Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz x360elite #1942 üzenetére
Érzésre tényleg fényévekre van az X360-tól. D-Pad-ja mindenképp, de a tübbi része is. Az X360 egy tárcsán lévő irányai... Most érzem csak igazán, hogy milyen hátrányban voltam azzal
De ezt csak így kézbevétel alapján mondom. Most jöttem rá, hogy ez wireless, a PC-men viszont az alaplapnak nincs wireless adaptere... És nincs most itthon mini USB - USB kábel sem. Szóval kérdés: vegyek egy wireless adaptert 6-8 ezerért vagy vegyek egy kábelt? Hajlok az előbbire, de bennem van a kérdés, hogy ha kábelre teszem, akkor az elemeket kivehetem és úgyis működni fog? -
válasz x360elite #1838 üzenetére
Most a tartalomtól függetlenül, elvi hibás dolgokat vársz el. Ha én rád mutatok, hogy gyilkos vagy, akkor nekem kell bebizonyítanom, hogy így van, vagy neked, hogy nem vagy az? Nyilván az előző. Te meg állítasz valamit, és azt mondod, hogy a másik bizonyítsa be, hogy nem így van. Hát ez nagyon nem így megy...
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1838 üzenetére
Asszem félrecsúszott itt valami, valszeg a K betű miatt: Kasual alatt a Casual játékosokat értem akik bedőltek a hype-nak és miután nem jött be a YOLO teleport spam scorpionnal, otthagyta az egészet a francba. Ez egy természetes játékosszám esés megjelenés után pár hónappal.
Az hogy hosszútávon hány meccset játszottál, nem releváns annak tekintetében, hogy mennyi casual játékos esik ki megjelenés utáni első hónapokban. Én késő este meg korán reggel szoktam játszani mert a közép-európai meg közelkeleti játékosoktól agyérgörcsöt kapok (Liu Kang hegyek).
Folyamatosan látok KL-ben új arcokat, van hogy egy órában többször összead ugyanazzal, de ha megnézed a ranglistát egy szezon végén azért van bőven játékos. Egyszerűen aki béna az otthagyja, ez mindig is így volt. Nekem 2 KL szezon alatt összejött jó 2000 set és ebből ha jól tippelek kb 20% volt visszatérő vendég.
Túl sötéten látod a dolgokat, fogalmam sincs miért. Lehet elvették a kedvenc karaktered, vagy nem tetszik a játék, vagy Sonya Air Control pattintása hiányzik (hazavágták!!!!!! HASZNÁLHATATLAN!!!!), vagy egyszerűen csak jó nagyokat akarsz írni.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1834 üzenetére
Továbbra sem PC-n játszik a közösség nagyrésze, el is lett magyarázva. Mutasd ugyanezt az arányt konzolon Nézd ezt neked találtam.
@markknight: Köszi, engem szórakoztat.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1831 üzenetére
A kasual réteg kikopott 3 hónap után, ez teljesen normális.
De nyilván szétcseszik a játékot, mert Sonyával nem lehet 57%-ot kombózni egy patch után. De örülök, hogy te benn érzed magad abban a képzelt pár tízezerben akik temetik a játékot.
Érdekes a nemzetközi közösség (a Mileena-gyökereken kívül) köszöni, jól van és játszik. Ajánlom a r/MortalKombat csatornát redditen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1829 üzenetére
Elfogytak az ervek:) Az allitasaidat nem tudod igazolni, nyilvan csak kotekszem.
Legalabb kovetkezetes lennel:
Allitas 1:
"Sonya alap karakterét jól hazavágták. Gyakorlatilag sikerült egy fasza kis emberből egy hulladékot csinálni."Allitas 2:
"Nem a szaros 40%-os kombó a baj, hanem az 57%-os, amihez igen, kellett az air control. A 40% még most is simán meglehet... "Szoval egy kombo miatt hulladek a karakter. De az atlagnal nagyobb damage output az nem szamit...
De en csak ugatni jottem :)
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1826 üzenetére
Fentebb linkeltem egy pro jatekost, sarokban volt 39 korul KB nelkul, de szivesen latom az easy 40+ okat ha linkelsz vagy felveszel videokat rola.
Egyebkent, ha csak egy kombo hianyzik de rohogve hozod a 40+-okat akkor mi is vagtak haza? :D
A szobak mar elso nap is kongtak az uressegtol szoval nem tudom mirol beszelsz. :) De barmilyen bizonyitekot szivesen latok a 80%-os esesre:)
Az eddigi reszekben a rankednak nem volt ertelme, most vegre van. Box-on Kasualban is rengetegen vannak. KL-t meg nezd meg keso esti orakban amikor usaban is jatszanak.
Shao, Jax, Dvorah, Skarlet, Frost mind gyenge karakter volt es erositettek rajtuk. Kotalon is, de az eredmenye meg vitatott. Nekem ugy tunik nem olvastal patch notes-ot :)
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1823 üzenetére
Jacqui is nerfelve lett;) Mindenesetre hulyeseg az ervelesed mert Jacquinel a grease kick az egyetlen ertelmes juggler, Sonyanal meg ez csak a 40%+ hoz kellett.
Nem kotekszem csak szova tettem hogy nem a vilagvege ez a valtoztatas es nem kell egybol mindennekvege hangulatban szidni a fejlesztoket.
@gabor7th: figyelik a metat, Sonya pl tul eros volt es nagyon konnyen lehetett 40%+ hozni vele KB nelkul, akar midscreenben.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1818 üzenetére
Nem pattan vissza az Air Control és nem lehet kihozni röhögve 40+ %-ot. Micsoda nerf! Sonya túl sokat sebzett.
Nem vágták haza szerintem, inkább közelebb hozták a többihez, még így is elég bosszantó tud lenniIkea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #1811 üzenetére
Hát a történetének a vége az eredet storyja, amiben viszont megöli Kano-t egy új idővonalban, de kiderül, hogy ez nem lehetséges, mert nem lehet neki egyszerre két "mantle"-je és kell egy új reset, amiben már nem ő Nightwolf? Majd nekifutok megint amikor jobban oda tudok koncentrálni...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1798 üzenetére
Szerintem Joker-t hiba lenne bármelyik színészről mintázni, sosem film volt a fő médium számára.
Jack Nicholson meg szerintem nem találta el, ő csak azért kellett hogy el lehessen adni a filmet mert más A listás színész nem volt a filmben. Ha a filmes karakterek között kellene keresgélni akkor a két legutólsó megformálója között lenne az, ami visszaadná a mindenkori karaktert. Ledger hidegrázós jelenlétét keverni Leto öncélúságával.
Mindenki más.:
Kombat Pack-ra: érthető a fanyalgás mert atyaég mennyit kell várni, de a stratégia eléggé érthető, fenn kell tartani a hype-ot. Tornákkal, online jelenléttel, lassa csorgó DLC-kkel, és ezt sokkal jobban csinálják, mint anno az X-nél (én legalábbis elég hamar elengedtem azt a részt egyszerűen nem kötött le semennyire, online meg még bőven hulladék volt).Amúgy a fenntarthatóságot tekintve, a játék köszöni, nagyon jól van.
https://gamedaily.biz/article/1139/report-mortal-kombat-11-leads-the-way-in-second-quarter-video-game-engagement-spiketrapValahol megértem, hogy ez fáj, de jelenleg van elég sok karakter amit lehet játszani és a balance patch nagyon jót tett a játéknak. Menjetek KL-be
Jut eszembe, aki nyomta, hol végzett?
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1777 üzenetére
Már videót is raktam fel;) Abból azért kiderülhet.
Amúgy Kabal meg Jacquie, Jax is volt meg Kano de őket elengedtem.
Amúgy KL 2 vége csak meglett a Demigod megint 400+ set után de most nehezebb volt. Grandmaster-nél sokkal változatosabb lett a felhozatal, ott pl egy Shao Kahn sem volt. Liu Kang meg Sub Zero hordák annál inkább + legalább 4-5 magyar játékos is volt a szezon alatt:)
Egyszer hívtál amúgy, akkor éppen mentem. De legyen rengetegszer.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1770 üzenetére
Kung lao dive kick spam barmikor shao ket string es mixup. Onamitas hogy nehez karakterek. Ennyi erovel liu kang is nehez karakter.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1768 üzenetére
Epphogy kurvakonnyuek. Shaonal van ket string amit spamelni kell es kesz a mixup, kung lao meg nagyon alap lett.
Mellesleg eleg sokan jatszak oket:)
[ Szerkesztve ]
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1729 üzenetére
Ehhez képest Combo breaker-en bukott méghozzá Scar ellen. Sonic egyszerűen a legjobb, nincs mit ezen szépíteni, Dragon se kutya, csak egydimenziós és ez a veszte Sonic ellen.
Mondjuk a nagy arcot nem tudom mire alapozzátok.
Ellenben nem azért érdemes nézni, hogy ki nyer, hanem hogy hogyan. Voltak olyan meccsek ami miatt megéri bőven.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #1709 üzenetére
Amúgy azt hallottam, hogy kész van már egy hónapja és az összes ebbe a csomagba levő DLC karakter is kész, csak kényszerítik a stúdiót, hogy lassítson. A tegnapi bejelentő Ed Boon tweet-ben is írja Boon, hogy tudják hogy ahogy adagolják a DLC karaktereket az nem ideális, de ez nem az ő döntésük miatt van.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #1686 üzenetére
Értem hogy magánvélemény, de összefüggéstelen:
Előbb még azt állítottad, hogy Sub nagyon erős volt, aztán hirtelen mindenki más is az lett.
Sub soha nem volt top tier karakter, kezdő karakter.
Azt mondod ha sokat gyakorolsz Sub-al akkor nyersz, plot twist ez mindenkire igaz, még az új részben is. Plot twist kettő, hiába gyakorolsz be kombókat ha nem tudod megnyitni az ellenfelet vagy nem tanulsz meg védekezni.Fatal, összvissz egy van a meccsen és ha elcseszed 10 másodpercre off plusz egy igen nagy timeout várja tárt karokkal a pofont. Pl kedvencünk (Scorpion) -30as block advantage-el vár ha blokkba tolja a Fatal-t. Arról nem is beszélve, hogy azért a Fatal-ért kell pár pofont kapni.
Szvsz sokkal jobb mint az X-Ray volt és nagyon meg kell gondolni mikor lövöd el.Plusz, kis szerencsével lehet így is rövidrezárni egy Fatal kísérletet:
Szintén Scorpion, Dupla KB kombója (ranked-ban csak az tolják) mindössze 30% mert szarul skálázódik, eddig max 42%-ot kaptam tőle rankedban Fatal-al, nem nyert.
Scorpiont nem tolták túl, nagyon gyér recoveryben és 25% körüliek a BnB kombói, Noob lehetne erős, de a deleportja lassan indul, zónázni meg nem jó vele, arra ott van Cetrion.
@ayo: Azért vagy el vele, mert Kitana egy tipikus mindenes, de egy jó Cetrion vagy Sonya pl már darabokra szedi. Itt is kell bőven tartalék, ha másért nem, azért hogy az ellenfelet meglepd.
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1628 üzenetére
köszi. napi 30 percet ha nyomtam. nagyon változó volt amúgy, néha tök könnyű ellenfeleket kaptam, néha meg egy szavam nem volt, de azért többnyire azért okés volt.
(#1627) drachoHUN: igen? ma még a bajnokság volt, szóval rendeset még nem láttam.
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1624 üzenetére
én se toltam sokat, de 4K-ig jutottam el. nekem annyiban tetszett, hogy olyan volt, mint az MKX-ben 2 meccset kellett nyerni és max 3 meccs lehetett. A jelenlegi rendszerben meg 3-ig megy, tehát akár 5 is lehet és nem lehet feladni, azaz abbahagyni, ami sztem nem a legjobb, mert azért 5 meccs lenyomása hosszadalmas főleg ha nem olyan jó játszani a partnerrel.
-
válasz x360elite #1619 üzenetére
Én eddig levertem 3 klassic towert, (4-es, 8-as és 12-es), az elejét elkezdtem a towers of time-nak, lenyomtam a tutorialból a basic-et meg az advanced-et (strategy lesz a következő), meg nyomtam jópár sima gép elleni fight-ot. Meg szaladgáltam a kriptában.
Van még mit csinálnom
-
x360elite
őstag
válasz x360elite #1604 üzenetére
Az előzőhöz kapcsolódik még, de későn jutott eszembe.
Kollektor nincs mindig a helyén, de megidézhető a Kollector's Koin-al ott, ahol először megtaláljuk, viszont ha sokszor használunk Kollector's Koin-t, akkor bizony fogyni fog, erre való a Shoul Thurible Tower Key, amit a 250.000.-es ládában találunk meg ezzel a Towers of Time-ban a jobb felső platformot tudjuk megidézni és ezzel a tower key-el egy Kollektor-os tornyot kell végig vinni a megszerezhető cuccokért, köztük egy Kollektor's Koin-ért, amit minden ilyen key-el megidézett torony végén biztosan megkapunk. Kész. Ismét a kriptába, visszaállítjuk a ládákat (jelen esetben egyet a 250.000.-est) és kezdődik elölről, viszont az a láda elég drága mulatság, erre való a Scavenger's Lock Pick, ez ugyanis nullára csökkenti bármely következő láda nyitási költségét, de csak azét, amelyik pénzel nyílik, a soul-os ládákét nem. Így lehet végtelen Kollektor's Koin-unk.
Természetesen nem csak így lehet Kollektor's Koin-t szerezni, random is kapunk néha, de ha éppen sehol nincs és nagyon kéne, mert tele vagyunk Trade-el, akkor nagyon hasznos ez az infó.
Azt nem tudom, hogy Kollektor mindenkinél ugyanott van-e, de én a Goro's Lair-ben találtam meg egy olyan teremben, ahol a berendezés két oldalt egy egy hosszabb asztal és a terem végében pedig egy asztal keresztben. Rajta Raiden és Kung Lao egy egy kalapjával.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
atainprison
senior tag
válasz x360elite #1566 üzenetére
Akkor még egyszer utoljára szépen tagoltam leírom, hogy miről szól a prémium kiadás.
- megkapod az alapjátékot
- megkapod a kombat packotKombat Pack tartalma:
- kapsz 6 db dlc karaktert (az, hogy mikor jelennek meg sehol nem volt feltüntetve)
- egy hét korai hozzáférés a dlc karakterekhez
- 7 skin
- 7 set gearSemmi egyéb infó nem volt a prémium kiadáshoz és a Kombat Packhoz. Se a karakterekről, se arról, hogy melyik mikor jelenik meg. Az, hogy ki mit képzelt és ki miket találgatott teljesen irreleváns.
-
atainprison
senior tag
válasz x360elite #1564 üzenetére
A himi-humi oldal nem a hivatalos xbox store-ra vonatkozott, hanem a PC-s key shopokra.
"Az nem állja meg a helyét, hogy "nem néztem utána". Minek kellett volna januárban utána néznem azon kívül, hogy mik vannak a premium edition-ban? <--- nem túl sok egyéb infó volt."
Hát ez az, nem volt egyéb infó, csak az, amit Ayo is bemásolt. Tehát, ha valaki az alapján megrendelte a prémiumot és most nincs megelégedve pl.: a megjelenésekkel, az magára vessen. Sehol, ismétlem sehol nem lehetett hivatalos infót találni arról, hogy mikor jelennek meg a kombat packban lévő dlc karakterek. Nem értem, hogy ezen mi a nem érthető. -
atainprison
senior tag
válasz x360elite #1562 üzenetére
Mi nem állja meg a helyét abból, amit írtam?
Ahhoz, hogy Magyarországon melyik bolt mennyiért értékesítette a különböző verziókat, a kiadónak/fejlesztőnek semmi köze. Hivatalosan az alapjáték 60 euró volt, a prémium 90 euró, külön a kombat pack 40 euró. Ennyi (himi-humi oldalról én is megtudtam volna venni a prémiumot PC-re 70 euróért).
A prémium kiadáshoz Ayo leírta az 1560-as hsz-ben a hivatalos infókat. Még csak meg sem említik, hogy a dlc karakterek mikor jelennek meg (sőt, ott még magukról a karakterekről sem volt semmi infó). -
-
atainprison
senior tag
válasz x360elite #1553 üzenetére
A prémium kiadás annyit jelent, hogy alap kiadás + kombat pack. Ennyi. A kombat pack külön 40 euró (mondjuk most pont le van árazva Steamen 50%-kal ). Ha a kombat pack nem lenne leárazva, akkor a prémium kiadást vásárlók spórolnának 10 eurót. Ez teljesen egyértelmű azóta, hogy elő lehet rendelni, szóval ha nem néztél utána mit vásárolsz, akkor az egyéni probléma.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1551 üzenetére
mint mondtam, az összes season pass / dlc vagy akármi ilyen. van ami simán egy egész évet, szemesztert átölel. általában ezeknek annyi az előnye, hogy kapsz valamit, lásd Shao Khan DLC vagy előbb nyomhatod mint más vagy mondjuk így olcsóbb, mintha darabonként vennéd.
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1549 üzenetére
nem mondtak semmilyen időpontot. más játéknál is így megy, veszel egy season pass-t kb. tudni fogod mit tartalmaz és X hónap / év alatt azokra számíthatsz, az előrendelés nem azt jelenti, hogy te majd 1 hónap megjelenés után megkapsz mindent
-
markknight
veterán
válasz x360elite #1547 üzenetére
Semmi. Ed Boon kirakott egy Nightwolfos képet twitterre és ennyi. Valszeg jövőhéten érkezik a trailer és így megyünk tovább egészen novemberig. Üzleti szempontból ez valóban jobban megéri nekik, de nekünk annyira nem, mert várni kell
Én valami új towereket várnék már, mert ki van maxolva kb az összes, csak a karakter towerek és a boss towerek várnak ott rám.
[ Szerkesztve ]
-
drachoHUN
senior tag
válasz x360elite #1534 üzenetére
Hmm, most néztem egy Kombat Kast felvételt, amiben alátámasztották amit írtam.
Második szinten volt a csávó és azt mondták, hogy ezzel már övé lenne a Kitana skin.
Mondjuk nekem igazából a fehér Kitana és Skarlet skinek kellenének, amiket fingom sincs, hogy hogyan lehet majd megszerezni. Vagy azok is a fekete-pirosakkal együtt járnak?[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
válasz x360elite #1532 üzenetére
Grandmasternél járok. Az első skin körül bronz karika van a kezdetektől. A második skinnél semmiből világos szürke lett, amint elértem a champion szintet.
Erron Black körül nyilván semmi nincs jelenleg. Gondolom arany lesz, ha elérném valami csoda folytán a Demi God szintet. Ebből gondolom, ahogy gondolom.Forza JUVE!!!
-
-
drachoHUN
senior tag
válasz x360elite #1515 üzenetére
Gear-eket és skint bármelyiket lehet használni. Csinálsz egy karaktert, default-tá teszed, és így ezzel a skinnel, gear-ekkel tölti be a tournament variánst amit választasz ranked meccseken.
Amúgy pedig igen, ez zavar nagyon engem is, hogy nem lehet az abilityket szabadon választani. Emiatt hiába lehetne jobb egy midtier vagy lowtier karakter más képességekkel, ha egyszer ranked-ben nem használhatod őket...
Forza JUVE!!!
-
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1512 üzenetére
persze, de ugye ezt is érdemes nyomni, hiszen ez is egy plusz esély, remélem sikerül majd
ja erről sztem itt is többször írtam, hogy mennyire low budget kari lett. MKX-ben nagyon pro volt, a mostani nagyon unalmasra sikerült. kár érte. sztem majd tuti javítanak ezen, mert csak 2 tournament loudout van és baromi sok képességet nem lehet rankedben nyomni.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1510 üzenetére
Nincs sajna semmi infó.
Azért nem kell verni a kontrollert csak mindig érzésre nyomni, mikor a támadást adja be a karakter. Nekem sokszor jól jött, mikor ki tudtam védeni a legtöbb támadást és még pont maradt annyi életem, hogy fordítani is tudtam a konkrét halálból Ha nem nyomtam volna, akkor meg vesztettem volna, szóval mindenképp érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1506 üzenetére
persze, hogy létezik! nyomom mint állat és sok ellenfél is nyomja védekezéskor támadáskor egyaránt.
én X1 kontrolleren mindig az "A" gombot nyomom, de állítólag mindegyikkel megy, nekem az a tuti. próbáld csak nyomni mint állat és be fog jönni. Kitanánál már pontosan érzem, hogy mikor kell, meg persze olyan ellenfélnél, akik ellen már sokszor kaptam Fatal Blow-t
[ Szerkesztve ]
-
drachoHUN
senior tag
válasz x360elite #1496 üzenetére
Visszavonok azt hiszem mindent.
Feljutottam Rank 3-ra, itt bedobott egy rank 1-es ellent: 10 pontot kaptam a győzelemért, pedig itt már nem 500 pont a szintlépés hanem 1000. Sőt mivel írta a meccs előtt, hogy rank down veszély van, így ezek szerint mínusz pontok is vannak.
Szóval mégiscsak kell a skill. Ami nekem nincs. Úgyhogy, ezek a skinek maradnak másoknak, azt hiszem.[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
válasz x360elite #1492 üzenetére
Mondjuk tévedtem, mert később is kaptam 40-et vesztett menettel is. Akkor lehet csak érzékeli a játék, ha valaki noob.
Mondjuk mindegy is, mert csak játszani kell a meccseket és simán el lehet jutni max rankig. A Kombat League gyakorlatilag így csak plusz reward azoknak, akik eleget játszanak. Nekem ez bejön, mert ha kéne skill is, akkor nem tudnám megszerezni az összes skint.
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
TaylorPro
addikt
válasz x360elite #1476 üzenetére
Itt a 11-ben a karakterek is jobban ki vannak dolgozva. Valahogy élethűbbek. Sokat finomodott a játék. Az X-et nem szerettem látványilag sem. Most ez végre újra tetszik úgy mint a Koplete Edition. Nem bántam meg hogy megvettem, míg a 10-et igen, azzal alig játszottam.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1470 üzenetére
most legutoljára pont hétfőn indult volna, amikor E3 megy ezerrel, azt nem is értettem hogy miért pont akkor, amikor senki se figyel, na meg most jön a nyár, akkor is csökken a gaming. én lehet várnék vele őszig, persze ők biztosan jobban tudják, hogy pontosan mi is lesz és mit akarnak ezzel.
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1468 üzenetére
hehe, érdekes. amúgy pont tegnap néztem, hogy teli vagyok pénzzel és már nincs hova költenem. MKX idején is ez volt, mindenki nyavalygott, hogy IAP aztán ott is csak fölös idő volt, amikor meccs végén a gép adja ezeket a pénzeket.
egyébként vicces, hogy már 3x indul újra a számlaló a Kombat League-nél, most megint coming soon van
-
kwzatz
addikt
-
kwzatz
addikt
válasz x360elite #1452 üzenetére
"Neten még nem láttam box-os/ps4-es számokat, de box-on/ps4-en sem PC-s adatokat."
Nincs konzolom, de Xboxon és PS4-en van böngészési lehetőség nem? Mert akkor bármikor megnézheted a fentebb linkelt steam chartot órára pontosan lebontott játékosszámmal, elvileg konzolról is.ayo: Persze, meg fog ugrani újra, amikor kijön a Kombat Pack. Az új tartalom mindig visszahozza a játékosokat.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
válasz x360elite #1441 üzenetére
"attól még tény, hogy a rengeteg ingyenes tartalom miatt van még egyáltalán játékos abban a játékban."
De ezzel mit akarsz mondani?Miért vagyok tévedésben?
1. Eleve PC-ről beszéltem. Ott vannak a számok. MKX-szel annyian játszottak januárban, mint az MK11-gyel most.
2. "Vadásznom kell, ha be akarok férni 8-nak egy KOTH szobába" És ebből le tudod szűrni, hogy 100-an, 1000-en vagy 10000-en vannak online? Ha állandóan játszanak 500-an, már akkor sem fogod halottnak érezni a játékot, ettől még a játékosok 90+%-a otthagyta és rég mást tol.De ahogy írtam korábban: Verekedős játékok között az MK a kevésbé lehúzós fajta, valahogy ez a közösség ezt szokta meg. Ettől még egy OW-hoz képest egy olyan ember, aki nem nagyon játszik verekedős játékokkal joggal érezheti lehúzásnak, mert összehasonlítva a kettőt, az is. Főleg úgy, hogy tökéletesen követhetné ugyanazt a modellt, mint az OW, már csak a struktúrájából adódóan is: új pályák, új karakterek néhány havonta, specifikus eventek, egy-egy érdekes új fun játékmóddal, semmi akadálya nem lenne. Most mondjátok azt, hogy nem lenne ez jobb. Azért nincs így, mert a játékosállomány sokkal gyorsabban esik, nincs közel sem akkora játékosbázis már eleve, mint egy OW-nak, valamint rendszeresen jönnek ki más verekedős játékok, amire a játékosok átrepülnek. Így az a cél, hogy minél gyorsabban hozzák be a pénzt, aztán fejlesztik a következőt. Körbe lehet ezt magyarázni, de ez a helyzet.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
oxox
addikt
válasz x360elite #1434 üzenetére
értem...tehát a 26 az 30 (abba bele sem merek menni, hogy hozzánk mikor érkezett, és, hogy pc-re mennyivel később), és, hogy akkor 4év a snake Vs SF2-t jelentette kb (de akkor ezt Te is tudod)
A 40milliós példányszám (ami egy éve volt, és azóta még tovább hizott) szerinted egy olyan játék amivel a kutya sem játszana, de egy másik játék ami 24rész alatt tudott közel ekkora eladást produkálni nincs rászorulva a pénz további lenyúlására ("Na az MK-nak erre semmi szüksége. Ha kifizeted az extra tartalmakat akkor oké, ha nem, akkor sem érdekel senkit, mert bőven vannak, akik megteszik."...ez nonplusultra...akkor miért is fizetős?), de mégis azt teszi valami furcsa ok folytán. összehasonlitani sem lehet a kettőt...amúgy eladás szempontjából tényleg nem három év alatt nagyobb profit, mint 30 év..bocs 26 alatt..én tudom mibe fektetnék ha ilyen kérdés lenne.
De befejeztem mert úgy látom személyes sértésnek érzed, bár elmondtam, hogy az MK etalon számomra is.
a játék életben tartást úgy értem, hogy további pénzt generál, és hidd el MK-ban sem sokan maradnának (a kezdeti játékosok számához viszonyitva.) ha nem lenne hozzá további tartalom 3 év után.
fentebb jól leirta a ph!ajtás az OW mikrotranzakciós dolgot....nekem megjelenés óta megvan, megvan az elérhető skinek/hangok/matricák, stb 99%...az 1% amit nem farmoltam még ki, ill. van kb 4 skin ami csak fizetős tartalom (az ebajnokság skinjeit nem számolva, de azok csak szin eltérést mutatnak, semmi extra), és konkrétan egy darab lootbox-ot sem vettem pénzért...csak az alapjáték van meg (meg egy smurf acc)
DE LEIROM MÉG 1x nem állitom, hogy az jobb játék, csak a "fizetős" tartalom elérhető csupán játékkal/farmolással ingyen, tehát nem is nevezhető egyértelmüen fizetős tartalomnak.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akvarisztika
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest