-el összekotyvasztva
(ICS=IceCreamSandwich) -
domerator
veterán
válasz Shyciii #32739 üzenetére
Félreérthetted, mert én is ugyanazt találtam meg (csak példa)
# Apps to be kept in memory (specified by process name)
# use with caution, RAM is limited!
#sys.keep_app_1=com.android.launcher2
#sys.keep_app_2=com.android.phone
#sys.keep_app_3=com.android.providers.telephonyReggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Lacopapi
addikt
válasz CoolBoy323 #32741 üzenetére
GingerBread inkább....
-
CoolBoy323
nagyúr
WIUInál a stable és a hibrid között mi a különbség?
és mi az a GB kb minden romnál? nem jövök rá (nyilván arra igen, h Great Brittain, csak arra nem, h mi a manóért jó az v sem )
-
mumtaz
senior tag
válasz Shyciii #32739 üzenetére
Igen. Tudom, hogy kéthetente frissít. Én sem úgy írtam, hogy nem kapkodja el, mert lusta, vagy ennyit szüttyög. Egyszerűen reális a gondolkodásmód, hogy mi a fenének szenvedni azzal, hogy minden egyes MIUI verzióra kidobja a WajkIUI-t. Bőven elég ez így kéthetente.
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz Lacopapi #32733 üzenetére
Lacopapi
No igen. Ebben az időben volt nandroid backup készítés, ami rendesen zabálja az akksit. Meg a mai nap is nézgettem a rendszerfile-okat, és tiltogattam, törölgetten, kicsit játszottam, facebook is jópárszor befigyelt. No és nekem mindig megy a wifi, ha a telefon kijelzője aktív. Ha nem aktív, akkor meg 2G
mumtaz
Wajk 2 hetente frissíti a WIUI-t, de ez nem titok. Oda van írva a fórumban.
domerator
Vesződni már nem vesződöm. Véglegesítettem a kiszedni kívánt cuccokat. Már nem tiltás alatt vannak, hanem törlődtek is
Múltkor mondtad, hogy build.prop -ban megtaláltad milyen bejegyzéssel lehet megakadályozni, hogy bizonyos processek elinduljanak. Ennek mi a módja? Mert én csak azt ismerem, amivel a memóriában lehet tartani. Ezt jó figyelni, mert egyes romokban beleteszik a gyári dialert ami gáz ha közben mást használunk[ Szerkesztve ]
-
Cogwheel71
tag
Automatikus fényerőt használjátok wiui alatt? Van valamilyen bevált beállítási sémája? Annyi minden állítható,nem tudom mit szabályozzak.
-
domerator
veterán
válasz Shyciii #32732 üzenetére
Igen a moto féle froyoval ugye én is szenvedtem... tudom miről beszélsz.
Az akkuidő viszont alakul, bár ugye ez csak neked mond valami megfoghatót, mert te tudod, hogy eddig mennyi volt a te használatoddal.
(szerintem ha túl sokat kellene vele veszkődnöd, akkor ne vesztedess erőt, időt... csak ki tudsz békülni valami más rommal... nekem se volt más választásom...)
------------------------------------
(#32735) VMatteo
Mokee-n jó nagy fosch az autobrightness, de erről már az elején szóltam, sajnos ez van, én kézzel használtam a statusbarról.
MObilnet hibát más is jelzett, sajna arra sem tudok semmit, mert nálam ment minta kisangyal... wipe cache és dalvik?
---------------------------------------
(#32736) georef
Mea culpa...
Sajna itt a jó idő és a mokee még mindig egy sötét tónusú rom, tehát vissza kell térjek egy kellemes világos nyári miui-ra...
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Mokee-t használok, azt vettem észre, hogy mostanában meghülyült a automata fényerő állítás.Tapasztalt már valaki ilyet?A mobilnetem is gyakran hülyéskedik.Kapcsolódok, de nem tölt semmit be, de ha ki-be kapcsolom a mobil-data-t akkor megjavul. Van valami gyógyír ezekre a bajokra, vagy együtt kell velük élnem?Tisztelet a Gépésznek!
-
mumtaz
senior tag
válasz Jaffa75 #32722 üzenetére
Én most raktam fel, de nekem az előző 2.3.2-es is jó volt. Wajk-hoz híven nem kapkodta el a dolgot, hogy minden nap kijöjjön egy frissítéssel. Mikor kiadta a 2.3.2 wiui-t, akkor után következő nap már volt 2.3.9-es MIUI. De ez a WajkIUI annyira gyorsan elkészült, hogy a MIUI.HU-n sincs még fent a 2.3.16 MIUI, csak a 2.3.9-es.
Majd meglátjuk, mit hoz.
-
Shyciii
veterán
válasz domerator #32728 üzenetére
Basszus. Ez a baj a Froyo-val. Nem csinálhatom azt amit mindenki más
Francnak sincs kedve minden egyes sort egyenként tesztelni, hogy megcsinálja-e (már ha van rá mód...).Jah és képzeld. A Very Light SEA már 20 óra 20 perce fut, és 37%-on áll Jópár órával több van benne, mint eddig bármi másban.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Shyciii #32724 üzenetére
Nincs irományom... a mostanit csak érzésre válogattam össze, persze mivel miui a dsj rom, így az alap build prop a miui-é és csak olyanokat raktam pluszban bele, amikről úgy gondoltam, hogy független. Ma egész nap ez futott a telón és eddig jó
-
törölt tag
EZ a legújabb fehérnyúl?
Simán recoveryből ezt is? bocsi, hogy atőrködö, de nem akarom átélni mégegyszer a bootloop-ot
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz CoolBoy323 #32723 üzenetére
Davidsone jesus vagy mi a fene a neve...te nem használtad anno ezt a romot?? vagy két hónapos,de lehet több is DSJ 1.11.25.
Shyciii...töltésjelzés ellen: persist.sys.charge_led=off ez biztosan műxik...meg a ro.media.capture.panorama = 1 re javítva is.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Cogwheel71 #32720 üzenetére
még mindig nem lejátszó függő a dolog...
Domerator: mit használtál alapnak? a "sima" MIUI-t, vagy a fehérnyulat?
-
Jaffa75
őstag
- off-
itt nem semmi ment az elmúlt 1 napban... több hónapja látogatom, de ilyet még nem annyira tapasztaltam -
- on -
próbálta vki az új Wiui-t? Van tapasztalat? Nekem az előző kettő fullra laggolt, pedig előtte 4-5 verzió hibátlan volt! THX előre is
-
mumtaz
senior tag
válasz #49227776 #32718 üzenetére
Nem "válogatódnak ki". A ZIP-ben lévő fájlokat teszi fel a ROM-ra. Ha komplett ROM-ot tartalmaz, akkor értelemszerűen lecseréli fent lévő fájlokat, vagy a zipben lévő script(ek) törli(k)/formázzák a rendszerpartíciókat, ahová aztán felmásolja a ROM fájlokat. Az alkalmazás/egyéb apró update.zip-ekben található script nem ír felül semmit, csak hozzáférést engedélyez a rendszermappákhoz és bemásolja a zip-ben lévő fájlokat.
Persze ez ennél bonyolultabban zajlik, de tömören kb ennyi
-
domerator
veterán
domiuiDSJ-1.11.25reloaded
kipucolt rom töltődik fel a tárra, nemsokára a blogomban lesz a bejegyzés.
Főbb különbségek az első 11.25 light-hoz képest:
Beats Audio márc. 14-i verzió benne
Bravia engine benne (ez mondjuk nem akkora durranás)
Quickpic 2.0.1
Perfectkeyboard free 1.1.6
Zeam Launcher 3.1.1.0Főleg build prop bejegyzések vannak a gyorsítás érdekében, szerintem egész jól sikerült.
CPU beállítva smartass 400-700-1000 értékekre (nem kellett az 1200!!!)
Mobilnet tweak is bele lett téve a build propba, ma EDGE hálón marhagyors volt az operamininext... de ez majd nálatok dől el.
Akku fogyasztás ígéretesnek tűnik, de ez is majd mindenkinél egyénileg formálódik.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
-
-
bruti01
őstag
hát nem tudom szerintem a player pro a legjobb ha letöltöd a dps pack-ot akkor nagyon nagyon jol beállitható. a neutron player-t nagyon kicsit használtam de nekem nem jött be, a hangzása meg szerintem ugyanaz mint a többinél.
teo77: az egy zip amit recovery-böl tudsz felrakni.
[ Szerkesztve ]
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
törölt tag
CM7.1-gyel is eléggé jó a Beats Audio
Shycii: Töltsd le EZT és recovery-ből tedd fel .zip-ként
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával