Hirdetés
-
GAMEPOD
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nimfas
addikt
Minden Yettel-es csomag drágult 14,5%-os "inflációval", csak szólok.
-
trec12
addikt
válasz
Nagymedve11 #53793 üzenetére
Ha a Bumm csomagról beszélünk amiben korlátlan hívás és 50 GB van az bizony 5e volt + pár forint az emelés előtt.
Meg ugye ha 5200 volt akkor az most 5957 lenne.... -
trec12
addikt
válasz
Nagymedve11 #53788 üzenetére
Ötezer volt még nem rég ez a csomag, képzeld ha valamilyen csoda folytán maradtak volna a régi árak. Viszont így is rengetegen jönnek hozzájuk továbbra is. (Meg a Netfone-hoz.)
-
4Grider
nagyúr
válasz
Nagymedve11 #53790 üzenetére
Nagyon ne éld bele magad, ez egy ráérős brigád...
A VoLTE itteni müködése erősen készülék függő, azaz egy csomó márkát/modellt nem támogatnak vele. -
4Grider
nagyúr
válasz
Nagymedve11 #53788 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, abban a flottában van vagy 30000 előfizetés. A yeti elég használható hálózattal rendelkezik, persze közel sem 100% a lefedettség. VoWiFi már legalább fél éve indul, ha így haladunk, talán karácsonyra lesz belőle valami...
-
Nagymedve11
kezdő
Én váltottam a "kedvező flotta" nevű yetteles cuccra…
Egyelore meg vagyok elégedve. Térerő oké, 5g is van itt-ott… volte van, vowifi indul hamarosan :)
5700 ért ajándék… (ugyanez a t-nel került 15ezerbe…)
Szamhordozas ment simán. -
zichie
senior tag
-
zichie
senior tag
Digi mobil fórumon olvastam egy yetteles flottás lehetőségről, ahol ide irányítottak, de itt nem találom. Ha jól értem, akkor 2300 HUF, amiért van 5GB net és 200 perc lebeszélhető. A KÜF-öt nézve nem találom ezt a csomagot, ott a hasonló csomag csak 4GB netet ad és jóval drágább is (2884 Ft).
Ezzel ki tudnám váltani a Digi Plusz díjcsomagot, ahol ugyan 15 GB net van, de abból havi szinten az 5GB-nál többet soha nem használtam. Árban picivel több mint a Digi, de kevesebb, mint a KÜF.
-
moonster
tag
Hasonló kondíciókkal keresek előfizetést, de ha lehet még olcsóbban.
Keveset beszélek, 1-2 GB netet használok havonta. Legtöbbször wifi közelben vagyok.
A NETFONE 100p/4GB 3k-ert adja. Akadhat ennél jobb ajánlat? AZ 1GB net kevés, sajnos. -
4Grider
nagyúr
válasz
alba-regia #53768 üzenetére
Az adatmegosztó kártya mindig azzal az apn-el működik, amivel a főkártyája.
Nálunk az adatsimeken aktiválható az online apn is, gondolom ez a KÜF főkártyáin is megoldható. Mielőtt adatmegosztót kérsz valamelyik yeti ügyfélszolgálaton, kérd meg a telefonos ügyfélszolgálatot, hogy a főkártyádon aktiválják az online apn-t. Ha aktiválják, akkor aktív lesz az adatmegosztón is... -
alba-regia
aktív tag
KÜF-nél az adatmegosztó kártya csak net apnnel működik (jobban merül az akkumulátor)? Köszönöm!
-
zsero
aktív tag
Eddig 7200 Ft-ot fizettem 50 GB EU adatért Agnatus/Kamionostarifák/Yettel-nél. Ennek lett vége, e helyett kerestem másik alternatívát.
Egyik opció a KÜF-nél 5-6e Ft-ért 50 GB EU adat szintén Yettellel, ez 12 hónap hűséggel megy és csak személyesen lehet megkötni.
Másik opció, ami utolsó pillanatban lett, az Agnatus/Telekom 61 GB adat 8500 Ft-ért, hűségidő nélkül. Erre leszerződtem most.
Harmadik lehetőség lenne a Yettel publikus valamelyik csomagja, de szerintem annyi pénzért inkább szerződöm két SIM-re, hogy ne fordulhasson elő legközelebb hogy egyik pilanatról másikra internet nélkül maradok.
-
-
cs.zs.
veterán
Akkor vagy Magentás, ha legalább 2 db otthoni előfizetésed van, + valamilyen mobil.
-mobilom már eleve volt
-csak net kellett volna otthonra, más nem
-ekkor mondták, hogy érdemes mellé tenni pl a legkisebb vonalas telefont (500-600 Ft) mert minden sokkal olcsóbbá válik vele, így lett a lakásban net+telefon,
-és ha így magentás lettél, minden mobilban megduplázódik az adatkeret, bármilyen előfizuban is legyen(ek)
Nekünk a 3490 Ft-os mávos előfizuk (mostmár 4002 Ft) ezért mindig is 10 gigásak voltak.Kolis gyerekeknek a 10 GB nem elég, 2 előfizuval is felléptünk 7990 Ft-os korlátlan adatos csomagra (mostantól 9122 Ft). Jellemzően 60-70 GB adat fogyott, ezért az egyikkel már ki is léptünk, márc közepén lett belőle Netfone korlátlan beszéd+100GB 5.990.- forintért.
Még 2 db nagyobb van őszig hűségben, valószínűleg azok is netfone előfizukká fognak válni. -
cs.zs.
veterán
Kérdés még az is, hogy ezt a kb 50 GB-ot mennyi pénzből szoktad megoldani havonta, azaz mennyit szánsz rá
MÁV-dolgozók ha bemennek egy Telekom-üzletbe, és ott felvillantják az "arcképes igazolványt", azaz a korlátlan utazási igazolványt, azzal 5 db (akár meglévő) kártya betehető "máv dolgozói előfizetésbe", saját tulajdon marad.
2 opcióból lehet választani,
márciusig bruttó 3.490.- Ft/hó , korlátlan EU hívás + 10 GB adat, márciustól ez 4.002.- Ft lett (ezt használom én is)
és a nagy tesója, márciusig 7.990.-/hó, korlátlan EU hívás + korlátlan adat, ma már ez bruttó 9.122.- Ft, de utóbbiban is az EU-adat
csak 27 GB.
[kép] [kép]
Ezt csak azért mondom, mert ha eddig is elköltöttél erre a célra
15-20ezer Ft-ot, vagy többet, akkor 2 ilyen kártyával megoldható - feltéve hogy van olyan MÁV-dolgozó rokonod/barátod, aki még nem lőtte el mind az 5 lehetőségét, és hajlandó újra besétálni egy üzletbe, csak neked, csak akkor, csak ott...
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest