Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
seimon
tag
Szerintem is zárjuk le ezt, de azért azt még megjegyezném, hogy a UPC HD adásai is elérhetőek voltak eddig is a 29-es körzetben, már 3590+1000 ft-ért. Jobb esetben csak 3590 ft-ért. És ha annak a képét láttad volna, akkor te se állítanád hogy az IPTV HD jobb annál.
Az hogy a színes TV-t hasonlítod a fekete-fehérhez, érthető, mert azod volt. De gondoljunk vissza, honnan indult ez a történet. Onnan hogy te rákérdeztél miért rossz az IPTV. Erre csak egy választ kaptál, majd hoztad a fekete-fehér és színes tv összehasonlítását.
-
BBéci
legenda
Te kérdezted, miért nem vagyok jó véleménnyel az IPTV-ről. Elmondtam, hogy a képminősége miatt, de amiket Kabelmania felsorolt, azok is nyomós érvek. Ezt próbáltad cáfolni azzal, hogy jobbnak találod az IPTV képminőségét, mint az UPC analógot. Annál nem nehéz jobbnak lenni. Azonos kategóriákat szabad csak összehasonlítani.
Örülök annak, hogy elégedett vagy és nem áll szándékomban ezt csorbítani.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
seimon
tag
-
BBéci
legenda
UPC kábeles, digitális SD-t hasonlíts, IPTV SD-hez és UPC kábeles HD-t, IPTV HD-hez!
Semmiféle más összehasonlításnak, analóg belekeverésének nincs értelme.
Szóval almát, almával, körtét körtével.
Valamint az sem mindegy, milyen TV készüléken nézed.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Az bizony eléggé furcsa, ha nem látsz különbséget HD és sima (gondolom az SD-t érted ez alatt) között. Az pedig valami egyedi probléma lehetett, hogy a UPC adásainak minősége gáz volt, Nálam kiváló, a jelerősség és a jelminőség 90 % feletti, de átlagosan közelebb a 100-hoz. Gold HD csomag, Mediacard-dal.
A legkisebb hibát kiszúrom, mivel tévéket (is) tesztelek 11 éve.(#6358) Intruder2k5
Mostanában a Digi-féle 100/50 az álmom.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Burrit
tag
A fő problémám az, hogy a szobák elrendezése és a tv-k elhelyezkedése miatt, két olyan fal is lenne, ahol egyszerre 3 vezeték futna párhuzamosan. Ez esztétikailag nem túl nyerő. Nem ismerem az optikai rendszereket. Azt hittem elég a tv-nek az optikai szál, plusz a beltéri amit adnak hozzá, mint egy koaxos rendszernél, mert így a házon kívül egy sima osztással oda lehetne vinni, az optikai szálat a szobákhoz, hozzám meg csak egy szál jönne be.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
"Iptv családi + HD 3 tv-re"
De ez ugye tiszta, felvilágosítottak róla?
http://www.t-home.hu/lakossagi/tv/vezetekes/interaktiv/csaladihdVDSL-, optikai és kábelhálózatok által lefedett területeken legfeljebb 2 db további vevőegység bérelhető a szolgáltatótól. (Ez esetben a HD adás egy időben csak egy vevőegységen fogható.)
-
grkalimari
csendes tag
Szia,
Köszi az infot. Engem már megkeresett az UPC a "nagyszerű" ajánlatukkal.
1 évig kérés nélkül adtak plusz csatornákat és most felhívtak, hogy mostantól fizetnem kell érte ha kérem, de akciósan csak 1000 Ft havonta meg persze 2 év hűség. Nyilván nem kértem, de most csak kiszámlázták ezt a plusz csatornákat és megint telefonálni kellett, hogy egy olyan szolgáltatást mondjak le, amit Én meg se rendeltem. -
kabelmania27
félisten
Hatalmas leépítés a Magyar Telekomnál
A Magyar Telekom 2014. második negyedévi eredményei
részletesen
Anonymus X: 29-ben leálltak.[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
Utánanéztem a számlámnak. Azt írja a kivonaton a díjneten, hogy ADSL solo medium! A UPC oldalán ilyen nincs is.
A havidíjam 6096 ft. Emlékszem 3 évvel ezelőtt felhívott egy csajszi és ő mondta, hogy van lehetőség 8 megás sebességre növelni az internetet és csak egy ezressel kerül többe.
Ezek szerint elfelejtették növelni. Asszem megy egy e-mail! -
Zsocy155
őstag
Nekem is csak annyi bajom van, hogy ekkora sebességért ez a pénz sok vagy fordítva.
Egyébként rendbe lenne.Pedig nekem szinte mindig 600-630 KB/s-el jönnek le a cuccok. Heti kb.1 alkalommal veszem észre, hogy pár percig 1.5-2 MB-el jön. Felfelé nekem is 70-80-al megy.
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
-
törölt tag
Szép sztori!
Akkor gondolom nálad is előfordult, hogy ripsz-ropsz leesett a sávszélesség. Aztán amikor telefonáztam nekik, érdekes módon 1-2 óra múlva mindig visszaállt.
De már ezt sem figyelem. Ha érezhetően csökken a sávszél, inkább kikapcsolom a gépet és nézek más tennivaló után. Már nem bosszantom fel magam.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
Csoportelhagyással kapcsolatban igazad van, 29-ből Digis témában PPPoE-s topicban szoktak írni, Telekomos ügyekben ide, UPC tévé ügyben másik topicba rálehet kérdezni pl dtv problémára, viszont ADSL-es témát inkább itt érdemes feltenni mert a másikban 99%kábelnetes, ezért a topic fő témája előbb-utóbb újra UPC 29-es körzet ADSL lesz.
-
MODERÁTOR
Elviekben nem lenne rossz az IPTV, ha például a fentebb említett FullHD kompromisszumot meg tudod kötni magaddal! Baj akkor van, ha nem tökéletes a hálózat, vagy kapacitás tekintetében túlértékesíti az adott területet a szolgáltató, a nagyobb haszon reményében, mert akkor bizony több lesz a kimaradás, lefagyás, kockásodás, stb... Analóg, de még DVB TV esetén is, az RF jelek messze nem olyan érzékenyek a hálózati problémákra, mint az IPTV! Olyan meg nincs is, hogy kevés lenne a sávszélesség, mert megy mind a három TV!
Ha azon kettő (SatTV vagy IPTV) közül kellene választani, én még mindig a SatTV-t választanám! Olyanom volt megjelenés óta, és azon kívül, hogy a T nagyon elszaladt az árakkal, semmi bajom nem volt vele! Én nagyobb tükörrel használtam mint amit adnak hozzá, sosem volt időjárás problémám se vele!
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
Iptv előnye hogy viharban is tudod nézni (ha van áram) hátránya hogy ha gond van a hálózattal vagy hgw-vel neten kívül tv sem lesz, sattévé előnye hogy független hátránya hogy időjárásfüggő.
Intruder2k5: Egyetértek, dvb-c könyen osztható előbb utóbb UPC-nél lesznek kódolatlan dtv adások.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
De ugye azt tudod, hogy HD csatornát egy időben csak egy boxon nézhetsz! Ha jól tudom egy előfizetéshez legfeljebb 1 HD és 2 SD stream jár legfeljebb! Illetőleg talán úgy mehet több boxon, ha azonos HD csatornáról van szó...
Csak mert ezen már többször fennakadtak bekötés után emberek!
-
Anonymus X
tag
-
kabelmania27
félisten
ADSL-en vesz le az iptv a sebsségből, kábelen és optikán általában nincs gond mivel nem csökken a sebesség. Mivel Interaktív Sat-ot rendeltél ezért nem biztos,hogy bekötik mivel IPTV a preferált és jobban is járnál mert könnyebben bővíthető SAT-on nincs szabad kapacitás.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ehhez képest a tegnapi itcafe cikk szerint pont a kábelnet hatékonysága a legmagasabb!
Jómagam UPC kábelt használok, és egyáltalán nem jellemző, hogy sebességprobléma lenne! Sőt, általában kicsit több is szokott lenni, 60/6 helyett többnyire 62-63 / 6.1-6.2-t szoktam mérni! Innentől kezdve meg hidegen hagy, hogy mennyi a garantált sebesség!
-
Burrit
tag
Nos jelenleg Február 17.-e van még mindig nem keresett meg senki a UPC-től a sebességteszt eredményével. Ugye Január 2.-án nyújtottam be az igényt adsl csomagváltásra azóta eltelt 32 munkanap és leszarják a fejem. Többször telefonáltam e-maileztem, de állandóan azt hajtogatják sajnáljuk, várjak türelemmel ez azért több mint felháborító 2 nap max 2 hetet igértek!
-
Burrit
tag
Nos folyamatosan hívogatom a UPC-t, hogy mi van a sebesség méréssel csak azt hajtogatják, várjak türelemmel. Mondtam a hölgynek, hogy nem tudom feltűnt-e az az apróság, hogy többet szeretnék fizetni azért a fosért amit önök internet szolgáltatásnak hívnak? Nem lemondani akarom, hanem többet fizetni, de szarnak a fejemre. A hölgy mondta, hogy örömmel értesülünk róla, hogy bővíteni szeretné az internet szolgáltatását. Kíváncsi lennék, ha lenne konkurencia akkor is ennyi időt venne-e igénybe, hogy nagyobbra csomagra váltanék. 1 hónapja várok a válaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest