Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
benceecneb
tag
válasz DuplaZso #5501 üzenetére
Az az igazság, hogy nemrég költöztünk ide ilyen régi fajta házba (előző házunknak nem volt padlása), és max 40 °C-ra saccoltam volna a padlást nyáron ami pont belefért volna a tűréshatárba, de ez a 50-60 °C tényleg nagyon magas. Inkább lehúzatom az optikát a szobába, szakik biztosan megtudják oldani ha hoznak magukkal 50 centis ütvefúrót (nekem elég nagy szenvedés volt kifúrni a lyukat utp-nek, villanynak, telefonnak, tévének). TP-LINK TL-470+ néztem ki magamnak, ez a legolcsóbb 10e Ft, és elboldogul akár 4 kapcsolattal is
-
seimon
tag
válasz DuplaZso #5210 üzenetére
Az igaz, de ha egy szolgáltató előnyökkel indul a többivel szemben, neki jobban megéri terjeszkedni, és ezt most megkapta a Telekom, csupán vállalnia kell a szerződésben foglaltakat.
Eleve van oly pénz, amit nem lehet másra költeni, azt meg ide kell befektetni. (Nem úgy mint múltkor volt valaki aki 2 céget benevezvén próbált lenyúlni 10 milliárdot, aminek ide kellett volna érkezni...)
Nem széles sávról volt szó, hanem oly technológia amely hosszútávon versenyképes, de mivel a Telekom már múltkor kijelentette hogy csak optikát építenek manapság, így ez ez lesz.
Bár egyébként én őszintén úgy vélem, hogy előbb utóbb már a Telekomnak is lépnie kéne a UPC lépését követve, és emelni kéne a sávszélt, ugyanilyen áron. (legalább a másfélszeresére.)
4290 Ft/ 10 Mbit / sec úgy hogy csomagban drága szerintem.
Örülök ha lesz alternatíva, de én leginkább a Digit várnám errefelé. UPC se lenne rossz, ha hírtelen megoldanák a fejlesztést, de velük az a bajom, hogy ők játszanak a sávszéllel. Úgy vélem szándékosan babrálják, hogy néha kevés néha sok.
-
titán
-
seimon
tag
válasz DuplaZso #5176 üzenetére
Én ezért írtam ide, de furcsa hogy a modem jó volt, csak a routernek kellett a resi... (ezért is írtam hogy nem értem el a router admin felületet).
Router resetelődött és minden ment tovább... nem a modem szarakodott mint "ér"vágáskor.
De persze csak akkortól amikor kezdődőtt ez a vandalizmus.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz DuplaZso #5032 üzenetére
Akkor ezert volt mostanaban "lassu" hetvegenkent a net Vecsesen a lakotelep (volt Profi) kornyeken?
Neha a 80 Mbit helyett alig volt 60.3-4 reconnect utan meglett a sebesseg, de volt olyan is, hogy felorara elment mult hetvegen ejszaka a net, meg a modem kikapcsolas se segitett rajta.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Dictator^
veterán
válasz DuplaZso #4360 üzenetére
Időképen már van egy minicikk róla..
Úriban lévők írták, hogy elég nagy volt..
Nálam max a szék himálozott, meg a recsegés amit a nyest szaladgálásának tulajdonítottam..
Amugy hasonlóan 2 körülire tippelnék..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz DuplaZso #4358 üzenetére
Bazzeg.. azthittem, hogy szédülök..
Akkor ez volt az!/Székkel épp hátra voltam dőlve, azt elkezdett dülöngéli picit.. azthittem szédülök, mert utoljára kb 8 körül ittam.. aztán reccsent a fal fent (gipszkarton/osb kombó) erre meg azthittem, hogy a beköltözött menyét mászkál.. az szokta recsegtetni ezt meg kaparászni../
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
dnyl
csendes tag
válasz DuplaZso #4331 üzenetére
Mielőtt bármilyen sértésre is reagálnék, olvass vissza, hogy nem irkáltam tele a fórumot haszontalan reklámokkal, nem írtam úgy, hogy nekem is netkontaktos netem van és nagyon király.
Tisztán, egyenesen, érthetően közöltem a tényeket, hogy van szolgáltatásunk Monoron is és, akit érdekel az kérdezhet, érdeklődhet. Sajnos ezzel szemben csak a támadások jöttek olyan emberektől, akik vagy nem Monoron laknak, vagy másik mikrohullámú szolgáltatást használnak ( vagy üzemeltetnek ).
Nem értem mire mondod, hogy a hwsw után ide is betettem a lábamat. Nem emlékszem, hogy melyik törvény írja azt elő, hogy egy szolgáltató alkalmazottja egyidejűleg csak és kizárólag egy internetes fórumon lehet jelen. Ha kicsit utánanéztél volna, hogy mióta vagyok hwsw tag, látnád, hogy nem tegnap regisztráltam és a 882 hozzászólásom sem arról szól, hogy mekkora király a saját szolgáltatásunk.
Sajnálom, hogy 2013ban még itt tartunk, hogy ha nincsen normális hozzáfűznivalója az embereknek bizonyos témákhoz, akkor csak ócsárolni tudnak egy nicknév mögé bújva.
Üdvözlettel:
Kollár Dániel -
kabelmania27
félisten
válasz DuplaZso #3876 üzenetére
Megemelte a UPC a sávszélességet ezért vannak akik nem váltottak.
Nem 29-es UPC területen vannak olyan társasházak ahol kevesen váltottak Digire, vannak olyanok ahol többen.
Sok tényezőtől függ, hogy melyiket fogja az ember választani. pl Van akinek jobban megfelel a UPC csatornakiosztása van akinek fontos a Digisport, van akinek kell a nagyobb feltöltés van akinek nem. Van aki ahogy írtad a jól bevált dolgot nem cserélné le. Van akinek fontosabb az ár van akinek nem.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz DuplaZso #3873 üzenetére
De azt ne felejtsd el, amig fejleszteek, meg karbantartanak meg kötözgetnek, meg bővítenek, lehetnek gondok..
Nekem 7 hónap alatt nem sok gondom volt. Aztán majd alkotok Én is véleményt (ha befejeztek mindent).. kb amúgy úgy kezdődik mint a UPC ADSL-je. (Amúgy itt is voltak kimaradások a héten, de találkoztam velük, mondták, hogy bővítenek, mert nincs elég férőhely a románok által felrakott dobozokban)[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
banhammer
veterán
válasz DuplaZso #3848 üzenetére
Ahogy tetszik mondani.
Emlékszem amikor a nagy faluban (Pest) laktam ott is hasonló volt a helyzet, hogy hiába a DataNet-nél voltam, mint ADSL előfizető ha valami baj volt az ADSL-lel akkor a Nagy Magenta elé kellett járulni, hogy ugyan már méltóztassanak megnézni, hogy mi a tosz van.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kabelmania27
félisten
válasz DuplaZso #3558 üzenetére
Egyik ismerősömtől kölcsön kértem egy USB-s tuner kártyát kipróbálásra, az adások nem voltak olyan szépek mint a tévén, amelyik a tévén kicsit szemcsés volt az a kártyán nézhetetlen.
#3604 bahnhammer Ismerősöm laptopján 50/5net 5-25/5el működik 10/100as lannal, én gépemen szintén 100-as kártyával stabil 50/5, ő gépén vista van, az enyémen xp fut.
Amikor elkezdte kiépíteni a Digi a hálózatot kábelmodemes UPC-ről első kőrben a nagy letöltők váltottak.
Jó pár olyan hozzászólás a többi UPC-s topicban sebességgel kapcsolatos pl 120/10 es net nem megy annyivel, aztán kiderül nem gigabites a lan, router nem gigabites.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
válasz DuplaZso #3556 üzenetére
Több tévére elegendő jelszintet biztosít az ont. Tuner kártyának kell az erős jel, egyik ismerősnél kettes splitter után a tuner kártyán a C60feletti adások közül vagy szemcsés volt vagy be sem jött, miközben az okostévén analóg és digitális (HD-k) tökéletesek voltak.
-
-
Sutty66
tag
válasz DuplaZso #3537 üzenetére
HAli! Akkor elvileg már azon látlak legközelebb. Kendőt tegyél magad elé.(Állfelkötés céljából) Insolent biztos mondta milyen szar a Digi. Isten hozott téged is. Üdv:Laci
Kohári: Kitartás, én sem gondoltam tavasszal hogy egyáltalán lessz valami errefelé.
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
válasz DuplaZso #3154 üzenetére
Nálunk eddig is perc alapú volt.. Sokat nem oszt, nem szoroz nálunk, mert nem nagyon használjuk..
Apropó upc-s telefon. Állandóan csörög a vonalas telefonunk és cscaládi pótlék felől érdeklődnek Valaki nagyon rossz tel.számot rakott ki az ezzel foglalkozó honlapra Már idegesítő. A sok banktól jövő telefon is az. Nem kell hitel az anyátokat.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
BBéci
legenda
válasz DuplaZso #3119 üzenetére
Ez miként függ össze a szolgáltatással?
Inkább a tulajdonosok, vezetők hülyeségét látom oknak. Kizárt, hogy pénzhiány miatt ne tudnának kábelezni, hacsak valaki le nem nyúlt pár millió eurót.
Esetleg más országrészbe csoportosították át az erőiket.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
koháry
tag
-
-
BBéci
legenda
-
koháry
tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!