Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Melyik flotta kínálja most a legolcsóbban a korlátlan beszélgetést és mennyiért?
Köszönöm a segítséget!
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
A mkkve flotta csomagjaival van valakinek tapasztalata?
Köszi az infót!
-
cekkk
veterán
A HTFSZ flotta mióta netto 20 forint?
Nem ilyen 13-16 forint körül volt? -
cekkk
veterán
válasz cserix #13653 üzenetére
Én 3szor
Ebből egyszer nem akarták kiadni a kódom, mondom nekik, és honnan tudjam meg? Válasz menjek el telenor üzletbe.
Mondom oké, de akkor én kiszámlázom az üzemanyagot és a napi díjam mert nincs ingyen az időm és a benzin se. Persze 20 perc veszekedés után képes volt kiadniAztán erre az ügyintézésre 1 adtam. Erre felhívnak, hogy miért? Mondom nem érek rá, de csak erőszakoskodnak. Rájuk basztam a telefont, vagy éppen akkor is mondtam nekik, hogy dolgozom és persze ha fizetik az időm akkor beszélgethetünk.
Legutóbb meg azt mertem megkérdezni, hogy ha már 2 vagy 3 hónapja ígérték, hogy a számláim egyben jönnek akkor vajon miért nincs még így. Erre annyi volt a válasz erre idő kell és majd úgy lesz. De semmi az, hogy bocsánat ez tényleg hosszabb időt vesz igénybe stb stb. Kis picsa leflegmázott
Olyan érzésem van, mintha gyűjtenék a selejteket ide.
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Na valami helyzet jelentés ezzel kapcsolatba, hogy nem ingyenesek a hívások flottán belül?
-
cekkk
veterán
válasz xxxyyyzzz111 #13326 üzenetére
Azért sírnak mondjuk sokan, mert:
1. nem lehetne ezt árulni, törvénytelen.
2. számla stb nincs.
Nem véletlen nem akarják megadni a cégek magukról az adatokat, akik ezt "csinálják". -
cekkk
veterán
válasz Vangelis #13227 üzenetére
Az MLM cégek ugyanis azt állítják, hogy a hagyományos termékek árában általában a reklámra megy el a legtöbb pénz, és ők inkább alacsonyan tartják az áraikat
Ezen szoktam röhögni, mégis minden az mlm rendszerben a legdrágább, mert az egész slepp jól akar lakniRemélem a modik kiteszik innen az ilyen átverős embereket.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Gizmo94 #13214 üzenetére
Akkor minek írsz be, és olvasod?
Azzal uralom, hogy nem biztatom az embereket, hogy olyan cégekkel kössenek szerződést akik ellen végrehajtás van? Csodálatos.
(#13215) Today77
Köszönöm tanító bácsi.
Annyira véded az igazad. Tipikus mlm agymosott viselkedés.
Ezek szerint te sem sok partnerrel kötöttél még szerződést.
Akkor ha olyan tuti ez a dolog írd ki publikusba a céget és egy adószámot. Lássuk.
Ha nem meritek akkor ott a nagy a gond.
Csak nem féltek egy NAV feljelentéstől?A DPIhez nem kell párt tagnak lenni, nem kell rájuk szavazni, tudod hova lépsz be.
Ellenben nálatok semmi infó nincs, csak reklámozod magad itt[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Javítva az elírásokat:
Akkor ők miért nem adják meg?
Vissza élnék vele?
Miért titkolják?
Amikor a mi vállalkozásunk partnere lesz valakinek az első, hogy céges adatokat elkérik tőlünk, partneri adatlapon, de olyannal szóba sem állunk akiknek van honlapjuk és ezt nem hajlandóak ki írni. -
cekkk
veterán
válasz Today77 #13208 üzenetére
Akkor ők miért nem adják meg?
Vissza élnék vele?
Miért titkolják?
Amikor a mi vállalkozásunk partere lesz valaminek az első, hogy céges adatokat elkérik tőlünk, partneri adatlapon, de olyannal szóba sem állunk akiknek van honlapjuk és ezt nem hajlandóak ki írni.(#13203) Gizmo94
Mert azok is, csak fenyegetni tudtak
Jah meg kamuregekkel magukat hirdetni. Szánalmasak[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Today77 #13190 üzenetére
Ezt írod:
Az mlm = multi level marketing, azaz piramisrendszerű "pilótajáték", ahol általában alapból valamit be kell fizetned/venned. Ha van egy kedvező díjcsomag, aminél lehetőség van a költségcsökkentésre (közvetlen ajánlással), nem hiszem, hogy ebbe a kategóriába sorolható.Emide meg ezt:
A csomag érdekessége, hogy tovább lehet ajánlani, és 1-1 ajánlással havi 1000 Ft-tal csökkenthető a telefonszámla (akár 0 Ft-ra), ami szerintem egyébként is elég kedvező a fenti paraméterek mellett.
Cég infókat kérünk publikusba.
Egyébként ahol ajánlgatni kell, és végül akár ingyen is beszélhetsz az piramis alapú, mert az alattad lévő új teljes havidíjas emberkék pénzéből fizetik a tiedet, és ez nem tartható fen sokáig. Sok piramis dőlt már összeNe kérdezzek már rá, publikus adatokat írjanak ki. Aki ezt nem teszi meg az simlis.
Te is tőlük vagy?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz zzoltan2014 #13177 üzenetére
Akik nem mernek magunkról semmi adatot ki írni, amik publikusak, ott már nem jól kezdődik valami.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Kérném, hogy a topik lakók továbbiakban ne engem adjanak meg kontakt személyként a dpibe való belépéshez, mert 10 ből 9 ember olyanokat kérdez ami 100szor le volt már ide írva.
Ha valakinek van kedve össze foglalhatja az első hszbe, mert kicsit már unom, és időm meg nincs erre.
Én is csak kontakt személyt tudok, aki szintén nem tud ezekre a számhordozások, és hova vigyem a számomat stb kérdésekre a választ. Ezt kérem vegyétek figyelembe és mondjátok el a kérdezőknek.Köszönöm!
-
cekkk
veterán
válasz balazs1011 #11704 üzenetére
Befejeztem.
Majd a kedves barátink intézi az ő konktakjával a belépéseket ezentúl. Mert ő ennyit sem osztott meg, holott ő tud másik belépést. Persze azt könnyű osztani amiért más dolgozott meg.
(#11705) Naigen
Jah a thx lenne az? Akkor nem szóltam.(#11706) Vangelis
Minek, hogy ott se olvasson vissza senki.
Be üti a keresőbe a kolléga megnézi az utolsó hszeket és már ott is lett volna neki a válasz. Persze ha keresett volna, de nem keresett, csak mondta. Ezt gyűlölöm, hogy csak várják, hogy mindent megkapjanak.[ Szerkesztve ]
-
-
cekkk
veterán
válasz harcosparej #11674 üzenetére
De ez már nem a hölgy és ebben már szerintem ő sem tud segíteni. A mobilforce-ot kellene valahogy megzaklatni
-
cekkk
veterán
válasz harcosparej #11623 üzenetére
2500*1,27=3175
-
cekkk
veterán
válasz Drenadar #11595 üzenetére
Látom szereted lesarkosítani a dolgokat.
Egyrészt sok helyen nincs választási lehetőséged, hogy melyik szolgáltatót válaszd, mert 1 van az adott környéken.
Másrészt, ha te szeretsz lemondani a tulajdonodról és átadni másnak akkor hajrá, de nem kell ezt a formát támogatni. Ennyi erővel írassuk át rám minden tulajdonodat, felőlem használhatod ingyen, aztán vagy vissza kapod vagy nem Ez is kicsit szélsőséges nem?w.miki
ez nem segít?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Drenadar #11576 üzenetére
Ezt most nem értem, be mentél a boltba, azt mondtad, hogy te vagy XY és igazolni szeretnéd magad valamint megkérdezni, hogy miért van tartozásod?
Erre az volt a válaszuk, hogy keresd őket más formában?Nem tudtak annyit mondani, hogy uram, vagy 5 forint tartozása 100 évvel ezelőttről és most kitudja egyenlíteni?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Drenadar #11568 üzenetére
Ha összesen egy ilyen emberrel találkoztam volna akkor megérteném, de többen számoltak már be hasonlóról.
De mindenki azt csinál amit akar. Volt itt a fórumba olyan akinek fenyegetőznie kellett velük, mert nem akarták ki tölteni a kilépési stb papírokat.
Én nekem az ilyen nem hiányzik és másoknak sem ajánlom. -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz Peter.70 #11559 üzenetére
Őszinte leszek veled. Én olyan cégnek egy fillér pénzt nem fizetnék akik a honlapjukon csak egy mail címet és egy telefonszámot hajlandóak megadni.
Ez már az én bajom, de honnan tudjam, hogy ez nem egy hónapos cég akik beszedik a pénzt és utána eltűnnek.
Én nem ajánlom az ilyenekkel való foglalkozást. -
cekkk
veterán
Azt nem kérdeztem, de ha a hölgy vissza jön a vonalba megkérdezem, mert még mindig nem válaszoltak.
Mert félre tájékoztattak, és az alapján fogadtam el az okt 1-i módosításokat, és elég sokat veszekedtem velük a kompenzálásról, végül az ügyvéd szó és a fogyasztóvédelmi feljelentés segített kialkudni hálózaton belül 1000 percet.
Szerk: Nincs sms benne.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
2182 forint ebből 952 lebeszélhető bármely irányba és 200 mega netet tartalmaz. Marad a 12,7/percdíj mp alapon. 2832ft 500 megás nettel.
Most épp azt nem tudják megmondani, már 20 perce, hogy ha átváltok akkor és vodásdal beszélek akkor a 1000 percemből vagy a 952 forintból vonódik le
-
cekkk
veterán
válasz truefx #11482 üzenetére
Ha a voda vagy a többi szolgáltató 3 forint/perc felett adja a percdíjakat akkor már keresett rajta.
Na most míg itt 40 ott meg 5 nem mindegy, és nem azért, mert jobban keresnek, mert jobban élnek, hanem mert itt extra profitot termelnek.
Jah, hogy papíron nem, de hát erre valók az offshore cégek. Szóval igen is amit itt elvesznek máshol másformában megkapják. Sajnos nekünk nincs világ multink(jah a mol de az baszik ránk :S ), hogy a máshol beszedett eytra nyereséget valamilyen formában visszaadja a közösségnek.
Mond már el mitől drágábbak nálunk az alapvető élelmiszerek, a gáz, viz, áram, mint tőlünk sokkal jobban kereső országokban? -
cekkk
veterán
Az, hogy nem kell neked visszahívnod a másikat, hanem akivel egy flottába vagy az is ingyen tud hívni, de hivatalosan már te nem vagy az adott flotta tagja ha redes leszel.
Vagy is benne vagy egy flottába, egymás között ingyen beszéltek.
Átváltasz redre te korlátlanul beszél az eddigi flottás társaid szintén ingyen hívhatnak téged, de te már nem abba a flottába vagy.Érhetően magyarázom? Ha nem írd le, és megpróbálom másképpen. Lehet én fogalmazok értetlenül
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz harcosparej #11437 üzenetére
Csirkének is végül a hölgy segített belépni, ha jól rémlik.
Felettem pedig leírták, hogy hogyan lehet csinálni.
-
cekkk
veterán
válasz harcosparej #11428 üzenetére
Miért veszne el?
(#11428) harcosparej (#11428) harcosparej vagy (#11428) harcosparej így jelzed, hogy melyikre reagálsz, máshol is így csinálják, vagy aki 5-7 embernek is válaszol így.
-
cekkk
veterán
válasz MC Pite #11418 üzenetére
Ő lépett be cégként, tessék őt zaklatni
-
cekkk
veterán
válasz harcosparej #11401 üzenetére
Múltkor is megkértelek már, hogy szerkeszd egybe a hozzászólásaidat, ezért tök felesleges volt 3 hsz-t írni.
-
cekkk
veterán
válasz NorbiG2 #11393 üzenetére
Én már írtam korábban. Parancsolj
-
cekkk
veterán
válasz Zoleka #11378 üzenetére
Ezt olvastad?
És a választrá?
28 hszel hamarabb kérdezték meg, persze én ítélkezem, csak te meg nem olvasol mint ahogy írod. -
cekkk
veterán
válasz interpreter #11371 üzenetére
De nehéz lehet 20 Hsz-t vissza olvasni
-
cekkk
veterán
válasz harcosparej #11297 üzenetére
Nem akarok kötözködni, de Ph alapelvekben ezt van:
Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.
Sokszor látom, hogy 1-2 perces különbséggel válaszol embereknek, ezeket nyugodtan összegyűjtheted egybe, és akkor nem is hsz gyűjtögetésnek fog tűnni.
(#11298) andatti
Ez sajnos ilyen.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Siriusb #11286 üzenetére
Igen
Engem tegnap hívtak, hogy kösseg hűséget arra a kártyámra amiről nagy nehezen levetettem a hűséget. Ki is röhögtem a fószert és megmondtam neki, hogy vodával én többet nem kötök szerződést és viszont hallásra.
Bár ha kapok valami jó ajánlatot, semmi elrontója nem vagyok
-
cekkk
veterán
válasz Drenadar #11242 üzenetére
Csak olyan bátran állítja, hogy ilyen nem lehetséges, és általában ilyet azok szoktak akiknek valami közük van hozzá.
(#11244) csemberlen
Ne legyen igazam, és működjön sokáig, de olyanról ne nyilatkozz biztosan, hogy nem történik meg amit nem tudsz biztosítani sajnos. Eddig pedig sajnos már megtörtént, hogy a flottákat lekorlátozták nem fizetés miatt. -
cekkk
veterán
válasz csemberlen #11240 üzenetére
Te vagy a flotta kezelője?
-
cekkk
veterán
válasz csemberlen #11237 üzenetére
Láttam már karón varjút
Szóval én soha senkinek nem ajánlanák olyan flottát ahol lekel mondani a számom tulajdonjogáról, és ha mások nem fizetnek akkor azzal az egész flottát veszélybe sodorhatják. Ez az én véleményem, és tartom magam hozzá.
Igen a flottának fizet, de ha sokat nem fizet akkor a flotta nem fizet a szolgáltatónak a szolgáltatónál tartozik a flotta és mivel nem tudja ki tartozik, tiltja az összes tagot. Volt már rá példa.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Dluinet #11090 üzenetére
Na szép, akkor legalább a térképen amiket mutogatnak ne az egészet pirosnak mutatnák, mintha mindenhol lenne.
A Vodafone hálózatfejlesztése befejeződött,
így Magyarországon már több mint 9,5 millió ember számára érhető el a vadonatúj, szélessávú mobilinternet-hálózat, melynek kültéri országos lakossági 3G lefedettsége 97,4%*. Ha csatlakozol az ország villámgyors 3G hálózatához, szinte az egész ország területén, bármikor élvezheted a kiváló minőségű beszélgetéseket és a mobilinternet előnyeit, 2- és 3G-ben egyaránt!
Csak a városok között nincs[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Én nem megyek ölre, csak egyszer azt írja, máskor meg amazt. Logikailag nekem kicsit ellentétes, de azt csinál amit akar
Egyébként amikor én vonatoztam a keleti országrészben ott is elég sok helyen nem volt 3G a voda részéről.
Most is, hogy jövünk fel pestre a 4 főúton sok helyen a városok közt nincs 3G nem is értem, hogy lehet ez 978% lefedettség.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Lehet feltenni főzött romot, én is azt használok, de a gyáriaknál tuti minden működik, míg a főzött romoknál sok esetben lehet bug is. Bár a kolléga azt írta, hogy nem is használja egyébként ma meg már azt, hogy el is fogyott neki Akkor csak használja azt, nem csak levelezésre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest