Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
explorer68
tag
-
explorer68
tag
válasz banhammer #2500 üzenetére
Hát nincs plasztik kártyájuk, ráadásul nem is DIGI-s autóval jönnek.Itt nálam és a szomszédságban is alvállalkozó-alvállalkozója kötötte be a szolgáltatást. Onnan lehet megismerni ôket, hogy van náluk a bekötéshez használt cucc: ZTE, nagy guriga optikai kábel, stb. Hozzánk egyedül jött a pali én segítettem neki a bekötésnél. Pl: befúrtam a kampót a kéménybe és együtt húztuk a kábelt a falban ez elôre behúzott behúzóval, mint egy jó társa.
-
explorer68
tag
Nincs semmi baj Dictator barátunkkal csak elég volt neki a 10 év börtön, ahol csak upc-t lehet enni!!! Nekem is elegem van/volt belôlük! Egy pökhendi rohadt banda!!! Akkor is átmentem volna a DIGI-hez ha csak ugyan azt adta volna, mint a upc csak fele pénzért CSAK azért hogy alájuk tegyek!!! Dictator-t ez bassza fel, hogy "mitoménhonnanirkálók" ezt nem érzik át vagy vakok meglátni mit csinált velünk a upc itt a 29-es körzetben eddig.
Ugye mi a upc-n belül mindig is a legalja voltunk NEM ÁTLAG UPC FELHASZNÁLÓK csak akikbe a lábát törli a upc.
Soha semmi méltányos engedményt/gesztust nem tettek felénk csak csináltak a honlapjukon egy táblát 29-ES KÖRZET jobbra el, ti nem vagytok méltóak semmire! Leszedték a nagy zsét (12ezer/hó NET+TEL+TV) és kaptál érte egy 8/0.8-as netet amikor máshol dúlt a digitális forradalom, de nekünk muszáj volt ennyivel beérnünk és örülhetünk, hogy ez is volt! Nem mondom stabil volt nem volt vele gond, legalábbis nekem! Egy börtönben éltünk eddig és engem is idegesít, ha a börtönôröm talpát nyalja valaki. Úgyhogy elég a UPC fényezésbôl szabadság elvtársak! Mindenki annyit perkál a köcsög upc-nek a megkeresett pénzébôl amennyit akar PÉNZELJÉTEK csak ôket, de aki nem ebben a körzetben szocializálódott az itt ne dumáljon megkérem szépen, mert elgurul nálam a gyógyszer és akkor lesz nemulass! -
explorer68
tag
válasz Dictator^ #2308 üzenetére
Megtörtént a leadás a UPC Monori kirendeltségénél. Bevittem a modemet és a tápját. Vittem magammal egy rossz telefon zsinórt és egy utp kábelt a biztonság kedvéért, de ezeket kint hagytam. Minden gond nélkül leadtam a modem+táp cuccot és kész. Valamint leadtam a splittert is amire azt mondták nem az övék, de állítottam, hogy igen, ezért bevették azt is.
Viszlát UPC egy szebb világban ahol a DIGI-vel versenyez egy nagyon alacsony havidíjú 120 Mbit-es FIBER POWER nettel! -
explorer68
tag
válasz cskamacska #2302 üzenetére
Ezt biztos nem Maglód környékérôl írod, mert itt egyszerûen nem voltak képesek a 10Mbit-re. Csak 8 ment nekik, de már úgyis mindegy, gyorsan elfelejtem hogy létezik a UPC!
[ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
Viszem vissza Monorra a modemet, mert lemondtuk a UPC-t!
Mire készüljek, mit vigyek, belekötnek valamibe, mire készüljek?
Maglódról csak a Monori ügyfélszolgálatra lehet bevinni a cuccot?[ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
-
explorer68
tag
Köszi mindenkinek a beállításokat! Tulajdonképpen bármelyikkel tudja a max. sebességet fel/le, de nem tudom miért csinálja, hogy 0 letöltés mellett, tehát csak felfele megy a cucc: ha nincs a top-on a program (tehát nem háttérben) akkor iszonyúan ingadozik a sebesség 100 Kb/sec és 3.0 Mb/sec között. Viszont, ha a top-on van és ott mozgatom az egeret képes percekig 3 megával menni, de ahogy háttérbe kerül, pl. böngésznék akkor elkezd zuhanni.
Miért lehet ez? -
explorer68
tag
Jelentem be vagyok kötve a mai nappal!!!
Kérdésem akinek már van gyakorlata, hogy uTorrent alatt mit kell tenni, hogy a feltöltés a maximumon menjen, miközben a letöltés éppen nem megy. Úgy látom van összefüggés a kettô között és nem mindig töltök le, viszont jó lenne sokat feltölteni. Köszi elôre is annak aki tudja és segít![ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
válasz enginev3.0 #2238 üzenetére
Csak ott kényszerülnek rá, ennyi telik tôlük!
-
explorer68
tag
1 hétig nem volt bekötés Maglódon, mert nem volt valamilyen anyaguk!!! Eszem faszom megáll!!
-
explorer68
tag
válasz enginev3.0 #2191 üzenetére
Mindenkinek mondom aki velem kapcsolatban írt: Nem a munkával és a lassúsággal van a gondom, megértem, hogy a szerelôk sokat dolgoznak és vannak elôre nem látott hibák. Amikor arra gondolok, hogy átbasz a digi, fôleg a kommunikációra gondoltam, úgy a szerelôk, mint az ügyfélszolgálat. Ha mondanának egy idôpontot (pl.: május 25) akkor legalább tudom, hogy meddig kell kihúzni. Az átverések szépen sorban: egyik szerelô mondta: "szerzôdés sorrendben megyünk" (mint tudjuk nem igaz), másik szerelô mondta: holnap hívjuk egy idôpontal (ennek 1 hónapja). Ügyfélszolgálat mondta: 1 héten belül hívnak a szerelôk egy idôpontal, mert már jóval korábban kellett volna hívniuk (nem hívtak) többszöri telefonra sem.
Még egyszer mondom: nem az a baj, hogy miért nincs már net, hanem azzal ha valamit megígérnek azt tartsák be, ez elvi kérdés nálam. Mindenki magából indul ki, de az ígéret szép szó és én szeretem ha betartják, nem tudom ki hogy van ezzel. Ennyi!! -
explorer68
tag
válasz .:LoMAX:. #2184 üzenetére
Nem úgy gondoltam, hogy már szedik tôlem a havidíjat!
Lehet pongyolán fogalmaztam!
Úgy értettem az ô balekságuk, hogy még nincs bekötve és nem szedik tôlem a havidíjat!Több ígéretet is tettek, az egyiket írásban (elôszerzôdés) ami a jövô héten lejár! Mi az ami kötelezi a digi-t ha ez sem, de ezt sem képesek tartani. 90 nap mi kell még? Mondhatsz bármit akkor is lekeserítô, hogy meg van a lehetôség de nem tudok élni vele! Ha nem lenne itt nem is érdekelne, élném tovább a "29-es körzetesek" nyomorult életét, tudnám hogy nincs és más lehetôség és kész! De nap mint nap amikor ránézek az ajtómmal szemben lévô digis-s dobozra látom ahogy figyiszt mutat! El vagyok keseredve, ezzel nem tudsz mit kezdeni és én sem!
[ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
válasz enginev3.0 #2181 üzenetére
Akkor kinek a hibája az enyém??? Ha belefektettek ennyi pénzt és még nem mûködik, és szedik tôlem a havidíjat akkor is az Ô balekoskodásuk, ne védjed már ôket! Vagy DIGI-s dolgozó vagy? Esetleg már bekötötték nálad? Nem kell a duma, ha még nálad sem kötötték be nem érdekel, csak az érdekel hogy nálam be legyen kötve!
Engem nem vigasztal, ha más is szív!
Az egyetlen üdvözítô, ha már nálam is mûködik! -
explorer68
tag
A felét se hidd el amit a DIGI mond! Folyamatosan átbasszák az embert, ígérnek fût fát és semmi nem történik!!! Február 1-el megkötöttem az elôszerzôdést, 2 hónapja itt van elôttem a kábel és a doboz az oszlopon, de netem az nincs a mai napig csak az ígérgetés!!!
Úgyhogy ne reménykedj, hogy augusztusnál hamarabb lesz bekötésed!
Egy elkeseredett talán, esetleg, "leendô" DIGI-s.
Maglód, Gábor Áron utca -
explorer68
tag
válasz Elpresidente #2148 üzenetére
Én nem messze lakom tôled (Gábor Áron utca), de megkötöttem az elôszerzôdést még február 1-el a komplett csomagra NET+TV+TELEFON. Elvileg április 30. a bekötési határidô, de a környéken nem volt bekötés egy darab sem eddig. Ellenben Maglód többi részén vagy 100. Lehet, hogy itt nálunk valami gond van a kiépített hálózattal? Az nem lenne túl jó!
Az egyik kollégának itt a fórumon ígérték, hogy a nôvéréhez bekötik a cuccost a Jókai utcában. De végül nem kötötték be. Lehet, hogy a Jókai Klenovai részén itt nálunk lett volna az ígért bekötés, de valami baj van errefelé?[ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
Ok, de én biztos, hogy nem fogok velük semmit
csináltatni csak ami feltétlenül szükséges.
Persze megértem, ha valaki nagyon béna és
semmihez nem ért, de gondolom mi idô elmegy
néhány bekötésnél.
Láttam olyat, hogy az oszlopról az 50 méterre bent
a telken lévô levert oszlopig ment a kábel és onnan
be a házba, egy nyeles telken, ez fél nap munka ect.
Kicsit ki vagyok akadva már, hogy nekem még
nincs bekötve! -
explorer68
tag
Hát ahogy olvasom te a tipikus idióta "júzer-lúzer" vagy!!! Szarrá dolgoztatod a bekôtôs embereket, hogy neked ide kell kábel meg oda kell kábel, elbasz ott neked 3-4-5 órát, és akkor még ráadásul el is költözöl idén!!! Hát GRATULÁLOK!!! Miért nem csináltad meg te amit akarsz és hagyod, hogy a szerelôk normális emberekhez is be tudják kötni a netet idôben? Én a falba behúzott behúzó dróttal várom ôket és NEM TUDNAK ideérni az ILYENEK miatt mint TE!!! Eszem faszom megáll!! Gondolom te közben karba tett kézzel mutogattad mit hova tegyenek, meg kössenek!!!
[ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
Te csináltad a kábelezést vagy legalább tudod, hogy csillagpontosan vagy sorosan van kötve a koax hálózat? Ha sorba kötés, akkor elhiszem hogy rossz! Nekem csillagpontos bekötésem van fent a padláson bejön a JUPÍSZÍ és onnan egy osztóval 8 helyiségbe. Elég jó a kép nincs rá panasz, remélem a DIGI-vel sem lesz másképpen!!!
-
explorer68
tag
Maglódi leendô és már DIGI-sektôl kérdezem, ha tudják: mikor kötöttétek az elôszerzôdést? Pontos dátum? Köszi!
-
explorer68
tag
Dictator! Nálatok a Luther-ben hány bekötés történt, meg tudod mondani? A Bajcsy-ban csak az az egy amit írtál? Megnéztem a Katonán a 23-ba kötötték! Hahó sehol semmi hír új bekötésrôl?
-
explorer68
tag
-
explorer68
tag
válasz Dictator^ #1937 üzenetére
Köszi! Egyébként azért kérdeztem, mert router vásárlás elôtt állok, úgy néz ki haldoklik a jelenlegi sorban a 3. (SMC, Netgear, ASUS, talán újra Netgear vagy TP-Link nem tudom) Igaz a DIGI modem a WIFI-t úgysem oldotta volna meg, ezért amúgy is kell vennem. Láttam a Luther-ben a bekötéseket, rögtön az elején a festékbolt túl oldalán az elsô háznál egy cserép alá becsúszva a DIGI kábelt! Érdekes, hogy a Luther-ben is csak a Wodiáner utca AUCHAN felé esô részén van bekötés.
-
explorer68
tag
Kedves Fórumtársak! Kérek minden Maglódit, hogy adjanak jelet, ha bekötötték náluk a DIGI-t Amit észrevettem, hogy Ecser felôl jönnek erre felé (Gábor Áron utca) JAJJ DE MESSZE VANNAK MÉG! Akirôl tudok: Dictator, .... bocsi Dictator már biztos írtad, de melyik utcában laksz?
Még egy kérdés, hogy a modem amit a DIGI ad router-kén is üzemel, vagyis van több kimeneti port rajta vagy csak egy UTP kimenet és onnan kell osztani? Köszi! -
explorer68
tag
OFF-olok, mert itt nem szabad dícsérni a upc-t de pozitív dolog, hogy nem kerül pénzbe a részletes telefon számla. Sôt emilben is elküldik!
[ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
Nekem rendesen beszámlázott a júpíszí. Lemondtam egy hónapja a szomszéd plusz csomagot és mondogadták, hogy na de 600-700 perc beszélgetés volt a vonalon!!! Mondom neki: persze hogy annyi, ha tudom hogy benne van az elôfizetésben! Nagyon vigyáztam hogy keveset beszéljek, mert már alap csomagban vagyok, erre nem kihoztak annyi beszélgetést, hogy alap elôfizuval ugyan ott vagyok (5000 ft) mint a szomszéd plusszal!!! Lehet, hogy nem kellett volna bemondani amikor felhívtak, hogy tarifát csökkentenének hûség vállalás mellett, hogy: kösz nem, mert megyek a DIGI-hez! Lehet kérek egy részletes számlát, megnézem mennyibe kerül.
-
explorer68
tag
Nálam is csend és hullaszag! Maglód Gábor Áron utca. ma beszéltem a DIGI-s üzletkötôvel itt kószált az utcában és azt mondta, hogy itt még nincs is beüzemelve a hálózat!
Szóval a felkészültségi szintrôl csak annyit, hogy én behúztam egy kábelbehúzót a padlástól a dobozokon át egészen a gépig. Ezért, ha hozzám elérnek nem lesznek itt csak amennyit feltétlen muszáj a legkevesebb feltartással. Persze cseszhetem, ha utolsónak fognak bekötni határidôig (ápr. 30.) AZ MÉG 50 NAP!!! Vagy lehet addig sem, mert az üzletkötô azt mondta nagyon lassan haladnak a sok felkészületlen miatt![ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
válasz kabelmania27 #1800 üzenetére
Van itthon osztóm egy rakás!
-
explorer68
tag
válasz Dictator^ #1796 üzenetére
Persze nem is az elosztó a fontos, de ha már most odakészítek egy elosztót akkor azzal sem kell már foglalkozni. Fôként a behúzó szálra gondoltam elôkészíteni. Csak azért vagyok aprólékos, hogy én a legkevésbé tartsam fel a szerelôket és sok helyre tudjanak menni!
[ Szerkesztve ]
-
explorer68
tag
válasz Dictator^ #1794 üzenetére
Köszi a segítséget akkor behúzok egy behúzót és elôkészítem a koax csatolást lent. Most már csak azt remélem nem utoljára kötik be nálam Maglódon. Ha valakiinél kötnek, akkor kérdezze már meg tôlük, hogy meg tudják-e mondani, hogy a Gábor Áron 69. mikor kerül sorra a 34/15 számú oszlopon lévô csatlakozó dobozból! Elôre is köszi!!!
-
explorer68
tag
Dictator! Elő szeretnék készülni a bekötésre és a segítségedet kérem. Vázolom a helyzetet: az oszlopról jövő kábel bejön a padlásra, ha jól tudom van valami doboz amibe belemegy (ennek kell táp) és ennek muszáj nekem a padláson maradnia, mert a dobozból kijövő coax csatlakozót itt kell csatlakoztatnom a központi elosztóra. Ebből a dobozból jön ki a telefon és a net kábel is, nem tudom ez külön külön vagy ugyan az? Milyen kábellel jönnek ki ebből a dobozból UTP? Szerinted ők lehúzzák nekem a szerelő csatornán a számítógépig vagy ott hagynak x métert aztán szeva? Segítek, ha előre behúzok egy behúzó drótot? Köszi a választ előre is!
-
explorer68
tag
A fenti szkennelt DIGI szórólapra reagálva: elég érdekes, hogy ott 3 havi ingyenes elôfizetéssel reklámozzák!!! Itt meg (Maglód) szó sem volt ilyesmirôl! Na mindegy így is jó csak furcsa!!
-
explorer68
tag
Kedves Leendô DIGI felhasználók! Én Maglódon a Gábor Á-ban lakom és a upc az oszlopról (ami az én telkem elôtt van), földkábelen jön a házba a kábel. Namost az lenne a kérdés, hogy mit szólna a upc, ha az utca túloldaláról a DIGI bekötésekor áthúznánk a kábelt a upc oszlopára és ott ugyan azon a csövön bejönne az új kábel a házba a föld alatt!!??
A másik megoldás ami nem szép, de célravezetô, hogy a kéménybe csavarozok egy kampót, mivel az van a legközelebb és eléggé magason a fehér kötô dobozhoz képest! És onnan bevezetem a padlásra! Viszont félek, hogy valami magas daru bele akad az utóbbiba és ledönti a kéményt! Nem vicc: az elôttünk és a túl oldalon lévô oszlopot a múlt nyáron kidöntötte egy teherautó. Az egyiknél eltört a 20-25 cm átmérôjû fa oszlop, a másiknak meg a beton lába törött ketté és rádôlt a szembe szomszéd kerítésére.! Igaz, hogy elég hülye módon mélyre belógatták a upc-sek a kábelt az út fölé. Szerintetek? -
explorer68
tag
Ma láttam a DIGI-t szerelni Maglódon az Andrássy utcában, éppen egy kötö dobozt húztak fel az oszlopra. Ott néztem is, hogy elég kevés van az oszlopokon. Lehet, hogy az elôszerzôdések alapján döntöttek úgy hogy az kevés lesz. Sajna nem tudtam beszélni velük mert románok voltak.
-
explorer68
tag
Én Maglódon a Gábor Áronban lakom és 9 éve vagyok itt ADSL elôfizetô.
A 8Mbit-es netért tavaly 5520 ft-ot fizettem, ez most felmegy az ÁFA-val és az emeléssel.
Elôttünk is ki van kábelezve a DIGI és a telkem szélességében 2 db doboz is van!!! -
explorer68
tag
válasz galaxy mini #1149 üzenetére
Szerintem ne számíts a digire a közeljövôben. Sajnos!
-
explorer68
tag
Én voltam bent decemberben a digi váci úti üszin és ott azt mondták, hogy amíg nem üzemel a hálózat addig nem reklámozhatják és nem kötnek sem elô-, sem pedig rendes szerzôdést. Ha elkészül a hálózat akkor a csapból is a digi fog folyni szórólap, reklám formájában. Én maglódi (Gábor Áron u.) vagyok, ki van húzva a kábel és nagyon várom már
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest