Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunreal
tag
válasz radio100jozs #11175 üzenetére
nyugi, csak válaszoltam a fasza kérdésedre: "Hol nincs a Digi és a Telekom?"
-
Hunreal
tag
válasz radio100jozs #11171 üzenetére
Csévharaszt, Hernád, Káva, Monorierdő, Nyáregyháza, Örkény, Pánd, Pusztavacs, Táborfalva, Tápióság, Tatárszentgyörgy, Újlengyel, Vasad.
A fenti települések azok, ahol nincs épkézláb konkurencia, csak UPC.
-
Hunreal
tag
válasz v!ct0y #10652 üzenetére
Bár fentebb már egyszer leírtam, de azóta van frissebb információ:
Monori vagyok, nulla telekomos kapcsolattal. 120/50-es net+alap telefonért bruttó 4.700 Ft havidíjat fizetek. Ma updateltem 1000/200-as netre+alap telefonra. Ezért fogok 5680 Ft-ot fizetni. Elvileg pár pilisi user is megkapta ezt a kedvezményt, mint én. Látogasd az FB csoportot is, mert a naprakészebb infók ott mennek.
-
Hunreal
tag
válasz Intruder2k5 #10619 üzenetére
Leírtad a tutit: "Persze lehet durcizni, és azon vitázni, hogy ezek nem elérhetők alapból, a Telekom-é pedig igen,".
Pont erről van szó. Nekem az utóbbi sokkal szimpatikusabb, szemben a másik cigánykodásával.
-
Hunreal
tag
válasz Hunreal #10617 üzenetére
Apropó! De ha nyugodtan vársz/vártok, akkor addigra a upc is szépen kiépíti a fibert, ami azt fogja eredményezni, hogy a telekom is alapból a spec árakat fogja mindenkinek prezentálni és annyit fogsz a szolgáltatásaiért fizetni, mint más Vecsésen, Üllőn. (elég csak egy vecsési címet megadnod, hogy ott mennyit fizetnél)
Tehát, ha már hasonlítgatsz, akkor a vecsési árakat vedd alapul szvsz, mert ezzel csak magadat téveszted meg. -
Hunreal
tag
válasz radio100jozs #10613 üzenetére
Te miről beszélsz? Monori vagyok. 120 mbit+telefonért havi bruttó 4700 Ft-ot fizetek... Félreértések végett: telekomos kapcsolat nélkül fizetek ennyit...
Sőt, hogy fokozzam, ezt vagy e körüli árat bárki megkaphatja. Erre élő példa a 29-es facebookos csoport, ahol már pilisen is volt több olyan, aki simán megkapta a spec árakat. Összegezve, csak ki nyitnod a szád és alkuképesnek kell lenned.
[ Szerkesztve ]
-
Hunreal
tag
válasz Padrino1 #10567 üzenetére
Ezt úgy kell érteni, hogy addig és oda húzzák az optikát ahová kéred. Nálam ez tavaly úgy ment Monoron, hogy kijött a két szaki, kérdezték, hogy hol/hogyan/hová menjen be az optikai kábel. Elmondtam nekik és az utasításaim szerint tették a dolgukat. Az optikai kábel az oszlopról közvetlen bejött a szobába, majd azt rádugták a telekomos routerra, oszt csókolom. Összefoglalva: igen, oda teszik, úgy csinálják ahogy te kéred.
[ Szerkesztve ]
-
Hunreal
tag
válasz enginev3.0 #10352 üzenetére
Akkor valamit szarul csinálsz. Nulla telekomos kapcsolattal (tehát nincs ismerős, haver stb. aki okosba megoldja) a 120 megás netért és az alap telefonért 4720 Ft-ot fizetek Monoron...
Még mielőtt megkérdeznéd, hogy csináltam: Felhívtam a telekomot és elbeszélgettem az árakról és telefonon keresztül megkaptam ezt.[ Szerkesztve ]
-
Hunreal
tag
válasz Intruder2k5 #9953 üzenetére
Ez nem kivétel, mindösszesen nem külső, franchise cégekkel kell szerződni, magyarán nem a sétáló mókusokkal. A 29-es körzet FB oldalán írták a tippet, kipróbáltam és egyből megkaptam az extra kedvezményt. A szomszéd ment az üzletkötőhöz. Na ö a weboldal szerinti árat fizeti. Megjegyzem: nulla kapcsolatom van a telekommal, magyarán nincs ismerős, nincs span, nincs barát. A lakcímemre nekem is listaárat dobta, mikor szerződni akartam, aztán mint látod mégis megoldották az olcsósított árakat.
[ Szerkesztve ]
-
Hunreal
tag
válasz Intruder2k5 #9950 üzenetére
-
Hunreal
tag
UPC - 29-es körzet FB oldalról: [link]
"Mai nap folyamán találkoztam két úriemberrel, akik hozták Pilisre az optikai kábelt, beindult a Telekom. Az Almáskert, Eötvös utca teljesen és a Nyári Pál utca részben lett bekötve."
[ Szerkesztve ]
-
Hunreal
tag
válasz kaposznyak #8722 üzenetére
Monoron (és egyben a 29-es körzetben már) optikát húz a telekom. 1 kábel (maga az üvegszál) jön be a házba, ami a telekomos wifis routerbe csatlakozik, majd innen tudod szétágaztatni pc-re/saját routerre és telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
Hunreal
tag
válasz kabelmania27 #8613 üzenetére
Ez nem igaz. Az FB csoportban több ember is írja, hogy nem tudják garantálni a weboldalon leírt sebességet. Pl. Monor központjában maximum 10 mbit megy át, többet könyörögve se kapnál.
-
Hunreal
tag
Sziasztok!
Igaz, hogy április elseje van, remélem nem kamu az infó (mert az illetőt én magam fogom kinyírni! ), de jó hírt hoztam a Monoriaknak.
No szóval, a 29-es körzetes FB klubban egy kedves "harczos"társ az alábbiakat közölte:
"Monoron Hétfőn kezdték húzni a T-home kábelt!!!"
"3 hónap alatt kész lesz"
"Páskom utcát csinálják"No persze, elsőre én se hittem el, ezért azonnali fotót követeltem. Megkaptam. Csatolom is nektek:
Kérdés! Most mi lesz a UPC-vel? De jó, hogy nincs náluk hűségem!
[ Szerkesztve ]
-
Hunreal
tag
Sziasztok,
Gyors szőke kérdések: a Telekomnál és a Diginél a tv, internet+telefon egy darab kábelen jön be az oszlopról a házba (ha igen, akkor milyen kábelen?), vagy a tv+net egybe, valamint egy másik kábelen (telefonkábel?) a telefon?
És még eszembe jutott kérdés: az oszlopról közvetlenül a házba csak netes (+ telefon?) kábelt húzzák be és kész? Szóval behúznak egy darab kábelt, ami közvetlenül a szobában lévő modembe dugnak és kész is?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Hunreal
tag
Lehet már tudjátok, lehet nem, azért megosztom.
FB-ről infó (http://www.facebook.com/#!/groups/124312187618534/):
"Ebben az évben nem lesz Digi Monoron.. sőt ha szerencsétlenek vagyunk akkor még jövőre sem. A Démász indokolatlanul magas áron adná az oszlopokat. Szóval vastaps a Démásznak "
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest