Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz enginev3.0 #11839 üzenetére
Honlapos ár amit mutatsz és a pdf -es levél ár tök más el is van rontva nekem már jelezték upctől hogy javítják majd.. sanszos hogy a webes lesz javítva..
-
bigdady
nagyúr
válasz enginev3.0 #11841 üzenetére
Itt nem
-
bigdady
nagyúr
válasz enginev3.0 #11839 üzenetére
Írtam mennyi a telekom...
-
bigdady
nagyúr
válasz enginev3.0 #11814 üzenetére
Egy fenét!
Telekom Újhartyánon 6169 ft duo csomagban 1 évre 120-as net esetén.
Upc 5490 ft. Szóval egyáltalán nem durva árak sőt olcsóbb mint a telekom. Jöhet[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
válasz enginev3.0 #11814 üzenetére
Ügyfélmegtartó ajánlatba lehet ebből még sírni !
-
degec
senior tag
válasz enginev3.0 #11781 üzenetére
gondolom nem upc-sek kötötték be.. esetleg rá tudtok kérdezni hogy kik ? thx..
-
fsdb
aktív tag
válasz enginev3.0 #11677 üzenetére
Ügyfélmegtartóban vagyok, mint írtad a T-nek jobbak az árai.
El tudom képzelni mennyire szeretnének velem beszélgetni...[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
zsloti
senior tag
válasz enginev3.0 #11496 üzenetére
Az lehet de itt még híre hamva sincs a T nek..
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
egerj
tag
válasz enginev3.0 #11408 üzenetére
Igen, a sebességgel még a UPC nél sincs gond. Mostanában tartósan 10 a fel a 8 as csomagban...
-
bigdady
nagyúr
válasz enginev3.0 #11410 üzenetére
6000 Ft a berotelnél a 120-as, 1 évre
Egerj:
rendelj hozzá 0 ft-os telefont akkor olcsóbbVyct0y:
Optika van itt is. Milyen cimre írtál Újhartyánon?[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
válasz enginev3.0 #11264 üzenetére
kérdezd már meg pliz milyen kft.. ennyi.. meg Örkényre Dabasra mikor akarnak van e infó.? köszi szépen..
-
choco01
addikt
válasz enginev3.0 #11248 üzenetére
Hogyhogy vagy 2-3x vastagabb kábelt húznak mint a T optika kábele? Tuti hogy optikait húznak mindenhova?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
BBéci
legenda
válasz enginev3.0 #11250 üzenetére
Nálunk is van T és Digi, mint konkurencia, de aki akart, már évekkel ezelőtt váltott.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz enginev3.0 #11229 üzenetére
Amikor átadják az adott területen az új rendszert, akkor kapcsolják le a régit, nyilván pár hetes átfedéssel.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz enginev3.0 #11227 üzenetére
Nem kötelező, köthetnek szerződést más szolgáltatóval. Erről olvashatsz a UPC honlapon. A régit felszámolják, lekapcsolják.
-
BBéci
legenda
válasz enginev3.0 #11225 üzenetére
Két napja felhívott egy fiatal hangú nő, kérdezgetett az elégedettségemről, majd felajánlotta a HBO-t és mostani Extreme helyett a Silver ADSL-t. Megkérdeztem, tudja egyáltalán, milyen csomagom van most és csak viccel? Erre elköszönt és megszakította a beszélgetést.
-
degec
senior tag
válasz enginev3.0 #11223 üzenetére
csak 9190 !! a jupiszi gigabit ! mostmé
Amúgy voltam bent és megkérdeztem hogy mi van azokkal mint én is, hogy ügyfélmegtartó áron kapja jelenleg a mannát, 2 felvevős tv 18 as adsl, 2 telefon jelentős kedvezmény mindenen. Azt mondták hogy aki pampog jelzi hogy lenne itt más is, ott azért a listaárak is alakíthatóak lehetnek-lesznek, vagy kapcsiból azt mondják hogy mivel te ügyfélmegtartós vagy néked ezek az árak játszanak. De majd csak akkor ha ideér a kábel..
legalább egy év tuti -
Nooeca
senior tag
válasz enginev3.0 #10460 üzenetére
Nagyvárosokat 10.000 feletti lakossággal érdemes figyelni, mert a UPC Monor és környékéről beszél, de tulajdonképpen csak nagyvárosokról egyelőre. A sok-sok beszélgetés a UPC-vel még annak idején egyből lerója hogy náluk Monor és környéke az a 29-es körzet, mert mindig ezzel jöttek. (vagyis nem arról van szó, hogy Monor és a mellette lévő X település, hanem az egész körzet)
Sajnos nagyon le vannak maradva, ha más nem az árverseny miatt jó ötlet hogy fejlesztenek, de 10.000 fő alatti faluk/városok egy jó ideig szerintem semmit nem látnak ebből. Ami normális is hiszen ez a piacpolitika, de azért lehettek volna egy kicsit konkrétabbak és merészebbek marketingügyben.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz enginev3.0 #10379 üzenetére
Így igaz 2017 végéig nem lesz csak maximum monoron es környéken szóval 1 évet megéri aláírni a t-nel
[ Szerkesztve ]
-
Milan86
tag
válasz enginev3.0 #10377 üzenetére
igen.
-
Milan86
tag
válasz enginev3.0 #10375 üzenetére
Jelenleg UPC bekötve de elég siralmas a tempó és elég sűrűn szakad is.
-
Hunreal
tag
válasz enginev3.0 #10352 üzenetére
Akkor valamit szarul csinálsz. Nulla telekomos kapcsolattal (tehát nincs ismerős, haver stb. aki okosba megoldja) a 120 megás netért és az alap telefonért 4720 Ft-ot fizetek Monoron...
Még mielőtt megkérdeznéd, hogy csináltam: Felhívtam a telekomot és elbeszélgettem az árakról és telefonon keresztül megkaptam ezt.[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz enginev3.0 #10361 üzenetére
Igaz..
De am. Ha lejár a hűséged es ajánlatot kérsz kapsz par száz forint fix kedvezményt új hűségért. -
Nooeca
senior tag
válasz enginev3.0 #10352 üzenetére
T nel pont 6000 most lement az ara ott van a webshopban ha nem hiszed...
Telefonnal elvileg még olcsóbb
-
Samott
addikt
válasz enginev3.0 #10314 üzenetére
Az optika biztos idoallobb, de azert lenne hirerteku ha optikat huzna a upc mert itthon meg nem csinalt ilyet (ha jol tudom). Egyebkent Ullon (meg gondolom a "korai" T telepitesu telepuleseken) a telekom is koax-ot huzott nem optikat. Felenk csak a digi huzott FTTH-t.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
radio100jozs
őstag
válasz enginev3.0 #10314 üzenetére
Szerintem nincs érdemi különbözőség, mert a DOCSIS3.1 már bőven 1 Gbps sebesség felett van. Esetleg majd évek múlva, lehet majd hátrány, de az is igaz, hogy a szolgáltatók már a gerinchálózaton optikát használnak, így csak az a kérdés, hogy a házig menyjen az optika, ahogy a T is most csinálja, vagy mondjuk egy-egy csomópontig (mondjuk az utca elejéig).
Jelen esetben az UPC ezzel a koaxkábeles megoldással tud a leggyorsabban és a legolcsóbban átállni az ADSL megoldásról. Mert lényegében csak az elosztók, erősítők, modemek cseréje szükséges, de nem kell új kábelt kihúznia sehol, mert az adott, és az előfizetőknél is be van kötve.
-
Burrit
tag
válasz enginev3.0 #5783 üzenetére
Mikor én láttam, hogy Szentmártonkátán, köt a T, felhívtam a UPC-t, hogy mennyi hűségidőm van, ha van és közölték, hogy 2 éve lejárt, nagyon nem kerestek. Vajon miért? Mert akkor nem kell a jelenleginél kevesebb havidíjat felajánlaniuk!
-
titán
válasz enginev3.0 #5767 üzenetére
Minden szolgáltató ezt csinálja, ha le akarsz lépni/van konkurencia akkor jönnek a harmad/negyed áron az ajánlatok de természetesen csak ma/most/önnek.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
BBéci
legenda
válasz enginev3.0 #5760 üzenetére
Legkevésbé KSA miatt érdekel a műsor, akiről nem hallottam azt, amit írtál.
Mellesleg mostanában (pláne ma) engem sem tölt el büszkeséggel az a tudat, hogy magyar vagyok. Mondanám, hogy miért, de ez nem olyan topik.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
válasz enginev3.0 #5747 üzenetére
Szuper, jól néz ki a bekötés
-
BBéci
legenda
válasz enginev3.0 #5750 üzenetére
Azért akadnak nézhető műsorok, például a ma esti Eurovíziós dalverseny. Érdekes, látványos és zeneileg sem utolsó.
-
kabelmania27
félisten
válasz enginev3.0 #5752 üzenetére
Ahol ed3 netcsomagot tudnak adni ott nem várható az optika.
Azért nem váltanak sokan Telekomra mert a netmánia s 10/0,5-nél kedvezőbb a 12/1,5 ls 18/1,5 és sokan nem szeretnének iptvt.[ Szerkesztve ]
-
DonHUN
újonc
Itt Szentmártonban már egy ideje csinálgatják, már felraktak az oszlopokra egy kis dobozkát (elnézést de nagyon nem értek az ilyenhez úgyhogy fogalmam sincs milehet az xD) meg felraktad valami kábelt a vezetékek alá kb fél méterrel.
-
dr.bubo
őstag
Vecsésen is optikát csinálnának? Hiszen, szinte az egész várost bekábelezte (koax ED3) már. Nem hiszem, hogy optikára cserélnék.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
seimon
tag
Nem értem mit gondol a Telekom!
Ő nekik az éri meg ha az emberek váltanak
Mégis a probléma ott kezdődik ráírtam a Telekomos csákeszre facebookon. Kérdem tőle jönnek-e errefelé.
2 hét türelmi idő után (szólt hogy legyek türelemmel megérdeklődi a felsőbb körökben), jelezte hogy egyelőre nem várható Dabas környékén Telekom.Ha nyár végén vagy ősszel tényleg jönnének erre, akkor minek a fenének ad ki megint false adatot, hogy kössek egy év szerződést újra?
Én nem vagyok bárány két évet tuti nem írnék alá.
-
BBéci
legenda
Biztosan többen váltanának, ha nem az ótvar IPTV-t erőltetnék, hanem a normális kábeltévé szolgáltatást kínálnák, amihez nem kell beltéri egység.
-
seimon
tag
válasz enginev3.0 #5696 üzenetére
Jah, online próbálod?
Hát akkor az akár addig is eltarthat míg elöttem írták, szerintem az a leglassabb folyamata ennek.
-
seimon
tag
válasz enginev3.0 #5693 üzenetére
Általában azonnal.
Legalábbis ha telefonon teszed ezt meg, azért az azonnal az pár óra mire eljut az infó a megfelelő egyedhez.Örülök hogy hosszú idő után újra megkapta a téma azt amiről szól
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #5693 üzenetére
72 órán belül!
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #5659 üzenetére
OK, rendben, én csak örülnék neki ha sikerülne, ha már ezzel nem vagy elégedett, csak azt próbáltam jelezni, hogy a hűség alól azért nehéz lesz kibújni! Lehet most egyezkednek, meg ajánlanak ezt-azt, de ha arra kerül a sor, hogy szerződésbontás, akkor majd másképp fognak beszélni!
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #5657 üzenetére
Jaj, ezt ismerem, ilyennel már sokan próbálkoztak, de sajnos többnyire sikertelenül! Nem engem kell meggyőznöd ezzel kapcsolatban, a szolgáltatót meg nem fogod tudni szerintem! Sajnos ez a tapasztalat! Hiába nincs 100%-os szolgáltatás, ezt sosem fogják elismerni, és nem fognak elengedni kötbér nélkül! Legjobb esetben, ha sikerül valamelyest bizonyítani az igazad, kapsz némi jóváírást, de többre ne számíts szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #5655 üzenetére
Mármint kinek írtál? És mit értesz az alatt, hogy hiába a szerződés? Kifizeted a kötbért?
-
dr.bubo
őstag
válasz enginev3.0 #5600 üzenetére
Azt írtam, 6200FT az XXL net + hozzá jön a tévé és teló előfizetés. ( Családi+HD 3190Ft/hó, alap telefon 200Ft/hó)
Nálad pedig az XL-hez ír 6200Ft-ot? (Mondjuk Vecsésen a upc és digi is jelen van, ezért itt lehet, hogy még olcsóbban adják.)[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
dr.bubo
őstag
válasz enginev3.0 #5595 üzenetére
XXL 120Mbit/s net TV és telefon mellé 8290FT/hó, de ahol van konkurencia, akkor olcsóbban adják (pl. nekem Vecsésen 6200Ft/hó lenne). Megnézheted, hogy a T-home oldalán megadod a címed és ott megjelenik a, hogy mennyiért kapnád a telefon, internet, tévé előfizetést (bár ez a szolgáltatásuk nem igazán működik most jól, mert hozzám most azt írja, hogy nálam nem elérhető az internet szolgáltatásuk, pedig már 4éve van náluk internet-teló-tévé előfizetésem ). A legjobb, ha felhívod őket és megkérdezed menyiért adnák neked.
-
kabelmania27
félisten
válasz enginev3.0 #5595 üzenetére
Rendelj mellé alap telefont.
bigdady: Stabil volt a 8Megabit?[ Szerkesztve ]
-
seimon
tag
válasz enginev3.0 #5513 üzenetére
Hát ha idén kötötted akkor magadra vess!
Én már hónapok óta beszélek le mindenkit a hűségről.
Én se vagyok az kb már fél éve a UPC-nél mégis hűségáron kapom a szolgáltatást. -
Laci.M
senior tag
válasz enginev3.0 #5511 üzenetére
Sok ismerősöm is átváltott, nekik is 4 nap körül volt mire jöttek a szerelők a megrendeléstől számolva (3-5 maximum)
Időközben a telefonos probléma megoldódott, központi baj volt, a UPC-T-home összeköttetéssel nem stimmelt valami, közös baj volt.
(ha a konkrét bekötés ideje érdekel az meg egy óra volt kb, de ez persze mindenkinél más.)
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
válasz enginev3.0 #5507 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasnál láthatnád, hogy már kötik 3 hete folyamatosan. Én 2 hete használom teljes megelégedettséggel.
Aláírás
-
choco01
addikt
válasz enginev3.0 #5058 üzenetére
Talán ha kicsit vissza olvasnál, mielőtt leszólnád ("..4-5 év..") okosabb lennél.
HFC,lentebb képpel csatolva hogy első negyed év végére kész a szolgáltatásuk.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
poli27
veterán
Ha visszaolvasol kicsit, leírták hogy a HFC húzta a kábeleket!
-
seimon
tag
válasz enginev3.0 #5061 üzenetére
Micros? akkor az még rosszabb ...
-
seimon
tag
Nem néztem meg a dokumentumokat meg a ÁSZF-et, de a csomagból itélve:
7/7 15/15Ez nem szolgáltató csak viszonteladó, ami aztjelenti hogy ők is csak bérlik a UPC vonalait.
Itt kábelszolgáltatókat gyűjtenek tudtommal, ez meg amit írsz az árból tekintve ugyanaz az ADSL mint a UPC. -
jeanpiere
csendes tag
válasz enginev3.0 #4704 üzenetére
Szia enginev3.0!
Mi a tapasztalat az új (varazsoldal.hu) szolgáltatóval, mennyire stabil, időjárás mennyire befolyásolja??
Üdv jeanpiere
-
choco01
addikt
válasz enginev3.0 #4706 üzenetére
És ez milyen technológia?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz enginev3.0 #4704 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek..nem is hallottam.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #4685 üzenetére
Ugyanakkor ezt maguktól kéne felajánlaniuk. Mocskos suttyók, egy xy kisgazdasági netnek is jobban örülnék. De ahogy elnézem, csak a UPC van itt
-
Anonymus X
tag
válasz enginev3.0 #4497 üzenetére
Nálam is ugyanez volt. Mikor telefonon felmondtam a szolgáltatást egyből bepróbálkoztak 4xxx Ft-os árral a 8 Mbit ADSL Solo-ra, pedig itt sincs semmilyen alternatíva. Nálam egyébként az ajánlattal pont ellenkező hatást értek el: még inkább le akartam mondani. Fel is tettem nekik a kérdést, hogy miért nem korábban ajánlották, akkor talán megtartanám. Így le is mondtam és élvezem máshol a Digi szolgáltatásait.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
TCr
veterán
válasz enginev3.0 #4495 üzenetére
Ezen már gondolkodtam, hogy bepróbálom, de annyira nincs más normális alternatíva (Újlengyel), hogy gondoltam pont leszarnák, tudnák, hogy csak blöffölök.
Na majd igyekszem lejjebb vinni azt a díjat, azt hiszem még él a hűség, amit a 8200 ---> 6500 Ft miatt írtam újból alá.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
-
TCr
veterán
válasz enginev3.0 #4491 üzenetére
2013. szeptember 15-ig:
5 / 0,5 Mbit/s,utána:
2,5 / 0,5 Mbit/shttps://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
-
smog86
senior tag
válasz enginev3.0 #3953 üzenetére
Új akciójuk van.
Dupla sebesség 2013. február 28-ig:
5 / 0,5 Mbit/s
ADSL bronze.
Ezt nem tudod kérni? -
Insolent
aktív tag
válasz enginev3.0 #3953 üzenetére
A genyák, mondjuk nekem pozitív élményem volt velük kapcsolatban igaz csak 1,5 évig voltam előfizetve náluk. Miután lemondtam a szolgáltatást kiszámláztak az ő kárukra 3205forintot amit nem értettem, bementem és kifizették..
Kérdeztem, hogy ez normális miután lemondtam a szolgáltatást rá 2 hétre még fizetnek is érte, értelmes választ nem kaptam csak annyit, hogy ilyen a számlázó rendszerük." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
titán
válasz enginev3.0 #3939 üzenetére
1221 mindig elérhető.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
fsdb
aktív tag
válasz enginev3.0 #3930 üzenetére
5/0,75Mbit
Utorrent 600-620 körül le, 90 körül fel. Tűzfallal.[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
válasz enginev3.0 #3928 üzenetére
Nekem 4900 1 év hűséggel kb. egy hónapja Kábeltv analóg + telefon bent van de nincs mellette semmi extra.
Gratula, ha legalább ez összejön.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
bigdady
nagyúr
válasz enginev3.0 #3926 üzenetére
en most kertem toluk 5 megasat ha kell huseggel aremelessel, mert elmegyek, de nem adtak...
[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
válasz enginev3.0 #3844 üzenetére
nálunk (Gyömrő) meg tuti van, 2 évig voltunk náluk Digi előtt
sőt beírtam a címünket, és még a 120 Mbit is elérhető
[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
válasz enginev3.0 #3842 üzenetére
miért ne lenne?
-
fsdb
aktív tag
válasz enginev3.0 #3827 üzenetére
1221-et szoktam hívni, ezt speciel a helyiek intézték mondták, hogy kell ha nagyobb netet szeretnék, nem azonnal jön rá válasz kell egy kis idő nekik amíg megnézik.
Vonalvizsgálatra kell megkérni őket, hagy mennyi a maximum amit adni tudnak.
Persze érdeklődés szinten.
Változó. A Szomszéd utcába van 8Mega nálam már nincs. Viszont nem tudom számít-e, legalább 2 szomszédomnál is van net.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
fsdb
aktív tag
válasz enginev3.0 #3824 üzenetére
Nálam Nagykáta nem tudnak adni csak 5M-át, kértem volna 8-at de hát az ADSL korlátai.
Hosszas beszélgetés után Monor, nem Nagykáta az itteniek valahogy csak ahhoz értenek, hogy elhajtsanak (meg is tették). Pont az volt a gond, hogy ha én felmondom akkor nem tudnak új csomagot kötni, mivel nincs 5M-ás csomag, ja persze "céloztak rá" mind két helyen ha felmondom előfordul, hogy 3 hónapig nem lesz netem. Monoron megkérdezték, fizetnék -e többet gyorsabb netért. Mondtam persze pár száz forint és majdnem duplája sebesség. Amikor bejött 6200 volt a 8Megás én meg kaptam 300 ft kedvezményt, hogy csak 5Mega. 4900-re tudtam most kialkudni 1év hűségre, telefon, kábeltv bent van mellette, és folyamatos a szerződés nem bontották meg.
Ha nézetsz egy sebességtesztet előferdülhet, hogy kaphatsz 5Megás netet, ha nem megy gyorsabban.Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
banhammer
veterán
válasz enginev3.0 #3822 üzenetére
Gondolom nem éri meg nekik ennyire felaprózni a sávszélességet.
Meg ha lenne 1, 2, 5, 8 Mbit.
Akkor sokan inkább az olcsóbb 5 Mbites csomagot vennék (ahogy te is vennéd ha lenne).
Magyarul ki van ez találva, hogy ne a vásárló járjon jól.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
válasz enginev3.0 #3667 üzenetére
Monor a UPC Mordor-ja.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
BBéci
legenda
válasz enginev3.0 #3667 üzenetére
Ott tesznek keresztbe a Diginek, ahol csak tudnak.
-
Dictator^
veterán
válasz enginev3.0 #2830 üzenetére
nálam monornetnél azóta volt szar, mióta 5mbitről felemeltettem annó 8-ra..
de szerencsére ez már a múlt..amúgy arra lennék kíváncsi, hogy akik előszerződést kötöttek a digifon 500-ra , azok megkapják?
mert ugye már hivatalosan nem lehet, csak kíváncsi lennék, azoknak jár-e..
(bár már lehet le volt írva, csak elsiklottam felette)[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
koháry
tag
válasz enginev3.0 #2830 üzenetére
Mondjuk ez engem nem izgat annyira, soha nem játszok gépen, szerintem arra sokkal jobb az xbox 360.
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
poli27
veterán
válasz enginev3.0 #2684 üzenetére
Jelentsd be hibára
-
leviske
veterán
válasz enginev3.0 #2511 üzenetére
Mondjuk nálunk is gyalázat azóta, bár azért a 8-10 megszokott lenni a 12-ből. A ping viszont egy kabaré, nem tudom, hogy az nálunk úszik-e el, vagy tényleg ennyire parkolópályára kerültünk a felmondás miatt.
-
banhammer
veterán
Érdekes nekem atom stabilan hozza az ADSL a megnövelt 10Mbit-et.
Hívd fel a 1221-et és panaszkodj.
-
Dictator^
veterán
havernak mióta emeltek upc-nél, azóta szar a net
egy áldás lehet.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
poli27
veterán
1221 .....
-
leviske
veterán
válasz enginev3.0 #2509 üzenetére
A helyedben én ilyenkor a modemet közvetlenül rácsatlakoztatnám a gépre minden újraindítás nélkül és megpróbálnék feljelentkezni.
-
banhammer
veterán
válasz enginev3.0 #2287 üzenetére
Merre fele vagy a 29-es körzetben?
-
TCr
veterán
-
TCr
veterán
-
leviske
veterán
válasz enginev3.0 #2278 üzenetére
Ugyanez a T-Home-nál 4390- és vannak a 29-es körzetben is. Nem reklámozni akarom őket, csak szólok, hogy felesleges az irigykedés
-
titán
Azok csak lista árak.
-
banhammer
veterán
Én ilyenekkel már nem cukkolom magam.
-
banhammer
veterán
válasz enginev3.0 #2262 üzenetére
Túl sok a kapcsolatod.
Próbáld meg így.A BitTorrent / Protokoll titkosításnál pedig a Kimenő résznél állítsd át "Engedve"-re vagy "Erőltetve"-re.
-
benceecneb
tag
válasz enginev3.0 #2238 üzenetére
Mamámnál (Gyál) és nálam (Gyál) biztosan növelték a sebességet amiről tudok. Osztálytársamtól (Dabas) megkérdeztem, hogy mi a helyzet, azt mondta nála semmi változás eddig.
Amit nem értek, hogy ugye a sebességnövelés után mindenki 10Mbitet kapott, viszont ugyanannyit fizet mint eddig, csomagtól változatlanul, vagy lesz vmi egységes havidíj?
[ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
válasz enginev3.0 #2238 üzenetére
Csak ott kényszerülnek rá, ennyi telik tôlük!
-
banhammer
veterán
válasz enginev3.0 #2234 üzenetére
Nézd én nem szidom.
Ráéerek.
Az exMonortel, jelenlegi UPC ADSL-lel a lassan 8 év alatt kb. annyi bajom volt, hogy azt a 10 ujjamon meg tudom számolni.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kabelmania27
félisten
válasz enginev3.0 #2232 üzenetére
Ízlések és pofonok
Nem mindenki akar 10megával letölteni.....
Van aki úgy gondolja, amire használja a UPC ADSL internetet, arra tökéletesen megfelel.
Ismerősömék kábeles upc netről nem váltottak Digire, mert az ismeretségi kőrben sok gond van a Digivel, van ahol tökéletes. Az internetre van a legkevesebb panasz, inkább a tévére panaszkodnak többet.[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz enginev3.0 #2207 üzenetére
Az a szomorú igazság, hogy amíg a UPC-nél él a havi 300 gb-os adatforgalom korlát addig teljesen mindegy, hogy 1-2,5-8-10-12-18Mbites neted van, mert ugyan úgy csak 300 gigát tudsz letölteni.
Idézet az ASZF-ből ami innen tölthető le.
"5.2.1 A Szolgáltató hálózatának veszélyeztetése miatti korlátozás
5.2.1.1 Extrém használat
A Szolgáltató Internet szolgáltatása osztott erőforrásokra épül. Ezeknek az erőforrásoknak a túlzott
(indokolatlan mértékű) igénybe vétele vagy ezekkel való visszaélés, akár egy egyéni Előfizető részéről is,
minden más felhasználó számára negatív hatást válthat ki. A hálózati erőforrásokkal való visszaélések
leronthatják a hálózat teljesítményét.
A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mértékű használatnak tekinti azt az esetet, amikor az
egyéni Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget
meghaladja (extrém használat)."\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
explorer68
tag
válasz enginev3.0 #2191 üzenetére
Mindenkinek mondom aki velem kapcsolatban írt: Nem a munkával és a lassúsággal van a gondom, megértem, hogy a szerelôk sokat dolgoznak és vannak elôre nem látott hibák. Amikor arra gondolok, hogy átbasz a digi, fôleg a kommunikációra gondoltam, úgy a szerelôk, mint az ügyfélszolgálat. Ha mondanának egy idôpontot (pl.: május 25) akkor legalább tudom, hogy meddig kell kihúzni. Az átverések szépen sorban: egyik szerelô mondta: "szerzôdés sorrendben megyünk" (mint tudjuk nem igaz), másik szerelô mondta: holnap hívjuk egy idôpontal (ennek 1 hónapja). Ügyfélszolgálat mondta: 1 héten belül hívnak a szerelôk egy idôpontal, mert már jóval korábban kellett volna hívniuk (nem hívtak) többszöri telefonra sem.
Még egyszer mondom: nem az a baj, hogy miért nincs már net, hanem azzal ha valamit megígérnek azt tartsák be, ez elvi kérdés nálam. Mindenki magából indul ki, de az ígéret szép szó és én szeretem ha betartják, nem tudom ki hogy van ezzel. Ennyi!! -
explorer68
tag
válasz enginev3.0 #2181 üzenetére
Akkor kinek a hibája az enyém??? Ha belefektettek ennyi pénzt és még nem mûködik, és szedik tôlem a havidíjat akkor is az Ô balekoskodásuk, ne védjed már ôket! Vagy DIGI-s dolgozó vagy? Esetleg már bekötötték nálad? Nem kell a duma, ha még nálad sem kötötték be nem érdekel, csak az érdekel hogy nálam be legyen kötve!
Engem nem vigasztal, ha más is szív!
Az egyetlen üdvözítô, ha már nálam is mûködik! -
poli27
veterán
válasz enginev3.0 #2181 üzenetére
Inkább több tízmilliót
-
DuplaZso
aktív tag
válasz enginev3.0 #1998 üzenetére
Halkan mondom, nehogy meghallják a rablók...
Nekem hosszú évek óta stabil 15 környéke. Éjszaka -1, csúcsidőben esetleg +1. Amennyire tudom, másoknak közel 40. Mondjuk ezért anno meg kellett ereszteni 1-2 telefont, és (a nevére már nem emlékszem) konkrétan kérni valakit beszélőre. Ő paraméterezte a nyomorról a vonalat. Elcsacsogtam neki, hogy én sokat játszok a hálón, tehát marhára nem mindegy, viszont ez állítólag a sávszél stabilitására (az én oldalamon) nincs túl jó hatással. Más kérdés, hogy utóbbit nem tapasztaltam.
Természetesen akkor még a zuppc nem volt a képben, csak évekkel azután.
Annó a 384/64-es nettel 11-13-as ping rémlik.Nagyjából csak azon múlik, hogy ők belemennek-e a vonal spanolásába. És így, hogy egyre többen fogjuk tudni lepasszolni őket, bőven belefér.
-
Dictator^
veterán
válasz enginev3.0 #1998 üzenetére
adsl?
már nem tudom, kinek mi van.. sok a digis itt is márÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest