Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fikk
csendes tag
Sziasztok!
Arról még nem írt senki, hogy változtak-e a NOE-s flották.
Aki bent van az légyszi tegye már meg!(Aki meg szeretne észt osztani, hogy kérdezzem meg tőlük, az bele se kezdjen, mert az csak felesleges okoskodás.
Nem, nem vagyok lusta, csak még nem kaptam meg a tagságimat, nélküle meg nem lehet intézni semmit.)A másik meg hogy az i--mobile flottát még nem korlátozták le a növekedésben és bővülhet, ugye?
-
cekkk
veterán
És nem a legegyszerűbb a fideszt megkérdezni? Nem ők tudnak a legpontosabb infót adni?
Amikor beakartam lépni megkérdeztem, hogy ahhoz hol lehet csatlakozni, mondták, hogy a honlapon lévő emailen érdeklődjek, és ezt tettem. Ennyi a nagy dolog ebben. a szócséplés helyett már régen felhívhattad volna őket vagy akár írhattál volna nekik, de még mindig itt reagálsz és próbálsz védekezni.
Ha meg fizetni akarsz egy ingyenes szolgáltatásért akkor gratulálok úri kedvedhez -
ottoyes
senior tag
Nincs itt vita...legalábbis én nem érzem annak.Segítenék ,ha tudnék,de se a párt oldaláról,se a bonyolító cég felől sem rendelkezem olyan lehetőséggel,ami megoldaná a problémádat.Engem nemzavar,ha te is olcsóbban telefonálsz,mert attól az enyém nem lesz drágább.Volt +2 előfizum,hamar elhelyeztem ismeretségen keresztül.Én azért a személyes utánnajárást erőltetném,bár ahogy látom fizetnél is érte...akkor írj az egyik arcnak,aki pénzért árulja a segítséget,és megoldódott a dolog.
Ottoyes
-
harcosparej
tag
Most gyorsan meló elött átfutottam. Igaz 1950. hsz környékén voltak DPI-re utaló jelek, de semmi se derült ki. Írtam pár embernek pü-t remélem válaszolnak akkor majd megosztom veled is. Tán akad egy két rendes ember akiből nem fejszével kell kiverni az információt ezzel a flottaval kapcsolatban.
„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
Naigen
aktív tag
válasz Deller2010 #9591 üzenetére
Deller2010, elhiheted, hogy átnéztem a topicot, no nem mind az 1950hsz-t, mert annak 80-90% rizsa. A bemegyek-kijövök (mint anno a Skála kópé) szintű bejegyzések információ tartalma 0, csak úgy, mint az ismerősöm ismerőse hallott olyanról, hogy...
Egy dolgot kértem, de nem írom le újra, olvass vissza...ottoyes, örülök, ha bent vagy, s hogy kivel akarsz beszélni az pont nem érdekel Azt viszont köszönöm (ha mások nevében nem is, a magaméban mindenképp), hogy te vagy az egyik olyan, aki sikerrel járt, mégsem osztottad meg a tapasztalatodat másokkal.
cekkk, bizony jó magyar hozzáállás a megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is. Flottára átültetve, ha én szívtam a bekerüléssel, szívjon más is. Én ugyan le nem írom, hogy ide, vagy oda mentem be, és ezt az infót kaptam. Járjon csak mindenki úgy, mint harcosparej, akiről azt hitték másik bolygóról jött, aztán belökik a 22-es csapdájába. A küldi B-hez, az meg vissza A-hoz,. mondván nála a megoldás.
Biztos nagy dolgot kértem, hogy vki azt írja: bementem x utcába, xy irodába, ahol értették mit is akarok a DPI-vel, s akartak/tudtak is segíteni ez ügyben.
ps: Isten nagy I.CineDOG1, ha úgy tartja úri kedvem, bizony fizetek érte. Ha így egyszerűbb bekerülni, akkor ezt választom. S, ha megkérdik, elmondom, hogy így, vagy úgy kerültem be, de nem írok ilyen okosságokat: "feltétel nincs, és állítólag csak bemész..." Mert ezekkel egy mm-t sincs előrébb a bizonytalan fórumtárs.
Ezzel részemről a téma lezárva, ez egy meddő vita. Aki érti is amit olvas, az úgyis látja miről van szó.
Szép napot
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
BullZeye
veterán
válasz Deller2010 #9581 üzenetére
Szuper, ilyet kerestem, csak este már nem volt időm átolvasni
Az lenne a kérdésem, hogy van olyan ami túl szép, hogy igaz legyen, és azt írja, hogy
"EDVEZMÉNYES FLOTTA TARIFACSOMAG A VODAFONE-TÓL
A HUMÁN GAZDASÁGSZERVEZŐ KFT. DOLGOZÓK ÉS NYUGDÍJASOK ÉRDEKKÉPVISELETI SZOLGÁLATA
EGYÉNI ÉS CÉGES PARTNEREI SZÁMÁRA"Ez azt jelenti, hogy én mint mezei kisember ez esélytelen számomra? Vagy rugalmasak annyira, hogy 7-8 simet kiadjanak kéz alatt esetleg?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
ottoyes
senior tag
+1
naigen:..most cekknek(kivételesen)igaza van! :-)Ha be akarsz kerülni,azért tenni kell..jómagam,és ngabi is igy kerültünk be..most lehetőségünk nyílt további 3 előfizura..de nyilván nem veled szetetnénk dumcsizuni.A lényeg:itt mindenki a saját sztoriját írhatja le.Közelsem biztos,hogy másnak is működik,de lehet,hogy igen..próbáld meg,de nem itt találod a megoldást!:-/[ Szerkesztve ]
Ottoyes
-
cekkk
veterán
Akkor hőbörögjél jó magyar szokás szerint és várd meg míg más megoldja a problémádat. Ne hogy tegyél érte két lépést, isten mentsen tőle mi?
Ha fórumozni van időd akkor fel is hívhattad volna 5ször, mialatt ezt a nagy okosságot írtad nekem, csak ahhoz neked tenni is kellett volna valamit nem csak beszólni, de az már nehéz mi?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Azért mert nem fizetsz a szolgáltatásért és közösségi alapon működik ez az egész és nincs jogod szóvá tenni főleg nem felháborodottan, hogy nem kapsz választ.
Ismerős meg bement is 1 héten belül tagja is volt a flottának, ezt is leírtam. Már régen elintézhetted volna ha nem másokra vársz, hanem magadnak elindítod a folyamatot és hőbörögsz azon, hogy nem kapsz választ. -
Naigen
aktív tag
Olyanon gittelünk, amit sztem mindenki ért. Mobil flottát, de melyiket nevű topikban miért is ne lehetne rákérdezni a mit, s hogyanra. Ha pedig nem kap választ, miért is ne tehetné szóvá?
Biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki szeretne minél több infót begyűjteni, mielőtt dönt. Persze mellette lehet akár telefonálni is, vagy személyesen informálódni, bár harcosparej történetéből az látszik, hogy nem csak arról van szó, hogy bemész és állítólag adnak vmit. Többször írtam, azért kerestem olyan embert, aki sikerrel járt. De ugogyunkSzavaz a hejesirok pártyára.
-
cekkk
veterán
Azért az is engedtessék már meg, hogy ne háborodj fel, azon ha nem kapsz választ. Többször le lett írva, hogy be kell menni. Ha erre nincs lehetőséged/módot/nem akarsz. Akkor ha ide tudsz írni akkor tudsz nekik is írni vagy telefonálni és onnan tuti releváns információt kapsz.
Nem szeretem amikor hőbörögnek meg MARHÁRA nem kapnak választ az emberek, amikor még lenne sok másik lehetősége az információ megszerzésére, de még sem használja ki, azt várja, hogy majd más megteszi helyette.
-
Deller2010
tag
-
veterán
voda flottas netnel mukodik a wifi-s internet megosztas? azaz a tabletemnek tudok adni netet? pl maximalista net eseten...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Naigen
aktív tag
Azért engedtessék meg, hogy egy " Mobil flottát, de melyiket?" című topikban is feltegyem a kérdést
Közben látom harcosparej leírta a tapasztalatát. Én ezért is kérdeztem, hogy van-e itt olyan, aki sikerrel járt, esetleg megosztaná-e, hogy hova ballagott be. Gondolom, ha vkinek egy adott helyen sikerült elintéznie vmit, akkor ott más is nagyobb eséllyel próbálkozik...
[ Szerkesztve ]
-
harcosparej
tag
válasz Tamassch #9569 üzenetére
Van 3 csomagjuk is. Ez újdonság. Én le voltam maradva a régi díjszabásnál. Mai napon voltam a helyi fidesz irodában. Lehet nálunk ilyen sügér a világ, de ezek pislogtak rám mint borjú az új kapura. Majd telefonáltak és közölték, hogy hívjam fel a mobil force-t. Kikerestem a neten, felhívtam őket. Közölték menjek be a helyi fidesz irodába....
-
cekkk
veterán
Akkor meg felhívsz egy irodát és megkérdezed? Marhára nehéz? Már a te szavaiddal élve.
Szóval ne mindig mástól várj már választ. Biztos oka volt annak, hogy nem írtak, róla. Sokan ide jönnek belépnek valahogy és utána már ide nem írnak.
De van számtalan módja, hogy megtud az infót, pl írhatsz nekik emailt. Attól még nem kérhetnek, hogy örökre rájuk szavazzál -
veterán
egy pici segítséget kérnék...
Vodás flottám van, amin lejárt a hűségidő. Ha jól olvasom akkor megszűnik a másodperc alapú számlázás? Ha újra kötök hűséget , akkor másodperc alapú marad?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
BullZeye
veterán
Meg fog szűnni a jelenlegi mobil flottám, és 6-8 ember szeretne egy flottába menni. Az első HSZben igen csak "regisztrálj" meg "töltsd ki az űrlapot" fogad amikre kattintottam.
Úgyhogy anélkül, hogy fél napot töltenék ezek kitöltésével melyik flotta a legkedvezőbb? Jelenleg 1300Ftot fizetek, korlátlanul beszélek, és 16Ft bruttó a lebeszélhető havidíjon felül a hívás díj mindenhova.
Számhordozás kéne, tudtok ilyen feltételek mellett flottát? :\
Sajnos amire van lehetőség az 2400Forint, és 24 forintos percdíjjal bír Honvédségi, úgyhogy ezt hanyagolnám amíg lehet.
Esetleg létezik táblázatos formában az első HSZ?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
nggabi
félisten
elvileg nincs feltétele a belépésnek... aztán majd megerősítik itt ha valaki bemegy egy irodába igazolást nem adnak, csak kb 1 hónap múlva visszahív egy cég aki a dpi-t intézi.
egyébként (friss infóm nincs) régebben egy sima email-lel is be lehetett jutni, flotta@fidelitas.hu de így kb 2 hónap. azért vannak még szabályok, csak régi telenoros előfizetést lehet bevinni (1 év rémlik) vagy újat kell kötnöd, 2 év hűséget is emlegettek mostanában.
Broki1: íme a most érvényes díjak: [link] [link]
ennél többet privátban sem tudok mondani, és bevinni se tudok senkit.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Orgi
addikt
Én nem vagyok dpi tag, de azért kétlem, hogy bemész és adnak egy igazolást, hogy "helló, lépj be nyugodtan ezzel a flottánkba". Mivel ez a pártflotta, gondolom előtte vmit "bizonyítani" kell, szórólapot osztani vagy ilyesmi. Szerintem aki itt tag az sem így lépett be, hanem vagy neten vette a simet dealertől, vagy vmi haverja bevitte.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz Deller2010 #9557 üzenetére
... az utolsó mondataidra reagálván, persze hogy lesz benne csavar, és olyan ami nekünk az eszünkbe sem jutna.
Az is egy megoldás amit írsz hogy más ország más szolgáltató, vagy amit Cinedog1 fórumtárs csinál. Voip - Viber.... stb, nem jutnak az eszemben jahhh... skype, meg még van valami fene...Sayar!
A vodafone / és direktbe kisbetűvel írtam a nevét / Egy mocskos vörös sakál leselkedő kutya banda.
[ Szerkesztve ]
Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
Sayuar
senior tag
válasz MitoGábor #9546 üzenetére
Aham....aztán mi garantálja azt, hogy október 1-től nem vezeti be a voda (a telenor példájára) a kapcsolási díjat?
És akkor esetleg a 100 perc után majd ketyeg a 2-3-4-5 forintos kapcsolás?Eddig a SAJÁT pénzedért azt hívtál, akit akartál, ez'tán meg korlátoznak, hogy csak hálón belül teheted meg ugyanezt. NA NEEE...ez olyan lenne, mintha a teszkóban az első 2500 forintért csak mogyorót vehetnél, aztán a 2500 fölötti összegen dönthetnél, hogy mi kell még. Na de mi van ha allergiás vagyok a mogyoróra? Amúgy meg hadd döntsem el ÉN MAGAM, hogy a SAJÁT PÉNZEM mire költöm!
Szerintem cumi lesz ez a 100 perc, de majd meglátjuk, hogy a jövő kit igazol.
Nekem minden marad a régiben (mert ezt kértem). Ez a tuti. A többi meg lutri. -
Naigen
aktív tag
válasz harcosparej #9556 üzenetére
Nagyjából ez érdekelt engem is, de válasz marhára nem érkezett. Amit itt össze lehetett vadászni az gyakorlatilag egyenlő a nullával. Bemész egy Fidesz irodába, ez eddig ok. aztán már csak az állítólag meg elvileg kezdetű infók jönnek, hogy adnak egy igazolást, amivel mehet a Telenorhoz. De élő ember még nem nyilatkozott mit, s hogyan csinált.
-
Deller2010
tag
"José Manuel Barroso, az EB elnöke is kommentálta a javaslatot, és így fogalmazott: „Európa stratégiai érdekei és gazdasági fejlődése szempontjából egyaránt lényeges, hogy jelentős előrelépés történjen az egységes európai távközlési piac irányába. Ez érdeke mind a távközlési ágazatnak, mind a polgároknak, akik szenvednek az internethez és a mobilszolgáltatásokhoz való teljes körű és méltányos hozzáférés hiányától.” Neelie Kroes alelnök, a digitális politikáért felelős biztos pedig kijelentette: „A mai napon előterjesztett jogszabálycsomag nagyszerű hír az európai mobil- és internetszolgáltatás jövője szempontjából. Az Európai Bizottság nemet mondott a roamingdíjakra, és igent a hálózatsemlegességre, a beruházásokra és az új munkahelyekre. A távközlési ágazat problémáinak megoldása immár nem csak erről az egy ágazatról szól, hanem valamennyi ágazat fenntartható fejlődésének támogatásáról.”
(..)
2014. július 1-jétől tilos lesz az EU-n belül utazók bejövő hívásaiért díjat felszámítani. A távközlési társaságok előtt két választási lehetőség lesz:
az Európai Unió egész területére érvényes díjszabást kínálnak („barangolj belföldi hívásdíjakkal”), melynek árszintjét a belföldi verseny diktálja, vagy
lehetővé teszik előfizetőiknek, hogy a két szolgáltatást szétválasszák, azaz külön barangolási szolgáltatót válasszanak, alacsonyabb díjakkal (új SIM kártya vásárlása nélkül)"Ha ez megvalósul, szép és jó lesz az EU tagállamaiban élőknek, leszámítva Magyarországot.....
mert nálunk így, vagy úgy valami csavart, trükköt visznek ebbe az egészbe, s a 28 tagállam közül nálunk lesz a legdrágább az előfizetés. De akkor majd minden érintett Ügyfél megy szépen a szomszédos országok valamely szolgáltatójához és ott szerződik. A "magyar leányok" meg szépen mennek veszteségesbe...
[ Szerkesztve ]
| regular IT guy |
-
harcosparej
tag
DPI flotta nem egy topp ajánlat, de több haverom is benne van meg barátnőmmel is ingyen beszélhetnék. Nekem ez lenne a lényeg. Neki ezt egy család ismerőse csinálta, aki azóta elérhetetlen. Fidesz irodás bemenetel rendben van, de ott mit kéne csinálnom? Jobban szeretném a politikát kihagyni ebből. Valaki valamilyen információt tud, hogyan lehet belépni esetleg a folyamatát leírni milyen szálon induljak el szívesen venném.
-
Broki1
tag
A Telenor DPI-nek mik a kondíciói(havidíj,percdíj,stb.)?
Deller2010 #9445-ös hsz.-ban lévő listából melyik lenne ez? -
Vangelis
félisten
válasz harcosparej #9552 üzenetére
Ez a DPI tényleg ennyire jó?
Mit tud amit a többi nem?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Gizmo94
veterán
válasz harcosparej #9552 üzenetére
Becsattogsz a hozzád legközelebb eső zsidesz irodába egy piktor jelvénnyel, vagy anélkül, ott pedig bejelented a csatlakozási szándékodat, ennyi az egész.
Vangelis: Semmit az égvilágon, csak a telenyomor MÉG nem emelt árat a flottás csomagjaiban és nem változtatott a lebeszélhetőségen és a másodperc/perc alapon. Amúgy nem egy kiemelkedő flottaajánlat. Ki kell várni a végét, hogy ott mi lesz még.. Nem egy grállovag cég az sem, távolról sem az..
[ Szerkesztve ]
-
harcosparej
tag
Szevasztok! Nem tudjátok, hogyan lehet csatlakozni DPI flottahoz? Esetleg valaki tudna részelteket írni megköszönném.
-
cekkk
veterán
válasz MitoGábor #9546 üzenetére
Aha, csak ám ez nem így megy. Először leketyeg a 100 perc amit most kaptál(és akkor is ketyeg ha vodásokat hívsz), majd ha lement azután megy a havidíjba foglalt percek de csak voda irányba. Engem is becsaptak, mert nem így mondták el. Szerződésben erre utaló dolog nincs. Mocskos hiénák ezek.
-
-
MitoGábor
tag
Nah, felhívtam őket és számonkértem rajtuk, hogy nem tájékoztattak a +2 év hosszabbításról.
ILYEN NINCS! Legalábbis az én jelenlegi esetemben. Kaptam 100 perc belföldi percet, +maradt 100 perc, amit Vodások felé tudok lebeszélni. Szerintem így még jobban jártam, mint, ha maradt volna minden.Valaki írta felül, hogy volt 200 perc Voda felé is. Nekem jobban megérte a 100 belföldi+100 Voda perc. Az első variációval lett volta 300 Voda percem... de jó .
06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
zyzz
tag
válasz MitoGábor #9541 üzenetére
Szerintem ezzel mindenképpen jobban jártál - eddig 100 percet beszélhettél bármilyen irányba, most ezen felül lesz pluszban 100 perced Voda irányba. Ez egy jó alku volt - kis csomagoknál megéri a plusz 100 percet kialkudni. Nem látom a hátulütőjét (hacsaknem zavar az új 2 éves szerződés).
-
MitoGábor
tag
Nah, én is felhívtam a Voda ügyfélszolgálatát!
Én igazából csak jól jártam az egésszel:
MOL A és MOL C csomagban vagyunk. Ahogy feljebb is írták, a MOL C csomagot nem érinti a változás, viszont az A-t igen. Az A eddig is perc alapú volt, viszont volt 1270 Ft, amit bármely irányba le tudok beszélni. Mondtam, hogy azt nem fogadom el, hogy csak Vodát hívjak, "nincs Vodás ismerősöm..stb." , így felajánlottak 100 belföldi percet a csomaghoz. Most még jobban jártam, mint a módosítás előtt.06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
w.miki
veterán
válasz Tappancs2001 #9534 üzenetére
én is így állapodtam meg velük, remélem igaz
más... nem tudom melyik topikban kérdezzem meg, de talán ti is tudtok valamit mondani rá:
CSAK MOBILNET-re melyik szolgáltató, milyen csomagjára érdemes szerződni?
erről semmit nem tudok, melyik cégnél van a best buy ajánlat?
Laptophoz USB stick-kel
upc/telenor/tmobil/voda?
esetleg itt is lehet valami kedvezményt elérni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Csorbi
addikt
válasz Tappancs2001 #9534 üzenetére
Telefonbeszélgetés rögzítés volt a részükről?
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A megoldás portál mobilflotta tagja vagyok tavaly óta, hűséget nem vállaltam. 1 hete felhívott egy vodás ügyintéző, azzal, ha 2 év hűséget vállalok, felajánl 500 perc ingyen percet hálón belül és minden marad a régiben (mp. alapú számlázás, lebeszélhetőség minden irányba). Az utóbbira többször is rákérdeztem, majd aláírtam 2 év hűséget. Elképzelhető, hogy simán becsaptak?
-
Broki1
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ez melyik vodás flotta lehet:
200 perc lebeszélhetőség
200 perc után 7 ft/ perc
Korlátlan internettel, ami fantasztikusan gyors,
Mindezt 4300Köszi!
-
cekkk
veterán
válasz mezzanine81 #9531 üzenetére
flotta nyári promócióban való részvételért Ne kérdezd meg, hogy mi volt ez, mert nem tudom
-
szilard28
aktív tag
Ki lepődik meg a vodafoson, amikor a maximális telefonadót mint minimális kiegészítő havi díjat vezették be, alacsony lebeszélhető havidíjú, így keveset beszélő előfizetők számára is. Pl 150 perc/hó használatnál simán kiszámlázták a maximális 1400 ft körüli telefonadót a 300 ft helyett (tavaly)
-
cekkk
veterán
válasz Deller2010 #9528 üzenetére
Mit ezt a 100 percet. És persze kivizsgálni nem tudják rendesen. Ma meg kaptam plusz 1000 percet hálózaton belül Sírhatnékom van tőlük.
A lényeg, hogy van 953 forint lebeszélhetőségem és kaptam hozzá 100at, 2 nő is azt mondta, hogy a 953 csak vodás irányba a 100 meg minden irányba lebeszélhető, de ha vodával beszélek akkor először a 953ból megy le ha mással akkor a 100ból, de ez nem így van, hanem egyből minden megy a 100ból és utána a vodásokat tudom hívni a 953ból. Ha ezt így elmondják, akkor nem írtam volna alá a szerződést, de félre vezetésből csillagos ötösre vizsgázott a vörös szolgáltató.
-
cekkk
veterán
Soha többet vodafone, az tuti. Ilyen egy hazug bandát ezt nem hiszem el
-
z67
őstag
Úgy tudom megfelelő alkalmazás mellett nem tudják tiltani.
-
szilard28
aktív tag
"Marhajó, a jelenlegi havidíj kb. 4500 Ft, hogy is gondolta a Vodafone, hogy ezt majd ezután csak a saját hálózatukban fogom elbeszélgetni, a többiért meg még külön fizessek? "
ha 30%-os voda arányt feltételezünk, akkor 15000 ft-ot fizet vki,. hogy a havidíjat teljes egészében lebeszélje. ennyiért már korlátlan csomagok is vannak.
javaslom a VOIP-ot.
-
Csorbi
addikt
Tegnap kaptam a "remek" hírt a jelenlegi flottakezelőtől:
A Vodafone Magyarország a kedvezőtlen külső gazdasági helyzet miatt 2013. október elsejétől díjszabásának egy részét átalakítja, és csökkenti, vagy visszavonja a korábban adott kedvezmények mértékét. 2013. október 1-től az alábbi változások lépnek életbe flottánkban:
- a számlázási egység 1 másodperces egységekről 1 perces (60 másodperces) egységekre vált
- a lebeszélhető havi előfizetési díj csak Vodafone irányban használható fel, a más irányba történő híváskezdeményezés a havi előfizetési díjon felül kerül kiszámlázásra
- a flotta tagja a fenti dátumtól kezdve kizárólag magánszemély lehet, tehát céges flottatagjaink automatikusan kikerülnek a flottából
2013. október 1-et követően flottánk nem fogadhat új tagokat, csak a meglévő előfizetések maradhatnak nálunk.
Marhajó, a jelenlegi havidíj kb. 4500 Ft, hogy is gondolta a Vodafone, hogy ezt majd ezután csak a saját hálózatukban fogom elbeszélgetni, a többiért meg még külön fizessek? 10 éve vagyok náluk, de most azt mondom viszlát, és a család 3 flotta előfizetését elviszem máshová. Mit tudnátok ajánlani? Ami fontos: a havidíj ne legyen több a jelenleginél (4500 Ft), lehetőleg másodperc alapú elszámolás, internet nem kell bele, a flottatagok egymás között ingyen beszélhessenek, és a percdíj se legyen több 15 Ft-nál.
-
-
nemerei
tag
Sziasztok.
Valaki tud mondani egy jó flottát, ami megbízható és könnyen lehet csatlakozni.
havi díja max 3000-3500 ft és másodperc alapú számlázás?[ Szerkesztve ]
üdv: nemerei
-
w.miki
veterán
Lényeges, a kisebb értékű mobilos díjcsomagokra újonnan előfizető, vagy azokra váltó ügyfeleket érintő további változás november 1-től, hogy a szolgáltató az adott tarifáknál letiltja az internetalapú hang- és videohívásokat (VoIP-tiltás). Az érintett havi díjas díjcsomagok körébe tartozik a Mozaik XS, S és M, az Ikon 200 LTE, valamint a Net&Roll 200 MB és 1 GB/LTE opciók. A Telekom eddig egyetlen havi előfizetéses díjcsomagja esetén sem alkalmazott hasonló forgalomkorlátozást.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Gizmo94
veterán
Majd jön még mindegyiknél. A Telenyomor meg eddig is okádék drága volt mindenben, az akciói is rendszerint szarok, de majd még megfejeli az is. Magyarország jobban teljesít (bizonyos köröknek) ehhez hozzá kell szokni. Mégis, mit gondoltatok, az idióta meg a sleppje kivág valami gyilkos csomagot, mondván majd a multikat ő meghúzza.. Ezt van aki elhiszi még itt? Minden a hülye és birka lakosság hátán csattan. Úgy is kell, amíg hagyja.
-
Zeki
nagyúr
-
Takuun
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy a DPI (FIDESZ) flottáról hol találok friss napra kész információkat?
Havidíj, percdíj stb. érdekelne!
Esetleg, ha valaki ennél jobb előfizut tudna és akár privátban is megosztaná azt megköszönném.
Aktuálissá vált megint flottás csomag keresése így 1,5 - 2 év után. Szóval most fogalmam sincs, hogy mennyire változtak meg azóta a dolgok.
Ami fontos amúgy számomra, hogy 2-5 eFt között legyen a havidíj, másodperc alapú legyen. Szolgáltató mindegy, de ha nagyon választani kéne akkor T-s vagy Vodás kéne. Mobilnet jól jönne pluszban! -
Zeki
nagyúr
Ez most a legfrisebb:
A tervezet szerint a szolgáltatóknak egy "önkéntes mechanizmust" kellene kidogozniuk azzal a céllal, hogy legkésőbb 2016 júliusáig ingyenessé váljon az EU-n belüli barangolás (roaming). A bizottság továbbá javasolja, hogy 2014-re ismét írjanak elő roamingdíj-csökkentést a szolgáltatóknak. A fogyasztóknak kedvez az a javaslat is, miszerint a mobilszolgáltatókat kötelezni kell arra, hogy olyan csomagokat is kínáljanak az új előfizetőknek, amelyekben a hűségidő nem két év, hanem 12 hónap -
SárkánySzív
aktív tag
... és ha ez még mp alapú, ha azt mondod hogy az akkor itt ríkatol meg...
... de tudod mit még annak sem kell lennie...
Veszett vörös hiénakutyák! Nálunk miért nincs ilyen?Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
cekkk
veterán
válasz Gabriell1974 #9503 üzenetére
Hát erős érzésem van arra, hogy ha valaki pénzért árul valamit ami ingyen van azt felkéne jelenteni.
Nem vagyok én ilyen, de az ilyen embereket utolsó aljasoknak tartom és megérdemlik, hogy megrépázzák őket -
Zeki
nagyúr
válasz Gabriell1974 #9503 üzenetére
Hát ja, tiszta szenvedés elmenni egy fidesz irodába. Jobb helyette fizetni valakinek egy kis "aprót".
Mennyi is az annyi? -
Gabriell1974
csendes tag
Sziasztok.
Csak dicsérni szeretném "drkoba" forum társunkat mert ilyen korrekt és gyors üzlet lebonyolításban riktán van része az embernek. Nem kellet sehová mennem mindent intézett Ő és minden úgy zajlott ahogy azt telefonba mondta. Ja és akinek ez nem ér meg egy kis apró pénzt az inkább szenvedjen maga. Még egyszer köszönöm szépen.
-
Naigen
aktív tag
Ha már flottás topik, van vkinek tapasztalata Pesten DPI fotta ügyben melyik irodába érdemes becammogni? Nem az adott iroda párt hovatartozása érdekel, azt ugye mindenki tudja. Konkrét cím érdekelne, ahol gyorsan, gördülékenyen és ugye nem utolsó sorban ingyen megy a belépéshez szükséges igazolás, vagy mi a tököm kiállítása.
-
hogyisvanez
csendes tag
válasz dellfanboy #9500 üzenetére
Ha már flotta, a szolgáltatónak pont az a jobb, ha a flottakezelő számláz tovább. Így ő kiállít 1 db számlát a flotta tulajdonosának, tőle szedi be a díjat. A flottakezelő pedig egyénekre bontva számlázza ki, és hajtja be a díjakat. Persze nem ingyen teszi, ezek a cégek ezt üzletszerűen művelik. Más kérdés, hogy esetleg a nagyobb haszon reményében, vagy a nem fizető ügyfelek számláit áthárítandó többet számláznak ki a tényleges forgalomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest